Cum de a construi un recipient de compost

Dacă doriți să învățați cum să construiți a compost container, nu uita mai departe. Aici veți învăța cum să reciclați Materialul legat de depozitare într-un container funcțional și atractiv de compost.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un container compost Pasul 1
1. Găsiți o locație bună. Hartă o zonă a curții dvs. în care să vă plasați binul de compost. Veți dori un loc care nu este prea aproape de casa dvs., dar este încă destul de aproape că va fi convenabil pentru dvs. să faceți excursii regulate pentru a face depozite în grămada dvs. de compost.
  • Imagine intitulată Construiți un container compost pasul 2
    2. Determinați dimensiunea coșului dvs. Mărimea contează. Puteți avea un bin mic, compost cu o singură cameră cu o singură cameră sau puteți construi un bin de compost multi-cameră. Dimensiunea este complet până la tine, dar dimensiunea binului dvs. ar trebui să coincidă cu cantitatea de compost pe care o doriți. Dacă aveți o grădină mică, este suficientă un bin de compost cu o singură cameră. Cu toate acestea, dacă aveți o grădină suficient de mare pentru a hrăni o familie mare, vă recomandăm să luați în considerare construirea unui bin Multi-Cameră Compostare. Dacă decideți să construiți un bin multi-cameră, fiecare cameră va fi utilizată pentru diferitele "etapele" În ciclul de compostare.
  • Imagine intitulată Construiți un container compost pasul 3
    3. Strângeți consumabilele. Cel mai ieftin, cel mai ieftin, cel mai ecologic material de utilizat pentru binul dvs. de compost sunt paleti din lemn. Nu numai că paleții sunt liberi, dar deja au lamele construite chiar pentru ca aerul să poată ajunge la grămada dvs. de compost. Paletele sunt ușor de obținut din magazine de mobilă, magazine de hardware, magazine de alimentare, etc. Orice unitate care utilizează paleți pentru transportul mărfurilor va avea o cantitate practic nelimitată de paleți pe care ei se află în spatele magazinului lor pentru gunoi. Faceți o călătorie în spatele magazinului dvs. local de loturi și sunteți obligat să găsiți cât mai multe paleți așa cum doriți. Pentru un bin cu o singură cameră, veți avea nevoie de 5 paleți. Când vă aduceți paletele, încercați să găsiți cele care au deschideri înguste între lamături. Cursa mai îngustă, cu atât mai bine, deoarece acest lucru va contribui la conținutul compostului. Odată ce aveți paletele dvs., veți avea nevoie de sfoară pentru a lega cutia de paleți împreună.
  • Imagine intitulată Construirea unui container compost Pasul 4
    4. Construieste. Deci, aveți 5 paleți și sfoară. La fața locului pe care l-ați ales să plasați binul de compost, stați primul palet de lemn pentru a acționa ca podeaua binului. Următoarele stați în următorii 3 paleți pe fiecare dintre cele 3 laturi ale paletei 1. Utilizați sfașul pentru a lega colțurile împreună în partea de sus, centrul și partea inferioară a colțurilor. Acum ar trebui să vedeți caseta că compostul dvs. va intra. Cu paletul 5 și final, plasați acest lucru în deschiderea casetei dvs. Este posibil să alegeți să o propoți în fața deschiderii sau, dacă sunteți cu adevărat fantezie, puteți atașa 2 balamale într-o parte, astfel încât ușa se deschid cu binul de compost. Ușa nu trebuie să se închidă complet. Funcția principală este de a vă menține compostul de la vărsare din container.
  • Imagine intitulată Construirea unui container compost Pasul 5
    5. Adăugați materialele de compostare. Iată partea distractivă. S-ar putea să puneți acum acei frunze de frunze din curtea dvs., deșeuri de iarbă, deșeuri de bucătărie și gunoi de grajd (dacă aveți unele). Pentru ca compostul dvs. să aibă succes, doriți să aveți un amestec bun de materiale maro (frunze) și verde (iarbă), aer (care este deja îngrijit de când utilizați paleți) și apă. Gunoiul este un material excelent pentru a adăuga la compostul dvs., dar nu este absolut necesar. Singura gunoi de grajd pe care doriți să o utilizați ar fi vacă, cal, pui, iepure, etc. Orice animal care este în mod natural vegetarian va produce tipul dorit de gunoi de grajd. În ceea ce privește deșeurile de bucătărie, asigurați-vă că nu puneți produse alimentare din carne sau animale în compost. Carnea se va putrezi în loc de descompunere și putregaiul va introduce bacterii dăunătoare compostului dvs. și va face compostul inutil. Odată ce materialele dvs. sunt în binul dvs. de compost, veți vedea în curând bug-uri și viermi care locuiesc acolo. Nu fi alarmat de asta. Acești critterii sunt vitale pentru succesul grămadei dvs. de compost, deoarece îi ajută să o spargă în jos "aur negru" Aveți nevoie de nevoile dvs. de grădinărit.
  • Imagine intitulată Construirea unui container compost Pasul 6
    6. Mențineți binul de compost. Dacă doriți să plecați de la computer chiar acum, deoarece vă simțiți înșelați să faceți ceva care necesită întreținere, rămâneți așezat. Întreținere (acel murdar "M" cuvântul) nu este la fel de dificil sau ca consumator de timp așa cum vă gândiți. Despre o dată pe săptămână, va trebui să transformați grămada de compost. Dacă aveți un pitchfork, acest lucru face ca întoarcerea foarte ușoară. Întorcându-vă grămada de compost constă în obținerea pur și simplu a materialului de compostare din partea inferioară a grămezii până la partea superioară a grămezii și versetului vise. Dacă nu primiți ploaie regulată, veți dori, de asemenea, să vă uziți compostul o dată pe săptămână. Nu vrei să-l îneci, dar o dă o bună înmuiere săptămânală dacă nu a plouat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar