Rezolvată: cum să editați un fișier xlsx pe un android

Thisewill vă învață cum să editați un fișier XLSX pe un Android. Fișiere care se termină .XLSX sunt, în general, create de Microsoft Excel și pot fi editate utilizând aplicația mobilă de pe Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați un fișier XLSX pe un pas Android 1
1. Obțineți aplicația Microsoft Excel Mobile din magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Aplicația Excel este gratuită de descărcare și utilizare, dar dacă aveți un abonament cu funcții mobile suplimentare, semnarea în contul dvs. Microsoft va debloca aceste caracteristici.
  • Puteți căuta "excela" Introducând că în bara de căutare din partea de sus a magazinului de joacă. Excel este oferit de "Microsoft Corporation" și are o siglă de aplicații verde cu un "X".
  • Imagine intitulată Editați un fișier XLSX pe un pas al Android 2
    2. Deschideți Excel. Această pictogramă de aplicație arată ca două dreptunghiuri verzi cu un "X" pe care le puteți găsi pe unul dintre ecranele dvs. de domiciliu, în sertarul de aplicații sau prin căutarea. Dacă sunteți încă în magazinul de joacă, puteți atinge Deschis Pentru a lansa aplicația.
  • Dacă aceasta este prima dată utilizând aplicația, vi se va solicita să vă conectați. Introduceți datele de conectare pentru contul dvs. Microsoft dacă doriți să utilizați Microsoft Services (cum ar fi sincronizarea și onedrive), precum și accesul la orice beneficii de abonament (cum ar fi capacitatea de stocare modernizată).
  • Imagine intitulată Editați un fișier XLSX pe un pas al Android 3
    3. Deschideți fișierul XLSX. Dacă v-ați conectat în contul dvs. Microsoft, veți vedea orice foi de excel pe care le-ați creat pe dispozitive afișate imediat.
  • Cu toate acestea, dacă fișierul dvs. Excel este stocat la nivel local pe Android, atingeți Deschis și apoi Acest aparat.
  • Imagine intitulată Editați un fișier XLSX pe un pas Android Pasul 4
    4. Atingeți dublu o celulă pentru ao edita. Puteți edita formatul textului în celulă, precum și cum este afișat. Apăsați dublu o celulă pentru a accesa tastatura de pe ecran și a schimba textul în interiorul celulei.
  • Atingeți săgeata care indică pentru a accesa mai multe instrumente de formatare pentru celulă, cum ar fi granița, umple culoarea etc.
  • Atingeți marcajul din colțul din dreapta sus al ecranului când ați terminat editarea textului în interiorul celulei. Veți reveni la vizualizarea selecției celulare, unde celula va rămâne selectată până când atingeți altul.
  • Există o mare varietate de lucruri pe care le puteți utiliza utilizând aplicația Microsoft Excel Android Mobile, cum ar fi Ascunderea gridlinelor și înlocuind valorile.
  • Imagine intitulată Editați un fișier XLSX pe un pas al Android 5
    5. Atingeți săgeata din spate. Este în colțul din stânga sus al ecranului și va închide cartea de lucru, vă întoarce la "Recent" pagină.
  • Deoarece datele dvs. sunt salvate automat, puteți închide pur și simplu registrul de lucru pentru ao salva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar