Cum se creează un sondaj de profil pe quotev

Pe Quotev, un sondaj este un sondaj rapid pe care utilizatorii le pot găsi în profilul dvs. Sondajele constau dintr-o singură întrebare cu o singură opțiune. Utilizatorii Quotev pot lua sondajul dvs. Vizualizează profilul dvs. Un sondaj de profil este ușor de făcut atâta timp cât aveți un cont Quotev.

Pași

  1. Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 1.jpg
1. Conectați-vă la contul dvs. la https: // Quotev.COM. Faceți clic pe butonul Log in după introducerea e-mailului / numele de utilizator și parola sau conectați-vă cu Facebook, Google sau Twitter.
  • Pentru a crea un cont, mergeți la secțiunea în curs de creare a unui cont gratuit. Introduceți informațiile solicitate și faceți clic pe Înscriere.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 2.jpg
    2. Selectați În colțul din stânga sus. Dacă faceți clic pe aceasta, veți deschide un meniu lateral. Meniul va lista opțiunile pentru a vă naviga în jurul site-ului.
  • Imagine intitulată Creează un poll pe etapa Quotev 3.jpg
    3. Clic Crea. Acest lucru vă va duce în meniul Creare, unde puteți alege să faceți o poveste, un quiz sau un sondaj.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 4.jpg
    4. Alege Sondaj sau sondaj opțiune. Întrebat dacă creați o fanfictire, nonfiction, ficțiune originală, testul de personalitate, testul de cunoștințe sau sondaj / sondaj, alegeți opțiunea de a face un sondaj sau un sondaj.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 5.jpg
    5. Creați un titlu pentru sondajul dvs. Odată ce faceți clic pe sondaj sau pe sondaj, va apărea o casetă pop-up. Faceți clic pe centrul casetei pentru a introduce un titlu pentru sondajul dvs. Titlurile sondajului pot fi întrebări (cum ar fi "Care este culoarea ta favorita?") sau declarații (cum ar fi "Culorile preferate ale utilizatorilor Quotev").
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 6.jpg
    6. Apasă pe Crea Opțiune sub titlul dvs. Vor fi două butoane sub titlul dvs.: Creați și anulați.
  • Alegeți Creare pentru a începe sondajul dvs. sau alegeți Anulare dacă nu doriți să faceți un sondaj.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 7.jpg
    7. Selectați caseta de text pentru a introduce întrebarea dvs. Sondajul dvs. va consta dintr-o întrebare. Introduceți întrebarea din această casetă.
  • De exemplu, dacă ați făcut sondajul "Care este culoarea ta favorita?", Întrebarea dvs. poate fi aceeași cu titlul dvs. sau ați putea pune o declarație, cum ar fi "Alegeți culoarea preferată din opțiunile de mai jos.".
  • Dacă este necesar, faceți clic pe Întrebarea 1 pentru a ajunge la această pagină.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe etapa Quotev 8.jpg
    8. Introduceți opțiunea Prima răspuns. Veți avea nevoie de cel puțin două opțiuni pentru ceilalți utilizatori să aleagă de la. Introduceți un răspuns posibil la întrebarea dvs. la răspunsul 1.
  • Pentru un sondaj asupra culorilor preferate, răspunsurile posibile ar putea fi roșii, albastre sau albe.
  • Imagine intitulată Creează un poll pe Quotev Pasul 9.jpg
    9. Introduceți o a doua opțiune de răspuns. Deoarece vor exista mai multe opțiuni pentru ca utilizatorii să aleagă, să adauge un alt răspuns făcând clic pe Răspuns 2 și să tastați într-un alt răspuns.
  • Imagine intitulată Creează un poll pe Quotev Pasul 10.jpg
    10. Adăugați răspunsuri suplimentare după cum este necesar. Dacă doriți să aveți mai mult de două opțiuni de răspuns pentru sondajul dvs., selectați opțiunea Adăugare răspuns pentru a adăuga o opțiune de răspuns la al treilea sau ulterior. Faceți acest lucru de câte ori aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe Quotev Pasul 11.jpg
    11. Luați în considerare adăugarea unei imagini la sondajul dvs. Adăugarea unei imagini este opțională, dar poate oferi utilizatorilor o mai bună înțelegere a sondajului dvs. Dacă adăugați o imagine, utilizatorii vor vedea imaginea de lângă titlul dvs. de sondaj atunci când vizualizați sondajul dvs. pe profilul dvs. și prin rezultatele căutării.
  • Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Adăugare imagine și selectați Fie încărcați dacă imaginea este salvată pe dispozitiv, URL-ul pentru a încărca o imagine utilizând un link sau căutați pentru a găsi o imagine.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe Quotev Pasul 12.jpg
    12. Faceți clic pe săgeata din colțul din stânga sus pentru a ieși din pagina Întrebare. Veți vedea opțiuni pentru a reveni la întrebarea, adăugați o întrebare, salvați proiectul și ieșirea, publicați sondajul sau accesați meniul Setări.
  • Țineți minte că dacă alegeți să adăugați o întrebare, nu puteți seta sondajul ca dvs "Profilul sondajului" și va fi apoi a "studiu".
  • Imagine intitulată Creează un poll pe Quotev Pasul 13.jpg
    13. Alege Publicați sondajul opțiune. Veți fi dus la pagina de setări, dar cu opțiunea de a publica sondajul dvs. în loc să salvați setările.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe Quotev Pasul 14.jpg
    14. Selectați micul Publicați sondajul Butonul din partea de jos a paginii. Derulați în jos în partea de jos a meniului Setări până veți vedea butonul pentru a publica sondajul. Faceți clic pe acest buton pentru a deschide un meniu pop-up în centrul ecranului.
  • Imagine intitulată Creează un poll pe Quotev Pasul 15.jpg
    15. Clic SET ca sondaj de profil. Acesta este ultimul buton din meniul pop-up. Alegerea acestei opțiuni va adăuga butonul sondajului în profilul dvs.
  • Imagine intitulată Creează un sondaj pe Quotev Pasul 16.jpg
    16. Vizualizați sondajul dvs. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este să mergeți la profilul dvs. și să găsiți opțiunea de sondaj. Apoi, veți fi dus la sondajul dvs., unde puteți alege unul dintre opțiunile de răspuns și "vot".
  • Imagine intitulată Creează un poll pe Quotev Pasul 17.jpg
    17. Votați în sondajul dvs. și vizualizați rezultatele. Odată ce alți utilizatori v-au văzut sondajul, puteți alege să vizualizați rezultatele și să vedeți ce răspuns este cel mai popular. De asemenea, puteți vota în propriul dvs. sondaj, deși poate să nu salveze.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar