Cum să câștigați o mulțime de bani în bine ați venit în bloxburg pe roblox

Bine ați venit la Bloxburg este unul din Roblox`s cele mai populare jocuri, în ciuda faptului că sunt încă în etapa de testare beta. Cu peste 2 ani.5 miliarde de vizite și peste 130.000 de persoane care joacă în esență în orice moment, a devenit o lovitură absolută. Unul dintre obiectivele principale este de a construi o casă și de a face că aveți nevoie de bani. Din păcate, banii necesită timp pentru a obține (dacă nu sunteți dispus să cheltuiți Robux pe bani). Acest articol vă va arăta cum să obțineți o mulțime de bani Bine ați venit la Bloxburg.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea la muncă
  1. Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 1
1. Decideți ce loc de muncă doriți să faceți. Fiecare loc de muncă este diferit, iar locurile de muncă pot fi împărțite în două categorii diferite: active și pasive. Lucrările active necesită să vă mutați personajul în jur și sunteți mai bine dacă vă plictisiți ușor. De asemenea, plătesc un pic mai mult pe sarcină. Locurile de muncă pasive nu vă cer să vă deplasați, dar pot fi plictisitoare. Ei plătesc de obicei mai puțin pe sarcină, dar sunt mai eficienți. Aceasta înseamnă că puteți câștiga mai mulți bani într-un timp mai scurt, cu un loc de muncă pasiv.
  • Locurile de muncă active includ slujba de livrare a pizza, locul de muncă pescar, slujba Janitor, slujba minerului, locul de muncă mecanic, postul de stocare și slujba de lemn.
  • Locurile de muncă pasive includ atât lucrări de casierie (Bloxy Burgers și Bloxburg Fresh Foods), slujba de coafură, Pizza Baker Work, și slujba vânzătorului.
  • În timp ce toate locurile de muncă au fost concepute pentru a plăti în mod egal, în general, majoritatea jucătorilor ar fi de acord că coafierul, Blovery Burgers Casier, și slujba de livrare a pizza sunt cele mai bune / cele mai interesante locuri de muncă.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 2
    2. Ia-ți starea de ploaie. Foamea este una dintre cele patru dispoziții / motivele / nevoile din joc. Dacă personajul dvs. nu este foame sau înfometat, celelalte dispoziții dvs. vor scădea mai încet, permițându-vă să câștigați mai mulți bani (dispoziții superioare = mai multe plăți!). Foamea poate fi ridicată prin consumul de alimente (obținut printr-un frigider, prin gătit sau prin cumpărare), consumând niște băuturi (cum ar fi smoothies) sau cumpărarea unui impuls de dispoziție cu Blockbux (Moneda Premium a jocului).
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Business la Bloxburg pe Roblox Pasul 3
    3. Ia-ți starea de energie în sus. Energia este un alt dintre cele patru dispoziții / nevoi ale jocului. Dacă energia dvs. este mai mare, veți merge mai repede și veți plăti mai mult. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să lucrați la un loc de muncă activ. Energia poate fi ridicată prin dormit, folosind un duș sau cadă, așezat pe o canapea sau scaun, mâncând / băut, sau cumpărarea unui impuls de dispoziție.
  • Folosirea unui duș este cel mai lent mod de a vă îmbunătăți energia, mai ales dacă aveți un duș ieftin.
  • Cafeaua este cea mai bună băutură pentru a consuma pentru energie.
  • Bătând cafeaua și dormind într-un pat este cea mai rapidă modalitate de a obține mai multă energie. (Puteți achiziționa paturi și mașini de cafea în modul Build.)
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 4
    4. Ia-ți starea de igienă. Ca și foamea și energia, igiena este una dintre cele patru dispoziții / motivele / nevoile. Dacă igiena personajului dvs. este mai mare, personajul dvs. nu va emite muștele sau un nor verde. Muștele și gazul verde pot distrage atenția dacă doriți să lucrați. Igiena poate fi ridicată prin interacțiunea cu oricare dintre elementele de sub "Instalatii sanitare" secțiune, înot într-o piscină sau folosind un impuls de dispoziție. Părul de păr, sticle de parfumuri și toalete, de asemenea, ajută.
  • Înotul într-o piscină este cel mai lent mod de a ridica igiena.
  • Una dintre cele mai rapide modalități de a vă face o stare de igienă în sus este luând un duș.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 5
    5. Ia-ți distracția. Distracție este ultima dispoziție / motiv / nevoie și, fără îndoială, cea mai importantă dispoziție de a fi ridicat atunci când lucrează. Dacă distracția personajului dvs. este mai mare, veți fi plătiți exponențial mai mult decât dacă este mai mică. Distracția poate fi ridicată prin interacțiunea cu un televizor, un computer, o jucărie, o piscină sau o carte. De asemenea, poate fi ridicat prin achiziționarea unui impuls de dispoziție.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Business la Bloxburg pe Roblox Pasul 6
    6. Invitați prieteni la serverul dvs. Dacă aveți prieteni pe Roblox care au cumpărat Bine ați venit la Bloxburg, întrebați-le dacă vă pot alătura. Lucrul cu prietenii din apropiere vă poate păstra starea de spirit și poate plăti mai mult pentru mai mult.
  • Alternativ, puteți trimite cereri de prietenii altor jucători din serverul dvs. care lucrează și el. Doar asigurați-vă că vă asigurați că persoana pe care o cere să vă cunoașteți puțin.
  • Imagine intitulată Câștiga o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 7
    7. Setează un scop. Dacă aveți o anumită sumă de bani pe care doriți să o atingeți (eu.E. $ 10K în 20 de minute), vă veți simți mai motivați să atingeți acest obiectiv. Vă puteți recompensa chiar dacă atingeți scopul dvs.
  • Asigurați-vă că obiectivul dvs. este realist. Cu excepția cazului în care nivelul 50 cu jocul excelent al angajaților trece pe un anumit loc de muncă, probabil că nu veți face 100 de dolari în 10 minute.
  • Imaginea intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 8
    8. Luați în considerare achiziționarea jocului excelent de angajați. Dacă aveți câteva sute de Robux și doriți mai mulți bani atunci când lucrați, jocul excelent al angajatului crește cât de des vă promovați și câți bani obțineți în timp ce lucrați.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul eficient
    1. Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Business la Bloxburg pe Roblox Pasul 9
    1. Du-te la muncă. Dacă doriți să câștigați bani prin muncă, primul pas este să mergeți la muncă. Există două modalități de a merge la locul de muncă. Primul mod de a merge la locul de muncă este de a teleporta. Apăsați pictograma unei persoane din colțul din dreapta jos al ecranului. Acolo, apăsați butoanele din dreapta și stânga până când găsiți lucrarea dorită și apăsați SELECT. Acest lucru vă va teleporta la locul de muncă. Al doilea mod este prin utilizarea unui vehicul (care poate fi achiziționat în modul de construire sau motoarele lui Mike) sau pur și simplu merge la locul de muncă. Când pasi în locul de muncă, trebuie să fii transformat în uniforma de lucru.
    • Odată ce alegeți un loc de muncă, nu vă blochează să faceți alte locuri de muncă în viitor.
    • Din păcate, nu puteți lucra de acasă sau să fiți independenți în acest moment.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 10
    2. Puneți pe un spectacol TV / Video YouTube / film. Dacă puteți viziona un videoclip și puteți lucra în același timp, puteți fi așa de prins în videoclipul dvs. pe care îl încheiați de ore întregi. Din păcate, nu toată lumea poate face acest lucru, deci dacă sunteți ușor distrași, nu puneți un videoclip.
  • Asigurați-vă că sunteți interesat de orice videoclip pe care îl jucați. În caz contrar, nu vă veți bucura să lucrați la fel de mult.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 11
    3. Porniți muzică sau o podcast. Dacă vizionarea videoclipurilor nu este ceașcă de ceai, unele muzică sau un podcast poate face să lucreze mai suportabil. Pur și simplu activați lista de redare sau următorul episod al podcast-ului dvs. preferat și lucrați departe. Ca și videoclipuri, puteți fi atât de prins în bataia muzicii dvs. sau povestea podcast-ului dvs. că veți uita totul despre faptul că lucrați.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 12
    4. Apelați un prieten. Dacă vă simțiți puțin social sau din buclă, puteți apela la un prieten în timp ce lucrați. Acest lucru vă va distrage atenția de la monotonia de lucru. Dacă prietenul tău a cumpărat Bine ați venit la Bloxburg, Puteți întreba dacă pot lucra cu dvs., astfel încât să poată obține și bani.
  • Imaginea intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 13
    5. Rămâi concentrat. Dacă nu puteți gestiona distragerile potențiale, atunci lucrați într-un loc liniștit cu iluminare slabă. Acest lucru vă va ajuta să lucrați eficient. Pentru a minimiza distragerile, anulați orice altă electronică și mergeți undeva fără animale de companie sau frați.
  • Imaginea intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 14
    6. Încercați să lucrați pentru perioade mai scurte pe o săptămână sau cam asa ceva. În cele din urmă, lucrul la o oră într-o singură zi vă va obține aceeași sumă de bani ca fiind de 15 minute pe zi peste patru zile. Această metodă este extrem de utilă dacă scopul final este de a obține sute de mii de dolari (dacă sunteți dispus să lucrați câteva minute pe zi pentru o lungă perioadă de timp).
  • Imagine intitulată Câștiga o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 15
    7. Evitați verificarea câtor bani ați câștigat în timp ce lucrați. Deși probabil că doriți să știți cât de mult ați câștigat până acum, acest lucru vă poate distrage atenția de la lucru. Lucrul este că vrei să rămâi concentrat cât mai mult posibil.
  • Este bine să verificați o dată când, dar încercați să evitați să faceți acest lucru la cele mai bune abilități.
  • Metoda 3 din 3:
    Explorarea alternativelor la lucru
    1. Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Pasul 16 Roblox
    1. Achiziționați bani utilizând Robux. Aceasta este cea mai bună alternativă la muncă, deși este cea mai costisitoare, deoarece Robux poate fi cumpărat numai cu bani reali. Dacă sunteți dispus să vă aruncați, totuși, această metodă poate fi pentru dvs.
    • Amintiți-vă că USD 0.01 este echivalent cu 1 Robux, astfel încât să nu doriți să cheltuiți 60 USD pe bani de 500.000 de dolari în joc.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 17
    2. Construiți o cafenea sau un restaurant. Dacă sunteți dispus să cheltuiți 20-30 de dolari, construirea unui restaurant sau o cafenea și deschiderea acestuia la server vă poate obține niște bani. Nu este prea mare de o modalitate de a face bani, totuși, deoarece nu veți face prea mulți bani pe zi. Este mai distractiv decât locurile de muncă în joc, totuși.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bun venit la Bloxburg pe Roblox Pasul 18
    3. Cereți donații. Chiar dacă această metodă este în general încruntată, unii jucători sunt dispuși să vă dea o mulțime de bani dacă întrebați politicos. Din păcate, în aceste zile, mai puțini și mai puțini oameni sunt dispuși să doneze, așa că vă poate duce mult timp pentru a obține niște bani.
  • Niciodată nu truciți oamenii să vă ofere bani, deoarece acest lucru este considerat dificultăți.
  • Dacă cineva refuză să doneze, nu furi. Sunt banii lor la urma urmei.
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 19
    4. Păstrați o dungă zilnică de conectare. Credeți sau nu, puteți obține sume mari de bani pentru conectare pentru 7, 14, 30, 100 și chiar 365 de zile la rând. Aceste sume de bani variază de la 10 kilometri la o sumă necunoscută. Alături de banii dvs., veți obține și un trofeu stelar pentru a plasa în casa dvs!
  • Imagine intitulată Câștigă o mulțime de bani în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 20
    5. Luați în considerare achiziționarea jocului premium. În timp ce acest lucru nu vă va da bani imediat, va fi jumătate din facturile dvs. și vă va oferi o recompensă zilnică dublă, astfel încât să puteți economisi bani mai eficient.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți un server privat, utilizați-l în timp ce lucrați. Oamenii nu vă vor distrage atenția, deoarece numai dvs. (și prietenii dvs.) pot intra în server.
  • Stick cu un loc de muncă. În acest fel, veți face progrese către o promovare de fiecare dată când vă decideți să lucrați.
  • Nu vă opriți doar pentru că ați câștigat o mulțime de bani. Dacă este posibil, continuați să lucrați atâta timp cât puteți.
  • Dacă vă place să lucrați pentru perioade lungi de timp, aveți o mulțime de blocuri de blocare la îndemână. Dacă aveți blocuri de blocare, vă puteți mări starea de spirit în timp ce lucrați. Alternativ, dacă lucrați ca persoană de livrare, puteți face o "stație de lucru" cu o cadă, TV și frigider.
  • Când încercați să economisiți bani, evitați construirea de conuri. Construi case mai mici fără o formă de decorațiuni în schimb. Facturile dvs. vor fi, de asemenea, mai ieftine în acest fel.
  • Rămâi concentrat. Nu te ridica pentru a obține o gustare sau băutură la fiecare cinci minute.
  • Dacă sunteți la un aeroport și aveți acces la internet, luați în considerare munca. Este o modalitate excelentă de a trece timpul în timpul unui asamblare.
    • Dacă doriți să economisiți cât mai mulți bani posibil, opriți "Plătește automat facturile". Acest lucru este, de asemenea, recomandat în timp ce construiți, deoarece probabil că nu va mai avea nevoie de lumini. Ar trebui să aveți doar facturile plătite dacă utilizați casa dvs. (i.E. Roleplaying, obtinerea de starea ta de spirit, etc.)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar