Cum să bateți nivelul 109 pe zdrobirea bomboanelor

Candy Crush este un meci-trei joc lansat de regele dezvoltatorului de jocuri mobile. Jocul, lansat inițial pe Facebook, a fost ambalat ca o aplicație pentru utilizatorii smartphone-urilor. Este considerat a fi unul dintre cele mai populare jocuri pe telefonul mobil. Nivelul 109 este o misiune de compensare a jeleului făcut dificil de numeroase bombe și obstacole.

Pași

Partea 1 din 2:
Prioritizarea strategiei dvs
  1. Imagine intitulată Nivelul de bate 109 pe Candy Crush Pasul 1
1. Face bombe acoperite de jeleu prima prioritate. Ar trebui să eliminați imediat aceste bombe ca, cu orice nivel, dacă o bombă se stinge, este un joc peste.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 2
    2. Faceți jelelies a doua prioritate. Acestea sunt scopul nivelului dvs. și ar trebui să fie o a doua prioritate. Nimic vrăjește furia să renunțe mai mult decât un singur bloc de jeleu pe care l-ai trecut cu vederea.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 3
    3. Știți amestecurile dvs. de bomboane. Veți avea nevoie de multă noroc pentru a ajunge prin acest nivel. Combinația dvs. principală va fi bomboane dungi, cu bombe de culoare fiind un cer trimis.
  • Partea 2 din 2:
    Nivelul de batere 109
    1. Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 4
    1. Porniți jocul și introduceți nivelul 109. Verificați dacă aveți a "mana buna," adică aveți multe culori similare sau nu.
    • Dacă arată ca o mână rea, ieșiți din joc fără a folosi o mișcare și nu veți pierde o viață.
    • Dacă aveți o mână bună, continuați cu jocul.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 5
    2. Prioritizați bombe de două ori la jumătatea inferioară a plăcii. Din păcate, pentru bombe acoperite de jeleu, ai primit doar 9 mișcări pentru a le elimina. Pe partea plus, sunt la același rând.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 6
    3. Face bombe dungi. Sau dacă le aveți deja, aduceți-le în jos și le folosiți pe același rând ca și bombe de timp. Va trebui doar să faceți acest lucru o dată, iar bombe vor fi eliminate.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 7
    4. Concentrați-vă pe jeleuri odată ce ați eliminat bombe. Începeți să construiți bomboane mai dungate și să le folosiți pe rândul în care sunt cele două cutii de jeleu exterioare.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 8
    5. Faceți câteva bombe de culoare dacă este posibil. Acestea sunt un ajutor uriaș, mai ales dacă bomboanele jellied de pe partea exterioară a plăcii este aceeași culoare.
  • Imagine intitulată Nivelul Beat 109 pe Candy Crush Pasul 9
    6. Continuați să potriviți bomboane până când nu ați șters toate jeleurile. Felicitări, ați câștigat nivelul 109!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Continuați să ieșiți din joc până când jelliesurile exterioare blochează pe partea de sus (nu bombe) sunt aceleași culori - acest lucru va face ca bomba dvs. de culoare să fie mult mai eficientă.
  • Dacă nu plănuiți să înșelăci, luați în considerare utilizarea boosterilor. Utilizarea boosters va face, desigur, jocul dvs. mult mai ușor.
    • Puteți seta ceasul de sistem înainte de mai multe ori pentru a păcăli jocul să vă ofere instantaneu. Aceasta este totuși considerată că înșelăciunea și o viitoare actualizare software poate sparge acest exploatat.
    • Nu vă concentrați pe jeleuri atunci când o bombă este în jur. Jellies va lua cel puțin 35 de mișcări pentru a vă obține un joc peste - bomba are nevoie doar de 9.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar