Cum la bombe de baie de culoare

Bombe de baie aduc un parfum minunat și o culoare la o înmuiere în cadă. Adăugarea culorii într-o bombă de baie de casă este simplă și puteți utiliza o varietate de coloranți, inclusiv coloranți, micas și oxizi. Aceste materiale pot fi adăugate în timp ce bomba de baie este în faza sa lichidă sau în faza uscată. O bombă de baie în faza sa lichidă înseamnă că ingredientele sunt împreună, dar nu au format încă o formă particulară. Când o bombă de baie este în faza sa uscată, a devenit deja un solid. Bombele de baie sunt ușor de colorat și fac o baie chiar mai plăcută!

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea de culori în timpul fazei lichide
  1. Imagine intitulată Bombe de culoare de culoare Pasul 1
1. Determinați care coloranți se plasă bine înainte de a le adăuga la amestecul de bombă de baie. Dacă doriți să creați o bombă de baie multi-colorată, trebuie să țineți cont de modul în care culorile interacționează unul cu celălalt. Dacă amestecați împreună prea mulți coloranți asemănători, rezultatul final este muddizat, spre deosebire de multi-colorate.
  • Puteți folosi doar o singură culoare dacă asta vrei!
  • Este bine să amestecați mai mulți coloranți, dar punerea prea multor culori împreună ar putea dilua produsul final.
  • Culorile complementare tind să se amestece bine. Acestea sunt culorile care stau direct unul de celălalt pe o roată de culoare, inclusiv violet și galben sau portocaliu și albastru.
  • 2. Utilizați coloranți pe bază de apă. Cea mai simplă modalitate de a adăuga culori la bombe de baie este să o amesteci în timpul fazei lichide a bombei. Colorantul tău trebuie să fie solubil în apă pentru ca acest lucru să funcționeze. Coloranții sunt cei mai buni pentru acest lucru, deoarece micas și oxizii nu sunt solubili în apă. Puteți ridica majoritatea coloranților la o magazin de arte și meserii sau să le ordonați online.
  • Oxizi vin în formă pulverizată. Dacă doriți să le adăugați în faza lichidă a bombei de baie, va trebui să le amestecați cu un lichid. În loc de apă, du-te pentru glicerină de legume lichide. Luați aproximativ ¼ linguriță de oxidul dvs. și adăugați câteva picături de glicerină la ea. Se amestecă bine înainte de ao amesteca cu bomba de baie lichidă.
  • Mica este un mineral care se găsește în întreaga lume. Este sterilizat, pământ în particule mici și poate fi vopsit în orice culoare. Ca și cu oxizi, amestecarea mica cu glicerină lichidă face mai ușor să plasă cu faza lichidă a unei bombe de baie.
  • 3. Adăugați colorantul la amestec. Dacă utilizați un colorant uscat care este solubil în apă, adăugați suficientă apă pentru ao face aproximativ egală cu o jumătate de linguriță. Amintiți-vă să o amestecați bine cu materialele de bombă de baie.
  • O jumătate de linguriță este doar un punct de plecare, deoarece puteți adăuga întotdeauna mai multă apă mai târziu.
  • Dacă utilizați oxizi sau micas, nu vă faceți griji cu privire la adăugarea mai multor apă.
  • 4. Includeți uleiul de parfum după aplicarea colorantului. Este alegerea ta pentru modul în care doriți ca produsul finit să miroasă! Alegeți oricare dintre uleiurile de parfum pe care le-ați plăcut - există zeci de mirosuri disponibile.
  • Mirosurile includ ploaia de coastă, moonstone și șampanie
  • 5. Agitați conținutul bine pentru a vă asigura că culoarea este bine răspândită. După agitare temeinică, amestecați împreună frazele umede și uscate. Colorantul trebuie să se disperseze în mod egal pe toată bomba de baie, deoarece adăugarea materialului în timpul fazei lichide oferă bombei de baie o culoare solidă.
  • Pentru a preveni petele de cablu, adăugați polisorbate 80 la bombe de baie. Nu permite ca materialele de bombă de baie să se lipească pe părțile laterale ale cada. Îl puteți cumpăra la magazine precum Walmart sau Target sau pur și simplu cumpărați ceva online.
  • Metoda 2 din 2:
    Lucrul în coloranți în timpul fazei uscate
    1. Imagine intitulată Bombe de culoare Bombe Pasul 6
    1. Măsurați coloranții cu atenție folosind ustensile de bucătărie. Luminozitatea coloranților poate scădea pe măsură ce faceți bomba de baie. Acesta este motivul pentru care este important să măsurați coloranții folosind instrumentele pe care le aveți în bucătărie. Găsirea echilibrului drept al culorii vă permite să faceți bombe de baie strălucitoare, cu ochi.
    • Dacă bombe de baie sunt prea întunecate, apa de baie va deveni profund pigmentată. Dacă bombe de baie sunt prea luminoase în culori, culoarea apei de baie nu se va schimba foarte mult.
  • 2. Adăugați colorant în prima parte a fazei uscate pentru o privire. Oamenii care încearcă o bombă de baie care este texturată și explozii cu culoarea ar trebui să ia în considerare această metodă. În timp ce acest lucru este un mod mai dificil de a adăuga culori la o bombă de baie, poate crea niște modele superbe.
  • 3. Luați oxid sau mica și amestecați direct cu materialele cu bombă uscată. Deoarece oxizii și micas vin în formă pulverizată, adăugându-le direct în faza uscată a unei bombe de baie este cea mai ușoară modalitate de a le folosi.
  • Pentru un efect răcoros, obțineți un pulverizator de pulbere, care este o sticlă mică utilizată pentru a pulveriza pulberea uscată în loc de lichid. Pulverizați materialul sub formă de pulbere chiar pe bomba de baie pentru a face rezultatul final strălucitor!
  • 4. Fuzionați colorantul lichid cu sare Epsom înainte de ao amesteca cu restul conținutului.Granulele de sare Epsom sunt mari și dețin culoarea extrem de bine. Puneți sarea Epsom într-un castron și adăugați câteva picături de coloranți. Se amestecă amestecul cu o mișcare și adăugați-o la ingredientele uscate rămase.
  • Unele dintre sare se dizolvă așa cum îl împiedic, dar majoritatea își păstrează forma și ia culoarea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar