Cum să contactați bloggerii

Așa că ați dat peste o pagină interesantă pe Blogger, Tumblr sau WordPress. Cuvintele lor au captivat-o - ți-a plăcut cu adevărat ceea ce au trebuit să spună: Poate că erau amuzante și distractive sau se pare că ai ceva în comun. Dar acum, doriți să intrați în contact, dar nu sunteți sigur cum. Nu mai căuta. Acest articol vă va spune cum să contactați un blogger la alegere.

Pași

  1. Imagine intitulată Bloggeri de contact Pasul 1
1. Lasa un comentariu. Este un lucru destul de simplu de făcut, având în vedere că nici măcar nu aveți nevoie de niciun fel de cont pentru a face acest lucru. Aveți opțiunea de a fi anonim sau folosind o varietate de conturi diferite pe care le puteți avea deja. Este nevoie de toate cele două secunde, este convenabil și un punct de plecare excelent.
  • Imagine intitulată Contact Bloggers Pasul 2
    2. Uită-te la pagină.Majoritatea blogurilor vor afișa o serie de pagini în partea de sus a paginii de pornire.Adesea găsiți unul care va spune "Contacteaza-ma" sau ceva similar sau poate chiar și un "Despre" pagină.
  • Imagine intitulată Contact Bloggeri Pasul 3
    3. Deschideți pagina de contact și uitați-vă prin ea. Majoritatea bloggerilor au un cont pe Twitter, care este o modalitate bună de a intra în contact, mai ales pentru a începe cu.
  • Imagine intitulată Contact Bloggers Pasul 4
    4. Dacă este un blog Tumblr, intrarea în contact este destul de dreaptă - trimiteți-le doar o căsuță poștală! Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL cu / întrebați la sfârșit - simplu!
  • Imagine intitulată Contact Bloggers Pasul 5
    5. Dacă nu există o pagină de contact evidentă, lucrurile sunt puțin mai tricive. Puteți încerca să introduceți titlul blogului lor în Twitter dacă nu se leagă de ea - sau dacă aveți numele lor, ați putea încerca, de asemenea, să îl căutați pe Twitter sau pe Facebook. Să fie avertizat, totuși, că acest lucru nu va funcționa neapărat.
  • Imagine intitulată Bloggeri de contact Pasul 6
    6. Unele bloguri vin complete cu o pagină de profil - Pagini Blogger fac. Puteți încerca să mergeți pe profilul lor și să verificați o adresă de e-mail sau un cont pe un alt site. Puteți găsi cu ușurință pe pagina de pornire, de obicei într-o bara laterală și orice informație pe care au pus la dispoziția publicului larg este ușor de găsit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați-l casual- Nu vă așteptați ca această persoană să devină automat cel mai bun prieten al dvs. doar pentru că citiți blogul lor. Este bine și bine să crezi că, dar nu este atât de diferit de a întâlni pe cineva pe stradă.
  • Twitter și e-mail sunt cele mai bune modalități de a intra în legătură cu un blogger.
  • Acești pași pot lucra, de asemenea, în mod similar pentru YouTubers și alți vloggers. Site-uri precum YouTube oferă utilizatorilor cu intrări și secțiuni de comentarii, care sunt ușor de utilizat și ușor de utilizat.
  • Lăsând un mesaj / comentariu anonim este mai puțin probabil să fie răspuns. La urma urmei, nu v-ați simți mai bine să vorbim cu cineva pe care nu-l cunoașteți dacă ați putea vedea cel puțin o imagine și / sau un nume?
  • Fi politicos- dacă nu aveți nimic frumos de spus, nu spune nimic deloc! Aceasta înseamnă că nu există nici o amenințăre, nici o critică (nu este constructivă) și nici o rudă! Înjurărea ar trebui să fie mai bine evitată.
  • Cea mai convenabilă și mai sigură modalitate de a vorbi cu un blogger este doar să las un comentariu pe postările lor de blog.
  • Încercați să păstrați orice contact în stadiile inițiale ale conversației relevante pentru blogul lor, evident, dacă au decis să creeze un blog despre un anumit subiect, este ceva ce se bucură de vorbit despre. De exemplu, dacă este un blog de muzică, vorbiți despre o trupă care vă place sau că credeți că sunt interesați să asculte.
  • Avertizări

    Atenție. Amintiți-vă că cel mai probabil nu cunoașteți bloggerul personal și, dacă acesta este cazul, că nu trebuie să le dați informațiile dvs. personale.
  • De asemenea, respectați confidențialitatea lor. Ei sunt și oameni și au propriile vieți personale. Dacă nu au informațiile de contact undeva ușor accesibile, trebuie să respectați decizia lor și să nu treceți peste bord încercând să obțineți informațiile lor, deoarece este probabil că, din orice motiv, nu sunt interesați să contacteze sau să-și dau detaliile personale caz în care este mai bine să rămână doar să vorbim cu oamenii pe care îi cunoașteți bine.
  • Nu mergeți la extrem doar pentru a obține un răspuns. Dacă lăsați câteva comentarii și un Tweet pentru ei fără răspuns, este mai bine să o lăsați singură. Dacă le bombardați brusc cu e-mailuri și tweets și cereri de prietenie pe Facebook, acestea sunt susceptibile de a fi speriat și, evident, sunt foarte puțin probabil să vă răspundă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar