Cum să cumpărați un cuptor

Alegerea cuptorului potrivit este o mare decizie. Cuptoarele sunt o parte importantă a oricărei bucătărie modernă și alegerea care se va potrivi nevoilor dvs. poate fi o sarcină descurajantă. Cu toate acestea, există câteva sfaturi și strategii care vă pot ajuta să decideți cu privire la cuptorul perfect pentru bucătărie și buget.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea tipului cuptorului
  1. Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 1
1. Determinați tipul de combustibil existent. Alegerea cuptorului dvs. va fi în mare măsură determinată de tipul de linie de combustibil pe care îl aveți în casa dvs. (dacă nu doriți să modificați tipul de conexiune). Cuptoarele de gaz vor avea o linie de gaz conectată la aragazul dvs. existent. Un cuptor electric va fi conectat la un punct de conectare electrică.
  • Cuptoarele cu gaz utilizează fie gaze naturale, fie propan în funcție de orașul dvs. Cuptoarele de gaz sunt mai scumpe de cumpărare decât cuptoarele electrice, dar au costat mai puțin pentru a alerga. Dacă doriți să schimbați de la o linie electrică la un gaz, va trebui să aflați dacă gazul este ușor disponibil în zona dvs. Puteți face acest lucru făcând o căutare rapidă online a disponibilității gazului în zona dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 2
    2. Alegeți un cuptor de gaz dacă vă place să faceți fripturi. Cuptoarele de gaz sunt mai puțin uscate decât cele electrice și sunt ideale pentru fripturi și caserole. Cu toate acestea, ele nu distribuie căldură la fel de eficient ca și cuptoarele electrice, cu excepția cazului în care au un fan încorporat. Cuptoarele de gaz pot varia de la 600 $ pentru un fund al cuptorului de gama, pana la aproximativ 7000 $ pentru un top al intervalului.
  • Dacă optați pentru un cuptor cu un ventilator, asigurați-vă că ventilatorul este înconjurat de un element de încălzire. Acest lucru vă va asigura că căldura este distribuită uniform în cuptor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 3
    3. Cumpărați un cuptor electric dacă doriți mai multe opțiuni. Cuptoarele electrice sunt cele mai populare tipuri de cuptor. În timp ce oferă mai puțin control asupra setărilor de căldură pe plita de gătit, căldura va distribui mai uniform în camera cuptorului în sine. Cuptoarele electrice sunt cele mai populare tipuri de cuptor, astfel încât opțiunile dvs. de selecție vor fi mai mari. Aceste cuptoare variază de la aproximativ 500 până la 5000 $.
  • Dacă optați pentru un cuptor electric, trebuie să decideți pe un tip de bobină. Arzătoarele cu bobină deschisă sunt bobine deasupra intervalului într-o poziție ușor concavă. Acestea sunt minunate pentru că puteți vedea intensitatea căldurii.
  • Arzătoarele de sus sunt complet plate, iar căldura provine de la un panou de sticlă. Acestea sunt mai ușor de curățat și pentru că nu primesc la fel de cald ca tigaia nu va arde alimente dacă se scurge. Arzătoarele de sus se încălzește mai lent decât arzătoarele cu bobină deschisă. Cu toate acestea, plitele de gaze sunt cele mai ușoare de control.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 4
    4. Alegeți un cuptor dual-combustibil dacă doriți cel mai bun dintre ambele. Aceste cuptoare tind să folosească gazul pentru a alimenta plitele de gătit și a energiei electrice pentru a alimenta cuptorul. Acestea sunt o alegere populară și vă permit să controlați temperatura plăcilor de gătit cu o precizie mai mare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 5
    5. Alegeți un cuptor de convecție dacă vă place să gătiți rapid. Cuptoarele de convecție folosesc fanii să se răspândească în mod egal în întreaga interior. Ei gătesc alimente mai repede decât cuptoarele convenționale și gătește-ți mâncarea în mod egal. Cu toate acestea, ele sunt mai fragile decât cuptoarele convenționale, iar unele rețete ar putea fi necesare pentru a fi ajustate atunci când le folosiți.
  • Acestea sunt o opțiune excelentă pentru studenții dintr-un buget. Cuptoarele de convecție costă între 100 și 500 de dolari. Ele sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât cuptoarele convenționale și mai bune pentru mediul înconjurător.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 6
    6. Decide între o gamă sau un cuptor. Un cuptor simplu este doar camera de gătit, în timp ce o gamă este un aparat cu două in-one.Camera cuptorului este situată în partea de jos a intervalului și plită de gătit sunt în partea de sus. Cuptoarele de gamă vă permit să gătiți mai multe feluri de mâncare versatile și să beneficiați de beneficiul suplimentar de a avea toate opțiunile de gătit dintr-o dată. Cuptoarele de gamă vor fi puțin mai scumpe, deoarece acestea vin cu un plită de gătit, precum și camera cuptorului. Prețurile la distanță vor varia în funcție de gaz sau electrice, dar puteți obține o gamă de bază pentru aproximativ 600 de dolari.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 7
    7. Alegeți între un cuptor încorporat sau unul liber. Cuptoarele construite sunt minunate dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar de bucătărie și au avantajul suplimentar de a fi adaptat la specificațiile de înălțime, astfel încât să nu trebuie să vă îndoiți prea mult. Cu toate acestea, dacă nu aveți în prezent un cabinet de perete tăiat sau spațiu pentru un cuptor încorporat, acest lucru ar putea aduce costuri suplimentare cum ar fi taxele de renovare. Cuptoarele freestanding sunt, de obicei, mai ușor de curățat și vă oferă mai multă flexibilitate cu privire la locul în care plasați cuptorul.
  • Metoda 2 din 3:
    Decizia privind caracteristicile și caracteristicile
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 8
    1. Decideți ce caracteristici sunt importante pentru dvs. Cele mai multe cuptoare includ cicluri de auto-curățare, rafturi, cronometre inteligente, ușile de blocare, o opțiune de browing și o fereastră frontală orientată spre față. Decideți ce caracteristici sunt importante pentru dvs. și păstrați o listă a acestor lucruri la îndemână pentru vânătoarea dvs. de cuptor.
    • Ferestrele frontale orientate vă permit să vă urmăriți mâncarea fără a fi nevoie să deschideți continuu ușa cuptorului și să lăsați să scape de căldură.
    • Opțiunile de browing sunt excelente dacă vă place să vă grăbiți mâncarea și vă vor oferi rezultate rapide și gustoase.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 9
    2. Gândiți-vă la obținerea unor accesorii cu adevărat moderne. Acestea ar putea include opțiuni de deshidratare, un sertar de încălzire, ecrane de atingere, gătit viteză, conexiune fără fir și ventilație downdraft. Desigur, aceste corpuri modernizate vor implica un cost mai mare, dar ei vor face viața dvs. de gătit chiar mai ușoară.
  • Opțiunile de deshidratare sunt minunate dacă vă aflați în alimente crude și doriți să păstrați cât mai mulți nutrienți din alimente, după cum puteți. Deshidratoarele păstrează enzimele din alimente și pot fi lăsate nesupravegheate pentru perioade mai lungi de timp decât cuptoarele.
  • Opțiunile de ventilație sunt minunate dacă doriți să ștergeți aerul și să vă scoți bucătăria de mirosuri de alimente. Ei vor păstra bucătăria mirositoare proaspătă și curată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 10
    3. Alegeți câteva opțiuni super convenabile dacă nu aveți prea mult timp. Optați pentru un sertar de încălzire dacă gătiți pentru o mulțime de oameni. Acestea sunt super-handy dacă faceți o serie de feluri de mâncare și doriți să vă păstrați mâncarea caldă. Din nou, acest lucru este cu adevărat util dacă gătiți pentru o familie mare.
  • Cuptoarele wireless sunt, de asemenea, despre comoditate. Se conectează la aplicații de pe telefon și vă vor permite să vă preîncălziți cuptorul înainte de a ajunge acasă.Acest lucru este minunat dacă aveți un program aglomerat sau trebuie să gătiți pentru o familie mare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 11
    4. Gândiți-vă la unele caracteristici de siguranță. Dacă aveți copii mici, ușile de blocare sunt cea mai sigură opțiune și vor opri mâinile curioase de la deschiderea cuptoarelor fierbinți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 12
    5. Alegeți o schemă de culori și un material. Ce material îți place aspectul? Una dintre cele mai bune părți ale alegerii cuptorului dvs. este de a decide cum arată. Este uneori o idee bună să alegeți culorile neutre, deoarece acestea vor rămâne fără timp și se potrivesc cu alte aparate. Opțiunile din oțel alb, negru și din oțel inoxidabil sunt cele mai populare.
  • Anumite finisaje sunt mai ușor de curățat decât altele. Oțelul inoxidabil este o opțiune ușoară de curățare, iar unele cuptoare sunt acoperite chiar cu acoperiri anti-grăsime / amprente digitale speciale.
  • Ploile ceramice sunt mai ușor de curățat decât plitele electrice.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea cuptorului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 13
    1. Măsurați spațiul. Efectuarea măsurătorilor exacte înainte de a cumpăra cuptorul dvs. vă va economisi mult timp și efort atunci când vine vorba de instalare. Nu doriți să ghiciți măsurătorile greșite și apoi aflați că cuptorul dvs. nu se încadrează în bucătăria dvs. odată ce ați cumpărat-o. Veți avea nevoie de o măsură de bandă, hârtie și un stilou pentru a documenta măsurătorile.
    • Opriți alimentarea. Nu uitați să opriți întotdeauna aparatele înainte de a începe să le măsurați. Dacă aveți un cuptor electric, opriți-l la comutator și dacă aveți un cuptor de gaz, opriți-l la supapa de gaz. Nu doriți să vă electroclutați sau să vă rupeți cuptorul existent în timpul măsurării.
    • Pentru a fi în siguranță, opriți caseta de siguranțe la comutatorul principal.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 14
    2. Verificați bugetul. Unele cuptoare vă pot costa o mică avere, deci este mai bine să decideți asupra unui buget înainte de a începe vânarea pentru cuptorul perfect. Unele magazine vor oferi planuri de plată care vă permit să plătiți cuptorul. Dar nu uitați să verificați cât de mult se adaugă!
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 15
    3. Citiți recenzii pentru consumatori. Prin citirea recenziilor consumatorilor, puteți explora conturile non-părtinitoare ale experiențelor personale cu aparatele. Revizuirile independente au o valoare mai mare decât descrierile produsului și promisiunile companiilor. Mergeți pe Google și introduceți "Comentariile consumatorilor ale cuptorului (X)." Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi o marcă fiabilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cuptor Pasul 16
    4. Alegeți o companie care livrează. Dacă vă simțiți incapabili să vă transportați noul cuptor acasă și să îl instalați, furnizarea de cărți și instalarea prin companie. Deși s-ar putea să vă costă puțin, acest lucru vă va asigura că cuptorul dvs. este livrat în siguranță și instalat corect. Unele companii ar putea chiar să ofere chiar livrare gratuită și o legare de bază pentru clienți. Verificați cu ele când achiziționați cuptorul.
  • sfaturi

    Păstrați garanția și primirea într-un loc sigur. Dacă se rupe ceva, veți ști unde să le găsiți și vă puteți obține aparatul fixat în garanție.
  • Curățați cuptorul în mod regulat pentru a evita acumularea de grăsime și mâncare.
  • Asigurați-vă că părțile cuptor ale modelului ales sunt ușor accesibile. În acest fel, dacă se rupe ceva, veți putea să o înlocuiți rapid.
  • Avertizări

    Opriți întotdeauna sursa de alimentare sau supapa de gaz înainte de măsurarea sau mutarea cuptoarelor.
  • Nu cumpărați un cuptor fără a măsura mai întâi spațiul.
  • Nu încercați să mutați un cuptor fără a practica măsuri de precauție pentru ridicarea și mutarea obiectelor grele. Dacă nu puteți ridica obiecte grele, livrarea cărților și instalarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar