Cum să cumpărați ardor

Ardor (Ardr) este o cripocurrență care a evoluat de la NXT, o rețea de securitate și de procesare a rețelei. În cea mai mare parte, funcționează la fel ca și alte criptocurrențe. Cu toate acestea, nu puteți achiziționa Ardor cu monedă FIAT (monedă națională). Dacă nu dețineți deja o altă cripocurie, utilizați mai întâi un transfer bancar sau un card de credit pentru a achiziționa o cripocurrență populară, cum ar fi Ethereum sau Bitcoin. Apoi puteți folosi acea cripocurrency pentru a cumpăra ardor.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea portofelului
  1. Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 1
1. Asigurați-vă sistemul cu software antivirus și un firewall. Înainte de a cumpăra criptocurrency, asigurați-vă că protecția antivirus a computerului este actualizată și firewall-ul dvs. este configurat. Orice criptocurncy pe care o cumpărați este la fel de securizată ca și sistemul pe care îl păstrați.
  • Întotdeauna verificați dublu orice link-uri pe care le urmați din alte pagini. Descărcați numai din paginile securizate care au pictograma de blocare de lângă adresa URL din bara de adrese.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 2
    2. Descărcați și instalați clientul NXT. Înainte de a cumpăra ardor, aveți nevoie de un portofel cripto pentru ao păstra. Puteți descărca portofelul oficial ardor de pe platforma NXT. Ardor este în prezent enumerat ca un bun pe Blockchain NXT. Portofelul este numit "Client NXT."
  • Puteți descărca software-ul client la https: // nxtplatform.org / descărcare /. Există diferite versiuni disponibile pentru sistemele de operare Windows, Linux, Mac și Android.
  • După descărcare, instalarea va începe automat. Veți avea un număr de casete pentru a face clic pentru a vă alege limba și sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare a software-ului.
  • De asemenea, veți fi întrebat unde doriți ca portofelul să fie instalat. Software-ul alege o implicită, care va fi de obicei bine pentru dvs. Faceți o notă unde este, astfel încât să o găsiți mai târziu.
  • Bacsis: În timpul instalării, aveți opțiunea de a configura comenzile rapide, care vă permit să accesați portofelul direct de pe desktop. De asemenea, puteți configura aceste comenzi rapide în orice moment după instalare.

  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 3
    3. Instalați portofelul implicit ca a "Client de lumină." Software-ul vă oferă o serie de opțiuni pentru tipul de portofel pe care doriți să îl instalați. Dacă intenționați să cumpărați ardor pentru a-l țineți sau comercializați-l pentru alte criptocurrențe, alegeți "Operați ca un client ușor."
  • Ca client ușor, nu veți descărca întregul blocaj. Acest lucru nu numai că vă oferă o experiență mai rapidă a utilizatorului, dar consumă, de asemenea, mai puține resurse pe computer.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 4
    4. Deschideți portofelul pentru a vă crea contul. După instalare, interfața portofelului se deschide automat automat. Dacă nu, faceți clic pe pentru a găsi pictograma portofelului și a rula software-ul. Apoi faceți clic pe butonul verde pentru a crea un cont nou.
  • Acesta vă poate solicita să acordați o excepție care să o permită să acceseze Internetul prin paravanul de protecție. Dacă nu vă permiteți, portofelul dvs. nu va funcționa corect.
  • Software-ul generează automat a "Pashici puternice" care vă permite să vă deschideți portofelul și să trimiteți monede. Scrie-o jos, astfel încât să nu uitați, dar nu-l împărtășiți cu nimeni. Aveți, de asemenea, opțiunea de a crea propria frază de acces.
  • Partea 2 din 3:
    Cumpărarea unei alte criptocurrency
    1. Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 5
    1. Alegeți un schimb pe care doriți să îl utilizați. Deoarece nu puteți cumpăra Ardor cu monedă FIAT, aveți nevoie de o altă criptocurrență pentru a cumpăra ardor. În timp ce puteți cumpăra criptocurrency în alte moduri, utilizarea unui schimb online este probabil cea mai simplă și mai sigură.
    • Dacă nu dețineți deja o altă criptocurrency, este posibil să doriți să verificați ratele de schimb, astfel încât să puteți obține cea mai bună afacere. Cu toate acestea, rețineți că cripocurrency este foarte volatilă, iar aceste rate se pot schimba - chiar și în câteva ore.
    • Există câteva schimbări majore de cripocurrency care au deschis piețele Ardor. Dacă găsiți un schimb care are și o piață ardor, acesta va face procesul oarecum mai ușor. Du-te la site-ul NXT la https: // nxtplatform.org / buy-ardor-activ / Pentru a găsi o listă de schimburi care oferă în prezent Ardor Trading.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 6
    2. Înregistrați-vă pentru un cont de schimb. Dacă nu dețineți deja criptocurrency sau aveți un cont cu un schimb de criptocurrency, faceți clic pentru a vă înregistra la schimbul de alegere. Înregistrarea pentru un cont pe un schimb de criptocurncy este similară deschiderii unui cont bancar sau de investiții online.
  • Fiți pregătiți să vă verificați identitatea. Schimburile diferite au diferite metode de verificare a identității deținătorilor de conturi noi. De exemplu, este posibil să vi se solicită să faceți un autient în timp ce țineți o anumită expresie de acces sau pentru a vă scana ID-ul de fotografie emis de guvern și a trimite-l.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 7
    3. Conectați-vă contul bancar sau card de credit. Pentru a cumpăra criptocurrency cu moneda FIAT, trebuie să aveți o metodă confirmată de plată. Toate schimburile permit transferurile bancare direct din contul dvs. bancar. Unii vă permit, de asemenea, să conectați un card de credit sau de debit.
  • Utilizați transferul bancar direct dacă este posibil. Utilizarea unui card de credit sau de debit poate duce la taxe suplimentare. Cu toate acestea, de obicei veți obține criptocurrency dvs. instantaneu, în timp ce poate exista o întârziere cu un transfer bancar (în funcție de momentul în care plasați comanda).
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 8
    4. Decideți ce criptocurrency doriți să utilizați pentru a cumpăra Ardor. Ethereum este cea mai comună criptocurrencie folosit pentru a cumpăra ardor, deoarece taxele tind să fie cele mai mici. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, bitcoin și alte criptocurințe.
  • Înainte de a alege o criptocurrency, verificați cu un schimb care oferă Ardor Trading și asigurați-vă că criptocurrency este acceptată și că puteți cumpăra Ardor cu el. În caz contrar, va trebui să cumpărați o altă cripocurrență. Dacă tranzacționați mai mult decât o dată, probabil că veți pierde valoare în acest proces.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 9
    5. Plasați comanda pentru criptocurrency. În timp ce specificul de comandă variază într-o oarecare măsură între schimburile, în cea mai mare parte, plasați o comandă criptocurrenică în același mod în care veți plasa o comandă pentru a cumpăra stoc pe o platformă de investiții online. Puteți alege să cumpărați o anumită cantitate de criptocurrency sau să cumpărați cât mai multă criptocurrență, deoarece puteți obține pentru o anumită cantitate de monedă FIAT.
  • Ca și în cazul de cumpărare, este posibil să puteți stabili un preț limită pe care sunteți dispus să îl plătiți pentru criptocurncy. Aveți grijă să faceți acest lucru, pentru că dacă nimeni nu vă va vinde la acest preț, comanda dvs. nu va fi procesată.
  • Ia în considerare taxele implicate pentru transferul cripocurrenței, precum și taxa de schimb.
  • Bacsis: Dacă veți folosi criptocurrency pentru a cumpăra Ardor imediat și nu planificați să țineți niciunul dintre ei, nu este nevoie să configurați un portofel pentru acea criptocurrency. Puteți să o lăsați pur și simplu în contul dvs. de schimb.

    Partea 3 din 3:
    Achiziționarea ardorului
    1. Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 10
    1. Înregistrați-vă pentru un cont cu un schimb pe care tranzacționează ardorul. Dacă schimbul unde ați cumpărat celălalt criptocurrency nu are o piață ardor, trebuie să o transferați la una care o face. Pentru a vă înregistra pentru un cont, veți trece printr-o aplicație și un proces de verificare a identității similar cu orice alt schimb.
    • Verifica https: // nxtplatform.org / buy-ardor-activ / Pentru a găsi un schimb în care puteți cumpăra ardor. Alegeți un schimb care operează în țara dvs. și care acceptă criptocurrența pe care o veți folosi pentru a cumpăra Ardor.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 11
    2. Transferați criptocurrency la noul schimb. Conturile de schimb funcționează ca orice alt portofel. Pentru a vă deplasa criptocurțele de la un cont de schimb la altul, introduceți pur și simplu cheile dvs. private pentru celălalt criptocurrency.
  • De obicei, veți avea opțiunea de a conecta o bancă sau un card de credit sau să depună criptocurrency. Unele schimburi pot solicita să conectați o metodă de plată a valutei FIAT înainte de a putea transfera criptocurrency.
  • Dacă introduceți corect cheile dvs. private, criptocurrența dvs. ar trebui să apară pe noul schimb în 20-60 de minute.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 12
    3. Plasați comanda pentru ardor care plătește cu cripția dvs. Când celălalt criptocurrency apare în contul dvs. de schimb, îl puteți folosi pentru a cumpăra ardor. Deschideți o comandă de cumpărare pentru Ardor și alegeți numele cripocurrenței dvs. ca metodă de plată.
  • La fel ca la cumpărarea oricărei criptocurrency cu moneda FIAT, aveți opțiunea de a cumpăra o anumită cantitate de ardor sau cumpărați cât de mult puteți obține cu criptocurrency în contul dvs.
  • Verificați dublu taxele asociate cu tranzacția înainte de a plasa comanda. Poate doriți să plătiți taxe în moneda FIAT, astfel încât să puteți obține cel mai posibil ardor pentru criptocurrency.
  • Imagine intitulată Cumpărați Ardor Pasul 13
    4. Mișcați ardorul de pe schimbul în portofelul ardor. Schimburile sunt țintele primare pentru hackeri, deci nu doriți să lăsați ardorul dvs. așezat în contul dvs. de schimb pentru mult timp. De la Exchange Ardor, introduceți adresa dvs. de portofel Ardor pentru a trimite ardorul dvs. în portofel.
  • Odată ce ați terminat transferul, deschideți aplicația clientului NXT și confirmați că ardorul dvs. a fost trimis. Poate dura câteva minute pentru a apărea. Cantitatea de ardor pe care ați cumpărat-o la bursă ar trebui să apară sub "deținere."
  • Bacsis: Dacă intenționați să țineți ardor ca o investiție pe termen lung, puteți lua în considerare utilizarea unui portofel mai sigur decât un portofel software, cum ar fi un portofel hardware sau un portofel de hârtie.

    Avertizări

    Este posibil să datorezi impozitele pe bază de capital atunci când tranzacționați o cripocurrență pentru altul. Vorbiți unui contabil sau consilier fiscal în apropierea dvs., care este experimentat cu tranzacții criptocurrency.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar