Cum să activați hulu cu sprint

Dacă planul dvs. de sprint este eligibil, puteți adăuga Hulu la factura dvs. lunară. Thisewill vă învață cum să activați Hulu cu Sprint utilizând un browser web pe telefon.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 1
1. Mergi la https: // sprint.COM și conectați-vă. Va trebui să utilizați browserul web al telefonului pentru a activa Hulu din contul dvs. Sprint. Butonul de conectat este în colțul din dreapta sus al paginii.
  • Trebuie să aveți un plan sprint nelimitat pentru a accesa abonamentul gratuit Hulu. Abonamentul gratuit Hulu oferit de Sprint este un plan comercial limitat, deci dacă doriți să vă înscrieți cu un alt cont pe Hulu pentru a obține planul No-anunțuri, va trebui să utilizați un e-mail diferit de e-mailul pe care îl utilizați cu Sprint.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 2
    2. Mergi la https: // sprint.COM / EN / Magazin / Servicii / Hulu.HTML. După ce v-ați conectat și ați verificat starea contului dvs. (este un cont curent în stare bună și are un plan activ nelimitat), puteți merge la pagina de ofertă Hulu.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 3
    3. Atingeți Activeaza acum. Veți vedea acest lucru în conturul pasului cum să activați Hulu cu contul dvs. Sprint.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 4
    4. Atingeți contul pe care doriți să-l activați Hulu. Acest lucru nu va schimba facturarea dvs., dar va adăuga Addon gratuit pentru Hulu.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 5
    5. Selectați telefonul și planul Hulu. Atingând miniatura telefonului vă aduce la "Schimbați serviciile" Pagina cu o miniatură mai mare a telefonului dvs. Asigurați-vă că este telefonul corect, selectați $ 0.00 Hulu add-on, apoi apoi apăsați Continua.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 6
    6. Confirmați-vă schimbarea. Veți fi apoi direcționați către o pagină care confirmă că adăugați add-on-ul Hulu pentru $ 0.00 pe telefonul dvs. Atingeți pentru a verifica caseta pentru a accepta termenii și pentru a atinge A confirma.
  • S-ar putea să dureze până la o oră pentru ca schimbările să aibă loc și să fie reflectate în contul dvs.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 7
    7. Mergeți la mesajul text de la Sprint. Puteți apăsa notificarea pentru a deschide textul de la Sprint sau pentru a deschide aplicația de mesagerie text pe care o veți găsi undeva pe ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Este posibil să trebuiască să așteptați câteva minute pentru a obține acest text de la Sprint dacă nu primiți instantaneu după confirmarea schimbării serviciului.
  • Imaginea intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 8
    8. Atingeți linkul din mesajul text. Acest link vă va lua pentru a termina configurarea contului dvs. Hulu cu Sprint într-un browser web.
  • Atingeți Continua cand esti gata.
  • Imaginea intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 9
    9. Creați un cont nou Hulu sau conectați-vă în contul dvs. existent. Dacă aveți deja un cont Hulu cu adresa de e-mail a contului Sprint, acesta ar trebui să vă solicitați să vă conectați după ce ați introdus adresa dvs. de e-mail. Apasă pe apasa aici pentru a te loga Text pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Activează Hulu cu Sprint Pasul 10
    10. Atingeți Obțineți aplicația Hulu sau lansați aplicația Hulu. Dacă nu aveți aplicația Hulu, veți fi direcționați fie spre magazinul Google Play sau App Store pentru a descărca aplicația gratuit. Dacă aveți deja aplicația, Lansați aplicația Hulu va deschide aplicația cu contul dvs. Sprint.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar