Cum să gătești alimentele pe motorul mașinii tale

Nimic nu pune un amortizor pe a Călătoria rutieră ca și cum ai avea opriți mașina, pop hood, și Verificați motorul-Unless, desigur, verificați doar pentru a vedea dacă dvs porc TenderLoin se face.Bloc motor gătit este o tradiție care se întoarce aproape atâta timp cât auto ea însăși și acum asta prețurile benzinei sunt la un nivel all-timp, nu a mai avut niciodată mai mult sens să-ți întrebi motorul să facă mai mult decât să te aducă de la punctul A la punctul B.Porniți motoarele și vă pregătiți pentru carbuni!

Pași

  1. Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
1. Planificați masa potrivită pentru călătorie.Dacă nu veți face o călătorie oricum, bloc motor Gătitul este probabil cel mai scump mod de a găti orice, deci nu Planificați o călătorie doar pentru a găti.In schimb bucătar un fel de mâncare care se potrivește călătorie.gătit Pe motorul mașinii dvs. este, în esență, la fel ca mâncarea de braizare, iar timpul de gătit sunt, în general, un pic mai mult decât într-un convențional cuptor și mai scurte decât într-un aragaz lent.Dacă luați o călătorie lungă, puteți găti doar ceva cu fripturi, mese complete cu mâncăruri laterale de cartofi etc.- Dar chiar și o navetă rapidă vă oferă suficient timp pentru a încălzi un sandwich de mic dejun pre-gătit, de exemplu sau faceți câini fierbinți.Puteți găsi rețete de carbecue prin căutarea pentru "Motorul blocului de gătit," De exemplu, sau puteți încerca să găsiți o copie a Destinului Distribuitor, cartea definitivă a subiectului.De asemenea, puteți utiliza rețete din cartea de bucate și doar experimentați cu orele de gătit.Consultați secțiunea Sfaturi de mai jos pentru unele timpuri de gătire și alte considerente.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    2. Pregătiți mâncarea așa cum ați fi dacă ați fi pus-o în cuptor.Puteți urma direcțiile de pregătire pre-gătite în orice rețetă a cuptorului.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    3. Înfășurați alimentele din folie de aluminiu.Îndepărtați două sau trei coli de folie de aluminiu greu.Nu vă scufundați pe folie, așa cum veți dori să vă asigurați că mâncarea dvs. este complet învelită și că puteți plia o margine a foliei peste cealaltă - prea multă folie este mai bună decât prea puțin.
  • Așezați bucățile de folie direct unul peste celălalt și apoi răspândiți puțin unt sau ulei (ulei de gătit, nu ulei de motor) peste foaia de sus, astfel încât masa dvs. nu va rămâne la ea.
  • Puneți mâncarea în centrul foii de folie și apoi înfășurați folia peste ea.Pliați marginile foliei unul peste celălalt, astfel încât ambalajul să fie sigilat în jur.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    4. Găsiți o suprafață adecvată de gătit pe motorul dvs.Nu puteți renunța la mâncarea sub capotă și așteptați să gătească - trebuie mai întâi să găsiți un punct bun și fierbinte pe motor pentru el.Unitate pentru câteva minute pentru a încălzi motorul și apoi opriți.Opriți motorul și Deschideți capota.Găsiți spoturile fierbinți ale motorului dvs., atingând rapid și ușor un deget la piese metalice de pe motor.Sună ca o rețetă pentru arderea degetului, nu-i așa?Ei bine, dacă nu o faceți cu adevărat rapid și ușor.Dacă vă puteți ține degetul într-un loc pentru mai mult de un moment, fără a fi ars, acel loc nu este suficient de fierbinte.Ca regulă generală, cel mai bun loc - dacă puteți ajunge la el - este pe sau în apropierea epuiza multiplu.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    5. Verificați înălțimea locului de gătit.Aruncați o bucată de folie într-o minge liberă sau con.Folia ar trebui să fie de aproximativ șase centimetri înălțime.Puneți-o la fața locului pe motor pe care ați decis să le gătiți și apoi închideți capota.Redeschideți capota - folia a fost probabil compactată puțin.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    6. Asigurați-vă că mâncarea se va potrivi perfect în locul de gătit.Scoateți folia pe care ați folosit-o în ultimul pas și plasați-o lângă pachetul de alimente înfășurat.Comparați înălțimea foliei "bile de testare" la înălțimea pachetului dvs. alimentar.Dacă pachetul alimentar este mai mare decât mingea de testare, masa dvs. va fi zdrobită când închideți capota.Dacă este mai mult decât un pic mai mic, nu se va potrivi perfect și poate cădea în afara locului în timp ce conduci.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    7. Asigurați pachetul de alimente pe motor.Presupunând că pachetul nu este prea mare pentru a se potrivi în zona de gătit, puneți-o pe motor.Dacă a fost mai mică decât mingea de testare, aruncați o mică folie pentru a afla pe partea de sus a pachetului.Nu doriți ca mâncarea să se deplaseze de la o parte la alta, așa că asigurați-vă că este o potrivire confortabilă în jur.Puteți face acest lucru fie prin înconjurând-o cu piese de folie cu foiță, fie prin legarea lui.Unii oameni vor ușura pachetul de alimente sub furtunuri de cauciuc situate convenabil, de exemplu, sau puteți folosi sârmă pentru a lega alimentele în jos.Utilizați bunul simț la asigurarea alimentelor.Evitați să o plasați în apropierea pieselor în mișcare și să nu călcați furtunurile încercând să forțeze pachetul sub ele.Dacă veți folosi firul, utilizați firul de balotare, mai degrabă decât să încercați să utilizați firele care sunt deja în compartimentul motorului.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    8
    Conduce până când mâncarea se face.Ca și în cazul tuturor gătiților, un mic studiu și o eroare este de obicei necesară înainte de a obține o senzație pentru perioadele de gătire adecvate.Chiar dacă urmăriți o rețetă de gătit a motorului, este o idee bună să verificați mai puțin mâncarea înainte de timpul (sau kilometrajul) când ar trebui să fie făcut.Dacă aveți nevoie să îl puneți înapoi, nu uitați să resetați și să vă asigurați pachetul.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    9. Scoateți mâncarea cu atenție și bucurați-vă.În primul rând, opriți motorul.În al doilea rând, amintiți-vă că motorul este fierbinte, iar mâncarea va fi fierbinte, astfel încât să folosiți clești și / sau pietre pentru a îndepărta alimentele - nu ați apuca doar o tavă fierbinte din cuptor cu mâna goală!Desfaceți-l și serviți.Dacă aveți încă ceva de făcut, săriți vinul.
  • Imagine intitulată gătește mâncare pe mașina ta
    10. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Frica de arderea degetului?Scufundând degetul în apă înainte de a atinge motorul dvs. poate ajuta la prevenirea Burns, Dar tot trebuie să fii rapid să fii în siguranță. Un alt lucru de făcut este să picurați doar puțină apă pe locul fierbinte, dacă este sizzles, este fierbinte. Un mod sigur de a evita arsurile este de a utiliza un termometru infraroșu pentru a determina temperatura.
  • Amintiți-vă că, în timpul unei întreruperi a alimentării, puteți folosi mașina pentru a găti cina. Doar țineți cont dacă aveți un garaj pentru ao lăsa deschis, deoarece otrăvirea cu monoxid de carbon este potențial fatală.
  • Nu încercați să gătiți pe motorul dvs. în timp ce plouă - este periculos.
  • Asigurați-vă că purtați mănuși de cuptor, deoarece motorul mașinii dvs. poate deveni foarte fierbinte!
  • Când căutați un loc bun pentru a vă găti mâncarea, nu vă deranjează cu piese de plastic sau altceva care nu este atașat direct la motor.Aceste zone nu vor fi destul de calde.
  • Gândiți-vă de două ori înainte de a găti o tocană.Alimentele cu multă lichid sunt mai mesier și potențial periculoase pentru motorul dvs. (a se vedea avertismentele de mai jos).
  • Dacă luați o călătorie lungă (de exemplu, este posibil să doriți să luați în considerare aducerea unei mese sau două pentru a găti în timp ce călătoriți prin zone aglomerate (cum ar fi Coridorul din New York-New Anglia, de exemplu) unde treceți prin trafic Pentru a găsi un restaurant în timp este lângă imposibil. Dacă aveți o priză electrică sau două în mașina dvs., puteți să o stocați într-un mic frigider. În caz contrar, utilizați un răcitor similar cu cele concepute pentru camping.
  • Un microunde mic cu microunde, proiectat special pentru a fi alimentat prin bricheta de țigară ar putea fi o alternativă excelentă la gătitul pe motorul în sine pentru lichide sau alte elemente nepotrivite pentru a găti pe motor, sau de atunci când este impracticabil să gătești pe motor.
  • S-ar putea să doriți să începeți cu mâncăruri simple înainte de a trece la capodoperele culinare.Gatititi cateva bratwursts gatita pe drumul spre jocul de fotbal, de exemplu, sau reafirma cateva resturi pentru prânz.
  • Timpii de gătit variază ușor de la cuptor la cuptor și variază și mai mult de la mașină la mașină.Motoarele moderne sunt, în general, mai eficiente decât motoarele mai vechi, de exemplu, astfel încât acestea pot necesita timpuri mai lungi de gătit.Tipul de conducere pe care îl faceți poate, de asemenea, să modifice kilometrajul de gătit.Dacă sunteți blocat în trafic, masa de 60 de mile se poate face după 10 km (16 km).
  • Timpii de gătit de carbune sunt de obicei scrise în ceea ce privește mile, mai degrabă decât câteva minute.Iată câteva exemple din rețete găsite online:
  • Creveți: 30-50 de mile (48-80 km)
  • Păstrăv sau Somon: 60-100 mile (97-161 km)
  • Sânii de pui: 60 de mile (97 km) la 65 mph (105 km / h)
  • Pui Aripi: 140-200 mile (230-320 km)
  • porc TenderLoin: 250 de mile (400 km)
  • Cartofi tăiați, curățați: 55 de mile (89 km)
  • Avertizări

    Vibrațiile și fluxul de aer sub capotă ar putea provoca o scurgere într-un pachet de folie, lichide de vărsare, esp. ulei de gătit sau grăsime pe colector și provocând fum sau foc. Chiar dacă recipientul este legat de sârmă, aceleași vibrații ar putea provoca sârmă să se frece printr-un furtun de vid sau un fir electric și să conducă la un dezastru similar.
  • Protejați motorul.Alimentele înfășurate necorespunzător pot face cu adevărat o Mesajele motorului.În plus, există o posibilitate subțire ca galeria de evacuare să poată sparge dacă lichidul rece se scurge în timp ce este fierbinte.Aceasta ar fi probabil o problemă numai dacă tu "preîncălzit" motorul dvs. și apoi au permis un lichid din alimente pentru a picura pe colector înainte ca lichidul să se încălzească de la gătit.
  • Feriți-vă de ventilatorul motorului, în general în spatele radiatorului.Pe mașinile moderne este alimentat automat și electric și poate fi chiar la scurt timp după oprirea mașinii.Poate provoca daune grave ale degetului.
  • Distrugeți legătura de accelerație.Acest mecanism trece de pe pedala de gaz la motor, iar dacă mâncarea dvs. obstrucționează, acceleratorul dvs. ar putea fi blocat la accelerația completă.
  • Înfășurați alimentele foarte strâns și asigurați-vă că este bine sigilat.Dacă sistemul de evacuare al mașinii funcționează în mod corespunzător, va fi scos gazul potențial periculos, mai degrabă decât intrarea în compartimentul motorului.Dacă aveți totuși scurgeri de lichide, gazele pot intra în compartimentul motorului prin evaporare.În timp ce pericolul pe care acestea le pot prezenta sănătății dvs. este minim - cu excepția cazului în care, poate, gătiți pe blocul motorului dvs. în fiecare zi - pot afecta gustul alimentelor dvs.
  • Opriți motorul înainte de a deschide capota.Pentru a evita vătămări grave, nu încercați să plasați, să verificați sau să vă eliminați alimentele cu motorul care rulează.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vehicul cu motor funcțional
    • Folie de aluminiu
    • Clipuri
    • Alimente
    • Plăci de hârtie / plastic, furci etc. Dacă intenționați să mâncați în timp ce vă continuați călătoria (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar