Cum să încărcați iphone-ul cu un cablu de fulgere neoficială

Thiste parere Cum să utilizați un încărcător non-Apple iPhone pentru a încărca iPhone-ul. Singura modalitate fiabilă de a vă asigura că un cablu non-Apple va încărca telefonul dvs. este de a achiziționa un cablu certificat MFI.

Pași

Metoda 1 din 2:
Achiziționarea unui cablu terț
  1. Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 1
1. Căutați un cablu certificat MFI. Cablurile MFI (făcut pentru idevici) sunt certificate de Apple pentru a lucra cu dispozitivul dvs. iOS, chiar dacă nu sunt făcute de Apple în sine. Cablurile certificate MFI nu vor provoca dispozitivul dvs. iOS să oprească încărcarea când le utilizați.
  • În timp ce cablurile MFI sunt mai ieftine decât cablurile Apple, ele încă nu sunt ieftine.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 2
    2. Căutați "Făcut pentru" certificare. Această casetă va fi undeva pe ambalajul cablului pe care încercați să îl cumpărați - va spune "Făcut pentru" urmată de dispozitivele iOS suportă (e.G., iPhone, iPad, iPod) și siluetele lor respective. Dacă nu vedeți "MFI" în titlul cablului și "Făcut pentru" Certificarea undeva în ambalaj, cablul nu va funcționa cu iPhone-ul dvs.
  • Dacă faceți cumpărături online și nu puteți vedea ambalajul, luați în considerare trimiterea prin e-mail pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 3
    3. Uită-te la recenzii de utilizare. Dacă recentele revizuiri menționează că cablul a încetat să funcționeze pentru o nouă versiune a iOS, cablul probabil nu va funcționa.
  • Într-un magazin tradițional de vânzare cu amănuntul, cereți pur și simplu să discutați cu departamentul tehnic sau serviciul clienți.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 4
    4. Căutați numărul de serie al cablului MFI. Dacă vedeți revizuiri pozitive în afara site-ului sau magazinului în care ați găsit cablul, ar trebui să mergeți și să îl cumpărați. În caz contrar, continuați să căutați un cablu certificat MFI.
  • Unele cabluri MFI care au lucrat cu o versiune de IOS încetează să lucreze când actualizează iPhone-ul. Din acest motiv, încercați să cumpărați un cablu fabricat recent.
  • Metoda 2 din 2:
    Pornirea iPhone-ului
    1. Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 5
    1. Conectați cablul în iPhone. Dacă cablul este cu adevărat neacceptat, ar trebui să vedeți următorul mesaj pop pe ecran: "Acest cablu sau accesoriu nu este certificat și poate să nu funcționeze fiabil cu acest iPhone."
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 6
    2. Atingeți O.K. Acest lucru va scuze mesajul.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 7
    3. Țineți apăsat butonul de blocare. După câteva secunde, un cursor va apărea în partea de sus a ecranului cu mesajul "glisați la oprire" afișat.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 8
    4. Glisați comutatorul spre dreapta. Este în partea de sus a ecranului. A face acest lucru va porni telefonul dvs. - în unele cazuri, telefonul dvs. va începe să se încarce în timp ce este oprit deoarece restricțiile de software care împiedică recunoașterea cablului nu mai sunt în vigoare.
  • Imagine intitulată Încărcați iPhone-ul cu un cablu de fulgere neoficială Pasul 9
    5. Porniți telefonul după zece minute. Pentru a face acest lucru, pur și simplu țineți apăsat butonul de blocare până când pe ecran apare pictograma alb Apple. Dacă durata de viață a bateriei iPhone-ului a crescut deloc, porniți iPhone-ul înapoi și lăsați-l să perceapă în următoarele două ore.
  • În funcție de sistemul de operare al iPhone-ului și de tipul de cablu, această metodă nu poate funcționa. Dacă da, va trebui să cumpărați un cablu certificat MFI.
  • sfaturi

    Cele mai multe cabluri MFI vor avea numele modelelor iPhone acceptate în descrierile lor. Asigurați-vă că ați verificat dublu că cablul va funcționa cu modelul dvs. de iPhone înainte de ao achiziționa.
  • Este posibil să puteți obține în jurul blocărilor software-ului iPhone Jailbreaking iPhone-ul tău, dar face astfel o cantitate echitabilă de risc - luați în considerare pur și simplu achiziționarea unui cablu certificat MFI mai ieftin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar