Cum se adaugă o imagine unui blog

Adăugarea imaginilor blogului poate face ca blogul dvs. să fie mai atrăgător vizual și, de asemenea, ajuta spectatorii să înțeleagă conținutul blogului dvs. prin diagrame și demonstrații de fotografii. În alte cazuri, este posibil să doriți să adăugați o fotografie blog pentru a partaja o experiență cum ar fi vizualizarea din dormitorul dvs. sau a locurilor pe care le-ați vizitat în timpul vacanței dvs. de vară. Există numeroase metode pe care le puteți utiliza pentru a adăuga o imagine unui blog, dar cea mai importantă parte este de a utiliza sursa, codul și plasarea corectă pentru imaginea dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Gazduirea imaginii
  1. Imaginea intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 1
1. Încărcați imaginea, astfel încât oricine care utilizează Internetul poate accesa acest lucru. Iată câteva site-uri care vă permit să încărcați imagini gratuit.
  • Picasa Web Albume: Picasa permite utilizatorilor un cont Google să încarce și să-și partajeze imaginile pe internet gratuit. Puteți crea albume web și puteți crea etichete pentru oameni și locuri pentru a oferi mai multe informații despre ceea ce este vorba de fiecare imagine. De asemenea, puteți descărca software-ul gratuit Picasa pentru a vă organiza și edita fotografiile pentru a le pregăti pentru încărcarea. 1 Gigabyte (GB) de spațiu liber de stocare este disponibil.
  • Flickr: Facebook, precum și conturile Google pot fi folosite pentru a vă conecta pe site-ul Flickr. În caz contrar, puteți crea un cont gratuit Flickr prin intermediul site-ului în câteva minute.
  • Photobucket: Photobucket este un site gratuit de găzduire și site-ul de partajare video. Este conceput pentru a permite utilizatorilor să-și împărtășească fotografiile și videoclipurile printre prieteni și familii cu ușurință.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 2
    2. Obțineți adresa URL a imaginii pentru imaginea pe care doriți să o afișați pe blogul dvs. Site-urile de partajare a fotografiilor au, de obicei, o casetă de text care furnizează adresa URL a imaginii sub fiecare imagine. Dacă nu găsiți această casetă de text, puteți deschide imaginea într-o fereastră nouă a browserului și copiați adresa URL unde este localizată imaginea.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea codului HTML imagine
    1. Imagine intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 3
    1. Utilizați adresa URL a imaginii pentru a crea codul HTML care trebuie utilizat pentru a adăuga fotografia sau ilustrația blogului. Iată secvența generică a codului.
    • Adresa URL trebuie să fie adresa URL completă a imaginii.
    • Trebuie înlocuită cu lățimea și înălțimea (în pixeli) pe care doriți să o afișați imaginea.
    • Descrierea ar trebui să fie o scurtă descriere a imaginii.
    Metoda 3 din 3:
    Adăugarea imaginii blogului
    1. Imagine intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 4
    1. Deschideți pagina Blog HTML. Puteți utiliza Dreamweaver pentru a vedea blogul dvs. HTML în timp ce Offline sau mergeți la "Editați HTML" Dacă doriți să editați HTML utilizând blogger sau alte servicii similare de blogging online.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 5
    2. Selectați zona din blogul HTML, unde doriți să plasați imaginea și să lipiți codul HTML imagine. Lăsați un spațiu de 1 linie goală înainte și după codul HTML imagine.
  • Imaginea intitulată Adăugați o imagine la un blog Pasul 6
    3. Salvați modificările și vizualizați blogul sau postul de blog în care ați adăugat codul HTML imagine. Ar trebui să vedeți imaginea afișată în dimensiunea pe care ați specificat-o.
  • sfaturi

    Unele servicii de blogging cum ar fi Blogger și WordPress oferă un "Adauga imagine" Butonul din bara de instrumente atunci când creați sau editați un post de blog. Puteți utiliza acest buton pentru a încărca imagini și pentru a atribui setări, cum ar fi dimensiunea și alinierea pentru fiecare imagine.
  • Încercați să explorați câteva dintre widgeturile disponibile dacă doriți să adăugați imagini blog în antet, subsol sau bara laterală a blogului dvs. Blogger sau WordPress. Puteți găsi multe widget-uri care vă permit să adăugați o imagine pe un blog și să mutați imaginile în diferite locații din jurul postărilor dvs. de blog, la fel cum mutați alte widget-uri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar