Cum să cumpărați bitcoins

Bitcoin este un sistem valutar alternativ online, care acționează ca o formă de bani digitali. Bitcoin este utilizat atât ca o investiție, cât și ca metodă de plată a bunurilor și serviciilor și este inclus ca mijloc de a face acest lucru fără a fi nevoie să implice părți terțe. În ciuda popularității lor în creștere, majoritatea întreprinderilor încă nu acceptă Bitcoin, iar utilitatea lor ca investiție este atât foarte discutabilă, cât și potențial riscantă. Înainte de a începe să cumpere Bitcoin, este important să înțelegem ce este și avantajele și dezavantajele sale.

Pași

Partea 1 din 6:
Înțelegerea Bitcoins
  1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 1
1. Înțelegeți Bitcoin Basics. Bitcoin este o monedă complet virtuală, care permite consumatorilor o modalitate de a face schimb de bani gratuit, fără a utiliza o terță parte (cum ar fi o bancă, companie de carduri de credit sau altă instituție financiară). Bitcoinul nu sunt reglementate sau controlate de o autoritate centrală, cum ar fi Rezerva Federală și toate tranzacțiile Bitcoin au loc într-o piață online, unde utilizatorii sunt anonimi și necurate în cea mai mare parte.
  • Bitcoin vă permite să schimbați instantaneu bani cu cineva din lume, fără a fi nevoie să creați un cont de comerciant sau să utilizați o bancă sau o instituție financiară.
  • Transferarea banilor nu necesită nume, ceea ce înseamnă că există un risc mic de furt de identitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 2
    2. Aflați despre miniere Bitcoin. Pentru a înțelege Bitcoin, este important să înțelegeți miniere Bitcoin, care este procesul prin care sunt create bitcoin. În timp ce animalul este complex, ideea de bază este că de fiecare dată când o tranzacție bitcoin se face între două persoane, tranzacția este înregistrată digital de computere într-un jurnal de tranzacții care descrie toate detaliile tranzacției (cum ar fi timpul și care deține cât de multe Bitcoins).
  • Aceste tranzacții sunt apoi împărtășite în mod public în ceva cunoscut ca a "lanțul bloc", care afirmă fiecare tranzacție și care deține fiecare bitcoină.
  • Minerii bitcoin sunt indivizi care dețin computere care verifică în mod constant lanțul bloc pentru a se asigura că este corect și actualizat. Ele sunt indivizii care confirmă tranzacțiile și, în schimbul acestora, acestea sunt plătite în Bitcoin, ceea ce sporește aprovizionarea.
  • Întrucât Bitcoin nu este supravegheată de o autoritate centrală, exploatarea minieră asigură că transferarea individuală a Bitcoinului este suficientă că suma convenită este transferată și că soldul fiecărui membru al tranzacției este corect după aceea.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 3
    3. Obțineți familiaritate cu problemele juridice care înconjoară Bitcoin. Recent, agenția federală responsabilă de combaterea spălării banilor a anunțat noi orientări pentru valutele virtuale. Orientările actualizate vor reglementa schimburile Bitcoin, dar vor lăsa restul economiei bitcoin numai pentru moment.
  • Rețeaua Bitcoin este rezistentă la reglementarea guvernului și a câștigat o urmărire loială între persoanele care se angajează în activități ilegale, cum ar fi acordul de droguri, iar jocurile de noroc din cauza banilor de fapt pot fi schimbați anonim. Cu toate acestea, tranzacțiile sunt încă trasabile, iar FBI a reușit să profite de numeroase portofele bitcoin utilizate de actori răi.
  • Aplicarea legală federală poate încheia în cele din urmă că Bitcoin este un instrument de spălare a banilor și poate căuta modalități de a închide. Închiderea complet a bitcoinului ar fi o provocare, dar o reglementare federală intensă ar putea împinge sistemul subteran. Acest lucru ar diminua valoarea Bitcoins ca monedă legitimă.
  • Partea 2 din 6:
    Învățarea avantajelor și dezavantajelor utilizării Bitcoins
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 4
    1. Deveniți conștienți de avantajele Bitcoin. Bitcoins avantajele majore includ taxe scăzute, protecția împotriva furtului de identitate, protecția împotriva fraudei de plată și decontarea imediată.
    • Taxe reduse: Spre deosebire de utilizarea sistemelor tradiționale de finanțare, prin care sistemul însuși (cum ar fi PayPal sau o bancă) este compensat cu o taxă, Bitcoin ocolește întregul sistem. Rețeaua Bitcoin este menținută de "minerii", care sunt compensate cu noul bitcoin.
    • Protecția împotriva furtului de identitate: Utilizarea Bitcoin nu necesită un nume sau alte informații personale, pur și simplu un ID pentru portofelul dvs. digital (mijloacele utilizate pentru a trimite și a primi Bitcoin). Spre deosebire de un card de credit, unde comerciantul are acces complet la ID-ul dvs. și linia de credit, utilizatorii Bitcoin funcționează complet anonim.
    • Protecția împotriva fraudei de plată: Deoarece Bitcoin sunt digitale, ele nu pot fi contrafăcute, ceea ce protejează împotriva fraudei de plată. În plus, tranzacțiile nu pot fi inversate, cum ar fi ceea ce apare cu o taxă de card de credit înapoi.
    • Transfer imediat și decontare. În mod tradițional, atunci când banii sunt transferați, aceasta implică întârzieri semnificative, deține sau alte hassles. Lipsa unei terțe părți înseamnă că banii pot fi transferați direct între persoanele cu ușurință și fără complexități, întârzieri și taxe asociate cu achiziționarea între părți care utilizează diferite valute și furnizori.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 5
    2. Deveniți conștienți de dezavantajele de utilizare a bitcoinului. Cu bancară tradițională, dacă cineva face o tranzacție frauduloasă pe cardul dvs. de credit sau banca dvs. merge buric, există legi care să limiteze pierderile de consum. Spre deosebire de băncile tradiționale, Bitcoin nu are o plasă de siguranță în loc dacă bitcoinele dvs. sunt pierdute sau furate. Nu există nici o putere intermediară de a vă rambursa pentru orice bitcoine pierdute sau furate.
  • Rețineți că rețeaua Bitcoin nu este imună la hackeri, iar contul mediu Bitcoin nu este complet asigurat împotriva hacking-ului sau a încălcărilor de securitate.
  • Un studiu a găsit 18 din 40 de întreprinderi care oferă schimbul de bitcoine în alte valute au ieșit din afaceri, cu doar șase schimburi rambursând clienții lor.
  • Volatilitatea prețurilor este, de asemenea, un dezavantaj major. Aceasta înseamnă că prețul bitcoinului în dolari fluctuează sălbatic. De exemplu, în 2013, 1 Bitcoin a fost în valoare de aproximativ 13 USD. Apoi sa mutat rapid la peste 1200 USD și este acum aproximativ 18597 USD.99 (la 16/12/2017). Acest lucru înseamnă că dacă convertiți la Bitcoin, este important să rămâneți în el, deoarece mutarea înapoi la USD poate duce la o pierdere semnificativă a fondurilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 6
    3. Să înțeleagă riscurile Bitcoin ca o investiție. Una dintre utilizările populare Bitcoine este o investiție, iar acest lucru merită un cuvânt special de precauție înainte de a continua. Principalul risc de a investi în Bitcoin este o volatilitate extremă. Cu prețurile care se deplasează rapid în sus și în jos, riscul de pierdere este substanțial.
  • În plus, deoarece valoarea Bitcoin este determinată de aprovizionare și de cerere, în cazul în care Bitcoin sa încheiat să fie supus unei reglementări guvernamentale sub orice formă, ar putea reduce cantitatea de persoane care doresc să utilizeze Bitcoin, ceea ce ar putea face teoretic moneda fără valoare.
  • Partea 3 din 6:
    Configurarea stocării Bitcoin
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 7
    1. Păstrați-vă Bitcoins online. Pentru a Cumpărați Bitcoins, Mai întâi trebuie să creați un site de stocare pentru bitcoinele dvs., iar acesta este primul pas spre achiziționarea Bitcoin. În prezent, există două modalități prin care puteți stoca Bitcoins online:
    • Stocați cheile la Bitcoins într-un portofel online. Portofelul este un fișier de calculator care va stoca banii, similar cu un portofel real. Puteți crea un portofel prin instalarea clientului Bitcoin, care este software-ul care prezintă moneda. Cu toate acestea, dacă computerul dvs. este hacked de un virus sau hackers sau dacă depuneți fișierele, vă puteți pierde bitcoinele. Întotdeauna întoarceți-vă portofelul la un hard disk extern pentru a evita pierderea bitcoinilor.
    • Păstrați-vă bitcoinele printr-o terță parte. De asemenea, puteți crea un portofel utilizând un portofel online prin intermediul unui site terț, cum ar fi coinbase sau blockchain.Informații, care vă vor păstra bitcoinele în nor. Acest lucru este mai ușor de configurat, dar veți avea încredere în o terță parte cu Bitcoins. Aceste site-uri sunt două dintre cele mai mari și mai fiabile site-uri terțe părți, dar nu există garanții cu privire la securitatea acestor site-uri.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 8
    2. Creați un portofel de hârtie pentru bitcoinele dvs. Una dintre cele mai populare și cele mai ieftine opțiuni pentru păstrarea Bitcoins Safe este un portofel de hârtie. Portofelul este mic, compact și făcut din hârtie care are un cod. Unul dintre beneficiile unui portofel de hârtie este cheile private ale portofelului nu sunt stocate digital. Deci, nu poate fi supus atacurilor cibernetice sau a eșecurilor hardware.
  • Mai multe site-uri online oferă servicii de hârtie Bitcoin. Ele pot genera o adresă de biți pentru dvs. și pot crea o imagine care conține două coduri QR. Una este adresa publică pe care o puteți folosi pentru a primi Bitcoins, iar cealaltă este o cheie privată, pe care o puteți utiliza pentru a cheltui Bitcoins stocate la acea adresă.
  • Imaginea este imprimată pe o bucată lungă de hârtie pe care o puteți plia în jumătate și puteți purta cu dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 9
    3. Utilizați un portofel de sârmă dur pentru a vă stoca bitcoinele. Portofele cu sârmă hard-sârmă sunt foarte limitate în număr și pot fi dificil de achiziționat. Acestea sunt dispozitive dedicate care pot deține cheile private electronic și plățile facilităților. Portofele de sârmă dur sunt de obicei mici și compacte, iar unele sunt în formă de bastoane USB.
  • Portofelul de sârmă de trezor este ideal pentru minerii bitcoin care doresc să dobândească un număr mare de bitcoine, dar nu vor să se bazeze pe site-uri terțe.
  • Portofelul Bitcoin compact acționează ca stocare USB pentru bitcoinele dvs. și utilizează securitate SmartCard. Este una dintre portofele hardwire mai accesibile de pe piață.
  • Partea 4 din 6:
    Schimbul de bitcoins
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 10
    1. Alegeți un serviciu de schimb. Obținerea Bitcoin printr-un schimb este cel mai simplu mod de a obține Bitcoin. Un schimb funcționează ca orice alt schimb valutar: pur și simplu înregistrați și convertiți indiferent de moneda dvs. în Bitcoin. Există sute de schimburi disponibile, iar cea mai bună opțiune de schimb depinde de locul în care vă aflați, dar cele mai cunoscute servicii de schimb includ:
    • Cryptaw: Acesta este un serviciu de portofel din Singapore, care permite utilizatorului să comercializeze Dolari Singapore pentru Bitcoins. Compania are în prezent o platformă web numai care este, de asemenea, prietenos mobil.
    • Coinbase: Acest serviciu popular de portofel și schimb de servicii vor tranzacționa, de asemenea, dolari SUA și euro pentru Bitcoins. Compania are aplicații web și mobile pentru cumpărarea și tranzacționarea mai convenabilă a bitcoinului.
    • Cerc: Acest serviciu de schimb oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca, trimite, primi și schimba bitcoinele. În prezent, numai cetățenii americani sunt capabili să-și conecteze conturile bancare pentru a depune fonduri.
    • XAPO: Acest portofel și furnizor de carduri de debit Bitcoin oferă depozite în moneda FIAT care sunt apoi convertite în Bitcoin în contul dvs.
    • Unele servicii de schimb vă permit să tranzacționați și Bitcoins. Alte servicii de schimb acționează ca servicii de portofel cu capacități limitate de cumpărare și vânzare. Cele mai multe schimburi și portofele vor stoca cantități de monedă digitală sau fiat pentru dvs., la fel ca un cont bancar regulat. Schimburile și portofelele sunt o opțiune bună dacă doriți să vă angajați în tranzacționarea obișnuită și nu aveți nevoie de anonimitate totală.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 11
    2. Furnizați dovada identității dvs. și a informațiilor de contact ale serviciului. La înscrierea la un serviciu de schimb, va trebui să furnizați informații personale serviciului pentru a crea un cont. Majoritatea țărilor necesită în mod legal orice sistem individual sau financiar folosind un serviciu de schimb Bitcoin pentru a satisface cerințele de spălare a banilor.
  • Deși vi se cere să furnizați dovada identității, schimburile și portofelele nu oferă aceeași protecție pe care băncile o fac. Nu sunteți protejat împotriva hackerilor sau dat rambursare dacă schimbul iese din afaceri.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 12
    3. Cumpărați Bitcoins cu contul dvs. Exchange. Odată ce ați configurat contul dvs. prin intermediul unui serviciu de schimb, va trebui să îl conectați la un cont bancar existent și să organizați să mutați fondurile între acesta și noul dvs. cont Bitcoin. Acest lucru se va face, de obicei, printr-un transfer de fir și implică o taxă.
  • Unele schimburi vă permit să faceți un depozit în persoană în contul lor bancar. Acest lucru se va face față în față, mai degrabă decât printr-un ATM.
  • Dacă vi se solicită să vă conectați la un cont bancar pentru a utiliza serviciul Exchange, va accepta probabil băncile din țara în care se bazează serviciul de schimb. Unele schimburi vă permit să transferați bani în conturile de peste mări, dar taxele vor fi mult mai mari și poate exista o întârziere schimbând bitcoinele înapoi în moneda locală.
  • Partea 5 din 6:
    Folosind un vânzător
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 13
    1. Căutați vânzători pe localnici. Acesta este site-ul principal folosit pentru a face tranzacții față în față cu un vânzător local. Puteți aranja o întâlnire și să negociați prețurile pentru Bitcoins. Site-ul are, de asemenea, un strat suplimentar de protecție pentru ambele părți.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 14
    2. Utilizați întâlniri.com pentru a găsi vânzători. Dacă nu sunteți confortabil cu unul pe o singură meserie, utilizați întâlniri.com pentru a căuta un grup de întâlniri Bitcoin. Toți puteți decide să cumpărați Bitcoins ca grup și să învățați de la alți membri care au folosit vânzătorii să cumpere bitcoins înainte.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 15
    3. Negociați prețul înainte de întâlnirea. În funcție de vânzător, puteți plăti o primă de aproximativ 5-10% față de prețul de schimb pentru o tranzacție față-în-față. Puteți verifica actualele cursuri de schimb Bitcoin online prin intermediul http: // bitcoin.Clarkmoody.COM / înainte de a fi de acord cu rata vânzătorului.
  • De asemenea, trebuie să întrebați vânzătorul dacă preferă să fie plătiți în numerar sau prin intermediul unui serviciu de plată online. Unii vânzător vă pot permite să utilizați un cont PayPal pentru a plăti, deși majoritatea vânzătorului preferă numerar non-reversibil ca plată.
  • Un comerciant de renume va negocia întotdeauna prețul cu dvs. înainte de a vă întâlni. Mulți nu vor aștepta prea mult să se întâlnească odată ce prețul este finalizat, în cazul în care valoarea Bitcoin ia o schimbare dramatică.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 16
    4. Faceți cunoștință cu vânzătorul într-un loc public ocupat. Evitați întâlnirea în casele private. Ar trebui să luați toate măsurile de precauție, mai ales dacă vă purtați bani pentru a plăti vânzătorului pentru monede.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 17
    5. Au acces la portofelul dvs. Bitcoin. Când întâlniți vânzătorul față-în-față, va trebui să accesați portofelul dvs. Bitcoin prin intermediul telefonului smartphone, tabletă sau laptop. De asemenea, veți avea nevoie de acces la internet pentru a confirma că tranzacția a trecut prin. Verificați întotdeauna că bitcoinul a fost transferat în contul dvs. înainte de a plăti vânzătorului.
  • Partea 6 din 6:
    Utilizarea bancomatelor Bitcoin
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 18
    1. Localizați un bancomat de bitcoin lângă dvs. Bitcoin BTMS sunt un concept relativ nou, dar ele cresc în număr. Puteți utiliza o hartă ATM online Bitcoin pentru a găsi un ATM lângă dvs.
    • Multe instituții din întreaga lume oferă acum ATM-uri Bitcoin, de la universități la băncile locale.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 19
    2. Scoateți bani din contul dvs. bancar. Cele mai multe ATM-uri Bitcoin acceptă doar numerar, deoarece nu sunt înființate la tranzacții de debit sau card de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bitcoins Pasul 20
    3. Introduceți banii în ATM. Apoi, scanați codul QR al portofelului mobil sau accesați codurile necesare din contul dvs. prin intermediul telefonului dvs. smartphone pentru a încărca Bitcoins pe portofel.
  • Ratele de schimb la bancomatele Bitcoin pot varia de la 3% la 8% pe partea de sus a prețului de schimb standard.
  • Adăugați o nouă întrebare

    sfaturi

    Fiți atenți la miniere Bitcoins. "Mining" este atunci când creați propriile biți prin formarea blocurilor de tranzacții bitcoin. În timp ce mineritul este din punct de vedere tehnic o cale de a "Cumpără" Bitcoin, popularitatea Bitcoinului a făcut-o mai dificilă pentru bitcoinele mele și cele mai multe miniere sunt acum făcute de grupuri miniere mari numite "Piscine" și companiile înființate la Bitcoins Mine. Puteți cumpăra acțiuni într-o piscină sau într-o companie minieră, dar mineritul nu mai este ceva ce individul poate face pe cont propriu și să profite de un profit.
  • Feriți-vă de oricine încearcă să vă vândă software-ul care vă permite să-mi spuneți bitcoinele obișnuite pe un computer obișnuit sau un echipament care vă ajută. Aceste produse sunt probabil înșelătoare și nu vă vor ajuta să vă aliniați.
  • Asigurați-vă că sistemul dvs. de operare este în mod rezonabil sigur. Dacă sunteți pe Windows, instalați Virtualbox, configurați un Linux VM (Debian, de exemplu) și faceți tot ce este legat de Bitcoin în acel vm. În ceea ce privește portofele desktop, electrum (electrum.org) este în prezent cel mai bun.
  • Familiarizați-vă cu cum să Vindem Bitcoins de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar