Cum să obțineți bitcoins

Bitcoin a fost primul dintr-un număr tot mai mare de Cryptocurințe - valutele digitale care sunt create, deținute și schimbate electronic. Bitcoin și alte criptocurințe rulează pe o rețea descentralizată și au fost create ca o alternativă la nivel național sau Fiat valutele. În timp ce valoarea oricărei criptocurrency este extrem de volatilă, bitcoinul poate fi mai stabil decât alții. Începând cu 2019, puteți obține Bitcoins într-una din cele trei moduri. Cele mai elementare modalități de bază sunt fie să le primească (ca plată pentru bunuri și servicii sau în comerț pentru moneda FIAT sau o altă cripocurrență) sau să le cumpere pe un schimb de criptocurrency. Ați putea dori, de asemenea, să încercați mâinile la Mining Bitcoins, Deși această opțiune nu poate fi profitabilă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Primind Bitcoins
  1. Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 1
1. Configurați un portofel criptocurrency pe care îl controlați. Înainte de a putea primi bitcoins în vreun fel, aveți nevoie de un portofel digital pentru a le menține. Te poți gândi la a Bitcoin Wallet Ca și portofelul dvs. fizic, unde vă păstrați cardurile de numerar, de credit și de debit, deși, desigur, nu aveți nevoie de un portofel fizic pentru a accepta alte forme de bani. Puteți alege din portofele mobile, software sau hardware. Mergi la https: // bitcoin.org / ro / beție-început Pentru a alege cel mai bun portofel pentru nevoile dvs.
  • Deși sunt disponibile portofelele online, acestea sunt de obicei cele mai bune opțiuni deoarece sunt extrem de vulnerabile la hackeri și nu le controlați de fapt.
  • Portofele mobile sunt aplicații gratuite pe care le descărcați de pe magazinul de aplicații al smartphone-ului dvs. Un portofel software, pe de altă parte, este o aplicație desktop pe care o descărcați de pe site-ul creatorului portofelului. Aceste portofele sunt la fel de sigure ca computerul sau smartphone-ul dvs. și rețeaua pe care sunteți.
  • Portofele hardware arata un pic ca o unitate Thumb și pot fi achiziționate online sau la magazine de calculator pentru aproximativ 100 de dolari. În timp ce acestea necesită un pic de investiții în comparație cu portofelele gratuite și software-ul gratuit, ele vă păstrează mai mult Bitcoin, deoarece nu sunt conectate la Internet. Utilizați un portofel hardware dacă intenționați să obțineți o mulțime de bitcoin și doriți să o țineți pe termen lung.

Bacsis: Asigurați-vă că aveți un puternic firewall activat și că software-ul dvs. anti-virus este actualizat înainte de a descărca software-ul pentru un portofel Bitcoin. Amintiți-vă că portofelul este la fel de sigur ca și sistemul pe care îl păstrați.

  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 2
    2. Copiați adresa de bitcoin a portofelului. Odată ce ați configurat contul dvs. de portofel, vă va oferi o adresă bitcoin. Vă puteți gândi la această adresă ca și la un cont bancar. Dacă doriți să primiți Bitcoin, va trebui să furnizați expeditorului acelui bitcoin cu adresa dvs. de bitcoin.
  • Nu este nevoie să vă păstrați adresa dvs. de bitcoin un secret. Oricine vă poate trimite Bitcoin folosind adresa, dar nu pot lua nici un bitcoin din portofel (sau chiar să vadă cât de mult aveți). Aveți nevoie de cheile dvs. private pentru a gestiona bitcoinul pe care îl dețineți.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 3
    3. Conectează-te cu cineva care vrea să-și vândă bitcoinul. Dacă cunoașteți deja pe cineva care este interesat să ofere (sau să vândă), unii bitcoin, tot ce trebuie să faceți este să le dați adresa dvs. de bitcoin din portofel. Dacă nu știți încă pe nimeni, dar sunteți interesați de un schimb în persoană, există site-uri peer-to-peer (P2P) care vă pot ajuta să găsiți un vânzător.
  • De exemplu, Localbitcoins este un site care ajută la potrivirea cumpărătorilor și vânzătorilor de bitcoins care locuiesc lângă celălalt și doresc să completeze un schimb în persoană.
  • Nu trebuie să aveți vreodată nevoie să întâlniți pe cineva fizic personal pentru a efectua un schimb de bitcoin. Aceste tranzacții pot fi finalizate în întregime online.
  • Bacsis: Există grupuri comunitare de entuziaști bitcoin care se întâlnesc în mod regulat pentru a discuta despre criptocurrency. Tranzacțiile au loc adesea în timpul acestor întâlniri comunitare, dar este sigur să spunem că acești indivizi nu se gândesc reciproc străini complet.

  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 4
    4. Cumpărați bitcoin printr-un bancomat de bitcoin. Bitcoin ATM-urile vă permit să cumpărați cantități mici de bitcoin fără a trece printr-un schimb de terți sau găsirea unui alt individ care are bitcoins, sunt dispuși să vă vândă. Cu toate acestea, utilizarea unui ATM Bitcoin depinde în mare măsură de faptul dacă locuiți într-o zonă în care aceste ATM sunt disponibile.
  • Vizita https: // coinatmradar.COM / Pentru a localiza bancomatele Bitcoin lângă dvs.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 5
    5. Acceptați Bitcoin ca plată pentru bunuri sau servicii. Dacă dețineți o afacere mică, vă puteți înscrie cu un program de servicii de comerciant pentru a accepta Bitcoin ca plată. Aceste programe sunt deosebit de populare cu afacerile online și cele mai multe servicii de coș de cumpărături vă permit să activați Bitcoin ca o opțiune de plată.
  • Chiar dacă dețineți o afacere de cărămidă și mortar, puteți accepta și Bitcoin dacă utilizați un tabletă sau un telefon mobil pentru a permite clienților să plătească cu telefoanele mobile.
  • Deoarece tranzacțiile Bitcoin sunt ireversibile, dacă acceptați Bitcoin pentru plată, puteți evita returnările ca urmare a plângerii sau disputei clientului.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un schimb de criptocurrency
    1. Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 6
    1. Comparați schimburile diferite pentru a găsi cea potrivită pentru dvs. Dacă aveți experiență cu platformele de tranzacționare online, schimburile de criptocurrency nu sunt mult diferite. Există sute de schimburi de crypocurrency online. Pe măsură ce cercetați aceste schimburi, veți descoperi că au diferite grade de securitate, să perceapă diferite taxe și pot avea interfețe de tranzacționare foarte diferite.
    • În mod ideal, doriți ca cel mai sigur schimb de schimb să plătească și cele mai mici taxe. De asemenea, doriți să vă uitați la locațiile serverului de schimb. Tranzacțiile vor fi mai rapide dacă serverul este mai aproape de dvs.
    • Nu toate schimburile funcționează în toate țările. Dacă locuiți într-o zonă îndepărtată, este posibil să nu aveți multe schimburi de a alege de la.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 7
    2. Configurați un cont la schimbul ales. Odată ce ați găsit un schimb pe care doriți să îl utilizați, navigați la pagina de pornire și căutați un buton sau un link pentru a înregistra un cont. Inițial, vi se va cere informații despre dvs., inclusiv numele, adresa și adresa de e-mail. După aceea, va trebui să vă verificați identitatea.
  • Procesul de verificare a identității variază în rândul schimburilor de criptocurrency. Aceasta poate implica scanarea ID-ului foto emis de guvern, luând un sistem de autoservire un anumit cod sau scanarea unui proiect de lege sau o corespondență de la o agenție guvernamentală pentru a vă dovedi adresa dvs.
  • Bacsis: Tranzacțiile printr-un schimb de criptocurrency sunt nu anonim. Multe schimburi merg la lungimi mari pentru a vă verifica identitatea înainte ca acestea să vă permită să schimbați cu ei. Dacă doriți să achiziționați Bitcoin anonim, utilizați un site web P2P pentru a vă conecta cu un alt individ.

  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 8
    3. Conectați un cont bancar, card de credit sau de debit pentru a achiziționa Bitcoin. Odată ce contul dvs. este configurat, trebuie să îl finanțezi. Cele mai multe schimburi vă permit să conectați un cont bancar și să transferați fonduri în moneda FIAT electronic. Unele schimburi vă permit, de asemenea, să utilizați un debit sau Card de credit, Deși, de obicei, plasează mai multe limite asupra acestor tranzacții, cum ar fi doar vă permit să cumpărați o cantitate maximă de bitcoin pe zi.
  • Ca și în cazul unei platforme de tranzacționare pe acțiuni, schimbul de criptocurcy nu poate spune cât de mulți bani aveți la dispoziție în contul dvs. bancar sau pe cardul dvs. Înainte de a putea cumpăra Bitcoin la bursă, va trebui să transferați moneda FIAT în contul dvs. de schimb.
  • Imaginea intitulată Get Bitcoins Pasul 9
    4. Plasați o comandă pentru cantitatea de bitcoin pe care doriți. Odată ce ați finanțat un cont, comandarea Bitcoin la un schimb este similară cu acțiunile de comandă pe o platformă de tranzacționare. Puteți solicita o anumită sumă de bitcoin la orice rata de piață este sau puteți specifica că doriți ca biți bitcoin, după cum puteți cumpăra pentru o cantitate stabilită de monedă FIAT.
  • Ca și în cazul platformelor de tranzacționare, de obicei aveți și opțiunea de a specifica rata maximă pe care o veți plăti pentru Bitcoin. Având în vedere volatilitatea prețurilor bitcoin, aceasta este de obicei o idee bună.
  • Odată ce ați plasat comanda, schimbul va retrage moneda FIAT din contul dvs. de schimb și va cumpăra Bitcoin. Deoarece ratele de transfer Bitcoin sunt relativ lente în comparație cu alte criptocurrențe mai mici, poate fi cu câteva ore înainte ca Bitcoin să apară în contul dvs. de schimb.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 10
    5. Transferați-vă Bitcoin din contul dvs. de schimb la portofel. Schimburile de criptocurrency sunt vulnerabile la hackeri. Pentru a vă păstra bitcoinul sigur, transferați-l într-un portofel criptocurrency pe care îl controlați cât mai curând posibil după confirmarea în contul dvs. de schimb.
  • Pentru a trimite Bitcoin la portofel, faceți clic pe linkul din contul dvs. de schimb pentru a vă retrage Bitcoin. Apoi introduceți adresa Bitcoin din portofelul dvs. produs. Schimbul va trimite Bitcoin la portofel. Poate dura câteva ore pentru ca Bitcoin să fie confirmată în portofelul dvs.
  • Unele schimburi oferă portofele de software ale propriilor lor, care pot face ca procesul de retragere să fie puțin mai rapid.
  • Metoda 3 din 3:
    Mining Bitcoin
    1. Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 11
    1. Calculați rentabilitatea minieră cu un calculator minier online. Dacă vă gândiți la mining Bitcoin cu propriul dvs. hardware, trebuie să înțelegeți exact cât de mult o investiție pe care o veți face și cât timp va fi probabil înainte de a transforma un profit. Calculatoarele miniere online vă pot ajuta să determinați dacă merită într-adevăr să investiți în propria dvs. platformă.
    • Bitcoinul este exploatat de rețele de computere care rezolvă probleme numerice dificile pentru a verifica blocurile de tranzacții Bitcoin. Un bloc de tranzacții este alcătuit dintr-o subvenție de recompensă și taxe de tranzacție. Începând cu anul 2020, subvenția de recompensă a blocului este de 12 ani.5 Bitcoin, dar suma jumătate la fiecare patru ani cu suma programată la jumătate la 6.25 Bitcoin în jurul valorii de 12 mai 2020. Pentru a fi competitiv ca miner, veți avea nevoie fie un unitate ASIC (Circuit integrat specific aplicației) conectată la un computer sau mai multe GPU-uri (unități de procesare grafică), care ar fi mai bine adaptate valutelor de cripto alternative miniere, care ar putea fi tranzacționate pentru Bitcoins.
    • Mergi la https: // Cryptocompare.com / minerit / calculator / Pentru a obține o idee despre cât de mult ar trebui să cheltuiți în costuri hardware și de energie electrică înainte de a transforma un produs minier de profit. Țineți minte că pentru majoritatea mineriilor individuali, realitatea este că vor cheltui mii înainte de a-mi face suficientă bitcoin pentru a le pune peste partea de sus.

    Bacsis: Cu cât costul dvs. de energie electrică este mai mic, cu atât mai puțin riscul de a pierde bani pe care îl aveți. Utilizați energia regenerabilă, dacă este posibil. Țineți minte că, pe măsură ce prețul crește, va fi mai dificil pentru a fi bitcoinele mele, deoarece vor exista o concurență sporită.

  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 12
    2. Cumpărați hardware-ul minier. Dacă sunteți setat la încercarea de a-mi câștiga, în ciuda costului, veți avea nevoie de un Miner ASIC și o sursă de alimentare pentru ao rula, precum și mai multe GPU-uri. Minerii ASIC variază în funcție de preț, în funcție de puterea și eficiența lor, dar vă puteți aștepta să cheltuiți între 1500 și 2000 $.
  • Odată ce ați cumpărat hardware-ul dvs., trebuie să îl puteți configura. Dacă nu vă cunoașteți în jurul valorii de plăci de circuite și hardware-ul computerului, acest lucru nu poate fi cel mai bun hobby pentru dvs.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 13
    3. Alăturați-vă unei piscine miniere. O piscină minieră, cum ar fi Bitminter, Pool CK sau piscină delicată, vă permite să vă conectați resursele miniere cu alți mineri pentru a vă mări puterea și eficiența. Fără o piscină minieră, probabil că ați fi de-a mea ani înainte de a reuși să obțineți orice bitcoin deloc.
  • Când vă înregistrați cu o piscină minieră, veți primi setări de configurare pe care le puteți utiliza pentru a adăuga platforma minieră la piscină ca lucrător. Rigul dvs. de miniere va începe să lucreze de îndată ce salvați aceste setări în platforma dvs.
  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 14
    4. Rulați instalația minieră în mod constant pentru a maximiza profitul. Puteți controla costurile de energie electrică doar prin rularea instalației miniere câteva ore pe zi. Cu toate acestea, nu este posibil să alții foarte mult bitcoin în acest fel. Chiar și într-o piscină, veți obține doar Bitcoin că platforma dvs. a jucat de fapt o parte în minerit.
  • Deoarece instalațiile miniere generează o mulțime de căldură, păstrându-l într-un subsol sau un garaj, unde poate fi mai răcoros, poate fi o opțiune bună.
  • Bacsis: Dacă și când faceți bitcoinul meu, transferați-l din contul dvs. de miniere la un portofel bitcoin pe care îl controlați cât mai curând posibil.

  • Imagine intitulată Get Bitcoins Pasul 15
    5. Alegeți un pachet de contracte miniere din cloud dacă nu doriți să vă construiți propria platformă. Nu toată lumea are mii de dolari să investească într-o platformă minieră, fie într-o senzație de tehnologie pentru a-l păstra și a alerga - care se află în cazul în care vine miningul de nor. Companiile miniere de cloud propriile ferme masive de servere ale platformelor miniere și oferă contracte care, în esență, vă permit să închirieți puterea fermelor de miner pentru o perioadă limitată de timp.
  • Există o mulțime de înșelătorie de nori acolo. Mergi la https: // Cryptocompare.com / minerit / # / Pentru a cerceta reputația companiei înainte de a cumpăra un contract.
  • Contracte mai mici (de obicei în jur de 100 de dolari) nu pot fi niciodată suficiente bitcoin pentru a transforma un profit. Chiar și contracte mai mari (câteva mii de dolari) pot dura ani de zile pentru a-mi fi suficient de bitcoin pentru tine să spargi chiar și.
  • Avertizări

    Toate criptocurrențele sunt extrem de volatile, iar Bitcoin nu este o excepție (deși poate fi mai stabilă decât criptochirenitățile mai noi). Investiți în Bitcoin la propriul risc, și nu cumpărați mai multe bitcoin decât vă puteți permite să pierdeți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar