Cum se conectează kindle la tv

Amazon Kindle este un cititor de cărți electronice proiectat și distribuit de Amazon.COM. Amazon a dezvoltat Kindle Fire - un tablet de calculator mini - care este minunat pentru vizionarea videoclipurilor. Acum vă puteți bucura de focul dvs. Kindle pe ecranul mare, conectându-l la afișajul dvs. de televiziune prin diferite metode, inclusiv TV de incendiu, adaptor HDMI sau un dispozitiv miracast.

Pași

Metoda 1 din 4:
Conectarea prin televiziune de incendiu
  1. Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 1
1. Achiziționați Amazon Fire TV. Obțineți un Stick Amazon Fire TV sau o casetă TV de incendiu Amazon de la magazinul dvs. de electronice locale sau online. Vă puteți conecta la Kindle dacă achiziționați modele de incendiu HD6 sau 7, HDX sau HDX 8.9, HD8 sau HD10 sau HD Generation.
  • Un stick de televiziune de foc Amazon se conectează la portul HDMI al televizorului dvs. și are un procesor dual-core și 1 GB de memorie. Vă permite să urmăriți peste 250 000 de episoade de televiziune și filme, precum și oferă jocuri și muzică.
  • Amazon Fire TV Box are unele diferențe de software și hardware de la Amazon Fire Stick și este, de asemenea, semnificativ mai mare. Este compatibil USB cu sistemele de jocuri și controlorii de jocuri USB terță parte și telecomenzi. Se poate conecta la Internet atât fără fir, fie la fir. De asemenea, are 2 GB de stocare și este compatibil cu accesoriile Bluetooth, inclusiv căști, tastaturi, șoareci și telecomenzi terțe.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 2
    2. Conectează la internet. Trebuie să aveți acces la Internet, precum și un nume de utilizator Amazon pentru a conecta Kindle prin TV Fire. Dispozitivul TV de incendiu și tableta de incendiu trebuie să fie conectate la aceeași rețea fără fir și să fie înregistrați la același nume de utilizator Amazon.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 3
    3. Utilizați un cablu HDMI standard. Achiziționați un cablu HDMI online sau la magazinul dvs. de electronice locale. Conectați-l între portul HDMI al televizorului dvs. și dispozitivului TV de incendiu. Utilizați dispozitivul TV Fire și introduceți "Setări", apoi defilați la "Afișare și sunete" și selectați "On" pentru "Notificări al doilea ecran."
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 4
    4. Utilizați comprimatul de incendiu. Căutați un slideshow video sau foto pentru a fi afișat pe televizor. Utilizați pictograma ecranului care arată ca o săgeată îndreptată în sus într-o cutie.
  • Verificați modelul de incendiu, deoarece unii vă dau o opțiune pentru a vă conecta la televizorul sub ", apoi" Afișare și sunete, "pentru"."
  • Metoda 2 din 4:
    Conectarea prin adaptor HDMI sau portul HDMI
    1. Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 5
    1. Achiziționați un adaptor HDMI pentru focul dvs. Kindle. Adaptorul HDMI ar trebui să funcționeze pentru modelele HD Kids, HDX 8.9, HD7, HD10, HD8 și HD6. Puteți achiziționa un adaptor HDMI online sau la un comerciant cu amănuntul Kindle.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 6
    2. Liniați televizorul dvs. cu Kindle prin cablu HDMI. Puteți achiziționa un cablu HDMI la magazinul dvs. de electronice locale sau online. Conectați cablul HDMI la portul HDMI de pe televizor și adaptorul HDMI pentru focul dvs. Kindle. Veți putea vedea portul HDMI etichetat clar fie pe partea sau spatele televizorului. Consultați manualul proprietarului dvs. dacă nu îl puteți localiza.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 7
    3. Atașați adaptorul HDMI la focul dvs. Kindle. Localizați conectorul Micro USB al adaptorului HDMI și conectați-l la focul dvs. Kindle. Acesta va fi capătul mai mic al adaptorului HDMI și se va potrivi doar în slotul micro USB al focului dvs. Kindle. Odată conectat, comutați televizorul la intrarea HDMI corespunzătoare, astfel încât să vedeți ecranul dvs. Kindle Fire, reflectată pe ecranul mare al televizorului.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 8
    4. Conectați adaptorul. Asigurați-vă că adaptorul HDMI pentru focul dvs. Kindle este conectat la o priză. Conectați adaptorul la cablul de alimentare al telefonului, apoi conectați-vă la o priză de alimentare.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 9
    5. Conectați-vă printr-un Micro HDMI standard la cablul HDMI standard. Pentru modelul HD HD Kindle, vă puteți conecta la televizorul dvs. cu un Micro HDMI standard la cablu standard HDMI pe care îl puteți achiziționa online sau magazinul dvs. de electronice locale. Conectați cablul cu partea Micro HDMI la dispozitivul dvs. Kindle și partea HDMI la un port disponibil pe televizor.
  • Dacă nu puteți localiza portul HDMI la televizor, consultați manualul proprietarului dvs. Asigurați-vă că intrați în meniul de setări al televiziunii dvs. la intrarea HDMI corespunzătoare. Ar trebui să puteți vedea oglinda de ecran Kindle pe ecranul mare al televizorului, dacă vă aflați pe intrarea corectă HDMI.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind Miracast
    1. Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 10
    1. Utilizați un dispozitiv care acceptă Miracast. Modelul HDX al Kindle Fire poate avea nevoie de un dispozitiv care acceptă Miracast ca un adaptor video Miracast. Aceste produse pot fi achiziționate online sau la un comerciant Kindle Fire HDX Retailer.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 11
    2. Conectați dispozitivul dvs. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. miracast și Kindle Fire HDX sunt conectați la aceeași rețea fără fir. Conectați dispozitivul Miracast la portul HDMI de pe televizor. Portul HDMI trebuie să fie etichetat în spate sau pe partea laterală a televizorului. Consultați manualul de utilizare dacă nu puteți găsi portul HDMI al televizorului.
  • Portul HDMI al televizorului dvs. va susține doar capătul mascul al unui cablu HDMI.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 12
    3. Setați focul dvs. Kindle. Introduceți meniul de foc Kindle și alegeți "Setări", apoi "Sunete" și "Afișați oglindirea". În cele din urmă, alegeți "Conectați" pentru dispozitivul pe care încercați să-l conectați și așteptați aproximativ 15 secunde până când vedeți videoclipurile de pe focul dvs. Kindle, reflectate pe ecranul TV.
  • Metoda 4 din 4:
    Optimizându-vă Kindle
    1. Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 13
    1. Descărcați aplicațiile streaming. Radiodifuzorii majori și furnizorii de videoclipuri streaming au aplicații care pot fi descărcate cu ușurință gratuit sau cu un cost de abonament. De exemplu, puteți viziona emisiuni trecute și recente prin descărcarea de aplicații de la ABC, Crackle, HBO Go, Hulu Plus, Netflix și US TV și Radio Free.
    • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile și citiți acordurile de licențiere înainte de a vă abona la orice furnizori de conținut bazați pe abonament. Pot exista probleme regionale care nu vă permit să transmiteți anumite videoclipuri.
    • US TV și Radio gratuit vă permit să transmiteți canalele TV live.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 14
    2. Aboneaza-te la Amazon Prime. Amazon a început recent să transmită conținutul original și abonamentul la Amazon Prime vă permite să urmăriți aceste spectacole. Ați putea accesa și Amazon Instant Video pentru filme la cerere. Verificați pentru rate înainte de abonare.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 15
    3. Utilizați un browser terță parte activat cu bliț. Dacă doriți să vă transmiteți emisiunea TV preferată din diferite rețele, inclusiv AMC, Fox și NBC, descărcați un browser terț ca delfinul sau mătase. De asemenea, puteți folosi browserul dvs. pentru a viziona videoclipuri YouTube sau pentru a mări apelurile Skype.
  • Imagine intitulată Conectați Kindle la TV Pasul 16
    4. Creșteți viața lui Kindle. Aduceți luminozitatea focului dvs. Kindle atunci când vizionați videoclipuri pentru a vă extinde durata de viață a bateriei. De asemenea, puteți păstra Kindle-ul dvs. conectat într-o priză, dar asigurați-vă că păstrați cablurile ordonate pentru a evita animalele de companie sau oamenii să intre într-un accident.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cablul HDMI trebuie să aibă un conector HDMI pe care îl veți conecta la televizor la un capăt și un conector micro-HDMI pentru conectarea Kindle la celălalt capăt. Luați în considerare un cablu de 15 picioare, astfel încât să nu trebuie să vă ridicați în mod constant de fiecare dată când trebuie să treceți, să întrerupeți sau să schimbați o aplicație pe Kindle.

    Avertizări

    Utilizarea unui cablu HDMI poate fi greoaie și inestetică. Cu toate acestea, nu există nici o modalitate de a conecta Kindle HD fără fir la televizor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar