Cum să vă conectați xbox-ul la internet

Conectarea Xbox-ului dvs. la Internet se poate face câteva moduri diferite, și anume printr-o conexiune cu fir sau fără fir. Ambele metode se pot face cu ușurință și este o necesitate pentru a experimenta pe deplin xbox live și de a juca online cu prietenii și familia ta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conectarea unei Xbox unul
  1. Imagine intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la Internet Pasul 1
1
Conectați-vă Xbox-ul. Dacă doriți să vă conectați Xbox-ul, va trebui să urmați instrucțiunile pentru acea consolă listată în linkul furnizat. Metodele sunt, în esență, aceleași, dar diferă ușor.
Metoda 2 din 3:
Conexiune prin cablu
  1. Imaginea intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la internet Pasul 2
1. Utilizați un cablu Ethernet. Xbox 360 vine cu un cablu Ethernet pe care va trebui să faceți o conexiune prin cablu. De asemenea, puteți utiliza alte cabluri Ethernet atâta timp cât sunt compatibile cu consola dvs. Fiți atenți la distanța consolei dvs. de la sursa de internet: nu doriți să obțineți un cablu prea scurt!
  • Imaginea intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la Internet Pasul 3
    2. Conectați cablul Ethernet. Veți găsi portul Ethernet în partea din spate a Xbox 360. Conectați cablul Ethernet la acest port și apoi conectați celălalt capăt la router sau direct la modemul dvs. de Internet. Asigurați-vă că conexiunea este asigurată.
  • Imaginea intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la internet Pasul 4
    3. Porniți consola. Acum puteți porni Xbox 360 după conectarea cablului Ethernet la ambele capete.
  • Puteți porni pe consola dvs. atingând senzorul de alimentare al Xbox 360 de pe panoul frontal sau apăsând butonul de pornire de pe controlerul Xbox 360. De asemenea, puteți deschide tava atingând senzorul său de ejectare și consola se va porni automat.
  • Consola trebuie conectată automat la Internet la boot-up.
  • Metoda 3 din 3:
    Conexiune fără fir
    1. Imagine intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la internet Pasul 5
    1. Accesați Wi-Fi. Xbox 360 poate accesa cu ușurință Internetul fără fir într-o clipă! Are un adaptor Wi-Fi construit, care îi permite să se conecteze automat la router-ul dvs.
  • Imagine intitulată Conectați Xbox-ul dvs. la internet Pasul 6
    2. Putere pe consola ta. Prima dată când porniți consola, nu se va conecta automat la Internet, deoarece nu a memorat încă informațiile de acces ale routerului dvs.
  • Imaginea intitulată Conectați-vă Xbox-ul la internet Pasul 7
    3. Conectați routerul. În meniul de rețea, Xbox 360 va afișa toate hotspoturile Wi-Fi din cadrul semnalului său. Odată ce Xbox 360 detectează routerul în rețea, selectați-l și veți putea accesa Internetul. Este posibil să trebuiască să introduceți mai întâi parola routerului, în funcție de setările de securitate ale routerului. Xbox 360 va aminti acum această configurare fără fir și o utilizați automat pe următoarele sesiuni.
  • Dacă aveți un cablu Ethernet conectat la consola dvs., acesta va intra automat în modul de conexiune la internet "cu fir". Dacă doriți să rămâneți conectați fără fir, deconectați cablul Ethernet de la unitatea dvs.
  • Este posibil să fie necesar să reglați setarea de configurare fără fir a consolei dacă consola dvs. nu reușește să se conecteze la Internet. Când aveți îndoieli, setați totul la automată sau pur și simplu resetați la implicit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este posibil să aveți nevoie să aveți un abonament Xbox Live Gold pentru a vă bucura pe deplin Xbox Live.
  • Se spune că conectarea prin metoda prin cablu produce o experiență mai stabilă online.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că aveți versiunea Slim Xbox 360 pentru metoda wireless pentru a lucra la consola dvs. În caz contrar, va trebui să achiziționați un adaptor de rețea wireless Xbox 360 pentru vechea versiune Xbox 360.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar