Cum să activați sidecar pe mac-uri neacceptate

Începând cu Macos Catalina, Sidecar nu mai este disponibil pentru a vă transforma iPad-ul într-un al doilea monitor, deoarece a fost eliminat în această actualizare. Toți te-ai făcut cum să activezi pe Sidecar pe Macos Catalina. Pentru a utiliza în mod normal Sidecar (cum ar fi cu Big Sur), alegeți opțiunea din meniul AirPlay din bara de meniu din partea de sus a ecranului.

Pași

  1. Imagine intitulată 12433829 1
1. Conectați iPad-ul la Mac cu un cablu. IPad-ul dvs. ar fi trebuit să vină cu un fulger la cablu USB pe care să doriți să îl utilizați. Portul de fulgere se află în partea de jos a iPad-ului dvs. și portul USB de pe computer este fie pe partea din spate, fie pe laturile monitorului.
  • Imagine intitulată 12433829 2
    2. Terminalul deschis. Puteți găsi în folderul utilitare în Finder sau apăsând Cmd + bara de spațiu pentru a deschide lumina reflectoarelor.
  • Imagine intitulată 12433829 3
    3. Introduceți următorul cod.
    Defaults Scrieți COM.măr.Sidecar.Afișați Allowlldevices -Bool Adevărat - Defaults Scrieți com.măr.Sidecar.Afișează HasshownPref -Bool True-Open / System / Bibliotecă / Preferințe / Sidecar Sidecar.prefapane
  • Imagine intitulată 12433829 4
    4. presa Întoarcere. Aceasta va rula comanda pe care ați introdus-o în terminal. TYPOS va returna o eroare, deci dacă nu obțineți rezultatul dorit, va trebui să-l scrieți din nou.
  • Dacă vi se solicită introduceți parola.
    • Veți ști dacă acest cod a avut succes dacă preferințele dvs. de sistem se deschide cu o opțiune pentru "Sidecar."

    sfaturi

    Dacă metoda utilizând terminalul nu funcționează pentru dvs., puteți plăti întotdeauna pentru aplicația de la terțe părți numită DUET Afișaj care are un rating ridicat și este foarte popular.
  • Dacă utilizați Big Sur și aveți probleme la conectarea la iPhone sau iPad prin Sidecar, resetați conexiunea Bluetooth între dispozitivele dvs., apoi conectați iPad-ul sau iPhone-ul la Mac cu un cablu și modificați setarea de vizibilitate la "Afișați în timpul conectării WiFi" de la Mac (Finder > iPad / iPhone > General > Opțiuni). Apoi du-te la Preferințe > Sidecar > "Conectează la…" > IPhone / iPad.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar