Cum să înfrângeți ca îi place în legenda lui zelda

La fel ca și cum ar fi unul dintre numeroasele inamici recurente din toate versiunile de joc ale legendei seriei Zelda. Acestea sunt un monștrii în formă de cilindrică care se plimbau în legătură cu absolut oriunde, dar cel mai frecvent în câmpuri. Spre deosebire de alți dușmani, ca și cum ar fi doar să deterioreze doar legătura, personajul dvs. principal, dar îl va îndepărta și scutul sau tunica lui. Nu trebuie să vă faceți griji, totuși, ca și cum ar fi Likes sunt monștri de nivel scăzut și sunt foarte ușor de înfrânt. Puteți învinge ca și cum ar fi același mod dacă vă confruntați cu mediul 2D sau 3D.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învinge ca și cum ar fi o sabie
  1. Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 1
1. Luați-vă sabia gata. La fel ca și cum ar putea fi deteriorate numai de sabia, săgețile și bombe. Toate celelalte arme, cum ar fi Boomerangul sau Hookshot, sunt inutile împotriva acestor creaturi și vor sări pur și simplu din corpul său. Dacă doriți să utilizați o sabie la fel ca și cum ați fi gata.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 2
    2. Nu te apropia prea mult. Odată ce monstrul vă apropie (nu vă faceți griji, se mișcă foarte încet), faceți rapid un pas înapoi de la gama sa. Dacă te apropii prea aproape de ea, un ca și cum te vei vedea spre tine și te-ai suge în interiorul corpului. Veți rămâne în interiorul ei pentru o secundă sau două până când vă regurativă, care vă ocupă de daune și vă îndepărtați de scut sau de tunică (dacă aveți vreunul).
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 3
    3. Ataca ceva asemănător. Scoate-ți sabia și ia o slash la monstru. Nu are nici o mișcare defensivă, astfel încât greva voastră să o lovească direct fără efort. Este nevoie de aproximativ două sau trei lovituri ale sabiei înainte ca monstrul să poată fi ucis.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 4
    4. Obțineți articolele înapoi. Dacă așa cum ți-a plăcut să te devoreze, scutul sau tunica a furat de la tine va cădea la pământ odată ce îl învingi.Mergeți spre elementele pe care le-a scăpat pentru a vă întoarce obiectele prețioase.
  • Metoda 2 din 3:
    Înfrângerea ca placerea folosind bombe
    1. Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 5
    1. Aveți bombe gata. Odată ce vă aflați așa, apăsați butonul de acțiune de pe controlerul dvs., unde bomba este echipată pentru a scoate o bombă.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 6
    2. Aruncați bomba. Odată ce monstrul se apropie, apăsați din nou butonul de acțiune pentru a arunca unul direct la monstru și va suge bomba.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 7
    3. Așteptați câteva secunde. Bomba se va opri în interiorul corpului ca și cum ar fi uciderea.
  • Pe măsură ce așteptați ca bomba să se desprindă, este mai bine să vă întoarceți de la monstru pentru a evita să fiți aspirat.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 8
    4. Obțineți articolele înapoi. Dacă așa cum ți-a plăcut să te devoreze, scutul sau tunica a furat de la tine va cădea la pământ odată ce îl învingi.Mergeți spre elementele pe care le-a scăpat pentru a vă întoarce obiectele prețioase.
  • Metoda 3 din 3:
    Învinge ca și cum ar fi arcul și săgețile
    1. Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 9
    1. Să vă pregătiți arcul și săgeata. Odată ce vă aflați așa, găsiți un loc sigur la o distanță mare distanță de locul în care este monstrul.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 10
    2. Trage ca. Țineți apăsat butonul de acțiune în care aveți în prezent arcul și săgeata echipată. Ajustați scopul utilizând tastele de control de pe controler și eliberați butonul de acțiune pentru a trage monstrul.
  • Este nevoie de două sau trei fotografii de săgeată pentru a ucide monstrul.
  • Imagine intitulată înfrângerea ca Îi place în legenda lui Zelda Pasul 11
    3. Obțineți articolele înapoi. Dacă așa cum ți-a plăcut să te devoreze, scutul sau tunica a furat de la tine va cădea la pământ odată ce îl învingi.Mergeți spre elementele pe care le-a scăpat pentru a vă întoarce obiectele prețioase.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar