Cum să animați cu ms paint și windows movie maker

Folosind software comun (cum ar fi vopsea și producător de filme), vă puteți crea propriile animații, pentru a fi afișat pe YouTube și alte site-uri de internet. În plus, acest articol vă va introduce software-ul gratuit (sau, costuri reduse) care va face animație mult mai ușor decât credeai vreodată, toate fără a învăța flash sau alte programe complexe.

Pași

  1. Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 1
1. Decideți ce veți anima înainte de a începe desenul, va trebui să veniți cu un bun (mai bun, un mare!) poveste. are câteva astfel de intrări pentru a vă ghida- "Cum de a scrie o scurtă poveste" este un loc bun pentru a începe. Amintiți-vă, au o poveste eficiente...o introducere, complicații și o rezoluție.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 2
    2. Storyboard Script-ul dvs. (reducându-l într-o serie de desene de desene animate). Vedeți articole în altă parte în WikiHow pentru sfaturi despre storyboarding.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 3
    3. Începe animarea!. Deschideți MS Paint (sau orice software de procesare a imaginilor, cum ar fi JASC Paint Shop Pro). PSP este destul de simplă, deși acolo este o curbă de învățare. Cel mai important, în PSP puteți adăuga biții care se vor mișca în animația dvs., ca Straturile. Apoi, mutați stratul pentru a obține efectul mișcării (vs. Redarea întregului cadru sau "celula").
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 4
    4. Desenați-vă primul cadru (sau, importați o fotografie). Asigurați-vă că ați făcut-o să arate așa cum ați vrut-o sau veți urî rezultatul final și vă va fi irosit timpul.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 5
    5. Salvați-l în software-ul de imagine pe care îl utilizați (sau, mai bine, introduceți-l într-un pachet software de animație). GIF Animator (GIF-a) este gratuită și, pentru prima dvs. animație, este recomandată. De asemenea, s-ar putea să vă uitați JASC Animator (versiunea "Trial" nu pare să expire). Programele de animație vă vor accelera progresul în prea multe modalități de a detalia aici.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 6
    6. Faceți orice ajustare pe care doriți să o faceți pentru următorul celule. De obicei (dar nu întotdeauna) nu le veți face drastic. Aceasta este animația, deci trebuie să o luați un pas la un moment dat. Fiecare celule va fi, de obicei, puțin diferit de ultimul. Dacă ați învățat despre "straturi" și folosiți PSP, acest lucru va fi realizat cu o mișcare de mouse.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 7
    7. Importați fotografiile salvate (sau, mai bine, fișierul de animație) în Windows Movie Maker (mm). Faceți acest lucru când ați terminat scenele voastre. Trageți-le în jos pe placa de poveste. Probabil că veți itera acest pas de mai multe ori, până când veți obține creația voastră Doar chiar.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 8
    8. Adăugați titluri și efecte speciale. Odată ce aveți toate vizualele exact așa cum le place, atunci este momentul să adăugați efecte speciale, credite, un titlu, orice aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Animă cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 9
    9. Adăugați sunet - este esențial pentru un film eficient. În timp ce MM are un editor de sunet, este un buggy, foarte dificil de modificat și este predispus la agățarea fără avertisment (de multe ori necesită o repornire completă). Puteți edita sunetul în orice software separat de editare a sunetului (cum ar fi Coolledit, dar orice pachet comparabil ar trebui să facă), apoi aruncați întregul fișier în mm. Puteți descărca gratuit foarte aproape orice tip de sunet de care aveți nevoie, de pe rețea.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 10
    10. Nu uitați sunetul ambiental. Acesta este sunetul incidental de fundal, de obicei, un fel de murmur plictisitor - dacă nu aveți niciunul, efectul de a merge de la "Vorbind" la "tăcere completă" este jarring. Puteți pune o coloană sonoră în fundal, dar, în lipsa asta, nu ar trebui să aveți niciodată o lipsă totală de sunet. Acesta este un alt moment software de procesare a sunetului, cum ar fi Coolled, dovedește utilizarea sa: Puneți placajul ambiental (sau, muzica dvs.) pe un singur canal, iar discursul și efectele sonore pe al doilea.
  • Imagine intitulată Animați cu MS Paint și Windows Movie Maker Pasul 11
    11. Căutați exemple de animație utilizând software-ul menționat în acest articol. Vezi YouTube.com (și căutați acolo "nzfilmprof"). "Kiwi Kids" are mostre de tineri studenți folosind vopsea și alte exemple făcute cu PSP.
  • sfaturi

    Similar cu cele de mai sus, pentru a arăta o întoarcere de vânt, sunt necesare doar două sau trei poziții - odată ce moara de vânt rotește valoarea lui Blade, puteți cicliza moara de vânt prin repetarea fără sfârșit a celor 3 celule. Orice similar (cum ar fi obiectivele în mișcare într-o galerie de fotografiere) pot fi realizate cu doar câteva cutii repetate.
  • Animația se bazează frecvent pe "vederea gags". Observând "regula a trei" este de neprețuit. Afișați o acțiune. Arătați-o din nou (cu o ușoară variație). A treia oară când începeți să o arătați, spectatorul va gândi "Știu ce se va întâmpla!" Aici, La a treia iterație, schimbați dramatic acțiunea, surprinzător (și, sperăm, amuzant) spectatorului. Consultați secvența de albine "Kiwi Kids Chestii și nonsens" pe YouTube pentru un exemplu ("Chestie" are, de asemenea, câteva exemple de 14 ani care animă cu vopsea).
  • Cu mm, așteptați până când "toate" vizualele dvs. sunt exact așa cum le doriți, Pentru întregul film. Atunci Adăugați orice titluri, subtitrări, sunet etc. În caz contrar, dacă adăugați un clip în mijloc, "totul" (sunet, subtitrări etc.) după punctul, va necesita schimbarea.
  • Este mai credibil pentru a anima un desen, o statuie sau o creatură imaginară, o față. Motivul? Știm cu toții cum se mișcă o față și, este incongruentă dacă nu se mișcă în conformitate cu așteptările noastre. Pentru figuri imaginare, vă puteți abate mai mult de la normă.
  • Sincronizarea perfectă a buzelor la discurs nu este necesară.Când vorbește un personaj, este de obicei acceptabil pur și simplu să-și mutați buzele și gura, dar nu trebuie să fie exact în sincronizare. Dacă adăugați câteva alte mișcări acum și apoi (clipește ochii, schimbați ochii în lateral, ridicați și coborâți sprâncenele (așa cum este afișat LBJ) și înclinați capul ușor stânga și spre dreapta, efectul final va fi de obicei destul de convingător.
  • Ia în considerare continuitatea. De exemplu, dacă o rachetă este lansată la stânga într-o secvență, ar trebui să fie demonstrată ca să vină din stânga dacă / când aceasta lovește ceva (așa cum se întâmplă corect Chestii și prostii). Cu toate acestea, introducerea aceluiași clip suferă atunci când merge direct de la cacofonia unui cântec de rock, la o scenă în moartea nopții, cu oameni care dorm (și sub!) patul.
  • Ochii și creierul privitorului vor completa o mulțime de acțiuni, Ca și în acest exemplu, în cazul în care un prezentator de știri aruncă brațele în aer în alarmă. Doar două poziții (brațe în jos și arme în sus) sunt necesare pentru a arăta această acțiune (creierul privitorului se comportă pentru celulele "lipsă".
  • Nu utilizați prea multe efecte de tranziție diferite- nu vrei să "Luați spectatorul din poveste" (adică, distrage-l). Mm poate oferi 25 de tipuri de tranziții, dar, 95% din timp, se estompează în / fade este cea mai bună alegere.
  • Pentru a schimba ochii, face asta. Tăiați două găuri oculare în față. Trageți (sau fotografia) ochii potriviți. Acum, folosind straturi, puneți ambele ochi într-un singur strat in spate stratul capului. Tot ce va fi vizibil prin găurile de ochi pe care le tăiați, vor fi ochii. Cu o mișcare de șoarece, puteți schimba ochii, simultan, înainte și înapoi. Această tehnică (adaptată corespunzător) funcționează și pentru animarea gurii, pe măsură ce vorbește personajul.
  • Dimensiunea cadrului este o tranzacție, între calitatea imaginii și cerințele pe software-ul dvs. Setarea dimensiunii imaginii de mai sus 1024x768 este bună pentru a oferi marginile netede în cadrele dvs. Cu toate acestea, dacă intenționați să încărcați clipul pe YouTube, acesta va reduce dimensiunea imaginilor dvs. la 320 x 280 oricum. De asemenea, cu cât imaginea dvs. este mai mare, mm lent va funcționa (și, aceasta va scurta animația pe care o poate gestiona). Mai ales dacă utilizați GIF-A, alegeți o dimensiune a cadrului, apoi fixați-o cu ea. Dacă utilizați diferite dimensiuni, GIF-A nu va face față acestui bine.
  • Variați fotografiile: Closeups, Mid-Range, Distant, Unghi scăzut, Unghi mare etc. De asemenea, dacă două (sau mai multe) caractere conferă, săriți de la o lovitură de grup la indivizi și înapoi, pentru varietate.
  • Primul lucru pe care îl vedeți de obicei într-o scenă este Stabilirea împușcării, în care l-ai lăsat pe spectator să știe unde este el. Aceasta nu este o cerință absolută, dar este norma. Strategia inversă este, pentru a începe cu o închidere, apoi trageți camera înapoi, pentru a arăta cum faceți ceea ce începeți, face parte din, ceva mai mare - acest lucru este cunoscut ca Reveal.
  • Odată ce animați un clip scurt, puteți utiliza Animator JASC pentru a selecta o porțiune a scenei (de obicei, o închidere pe o față), și creați un al doilea clip. Acest lucru vă oferă două animații pentru efortul unuia și vă permite să modificați și selecția dvs. de fotografiere.
  • În general, atunci când animă, doar câteva poziții (Uneori, la fel de puține ca două sau trei) pentru a face ca acțiunea să pară realistă.
  • Unele fundaluri în abilitățile de desen sunt utile, înainte de a crea o animație (dacă de fapt, vă veți desena cadrele). Dacă desenele (sau imaginile) nu arată bine, animația dvs. probabil că nu o va face...Nu contează cât de netedă este. Cu toate acestea, dacă animați folosind fotografii ca bloc de construcție de bază, chiar și cei cu abilități de desen ușor pot obține rezultate acceptabile.
  • Compuneți cu atenție fundalul. Luați în considerare combinarea elementelor din mai multe fotografii și / sau alte ilustrații, pentru a obține doar efectul potrivit."Apoi, plasați personajele (da, folosind straturi!) În partea de sus a fundalului - cu o mișcare de mouse, le puteți mișca fără efort. În acest exemplu, o sobă veche (puternic modificată), oală, tigaie și clătite, sunt lipite pe partea de sus a unui podea cu gresie și un fundal de ferestre. Funcția de iluminare a PSP dă efectul unei explozii. Aragazul (pe propriul strat) este modificat pentru a dansa pe podea.
  • Software-ul dorit pe care îl veți găsi că sunt într-adevăr mari ajută:
  • GIF animator, Animator JASC sau orice alt echivalent. S-ar putea să găsiți asta "GIF Avansat Animator" este buggy, iar vânzătorul refuză uneori să răspundă la e-mailuri.
  • Abrosoft Fantamorph este de 100 $, dar, va fi morph, pan și scanare. Acesta va genera literalmente sute de cadre intermediare, având în vedere cadrele "pornire" și "terminând". Nu este perfect, totuși, biroul de ajutor "va răspunde și" va "face modificări, dacă produsele lor sunt deficitare.
  • Coordit (sau orice alte pachete software de procesare a sunetului).
  • Boilsoft (aproximativ 30 $) vă permite să lipiți împreună animațiile mai mici. Acest lucru evită limitările MothyMaker, dar permite, de asemenea, o editare mai ușoară (este mai ușor să editați un clip de 2 minute decât unul de 10 minute).
  • Puteți crea fără efort tranziții, Folosind software de morfing, că, acum 20 de ani, ar lua o echipă de tehnicieni calificați luni. O singură opțiune este Abrosoft Fantamorph, dar multe altele sunt disponibile. Luați în considerare acest exemplu: În primul rând, Big Jim se uită la echipajul Cafenei Star pe verandă (a Punct de vedere împușcat), atunci ochii lui se apropie încet în cafenea. În cele din urmă, ce a văzut Jim, este acum ceea ce vizualizatorul văd.
  • Avertizări

    Nu utilizați desene, fotografii sau alte lucrări de artă ale altora fara permisiune, și dat credit atunci când primiți permisiunea. Pentru unul, nu veți fi eligibili pentru partajarea veniturilor pe YouTube, dacă videoclipul dvs. va fi o persoană excepțional de populară.
  • Cântecele cu drepturi de autor sunt o zonă gri: YouTube are un algoritm care diferă multe melodii cu drepturi de autor, cu excepția cazului în care cineva important (cum ar fi Disney sau Warners) se plânge, clipul dvs. nu va fi interzis.
  • Când filmul nu reușește, adesea oferă mesaje de eroare care sunt înșelătoare (pentru a le pune ușor). Mm se va plânge de lipsa de "memorie virtuala" sau că este "Imposibil de stocat fișierul în locația specificată." Acestea sunt mesaje lipsite de sens. Practic, ați depășit resursele MM pe PC. Trebuie să reduceți dimensiunea fișierului - fie împărțiți animația dvs. în jumătate, fie, reduceți dimensiunile cadrului.
  • Fi concis! Limitele YouTube Încărcați lungimea nu mai mult de 15 minute, pentru unul. Sincer, este o animație excepțională care poate păstra interesul privitorului pentru mai mult de cinci minute.
  • Movie Maker are limitele sale. Ați putea găsi că un clip mai lung de două minute, este cam atâta timp cât se poate descurca. Pentru a face o animație de 4 minute, necesită, de obicei, să lipiți împreună două fișiere de 2 minute (folosind software-ul ca Boilsoft pentru a le lipi, dar există alții).
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Doamna vopsea (sau a echivalentului-jasc PaintshopPro, Photoshop, etc.)
    • Un computer (mai multă memorie RAM și Processing, cu atât mai bine)
    • O tabletă digitală de desen (foarte recomandată, dar nu obligatorie)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar