Cum să evitați greșelile comune blogger blogger

Ca tentant ca este de a începe un blog, există mult mai mult decât să întâlnească ochiul novice. Toate acestea, scrierea ușoară, ușor de citit și interesantă pe care ați venit să o admirați de la bloggerii dvs. preferați, nu pare doar aleatoriu sau fără o anumită sumă de sudoare și o mare revizuire! Blogging-ul poate fi distractiv foarte mult la fel și este o experiență ideală de învățare pentru dvs. Dacă sunteți un scriitor de amabilitate, un cunoscut-NIK care are multe de împărțit pe un subiect sau hobby sau sunteți doar dornici să încurajați oamenii Vedeți lucrurile pe drum! Acest articol se concentrează pe văzându-vă pentru a evita greșelile comune Mulți bloggeri în cursanți - În timp ce vă puteți împiedica în ele, cel puțin veți fi mai conștienți și știți cum să vă corectați abordările viitoare.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 1
1. Fii original. Mai mult decât orice altceva, ceea ce contează cu adevărat despre blogul dvs. este că vă reprezintă și este cu adevărat unic. În timp ce tot trebuie să vă acordați mesageria dvs. la ceea ce doriți să citiți, indiferent de ce scrieți, trebuie să fiți infuzați de luarea și stilul dvs. unic. Aruncați orice noțiune că este bine să recoltați o grămadă de știri și să le aruncați direct în blogul dvs. - nimeni nu va dori să citească că, probabil, le-au citit deja în altă parte. În schimb, luați povestile de știri și adăugați ta unghi pentru ei - da oamenilor ta opinie Pe povestea de știri, acordând concluziile dvs. cu privire la consecințele sau implicarea morală.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Bloggerului obișnuit Pasul 2
    2. Nu copiați. Direct legate de a fi original este problema nu Copiere. Nu presupuneți că nimeni nu va recunoaște "împrumutat" material - ei vor fără îndoială. Și gândiți-vă la aceasta în jurul valorii de - ați dori pe cineva "împrumuturi" eforturile tale grele tale? Este obișnuit curtoazie (și legea), pentru a spune cititorilor dvs. de unde ați primit informațiile dvs. Reasterii blogului sunt ambii discernământ și citesc pe scară largă - vor vedea o poveste copiată la o milă de mile și nu vor aprecia acest lucru. Deși poate părea foarte tentant atunci când începeți să utilizați cuvintele altora, rezistăm să faceți acest lucru și să persistă cu scrierea conținutului original. Începeți mici și intrați într-un ritm - în timp, va fi mai ușor.
  • A fi original cu conținutul dvs. mărește cititorul dvs încredere în tine. Cititorii dvs. vor crește în curând să știe, să aprecieze și să se aștepte la stilul dvs. de scriere.
  • Citează materialul. Nu numai că acest lucru este decent moral, dar, de asemenea, are grijă de potențialele probleme de drepturi de autor - dacă doriți să copiați, faceți acest lucru prin utilizarea citatelor sau a parafrazării cu referințele făcute foarte clar. Un alt beneficiu al referindu-se Este că permite cititorilor să viziteze sursele dvs. și să afle mai multe pentru ei înșiși, ceva ce mulți cititori de blog apreciază și se așteaptă.Imagine intitulată Evitați greșelile Blogger Blogger Frecvente Pasul 2Bullet2
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 3
    3. Înțelegeți problemele juridice din jurul blogurilor. Chiar dacă nu sunteți avocat sau a Jurnalist, Este vital să înțelegeți cum ați putea intra accidental într-un câmp de mine legal dacă faceți anumite erori. Elementele de bază ale importanței principale de a înțelege includerea drepturi de autor, Mărci comerciale, defăimare și ilegalitate.
  • Un alt amploare de minereu are încredere în o sursă de cercetare fără a-l susține cu o altă situație - în principiu, adăugând aripioare după ascultare. Dacă nu sunteți sigur, continuați să cercetați mai multe surse de creștere a afirmațiilor dvs.
  • Check out frontiera Fundației Electronice pentru informații juridice bune de la Blogging.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 4
    4. Faceți câteva cercetări Blogging. Dacă sunteți absolut serios de a deveni un blogger bun, este important să învățați de la bloggerii care au călcat deja acest gazon și au lucrat ce face și nu funcționează. Dacă vizați alte persoane decât familia și prietenii dvs. foarte iertați, știind ce au făcut alți bloggeri este vitală. Citiți ce trebuie să spună cele mai bune bloggeri despre experiențele lor de blogging și despre sfatul lor pentru noii bloggeri. Unele bloggeri buni să verifice includ:
  • Heather Allard, Darren Rowse, Chris Garrett, Corvida Raven, Tim Ferriss, Leo Babauta, Jessica Faye Carter, Dan Zarella, Godin Seth, Chris Brogan, Meryl K. Evans, bărbați cu pixuri etc. Există o mulțime de bloggeri mai mari acolo, dar acest lucru ar trebui să fie un început bun pentru dvs!Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 4Bullet1
  • Blogurile de știri sunt, de asemenea, bune pentru a învăța de la. Știri bloguri, cum ar fi postul Huffington, etc., Luați știri și oferiți opiniile lor despre poveste. Va trebui să vă discernezi pentru dvs. politic și altul agende în spatele fiecărui blog. Uneori, cel mai bun blog este unul care urmărește să fie neutru sau încearcă să reflecte ambele părți ale spectrului - uitați-vă înainte de a decide cum vă veți apropia de blogging-ul propriu.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 4Bullet2
  • Face o căutare "Top Blog Posts", sau "Bloguri de top pe mașini / câini / bebeluși / schi", "Bloggeri de top femei / bărbați", etc. Oricare ar fi interesul tău, va fi cineva blogging pe el deja. De asemenea, puteți căuta câmpuri cum ar fi "Top Bloggers Mami", "Top Bloggerii tatălui", "Top Bloggeri de celebrități", "Top Bloggeri agricole", etc., Pentru a vedea cine cititorii votează ca fiind cei mai buni în genul lor.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 4Bullet3
  • Rețineți că unii bloggeri sunt mai dispuși să discute meseria lor decât alții - păstrați un ochi pentru Bloggerii care ia timp pentru a împărtăși sfatul de blogging. Acolo unde este posibil, căutați bloguri care dau sfaturi fără a încerca să vă vândă toate răspunsurile (se întâmplă chiar și cu cele mai bune, așa că fiți pregătiți să vă bucurați și să coborâți împreună sfaturile dvs. Tidbits!). Indiferent dacă este oferită sau nu sfaturile, cel puțin să învețe să citească stilurile de scriere ale bloggerului popular pentru a rezolva ceea ce le ține la legătură cu cititorii.
  • 5. Luați în considerare stilul dvs. de scriere. Dacă sunteți obișnuiți să scrieți într-un mod tehnic, academic sau formal, scrisul de blog ar putea veni ca un șoc. Stilul de scriere a blogului tinde să fie mai mult de conversaţie, Peppered cu o mulțime de opinie (oricare ar fi scandaloasă!) și, mai presus de toate, trebuie să fie interesant. Stilul de scriere cel mai potrivit pentru dvs. va veni la conținutul blogului dvs. și cititorului său probabil. În mod evident, un blog care este mai mult tehnic În natură poate purta mai multă scriere tehnică, dar chiar și atunci, cititorii dvs. vor dori să descompun cel mai recent gadget Techno-Whiz în termeni pe care îi pot înțelege și digera repede.
  • Aveți grijă să evitați predicarea la cititorii dvs. Pentru multe bloguri, cititorii vă caută să vă întâlniți cu ochii la ochi, să nu se predice, să certați sau să pari superiori. Tratați-le ca fiind egali. Așteptați-vă Fii umil, și să împărtășească Foactive că fiecare dintre noi se confruntă cu viața de zi cu zi. Un sentiment de umor și umilință este întotdeauna important pentru un blogger bun.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 5Bullet1
  • Blogurile politice pot deveni cu ușurință înfundate în zgârieturi furioase sau intolerant Dacă vă purtați inima pe mânecă fără să vă implicați capul. Căutați să mențineți un ton serios în astfel de bloguri, fără a recurge la nume de numere și de depreciere.
  • Fi foarte atent când blestem. Dacă blogul dvs. se potrivește cu blestemă și ocazional "eff" Cuvântul are un mare sens în context, apoi bine, mergeți mai departe și utilizați-l. Dar un blog pepperat cu comentarii abuzive și altceva decât blestemul va pune cititorii. Lăsând aburul să fie un lucru, fiind un jurați-o-holic este destul de alta. Și blestemați dintr-o dată când nu ați făcut niciodată acest lucru înainte de a pierde o parte din cititoria dvs.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 5Bullet3
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 6
    6. Gândiți-vă la aspectul blogului dvs. cu atenție. Faceți o mulțime de cercetări despre acest lucru pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine. Utilizați lecțiile pe care alții le-au învățat deja - unele lucruri cheie pentru a vă începe includ:
  • Gen: În general, plătește să rămânem la un gen pe blog dacă sunteți un individ. De exemplu, dacă nu aveți un talent uimitor, cititorii sunt mai puțin entuziasmați de un blog care combină opiniile politice, Rețete, O examinare a literaturii de specialitate existențială, cele mai recente recenzii ale filmelor și cum să coaseți haine pentru copii toate în blogul. Excepția este pentru site-urile de instruire care se pun în blogosfera cu un cadre de scriitori care scriu în diferite domenii. Dacă doriți să vă răspândiți mai larg, există două căi - aveți o varietate de bloguri dacă aveți timp să le mențineți sau să dedicați un blog la "auto-introspectivă" chestii pentru un hobby și mențineți un alt gen grave unic sau un subiect separat, cu un ochi pentru a face acest lucru popular cu cititorii.
  • Durata posturilor: Nu există nici o regulă tare și rapidă, deoarece depinde de conținut, de calitate, de mesaj și de audiență. Desigur, multe au fost scrise despre faptul că este important să fie importantă, dar este o imagine completă în cazul în care acest lucru este justificat. Ținând cont de faptul că majoritatea cititoarelor online au o atenție deosebită, durata judecătorului prin modul în care cititorii dvs. răspund, utilitatea informațiilor dvs. și subiectului. Luați în considerare amestecarea lungimilor posturilor, pentru a oferi cititorilor o pauză între cea mai lungă și mai lungă "erudit" ele!
  • Layout: Anteturile sunt utile - subpozițiile ajută la ruperea unor subiecte și imagini mari și dați ochii o odihnă. bloc citate poate funcționa bine, iar lăsarea de spațiu permite cititorului să se simtă relaxat, nu sa grăbit sau copleșit. Încercați să utilizați paragrafe scurte, indiferent de durata postului. Utilizați îndrăzneala pentru a extrage puncte importante și pentru a capta atenția cititorului (intendul interesează și motorul de căutare, dar aceasta este o altă problemă).
  • Frecvență: Prea puține posturi și oamenii vor crede că ați rătăcit - și și ei vor. Prea multe și veți purta cititorilor - amintiți-vă că au alte lucruri de citit și de făcut! Cititor și Scriitorul Burnout este o problemă reală atunci când vă faceți supra-post, deci gândiți-vă prin cu atenție ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Țineți minte realitatea motoare de căutare ca o frecvență bună a posturilor regulate.
  • Editare: Verifică-ți ortografie și gramatica ta. Nu subestimați niciodată importanța acestui lucru. Expertiza dvs. în conținutul blogului nu va străluci dacă ortografia dvs. este discutabilă.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 6Bullet5
  • Revizuiți, revizuiți, revizuiți: Tăiați-l dacă aveți îndoieli și spuneți-o cu mai puțin. Aspectul de lustruire poate dura uneori mai mult decât scrierea inițială, dar merită efortul de a vă asigura că cititorii dvs. rămân captivați.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 6Bullet6
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger comun Pasul 7
    7. Fii creativ. Chiar dacă sunteți un autor strălucit, numai cuvintele nu vor face un blog. Cei mai mulți cititori se așteaptă ca blogul să arate impresionant și să fie însoțit de cel puțin o fotografie sau imagine. Vizuale Adăugați Sparkle și capturați atenția oamenilor. Ca și în cazul oricărui lucru, nu le supravegheați - încercați să obțineți echilibrul corect.
  • Utilizați-vă bunul simț atunci când evaluați cât de mult este prea mult - dacă adăugați o fotografie, cum să vă faceți o fotografie, veți putea să scăpați cu mai multe fotografii decât să spuneți, o piesă de blog politică sau de opinie.
  • 8. Gândiți-vă la ceea ce veți face trimiterea postărilor dvs. de blog. Ați putea avea cele mai relevante informații despre acest subiect, dar dacă are un titlu plictisitor, acesta nu va fi citit. Utilizați titlurile care trag în cititori și că motoarele de căutare se blochează pe. Elementul motorului de căutare este o artă în și din sine pe care o veți găsi în cele din urmă învață mai multe despre. Deocamdată, cu toate acestea, unii indicatori cheie care trebuie ținut cont de:
  • Utilizați cuvinte pe care marketingul le utilizează pentru a captura atenția. Sunt câteva "Top 10 cuvinte în engleză" Listele disponibile online utilizate de marketerii pentru a atrage atenția (faceți o căutare pentru unul). Adăugând cuvinte ca "tu" la titlul poate suna banal, dar conform cercetării de marketing, utilizarea strategică a primelor 10 cuvinte poate aduce cititorii să deschidă link-uri către postarea dvs.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 8Bullet1
  • Întreabă întrebări în titluri sau de a crea informații încurcate care are cititorul care se întreabă ce va fi următoarea informație. Faceți-vă tantalizarea tantalizantă, astfel încât să-l facă pe cititor să dorească să citească mai mult - dacă poziția dvs. vorbește la o nevoie într-un cititor, atunci ei o vor iubi. Partea de sus a listei este "Cum să..."!
  • Păstrați titlul simplu. Cel mai simplu, cu atât mai bine și să încercați să păstrați titlul mai puțin de 40 de caractere, iar motorul de căutare vă va iubi și blogul!Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pas 8Bullet3
  • 9. Încurajați comentariile. Oamenii vă vor citi cuvintele voastre de înțelepciune, dar nu vă vor spune ceea ce cred că majoritatea oamenilor (și asta înseamnă aproximativ 99%) nu vor fi solicitați decât dacă ați fost solicitați. Veți obține un număr semnificativ mai mare de comentarii dacă le cereți.
  • Nu închideți funcția de comentarii. Este important să nu vă temeți de comentarii - sunt un impuls pe blogul dvs., permițându-vă să știți că oamenii răspund la blogging-ul dvs., indiferent dacă estetic sau pozitiv. Dacă blogul dvs. este foarte bun, veți obține ambele părți ale răspunsurilor, ceea ce este ideal!Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 9Bullet1
  • Faceți-o ușor pentru cititorii dvs. să comenteze. Cititorii nu doresc să sară prin cercuri. Echilibrul, făcându-i să se conecteze și să folosească remedieri CAPTCHA înainte de a putea spune o singură linie cu faptul că acest lucru va face ca mulți dintre ei să nu se deranjeze deloc. Cele mai puține obstacole, cu atât mai bine, în special în ceea ce privește informațiile personale.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 9Bullet2
  • Întotdeauna încheiați postările pe blog încurajând comentariile solicitând întrebări sau solicitați experiențe și sugestii de la cititor.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 9Bullet3
  • Fără eșec, răspundeți comentatorilor dvs. Nu numai că este politicos pentru persoana care a luat timp să comenteze, dar permite altor cititori să știe că vă pasă și să vă angajați cu ei. Ei se uita! O excepție evidentă este spamul sau flaming, caz, fie eliminați comentariul (spam) cât mai curând posibil, fie lăsați-l să stea în propria lipsă de merite (Flaming) dacă nu aveți un răspuns vrăjitor și amabil.
  • Îndepărtați spam cât mai curând posibil. Arată neprofesional. Investiți într-un mod de a păstra spam-ul - există o mulțime de programe disponibile. Găsiți modalități bune de a curăța spamul care nu implică urmărirea cititorilor voștri autentici.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Bloggerului obișnuit Pasul 10
    10. Răspândiți cuvântul despre blogul dvs. și postările noi. Utilizați astăzi Social Media la maxim. Există multe platforme de ales. Utilizați unul sau, de preferință, multe dintre ele. Twitter, Facebook, Digg, și Tumblr sunt doar câteva.
  • Luați timp pentru a vizita blogurile altor blogger și pentru a lăsa comentarii cu numele și link-ul dvs. în ele. Fiți cunoscuți ca cineva care îi pasă de ceea ce spun și creează alte bloggeri și vor rambursa favoarea.Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Common Pasul 10Bullet1
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 11
    11. Încurajați-i pe alții la postarea oaspeților pe blogul dvs. Postarea oaspeților este un mijloc excelent pentru obținerea de bloggeri bine cunoscuți, pentru a crește profilul blogului dvs. Oferiți posturi de oaspeți în schimb, pentru a obține link-ul blogului dvs. în blogurile altor persoane.
  • Postările clienților măresc varietatea pentru cititorii dvs. Și dacă obțineți bloggeri bine cunoscuți pe blogul dvs., acest lucru vă va ajuta cititorii să vă conecteze cu posterul de oaspeți, ceea ce vă va mări profilul.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Bloggerului Blogger Frecvente Pasul 12
    12. Iubiți-vă cititorii și dați-i înapoi. Arătați-vă cititorii că le apreciați. Respingeți-le prin:
  • Răspunzând prompt comentariilor cititorului dvs.
  • Vizitarea blogurilor cititorului dvs. dacă le au. Lăsați comentariile de susținere și chiar sugerați-o pe blogul oaspeților pentru tine acum și apoi.
  • Facilitarea interacțiunii cititorilor dvs. prin intermediul cititorilor dvs chestionare.ro, competiții, sondaje, cu cititorii dvs. etc.
  • Oferiți întotdeauna o calitate citită că este de interes.
  • sfaturi

    Etichetați-vă articolele. Aflați despre etichetarea și utilizarea acesteia. Etichetele fac o mare diferență în cititoria dvs.
  • Luați în considerare modul în care blogul dvs. se conectează și vă sprijină celelalte activități online, precum și afacerea dvs. offline. Planificați în avans, astfel încât să puteți profita la maximum de legături. Actualizați scopul blogului dvs., după cum este necesar și evaluați rolul de sprijin pe o bază de rutină.
  • Acest articol este o imagine de ansamblu a practicilor bune de blogger. Este un bun punct de lansare pentru a vă realiza că nu vă opriți niciodată învățarea.Există multe căi noi pe care le veți coborî pe măsură ce vă măriți cititorul și vă veți îmbunătăți blogul.
  • Avertizări

    Blogging consistent, de înaltă calitate este o muncă grea și implică multe ore pentru a furniza posturi bune. Dacă întâmpinați blogging-ul pentru a vă trăi, realizați că nu este o modalitate ușoară de a face bani și poate dura ceva timp pentru a deveni bine stabilit și de încredere.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Site-ul de găzduire a blogului de încredere
    • Materiale de cercetare pe blogging
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar