Cum să bateți candy crush level 140

Thiswill vă învață cum să bateți nivelul 140 în zdrobirea bomboanelor. Va trebui să colectați 99 de bomboane roșii, 99 de portocale și 99 de bomboane galbene, iar scorul ar trebui să fie cel puțin 30.000 de puncte în 45 de mișcări. Sunet dur? Nu vă faceți griji - suntem aici pentru a vă ajuta! Mai jos vă vom arăta cele mai bune strategii pe care le puteți angaja pentru a vă ajuta să bateți nivelul 140 cât mai repede posibil.

Pași

Partea 1 din 2:
Exploatarea avantajelor
  1. Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 1
1. Obțineți cel puțin 7 bomboane pe mișcare. Acesta este unul dintre cele mai grele niveluri din Crush Candy, deoarece trebuie să colectați 297 de bomboane, cu toate cele șase culori, în 45 de mișcări. Ceea ce înseamnă că trebuie să obțineți cel puțin 7 bomboane pe mișcare.
  • Acest nivel poate părea plictisitor pentru alți jucători, deoarece nu este considerat prea palpitant, cu nimic în bord, cu excepția bomboanelor.
  • Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 2
    2. Utilizați placa deschisă. Nu există blocante pe bord, deci acest lucru vă oferă oportunități enorme de mișcări. Utilizați acest lucru în avantajul dvs!
  • Nu există trucuri în această rundă și nici un bombe nu vor cădea sau bomboanele vor apărea aleatoriu - doar tu și bordul deschis plin de bomboane.
  • Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe anumite culori. Țintă roșu, galben și portocale. Ar trebui să puteți face o mișcare de umplere de fiecare dată. Nu vă fie frică să faceți combinații speciale de bomboane, deoarece acest lucru vă sporește punctele.
  • Aveți nevoie, de asemenea, de a avea nevoie de 30.000 de puncte pentru a termina acest joc. Din nou, este posibil să se facă mișcări de umplere, deoarece nu există blocante sau bombe.
  • Partea 2 din 2:
    Utilizând diferite strategii
    1. Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 4
    1. Faceți bombe de culoare. Strategia este de a crea bomboane speciale. Datorită lipsei de blocante, nu veți găsi niciodată o altă placă în cazul în care este la fel de ușor de format bomboane împachetate, bomboane dungi și bombe de culoare. Acesta este unul dintre cele mai mari active ale tale, deci dacă întâmpinați vreodată o șansă de a crea bombe speciale, faceți acest lucru.
    • Când schimbați o bombă de culoare cu o bomboană, toată culoarea de pe tablă va fi detonată și urmând o actualizare, ele dau o mulțime de puncte atunci când sunt utilizate.
    • Cel mai bine este să utilizați bombe de culoare pe o anumită culoare de bomboane, deoarece colectează o grămadă de ele și poate declanșa cascade.
    • Concentrați-vă pe roșu, portocale și galben, deoarece aceste culori sunt incluse în obiective.
  • Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 5
    2. Face combinații. O combinație oferă un efect mai bun, cum ar fi bomboanele color + bomboane dungi. Aceasta transformă fiecare bomboană a acelei culori într-o bomboană dungată într-un model orizontal-vertical din partea de sus stânga de-a lungul rândurilor și apoi le activează pe toate.
  • O bombă de culoare + bomboane înfășurate curăță fiecare bomboană a culorii bomboanelor învelite, apoi cea mai abundentă culoare prezentă pe tablă. În vigoare, această combinație elimină două culori și, de obicei, înregistrează o cantitate masivă de puncte.
  • O bombă de culoare + bomba de culoare curăță fiecare bomboană pe tablă.
  • O bombă color + bomboane bomboane are același efect ca și folosind o bomboană de culoare cu o bomboană normală, cu excepția faptului că vă înscrie mult mai multe puncte și chiar mai mult, în funcție de câte bombe de aceeași culoare sunt pe tablă.
  • Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 6
    3. Lucrați scăzut la bord. Tentația de a se deplasa oriunde pe bord poate fi greu de rezistat, deoarece nu există blocante sau bombe, dar cel mai bun mod de a juca acest joc este prin păstrarea mișcărilor mai mici pe tablă. Acest lucru va aduce mai multe bomboane și va ajuta la forma combinilor de bomboane de catalizator de la rânduri care au scăzut.
  • Imagine intitulată Beat Candy Crush Nivel 140 Pasul 7
    4. Scopul pentru o mulțime de "divin". Pe măsură ce lucrați în partea inferioară a consiliului, o mulțime de combine vor deveni posibile. Scopul pentru cascade mari în timp ce caută o șansă de a crea bomboane speciale. Ambele vă vor oferi mai multe puncte, ceea ce face ca obiectivul de 30.000 în 45 de mișcări să fie atins.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar