Cum se creează o listă de corespondență pentru blogger

Când creați o nouă intrare pe blog Inblogger, este posibil să doriți să vă avertizați toți prietenii și familia. Blogger are doar opțiunea de a trimite un e-mail la o singură adresă. Folosind grupuri Google, puteți transmite acest e-mail la o întreagă listă de persoane.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o listă de corespondență pentru Blogger Pasul 1
1. Setați contul Google Grupuri. Trebuie să aveți un cont înregistrat într-un cont de cont Google pentru a face acest lucru. Puteți să vă înscrieți pentru o Contul Google gratuit. Odată configurați, efectuați o notă a adresei pe care o veți utiliza pentru a trimite e-mail grupului dvs.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență pentru Blogger Pasul 2
    2. Adăugați oameni în grupul dvs. Faceți clic pe "Membrii" fila pe lateral și "+ Invitați noii membri". Acum puteți invita membrii prin e-mail sau adăugați direct membri. Scrieți o notă rapidă pentru a explica de ce primesc acest e-mail.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență pentru Blogger Pasul 3
    3. Setați blog-ul dvs. pentru a trimite e-mail la noul dvs. Group Google. În tabloul de bord Blogger faceți clic pe "Setări" și apoi "E-mail". În cadrul blogului trimite adresa introduceți adresa de e-mail pentru grupul dvs. Google. Alternativ, puteți, de asemenea, să trimiteți manual un e-mail către Grupul dvs. Google de la adresa dvs. de e-mail normală ori de câte ori vă actualizați blogul.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență pentru Blogger Pasul 4
    4. Creați o casetă de abonare pentru blogul dvs. pentru utilizatorii noi să se aboneze la actualizări. Înapoi la pagina de pornire Google Group, faceți clic pe "Tuneți setările grupului" în partea de jos. Acum, faceți clic pe "Obțineți o casetă de promovare pentru site-ul dvs. Web". Derulați până la "Înscrieți-vă caseta pentru pagina dvs. web".
  • Copiați codul HTML sub aceasta în clipboard. Acum, reveniți la tabloul de bord Blogger (într-o altă filă / fereastră) și faceți clic pe "Layout". Click pe "Adăugați un element de pagină" (bara laterală va fi cea mai bună). Selectează "HTML / jаvascript" opțiune. Acum lipiți în codul HTML pe care l-ați copiat mai devreme.
  • Clic "Salvează modificările" și aruncați o privire la blogul dvs! Veți vedea o opțiune de înscriere a abonamentului pe bara laterală a blogului dvs.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență pentru Blogger Pasul 5
    5. Repetați pașii de mai sus pentru a edita sau a elimina caseta de abonament din bara laterală.
  • sfaturi

    Dacă sunteți la îndemână cu codul HTML, veți observa că logo-ul Google din caseta Abonare poate fi comutat pentru un alt fișier imagine. Faceți-o doar punctul de la o imagine mică pe care ați găzduit undeva.
  • Dacă caseta de subscriere nu este formatată corect după schimbarea imaginii, încercați să adăugați lățimea ="200" și align ="centru" la tatag imediat înainte de a spune "E-mail:". Ajustați această lățime dacă încă nu arată bine.
  • Avertizări

    Adăugați numai persoane direct la Grupul dvs. Google dacă știți că doresc să fie adăugați, altfel veți trimite spam. Dacă încercați să adăugați direct o listă de oameni, Google vă poate dori să explicați de ce înainte de a le procesa. Aceasta este de a împiedica spammerii să utilizeze Grupuri Google.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar