Cum să evitați să vă loviți de viespi în trecerea animalelor: orizonturi noi

Doriți să mergeți la copaci să obțină mobilier sau clopote (monedă) în trecerea animalelor: orizonturi noi? Mulți jucători doresc / trebuie să facă acest lucru la un moment dat în joc. Cu toate acestea, există un posibil rezultat rău pentru acest lucru - trecând accidental un cuib de viespi de la un copac, apoi fiind urmărit nesfârșit de viespi până când te-au lovit. Cu toate acestea, există modalități de a evita obținerea unei dureri dureroase (și costisitoare) din aceste creaturi. Este nevoie de câteva abilități de gândire rapidă, dar puteți evita să vă loviți de viespi în trecerea animalelor: orizonturi noi.

Notă: aceste trucuri sunt concepute pentru cel mai nou joc, trecerea animalelor: orizonturi noi, dar unele dintre acestea ar putea fi, de asemenea, utilizate pentru predecesorul, trecerea animalelor: frunze noi. Unele locații și metode pot fi diferite.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fugind departe de viespe
  1. Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 1
1. Începeți să rulați cât de repede vedeți că cuibul de viespe din copac. Când vedeți că cuibul căzut din copac, nu așteptați ca viespe să vină și să înceapă să vă urmeze - acest lucru vă va garanta aproape că sunteți stins. În schimb, scoateți-vă dreptul când cuibul cade, pentru a vă asigura că veți obține un pic de cap. Care ar putea însemna diferența dintre siguranță și de a fi stins.
  • Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 2
    2. Faceți o beeline pentru cea mai apropiată clădire. Indiferent dacă este vorba de servicii rezidente, casa dvs. sau chiar casa unui vecin, Dash pentru prima clădire pe care o vedeți. Nu dansați în cercuri și nu luați un ocol. Doar capul direct pentru o clădire.
  • Ia prudență cu sprintul la casa unui vecin. S-ar putea să nu fie acasă și veți fi întârziate și mai mult, pentru că nu puteți intra într-o casă a vecinului dacă nimeni nu este acasă.
  • Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 3
    3. Ieșiți din joc și intrați din nou după 60 de secunde dacă toate celelalte nu reușește și veți fi stins. Stingul va pleca probabil și nu va trebui să pierdeți clopote prețioase pe medicină.
  • Metoda 2 din 3:
    Capturarea viespi cu o plasă
    1. Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 4
    1. Asigurați-vă că aveți o rețea în mână pentru a prinde bug-uri înainte de a face nimic. Dacă nu aveți instrumentele adecvate, eforturile dvs. vor fi inutile. Dacă aveți nevoie de unul, puteți face unul cu bastoane (găsite lângă copaci în noi orizonturi) sau puteți cumpăra unul.
    • În trecerea animalelor: frunze noi, nu puteți face instrumente. În schimb, trebuie să le cumpărați cu clopote.
  • Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Orizonturile noi Pasul 5
    2. Dreptul când cuibul cade din copac, leagăn plasa pe cuib. Ar trebui să puteți prinde Waspul, pe care îl puteți dona fie la muzeu, fie să vindeți un preț bun.
  • Metoda 3 din 3:
    Reacționarea dacă sunteți stins
    1. Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 6
    1. Nu te sperie. După prima experiență a oamenilor cu cuiburi de viespe, s-ar putea să se teamă să scuture vreodată un alt copac din nou. Cu toate acestea, nu aveți această mentalitate. Dacă ajungeți să vă fie frică de bug-uri în joc, nu veți ajunge prea departe, așa că încercați să aveți o atitudine poate face cu aceste creaturi.
  • Imagine intitulată Evitați să vă loviți de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 7
    2. Du-te la magazinul Timmy și Tommy. Acesta este fie T & T Mart (frunze noi), fie Cranny lui NOOK (noi orizonturi). Va trebui să cumpărați medicamente din acest loc.
  • Junction, cel mai de bază al magazinelor Timmy și Tommy din ACNL, nu poartă medicamente. Va trebui să "vindeca" Punerea manuală (prin ieșirea și reintroducerea jocului) dacă nu ați actualizat încă la T & T Mart.
  • Dacă nu l-ați deblocat pe Cranny lui NOUK în trecerea animalelor: orizonturi noi, du-te la clădirea lui Tom Nook. Unul dintre gemenii Nook vinde și cumpără lucruri într-un colț al cortului.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți răsturnați de viespi în animalul Crossing_ Noi orizonturi Pasul 8
    3. Cumpărați medicamentul. Medicina costă 400 de clopote, care nu ar trebui să fie prea greu pentru a obține.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea modului de a plăti pentru medicament, ridicați cuibul de viespe și să-l vândați, fie la re-coada sau Cranny lui NOOK. Veți primi 500 de clopote pentru el, care va acoperi medicamentul și vă va oferi un pic de clopote de buzunar.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți răsturnați de viespi în animalul Crossing_ Orizonturile noi Pasul 9
    4. Deschideți inventarul dvs. și luați medicamentul după ce ați cumpărat-o. Este recomandat să nu așteptați până când ajungeți într-un anumit loc, deoarece gunoiul de albine sunt un pic de ochi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În trecerea animalelor: noi orizonturi, puteți să-l îmbrățișezi medicina în loc să o cumpărați. Utilizați un cuib de viespe și trei aglomerări de buruieni, care sunt un eveniment comun pe insula dvs.
  • Se recomandă să obțineți o anumită experiență în capturarea bug-urilor înainte de a încerca să prindeți viespi care vă urmăresc. Dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs. de capturare, cel mai bun lucru de făcut este să spargeți și să căutați adăpost.
  • Stingul de albine va dispărea singură după o zi, așa că nu vă îngrijorați dacă nu vă simțiți ca să cumpărați medicamente sau să ieșiți din joc.
  • Trebuie să vorbiți cu unul dintre satelele dvs. sătenii (atunci când aveți în continuare zgârierea pe față) pentru a obține rețeta DIY pentru medicină.
  • Avertizări

    Dacă sunteți loviți de albine de altă dată dacă aveți deja o lovitură, există o șansă că vă veți purta ca și cum ați fi dacă ați fi mușcat de un tarantul sau scorpionul în joc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar