Cum să curățați petele de pe o geantă de căprioară

Suede, o piele netedă, este una dintre cele mai trenate țesături din jur pentru îmbrăcăminte și accesorii. O pungă de piele adaugă un element textural frumos la orice costum. Dezavantajul de a suede, totuși, este că poate fi complicat să curățați. Deoarece petele de apă Suede, va trebui să încercați metode de curățare non-tradiționale pentru a obține pete din punga de căprioară.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o radieră
  1. Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele 1
1. Blocați pata și lăsați-o să se usuce, dacă este necesar. Dacă pata nu este deja uscată, puteți încerca să blocați unele dintre lichid. Aveți grijă să vă dați ușor, înmuiați lichidul, mai degrabă decât să-l presați mai adânc în piele de piele. Odată ce credeți că ați șters cât de mult puteți, lăsați-l să se usuce la aer. Puteți încerca alte metode odată ce nu mai este umed.
  • Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de căprioară 2
    2. Periați petele uscate cu o perie de piele de piele. Le puteți cumpăra la țintă, pe Amazon sau chiar la farmacia dvs. locală. În afară de a curăța neajunsurile, o perie de căprioară poate fi utilizată în mod regulat pentru a ajuta la menținerea aspectului îmbrăcămintei și a accesoriilor dvs. de piele, deci este o achiziție inteligentă. Înainte de a face ceva, va trebui să spălați bine pata cu o perie de piele de piele.
  • Veți scoate primul strat superior, mai întâi de murdărie. Periați într-o direcție pe măsură ce eliminați aceste particule mai mari.
  • Alternativ, ați putea folosi o perie de unghii, o periuță de dinți sau o perie de frecare moale, deși o pensulă de căprioară este cea mai bună.
  • Odată ce ați obținut murdăria de suprafață, va trebui să vă curățați cu o forță mai mare. De asemenea, puteți începe să curățați în ambele direcții pentru a aborda petele mai profunde, la sol.
  • Împreună cu îndepărtarea murdăriei, periajul zonei petelor vă va ajuta să ajungeți la petele mai profunde cu următoarele metode.
  • Imaginea intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele 3
    3. Frecați pata cu o radieră albă. Puteți găsi un radieră realizat special pentru piele de piele, dar un creion mare de creion va funcționa, de asemenea. Utilizați o radieră albă pentru a vă curăța Suede, pentru că riscați să vă colorați căpitanul cu o radieră colorată. Nu începeți acest pas până când sunteți încrezători că ați periat orice murdărie sau bucăți uscate cu peria de piele de căprioară.
  • Începeți ușor să frecați pata cu radiera. După un pic de frecare, ar trebui să vedeți pata începe să ridicați.
  • Continuați să lucrați la radieră pe piele de piele până când pata a fost eliminată.
  • Ați putea folosi șmirghelul de cereale fine ca o alternativă la o radieră, dacă doriți. O bucată de pâine învechită va lucra chiar într-un vârf! Frecați-o peste pată până când începe să se prăbușească.
  • Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de căprioară 4
    4. Periați din nou zona colorată pentru a amesteca suedeaua. După ce frecați un loc cu o radieră, este probabil ca Suede-ul să fie puțin matuit și neuniform. Pentru a vă arăta punga la fel de bună ca și nou, frecați peria de piele de piele peste suprafață. Acest lucru va "redefuza" suede-ul și nimeni nu va ști că ai avut vreodată o pată!
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul cu oțet sau cu alcool de frecare
    1. Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de căprioară 5
    1. Testați oțetul sau frecarea alcoolului pe o parte mică, ascunsă a pungii. Încercați doar această metodă dacă utilizarea unui radieră nu a funcționat.Este important să faceți o încercare de încercare înainte de a aplica lichidul peste pete, doar în cazul în care reacționează prost cu suede-ul special cu care lucrați. Dab un pic de lichid pe locul pe care l-ați ales și lăsați-l să se usuce. Asigurați-vă că nu lasă semne inestetice.
    • Exemple de pete neobservate pe punga dvs. ar putea fi partea inferioară a cureaua sau partea de jos a pungii.
    • În timp ce oțetul și frecarea alcoolului funcționează bine, ei funcționează cel mai bine pe diferite tipuri de pete. De exemplu, oțetul alb funcționează bine pe petele de mediu, cum ar fi sarea, murdăria și chiar alimentele. Frecvența alcoolului funcționează cel mai bine pe mai mult "intens" Pete, cum ar fi cerneala.
  • Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele
    2. Frecați oțetul alb sau frecați alcoolul în peta cu o cârpă albă. Odată ce știți că Suede nu are o reacție teribilă la lichid, se toarnă pe o cârpă albă. Este important să folosiți o cârpă albă pentru a evita transferul de culoare de la una colorată. În timp ce petele de apă Suede, frecarea alcoolului și oțetul albă nu.
  • Nu trebuie să frecați violent, ci să apăsați pe cârpă în pată, astfel încât să vă simțiți că lichidul se înmoaie pe deplin.
  • Odată ce ați acoperit cu atenție suprafața petelor cu alcool, fie oțet alb, lăsați-l să se usuce la aer. Chiar nu veți ști cât de bine a funcționat până când este complet uscat.
  • Oțetul poate lăsa un miros pe piele, dar asta va disipa după un pic de timp.
  • Imagine intitulată petele curate de pe un pas de piele de căprioară 7
    3. Utilizați peria de piele pentru a finaliza procesul. Odată ce lichidul se usucă, treceți peste zonă cu o perie de căprioară până când zona se amestecă. Dacă este necesar, este posibil să doriți, de asemenea, să frecați pata cu radiera, de asemenea.
  • După ce ați terminat, evaluați-vă lucrarea și decideți dacă trebuie să repetați procesul.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea cu amidon de porumb
    1. Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele 8
    1. Apuca unele amidon de porumb dacă pata este grasă sau uleioasă. Dacă o luciu de buze a scăzut sau ai unt pe pungă la un restaurant, aceste pete grase sunt încăpățânate. CornStarch este arma ta secretă. Amidonul de porumb funcționează prin înmuierea uleiului imediat din pata.
  • Imagine intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele de piele 9
    2. Păstrați pata cu amidon de porumb și lăsați-o să stea peste noapte. Când ați acoperit pe deplin pete, bateți-l ușor în piele. Apoi, lăsați-l pe Corn să stea și să-și lucreze magia. După 12 ore, agitați ușor poșeta peste un coș de gunoi, astfel că amidonul de porumb vine. Pe măsură ce trucul de porumb cade, sperăm că va fi și pete pesky pesky.
  • Imaginea intitulată petele curate de pe o pungă de piele de piele de piele 10
    3. Periați zona de pe geantă. Trecerea peste zona cu o perie de piele de piele va elimina resturile de amidon de porumb. Se va amesteca, de asemenea, zona, astfel încât nu iese în evidență de restul pungă. Dacă totul a mers bine, nu veți putea spune că era vreodată o pată.
  • sfaturi

    Pulverizați punga cu un replicat de pete și spray de protecție la piele înainte de ao folosi. Puteți găsi aceste articole online sau dintr-un magazin de specialitate din piele.
  • Evitați păstrarea portbagajelor în recipiente de depozitare sau pungi de plastic. Pentru a vă menține punga moale și frumoasă, lăsați suedeul respira.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar