Cum se fixează cablul tv

Când cablul dvs. se stinge în mod neașteptat sau ieșirea de cablu lipsește sunetul sau afișează o imagine granulară, există o șansă bună că acest lucru are de-a face cu configurarea curentă. În timp ce sunați compania de cablu pentru a ajuta la rezolvarea problemei, puteți ajuta, de fapt, într-o situație în care o mică funcționare necesită cea mai simplă procedură de remediere sau de depanare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea casetei de cablu sau a setului DVR
  1. Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 1
1. Opriți apoi porniți dispozitivul. Este posibil ca DVR-ul sau caseta de cablu să fi funcționat defectuos și necesită un ciclu de alimentare. Pe dispozitivul, țineți apăsat butonul de alimentare timp de zece secunde pentru a opri. Acesta continuă să nu se oprească, puteți deconecta cablul de alimentare de la priza de alimentare timp de 15 secunde, apoi conectați-l înapoi și așteptați 30 de secunde. Apăsați butonul de alimentare pentru a porni dispozitivul înapoi.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 2
    2. Examinați codul de eroare de pe dispozitiv. Dispozitivul dvs. poate avea un set specific de numere sau erori pe afișajul său, indicând o problemă. Examinați site-ul utilizatorului dvs. sau site-ul furnizorului de cablu pentru detalii suplimentare privind rezolvarea problemei.
  • Este posibil să aveți o cutie de cablu diferită, cum ar fi un dispozitiv Motorola sau o cutie științifică de cablu Atlanta, care depinde de regiunea în care vă aflați să verificați codurile de eroare specifice pe baza producătorului.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 3
    3. Verificați cablurile de pe dispozitiv. Asigurați-vă că cablul coaxial (cablul antenei de cablu) nu este slăbit între dispozitiv și televizor. Asigurați-vă că cablul este alimentat în intrările corespunzătoare și ieșirile dintre afișajele cu cablu și televiziune.
  • Încercați să utilizați un tip de cablu coaxial mai puternic (ghid radio), cum ar fi RG-6, care oferă o rezistență a semnalului mai puternic pentru a asigura imaginea de cea mai bună calitate posibilă.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea afișajului de televiziune
    1. Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 4
    1. Verificați direct integritatea semnalului. Puteți verifica dacă semnalul de cablu funcționează luând conectarea direct de pe caseta de cablu la televizor. Asigurați-vă că eliminați orice alte conexiuni care pot provoca întreruperi sau întârzieri cum ar fi un VCR, DVD, consola de joc, protector de supratensiune sau alte dispozitive.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 5
    2. Exclude alte dispozitive care sunt transmise. Unul dintre dispozitivele dvs. poate produce o imagine care nu este compatibilă cu afișajul dvs. Verificați pentru a vă asigura că televiziunea dvs. este capabilă să primească un semnal specific de la trecerea dvs. prin dispozitiv.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 6
    3. Afișați intrarea video corectă. Verificați unde este conectată intrarea video la televizor și confirmați cu setările "Input" ale televizorului. Verificați dacă televizorul este pe canalul 03 sau canal 04 sau dacă intrarea trebuie setată la CATV, AV1, AV2, Video 1, HDMI sau alte intrări video similare.
  • Metoda 3 din 3:
    Apelarea furnizorului de cablu
    1. Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 7
    1. Examinați limita de activare. Dacă încercați să utilizați caseta de cablu după mutarea într-o locație nouă. Aceasta este proiectată în caseta Set-Top și poate fi necesar să resetați limita de activare prin apelarea furnizorului dvs.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 8
    2. Plătiți facturile la timp. Asigurați-vă că nu există plăți restante, deoarece acest lucru vă poate dezactiva serviciul până când plata este procesată.
  • Imagine intitulată Fix cablu TV Pasul 9
    3. Verificați pentru orice întrerupere raportată. Uneori furnizorul dvs. de cablu va avea timp de întrerupere din cauza întreținerii programate sau a condițiilor meteorologice grave care interferează cu livrarea serviciului lor. Aceștia pot da un timp estimat când serviciile vor relua fie pe site-ul lor, fie prin linia de servicii pentru clienți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Standardul curent pentru cablajul coaxial este RG-6. RG (Ghid radio) indică tipul de cablu coaxial cu un număr care indică rezistența componentelor sale. RG-59 a fost standardul precedent care a fost depășită datorită televizoarelor de înaltă definiție. RG-59 are un dirijor mai mic care produce un semnal mai slab și are mai puține ecranuri care cauzează mai multă interferență. Cablurile RG-6 au un conductor mai mare și are un ecran mai puternic care produce un semnal mai bun.

    Avertizări

    Cablurile coaxiale care conduc la casa dvs. trebuie să fie împământate. Dacă cablul dvs. coaxial rulează fierbinte sau începe să scântească, să apelați imediat departamentul de pompieri, apoi să apelați furnizorul de cablu. Cablurile coaxiale neîntemeiate sau întemeiate sunt un apariție rară.
  • Nu stați alte electronice pe caseta de cablu, deoarece acest lucru poate cauza probleme cu ventilația pentru cutia de cablu.
  • Asigurați-vă că plasați caseta de cablu într-o zonă bine ventilată și asigurați-vă că este liberă de praf.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar