Cum de a converti bitcoins la dollars

Bitcoins au fost anunțați de mulți ca monedă de mâine, dar există încă puține locuri care le acceptă.Din fericire, convertirea bitcoinilor la o monedă utilă ca dolarii este rapidă și ușoară.Dacă doriți să știți cât de mult merită Bitcoin, executați o căutare rapidă pe Internet pe această temă.Dacă doriți să convertiți de fapt Bitcoin la dolari, depuneți-le într-o piață digitală și le veți vinde unui cumpărător interesat.Piața digitală va converti rapid și ușor bitcoinele la dolari și le va transfera într-un card de debit, cont bancar sau portofel digital la alegere.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui serviciu de conversie
  1. Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 1
1. Comparați tarifele oferite de diferite servicii de conversie și alegeți cea mai bună.Chiar și atunci când rata medie de conversie a bitcoinului se îmbunătățește, diferite servicii de conversie oferă rate diferite de conversie.De exemplu, să presupunem că un serviciu oferă să vă transforme bitcoinele la o rată de 1 până la 5.000 de dolari și alte oferte pentru a transforma 1 Bitcoin în $ 5.200.Toate celelalte lucruri fiind egale, ar trebui să mergeți cu al doilea serviciu pentru a profita la maximum de bitcoins.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 2
    2. Conversia bitcoinului folosind un serviciu cu taxe reduse.Serviciile de conversie încărcate de obicei o taxă pentru conversie.Uneori există o taxă fixă ​​indiferent cât de mult schimbi și, uneori, serviciul de conversie acuză un procent din suma pe care o schimbi.Comparați taxele asociate cu diferitele servicii de conversie și selectați una care oferă cea mai bună afacere.
  • Taxele de serviciu se schimbă în timp, deci asigurați-vă că verificați termenii și programul de taxe al serviciului.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 3
    3. Verificați dacă serviciul pe care îl utilizați este sigur.Există mai multe modalități de a verifica dacă un site de conversie Bitcoin este în siguranță.Unul este de a verifica sursele de renume pentru recenzii care verifică integritatea unui anumit site.O altă modalitate este de a vă asigura că site-ul gestionează serviciul utilizează HTTPS (spre deosebire de http http) din URL-ul lor.În cele din urmă, utilizați un serviciu de conversie care permite identificarea cu două factori, asigurându-vă că numai dvs. veți putea aproba conversii Bitcoin.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 4
    4. Selectați un serviciu care oferă timpi de transfer scăzut.Unele site-uri transferă Bitcoins în contul dvs. după 5 zile, dar serviciile mai rapide ar putea să vă convertească bitcoinele în dolari în 3 zile sau mai puțin.
  • Partea 2 din 3:
    Înscrierea și încărcarea bitcoinului
    1. Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 5
    1. Înscrieți-vă pentru un cont.Înscrierea pentru un cont implică furnizarea numelui dvs., data nașterii, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații personale.De asemenea, veți fi obligați să furnizați un cont bancar, un serviciu de plată electronic, cum ar fi PayPal sau ambele (în funcție de modul în care doriți să convertiți și să vă transferați bitcoinele).
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 6
    2. Selectați cea mai puternică opțiune de securitate când vă înscrieți.Când creați un cont pe o piață Bitcoin, veți avea ocazia să activați autentificarea cu două factori (2fa), ceea ce înseamnă că veți introduce o parolă și un cod generat la întâmplare trimis la telefon.S-ar putea, de asemenea, doriți să activați o opțiune multi-semnătură, care necesită mai multe aprobări independente înainte de a efectua o conversie sau o retragere a bitcoinului.
  • Ambele opțiuni de securitate pot proteja împotriva furtului și a hackerilor, deci le permiteți atunci când ați dat opțiunea.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dolari Pasul 9
    3. Depuneți-vă bitcoinele pe piață.Mecanismul specific prin care depuneți bitcoinele dvs. va varia în funcție de modul în care sunt stocate în prezent bitcoinele dvs.În mod obișnuit, depunerea bitcoinele dvs. este la fel de ușoară ca și faceți clic pe "Depuneți Bitcoins" (sau ceva similar) lângă partea de sus a paginii de pornire a pieței.
  • Dacă tasta dvs. de criptare Bitcoin este imprimată, veți fi solicitați să o introduceți.
  • Dacă bitcoinele dvs. se află într-un "portofel" (un fișier sau un cod criptat), vi se poate solicita să încărcați fișierul.
  • Nu vă fie frică să ajungeți la asistența pentru clienți dacă aveți probleme cu depunerea Bitcoins.
  • Partea 3 din 3:
    A face schimbul
    1. Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 8
    1. Convertiți bitcoinele atunci când cursul de schimb este favorabil.De-a lungul timpului, ratele de schimb se ridică și se încadrează.De exemplu, într-o zi rata de schimb vă poate permite să tranzacționați 1 Bitcoin pentru $ 4.900.O săptămână mai târziu, rata de schimb ar putea oferi $ 5.100 pentru 1 Bitcoin.Așteptați să schimbați bitcoinele dvs. până la creșterea valorii dolarului corespunzătoare.
    • Nu există un procent sau o valoare fixă ​​care să definească o cursă de schimb favorabilă.Unii oameni ar putea simți că, dacă valoarea unui bitcoin se ridică cu 100 de dolari, este un moment bun pentru a-și converti moneda.Alții ar putea aștepta până când valoarea ar crește cu 5%.
    • Verificați rata de schimb online sau înscrieți-vă pentru un serviciu care vă actualizează pe cursul de schimb Bitcoin-la-dolar, astfel încât să știți când se îmbunătățește.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 18
    2. Vinde-ți bitcoinele pe piață.Unele piețe vă permit să vă vindeți bitcoinele unei alte persoane.Alții vă permit să le vindeți direct pe piață, ceea ce îi va revinde apoi cumpărătorilor interesați mai târziu.În ambele cazuri, metoda specifică pe care o utilizați pentru a vinde bitcoinele dvs. va varia oarecum în funcție de piață pe care o utilizați.În general, puteți doar să faceți clic pe "Vindem Bitcoins" sau o opțiune similară pentru a începe procesul.
  • Bitcoinele vor fi transformate în dolari și transferate în contul bancar pe care l-ați furnizat.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 10
    3. Puneți Bitcoins pe un card de debit.Unele piețe vă permit să vă încărcați Bitcoins pe un card de debit care le convertește automat la Dollars.S-ar putea să puteți obține un card de debit digital, care vă oferă pur și simplu un șir de numere pe care le puteți utiliza pentru achiziții online care necesită dolari sau ați putea obține un card de debit regulat în poștă.
  • Ambele tipuri de carduri de debit costă bani (cardurile de debitare digitală costă de obicei aproximativ 5 dolari, în timp ce cardurile de debit regulat costă 15- $ 20), dar oferă confort suplimentar, mai ales dacă rareori folosiți numerar.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 11
    4. Transferați-vă bitcoinele într-un alt portofel digital.Unele servicii de conversie Bitcoin vă permit să vă convertiți Bitcoins la dolari prin transferarea acestora în PayPal, Play Apple sau Servicii similare.Dacă acesta este modul în care doriți să vă convertiți Bitcoins la Dollars, setați metoda de plată la portofelul digital pe care doriți să îl utilizați.Apoi, vinde sau transferați pur și simplu bitcoinele la serviciul alegerii dvs. prin meniurile de piață.
  • Conversia bitcoinilor la dolari prin transferarea acestora într-un portofel digital are adesea taxe mai mari și limite mai mici decât transferarea acestora în contul dvs. bancar.
  • Această opțiune ar putea fi, totuși, preferabilă pentru persoanele care fac achiziții digitale în mod regulat și nu doresc ca hassle să-și transfere banii de la o bancă la un portofel digital.
  • sfaturi

    Indiferent de modul în care transferați și transformați bitcoinele, va trebui, de obicei, să așteptați câteva zile pentru piața terță parte pentru a vă verifica identitatea și detaliile contului dvs.
  • Bitstamp, Wirex și Coinbase sunt doar câteva dintre numeroasele servicii care vă permit să convertiți Bitcoins la Dollars.Toate acestea sunt în esență aceleași, cu excepția aspectului, designului și programului de taxe.
  • Cele mai bune piețe vor permite desktop-ul, precum și accesul mobil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar