Cum să acoperiți un quad

Quads sunt concepute pentru toate tipurile de aventuri off-road, dar poate fi un pic mai complicat pentru a vă menține vehiculul în stare excelentă. Cutoanele quad pot părea ca un hassle, dar sunt o parte importantă a protejării echipamentului. Din fericire, durează doar câteva minute pentru a alege și a instala capacul drept atât pentru scaun, cât și pentru întregul vehicul.

Pași

Partea 1 din 2:
Măsurați-vă quad-ul dvs
  1. Imagine intitulată acoperă un quad pas 1
1. Extindeți o bandă de măsurare pe pământ din față în partea din spate a quad-ului. Luați o bandă de măsurare tare și plasați-o de-a lungul terenului de lângă quad-ul parcat. Extindeți banda de la cel mai îndepărtat punct înainte pe quad-ul în spate. Jot în jos măsurarea pe o bucată separată de hârtie, astfel încât să nu uitați.
  • Nu doar măsurați de la anvelopă la anvelope - în schimb, măsurați de la părțile quad-ului dvs. stick-ul cel mai mult, cum ar fi partea din față a vehiculului
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 2
    2. Rulați banda de măsurare din anvelopa stângă spre anvelopa dreaptă pentru a afla lățimea. Aranjați banda de măsurare de-a lungul marginii îndepărtate din 1 din anvelopele din față, apoi extindeți banda la marginea îndepărtată a anvelopei opuse. Să ia în jos măsurarea exactă, astfel încât să aveți o idee despre cât de larg este vehiculul dvs. în general.
  • Nu includeți oglinzi laterale în această măsurătoare.
  • Dacă orice secțiune a quad-ului dvs. sunt mai largi decât anvelopele, începeți măsurarea din acel moment.
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 3
    3. Verificați cât de înaltă quad-ul dvs. este din anvelopele la ghidon. Plasați banda măsurată în poziție verticală pe teren, deci este chiar lângă anvelopa din față. Trageți robinetul în sus până când ajungeți la cea mai înaltă porțiune a quad-ului dvs., care este probabil ghidonul. Notați această măsură, împreună cu celelalte măsurători, deci aveți un set complet de dimensiuni.

    Bacsis: Întotdeauna rotiți fiecare măsurătoare la cel mai apropiat inch sau centimetru, deoarece acest lucru va face mai ușor să cumperi o copertă nouă. De exemplu, dacă quad-ul dvs. este 81/4 În (208 cm), îl puteți roti până la 82 în (210 cm) sau cel mai apropiat echivalent în centimetri.

  • Partea 2 din 2:
    Selectarea unei acoperiri bune
    1. Imagine intitulată acoperă un quad pas 4
    1. Găsiți o copertă care se potrivește cu dimensiunile dvs. quad sau este puțin mai mare. Verificați online sau vizitați un magazin de specialitate care vinde consumabile ATV / Quad, cum ar fi capacele. De referință setul de dimensiuni pentru a găsi o acoperire care se va potrivi perfect peste partea de sus a vehiculului dvs. Dacă nu găsiți ceva care se potrivește exact dimensiunilor, alegeți o copertă care este puțin mai mare decât quad-ul tău.
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 5
    2. Alegeți un capac impermeabil dacă vă depozitați quad-ul în afara. Uită-te la descrierea produsului pentru a vedea dacă capacul poate apărea în timpul vremii nefavorabile. Dacă intenționați să parcați quad-ul în exterior, alegeți o copertă care poate respinge apa și împiedică vehiculul dvs. să devină ruginit.
  • Dacă aveți un loc sigur, în interior pentru a vă parca quad-ul, un capac impermeabil nu trebuie să fie la fel de mare de o prioritate.
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 6
    3. Căutați capace care au construit în protecția UV. Verificați eticheta produsului pentru a vedea ce fel de calități de protecție are capacul. În mod specific, căutați capace cu protecție suplimentară UV încorporată, care vă pronunță vehiculul de la raze puternice și dăunătoare ale soarelui. Dacă locuiți într-o zonă însorită sau planificați să vă păstrați quad-ul în afara, este posibil să doriți să investiți în protecția suplimentară.
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 7
    4. Optați pentru un capac sigur de remorcă dacă intenționați să vă transportați quad-ul. Capacele pot fi un pic mai complicate pentru a gestiona atunci când vă mișcați vehiculul de la loc la altul, astfel încât să vă ajute să căutați o copertă proiectată cu acest tip de transport în minte. Verificați eticheta produsului pentru a vedea dacă este listată ca "Trailer-Safe" sau ceva similar.
  • Dacă intenționați să vă păstrați quad-ul în 1 loc, de cele mai multe ori, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru.
  • Imagine intitulată acoperă un quad pas 8
    5. Întindeți și trageți capacul peste quad-ul dvs. când nu îl utilizați. Trageți capacul peste spatele quad-ului, apoi trageți-l treptat înainte de restul vehiculului. Verificați dublu pentru a vă asigura că partea de sus, laturile și anvelopele quad-ului dvs. sunt acoperite, astfel încât acestea nu vor fi expuse elementelor. Încercați să faceți acest lucru de fiecare dată când stocați vehiculul dvs., ceea ce îl va ajuta să rămână în stare excelentă.
  • sfaturi

    Căutați capace cu mai multe straturi de material. Acestea sunt deosebit de durabile și ar trebui să dureze câțiva ani.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Măsurați-vă quad-ul dvs

    • Bandă de măsurare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar