Cum să obțineți hbo pe hulu pe pc sau mac

Thiste parere cum să adăugați un abonament HBO la contul dvs. HULU pe un calculator PC sau Mac. HBO are o perioadă de încercare gratuită de 14 zile și costă 14 $.99 pe lună pentru a adăuga HBO în contul dvs. Hulu.

Pași

  1. Image denumită HBO pe HBU pe PC sau MAC Pasul 1
1. Mergi la https: // Hulu.COM Într-un browser web.În browserul web preferat, mergeți la https: // Hulu.COM Pentru a deschide site-ul principal al lui Hulu.
  • Imagine intitulată Obțineți HBO pe HOU pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Clic Autentificare și conectați-vă cu adresa dvs. de e-mail și parola. Este colțul din dreapta sus al paginii. Conectați-vă cu adresa dvs. de e-mail și parola și apoi faceți clic pe Autentificare Pentru a selecta utilizatorul principal de cont pe "Cine se uită la asta" pagină. De asemenea, puteți să faceți clic pe "Logheaza-te cu Facebook" Pentru a vă conecta cu contul dvs. Facebook în schimb.
  • Dacă nu aveți un cont Hulu, faceți clic pe Începe perioada gratuită de testare pentru a crea unul.
  • Imagine denumită HBO pe HBU pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Add-ons. Este în partea de sus a paginii.
  • Image denumită HBO pe HOU pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Derulați până la "Add-on-uri premium" secțiune. Este aproape de partea de jos a paginii.
  • Imagine intitulată Obțineți HBO pe HOU pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic pe ⨁Next la "Hbo".Faceți clic pe semnul plus "+" într-un cerc situat pe partea dreaptă a paginii de lângă "ADAUGĂ ASTA" din add-on-ul HBO. Semnul plus se va transforma într-un marcaj pentru a indica faptul că a fost selectat.
  • Imagine denumită HBO pe HBU pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Clic Continua în partea de jos. Odată ce HBO este selectat, defilați în partea de jos și faceți clic pe verde "Continua" buton.
  • Imagine intitulată Obțineți HBO pe HOU pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Examinați comanda și faceți clic pe Continua.Este butonul verde din partea de jos a paginii. Veți vedea un ecran care spune, "Ești gata."Contul dvs. nu va fi perceput pentru serviciile HBO timp de 14 zile, după aceea, un supliment de 14 USD.99 va fi taxat în contul dvs. Hulu în fiecare lună.
  • Puteți anula HBO sau HULU în orice moment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar