Cum să vă tăiați propriul păr lung

Dacă sunteți într-un buget, tăierea părului la domiciliu, mai degrabă decât să mergeți la un salon vă poate ajuta să economisiți bani. Cu instrumentele potrivite și o mulțime de răbdare, ar trebui să vă dați o tăietură decentă. Acest articol conține o serie de metode pentru tăierea propriului păr lung - ce metodă pe care o alegeți va depinde de faptul dacă doriți ca părul să fie blunt sau stratificat. În general, cele mai multe metode la domiciliu recomandă un aspect stratificat, așa cum arata lustruit, blunt sunt mai greu de realizat la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 9:
Pregătirea pentru tăiere
  1. Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung Pasul 1
1. Cumpărați o pereche de foarfece de păr de înaltă calitate. Ar trebui să puteți găsi aceste lucruri în magazinul dvs. local sau magazin de aprovizionare de frumusețe. Ele vor varia în preț de la $ 10 la $ 15 (USD). Încercați să rămâneți la foarfece mai mici cu lame în jurul valorii de 2.5 până la 3 inci (6.3 până la 7.6 cm) lung. Cu cât sunt mai scurte lamele, cu atât va fi mai ușor să controlați ceea ce tăiați.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 2
    2
    Decideți despre stilul de tunsoare. Știind ce fel de tunsori doriți înainte de a începe vă va ține concentrat și mai puțin probabil să faceți greșeli.
  • Pentru a decide asupra unui stil, răsfoiți celebritate Pictures Online - Flip prin revistele de coafură (disponibile în rafturile de reviste la cele mai multe farmaci și librării) - Joacă cu părul în oglindă pentru a vedea cum arată la diferite lungimi - Imprimați fotografiile de dvs. și schițați diferite coafuri pe față.
  • Există câteva aplicații telefonice și site-uri web care vă vor permite să încercați pe diferite coafuri peste o fotografie a dvs.
  • Este important să nu fiți erupții cu decizia dvs. Dacă decideți că doriți să mergeți de la păr foarte lung până la părul foarte scurt, dă-vă cel puțin câteva zile să vă gândiți înainte de a vă decide să o faceți. S-ar putea să găsiți că vă simțiți nemulțumiți și odată ce trece, ați putea să vă pierdeți părul lung.
  • Dacă intenționați să faceți o schimbare semnificativă la coafura dvs., ați putea dori să consultați un profesionist pentru a vă asigura că acesta merge exact corect. Vă puteți tăia întotdeauna părul acasă.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas lung pas 3
    3. Decideți dacă doriți să uscați sau să vă tăiați părul. Mulți profesioniști recomandă tăierea părului umed, deoarece este mai ușor de gestionat și de controlat. Unii profesioniști recomandă, de asemenea, tăierea părului uscat, deoarece vă permite să vedeți efectele tăierii imediat și să ajustați pentru orice ciuperci cum ar fi cowlick-urile sau buclele.
  • Dacă vă tăiați părul în timp ce este umed, tăiați-l cel puțin la câțiva centimetri mai lung decât doriți, deoarece se va micșora și va arăta mai scurtă odată ce este uscat. (Unii oameni au raportat că părul lor se micșorează până la 4 inci de la umed la uscat.)
  • Cuturile uscate sunt mai susceptibile de a produce păr inegal. Tăierea părului uscat necesită o scor foarte mare. Tăierea părului uscat va plictisi foarte repede marginea lamei, care împinge se termină în loc să le taie, ceea ce duce la linii inegale.
  • Majoritatea profesioniștilor tăi părul în timp ce este umed și rafina odată ce părul este uscat. Acest lucru vă va permite să produceți rezultate mai bune, oferindu-vă o șansă de a repara erorile minore.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 4
    4. Pregătiți-vă părul pentru tăiere. Dacă vă tăiați părul umed, șampon și condiționați-l, îndepărtați excesul de apă prin înfășurarea părului într-un prosop și strângeți-o, apoi pieptene părul umed drept. Dacă doriți să vă uscați tăiați părul, spălați-vă și uscați-o, partiți-o în mod normal, atunci veți obține cât mai aproape de modul în care ați purta în mod normal.
  • Dacă în mod normal vă îndreptați părul, îndreptați-l înainte de tăiere.
  • Evitați să puneți produse în părul uscat înainte de ao tăia, deoarece acestea ar putea face mai dificilă evaluarea corectă a tăierii.
  • Sfat de experți
    Courtney Foster

    Courtney Foster

    Licențiat CosmetologyCourtney Foster este un cosmetolog licențiat, practician certificat de pierdere a părului și educator de cosmetologie din New York City. Courtney Runs Courtney Foster Beauty, LLC și lucrarea ei au fost prezentate pe Show Wendy Williams, America de dimineață bună, spectacolul de astăzi, spectacolul târziu cu David Letterman și în revista de Est / West. A primit licența de cosmetologie de la statul New York după formarea la Școala de frumusețe a Imperiului - Manhattan.
    Courtney Foster
    Courtney Foster
    Cosmetolog licențiat

    O greșeală obișnuită atunci când tăierea părului este folosind instrumente plictisitoare. Asigurați-vă că foarfecele de păr pe care le alegeți sunt ascunse în mod adecvat, deoarece foarfecele plictisitoare provoacă capete divizate. O altă problemă pe care oamenii o au nu-și taie părul în mod egal. Părul dvs. trebuie să se așeze corect pe cap dacă doriți straturi.

    Metoda 2 din 9:
    Tăierea unui coadă scăzută
    1. Imagine intitulată reduce propriul păr lung Pasul 5
    1. Începeți cu părul curat și umed. Dacă v-ați spălat recent părul, nu este nevoie să o spălați din nou. Îl puteți uda prin sprinzarea cu o apă proaspătă.
    • Acest aspect vă va da o coafură dreaptă care poate părea ușor rotunjită din spate.
  • Imagine intitulată reduce propriul păr lung de păr 6
    2. Partea părului în mijloc. Partea părului în mijloc înapoi în partea de sus a coroanei voastre. În spatele acestui punct, pieptene înapoi părul drept. Fii cât mai exact posibil, pe măsură ce îți faci părul. Utilizați un pieptene dințate fine pentru a combina părul pe fiecare parte a părții.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 7
    3. Trageți părul înapoi într-o coadă scăzută la nivelul gâtului. Folosind pieptenele finite, asigurați-vă că părul este neted și ferm pe cap, pe măsură ce îl trageți înapoi într-o coadă de coadă.
  • Pietre părul peste tot pentru a vă asigura că nu există umflături înainte de ao trage în coadă.
  • Asigurați-vă că coada de cal de coadă este direct în mijlocul spatelui capului și că se află foarte scăzută la nivelul gâtului.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 8
    4. Așezați un alt suport de coadă în părul tău. Această coadă de cal ar trebui să fie chiar deasupra unde doriți să vă tăiați părul. Poate fi la câțiva centimetri sub cealaltă.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 9
    5. Trageți ușor coada de coadă spre tavan. Faceți acest lucru fără să-l slăbiți de la gâtul gâtului.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr de păr lung 10
    6. Îndepărtați părul în exces de sub cel de-al doilea suport pentru coadă de cal. Faceți acest lucru în snipsuri mici, incrementale. Nu încercați să tăiați întreaga bucată de păr într-o singură mișcare. Asigurați-vă că sfârșitul coada de cal este cât mai posibil.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 11
    7. Scoateți suporturile de coadă și scuturați părul.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 12
    8. Evaluați și poloneză. Pieptene secțiuni drepte sau înainte pentru a verifica uniformitatea. Ajustați tăierea așa cum doriți. Dacă tăierea nu este la fel de chiar așa cum doriți să fie, puteți încerca să o puneți într-o coadă de cal și să o tăiați din nou. Nu-l tăiați mai scurt - doar pune-l înapoi în coadă, țineți-l ferm într-o mână și clipizați orice fire de păr care nu sunt chiar cu ceilalți.
  • Metoda 3 din 9:
    Utilizarea metodei Twist
    1. Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 13
    1. Pieptenește-ți părul în partea de sus a capului tău și îl răsuci strâns. Această tăietură vă va oferi mai mult unghiul de tunsoare, și este ideal dacă doriți un bob inversat.
    • Rețineți că această metodă nu va elimina mult lungime din păr, dar tăierea multor păr poate duce la stratificarea grea, precum și îndepărtarea semnificativă a greutății din părul dvs., ceea ce poate să nu o facă ideal pentru părul fin sau subțire.
  • Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung de păr 14
    2. Cut Off Off Hair Doriți. Ținând părul ferm deasupra capului, tăiat în ea cu foarfece.
  • Puteți determina unde se va cădea cel mai scurt strat prin prinderea unei bucăți de păr din linia părului din față, unde doriți ca cel mai scurt strat să cadă. Trageți-l înapoi la locul în care vă veți răsuci. Acest lucru poate acționa ca un ghid pentru care să taie.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 15
    3. Sa mergem. Lăsați părul să cadă înapoi și să ruleze un pieptene prin el.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 16
    4. Răsuciți părul în direcția opusă. Tragând părul în sus, răsuciți-l în direcția opusă.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr de păr lung 17
    5. Taie orice fire de păr strang. Ținând din nou părul răsucite peste cap, treceți peste capetele lui, lovindu-l pe orice fire de păr care se lipesc.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 18
    6. Lăsați-l și pieptene. Lăsați-vă părul și pieptați-l, coafați-l așa cum doriți.
  • Metoda 4 din 9:
    Utilizarea metodei de răsucire pentru o tăietură pixie
    1. Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 11
    1. Secțiunea de pe frontul părului. Dacă doriți o margine mai lungă sau bretonă, pieptenește o secțiune din partea de sus a părului înainte de a începe tunsoarea mai mare. Dacă nu doriți Brets, treceți la următorul pas.
    • Cum vă tăiați bangurile vor depinde de stilul tăierii dvs. Pixie. Pentru bretele wispy care se amestecă cu tăietura dvs. Pixie, tăiați în marginea dvs. la un unghi de 75 de grade în timp ce vă deplasați în diagonală pe față.
    • Pentru mai multe bretiere, tăiate direct de la ureche la ureche, trecerea de-a lungul părului în secțiuni mici pe măsură ce mergeți.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 12
    2. Pieptenei toate părul până la partea de sus a capului și o răsuciți strâns.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 13
    3. Tunde-te. Puneți degetele în apropierea fundului cât timp doriți ca cultura dvs. să fie și tăiați acolo.
  • Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung de păr 14
    4. Plăcați în josul părului dvs. scurt.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 15
    5. Ia un rând vertical subțire de păr și taie vertical în sus sau în jos. Vrei să taie o linie dreaptă, chiar și așa cum o faci. Luați cât mai mult ca doriți să atingeți lungimea dorită.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 16
    6. Continuați să tăiați restul părului. Folosind secțiunea tăiată anterior ca ghid, trageți o cantitate mică de păr în paralel cu prima secțiune tăiată și tăiați în consecință. Continuați să luați secțiuni paralele, utilizând o mică bucată din ultima secțiune tăiată ca un ghid. Rafinați marginile când ați terminat astfel încât să fie chiar și echilibrat.
  • Metoda 5 din 9:
    Tăierea unei cali mari
    1. Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 25
    1. Începeți cu părul curat și umed. Această tăietură vă va oferi straturi mai grele pe partea de sus a părului. Dacă v-ați spălat recent părul, nu aveți nevoie să o spălați din nou. Puteți să-l udați pur și simplu folosind o sticlă de pulverizare și o apă proaspătă.
  • Imagine intitulată reduce propriul pas de păr lung 26
    2. Îndoiți-vă la talie, cu capul îndreptat în jos. Dacă nu doriți să vă întoarceți cu susul în jos pentru a vă tăia părul, puteți face și metoda ridicată de coadă în timp ce stați în poziție verticală. Doar țineți coada de coadă în sus peste cap, într-o mână, pe măsură ce urmați restul acestor pași.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 27
    3. Pieptene sau periați părul într-o coadă de coadă lângă partea de sus a capului tău. Faceți acest lucru în timp ce încă îndoiți la talie, cu capul îndreptat în jos.
  • Pentru a vă asigura că părul dvs. este cât mai posibil, vizează o coadă de soare care este chiar în centru și la vârful capului. Utilizați o oglindă pentru a vă ajuta să determinați poziția de coadă de cal.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas lung de păr 28
    4. Asigurați-vă cu coada de coadă cu o bandă elastică. Puneți această bandă în apropierea scalpului, astfel încât părul să nu se alapa din ea.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 29
    5. Plasați o altă bandă elastică în jos în interiorul coadă. Această a doua bandă elastică va sta chiar sub locul în care doriți să faceți tăierea.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 30
    6. Tăiați părul chiar deasupra celei de-a doua trupe elastice. Ținând partea de jos a părului ferm într-o singură mână, Țineți foarfece în cealaltă mână și le folosiți pentru a tăia părul.
  • Nu încercați să tăiați întreaga coadă de păr toate simultan. Faceți scrâșiile mici până când sunteți tot drumul prin coadă de cal.
  • Imagine intitulată reduce propriul păr lung Pasul 31
    7. Eliberați-vă părul de la coadă de cal. Scoateți banda elastică și vă scuturați părul. Puneți-l și rulați degetele prin el.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas lung de păr 32
    8. Faceți câteva atingeri de finisare. Dacă se pare prea blunt sau neuniform, întoarceți-vă părul peste tot, fixați-o din nou într-o coadă de coadă de sus a capului tău, apoi ținând coada de coadă într-o mână, tăiați firele de păr care stau la capătul coadă de cal.
  • Nu ar trebui să fie multe fire de păr. Dacă vedeți multe dintre ele, mutați coada de coadă pe cap până când părul este mai ales atunci când o înțelegeți în mână.
  • Pentru un aspect mai natural, puteți face niște tăieturi mici, în sus în coadă. Acest lucru va înmuia capetele părului, astfel încât tăierea să pară mai puțin blunt. De asemenea, va da mai mult un aspect înspăimântător, încorporând orice inegalitate în stil.
  • Metoda 6 din 9:
    Tăierea unui coadă din față
    1. Imagine intitulată reduce propriul pas lung 33
    1. Asigurați-vă că părul dvs. este curat, neted și uscat. Acest lucru este deosebit de important de făcut înainte de a începe tăierea, mai ales dacă aveți părul frizzy. Aceasta este o tăietură uscată, astfel încât nu este nevoie să vă spălați părul, cu excepția cazului în care este murdar / uleios.
    • Această tăietură este bună dacă doriți mai multe straturi care vă încadrează fața.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 34
    2. Vârful capului cu susul în jos.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 35
    3. Puneți-vă părul într-o coadă de cal la centrul frunții. Cu capul dvs. încă cu capul în jos, periați părul înainte și adunați-l într-o coadă frumoasă, fixată, care pornește chiar pe linia de păr în centrul frunții.
  • Gândiți-vă unicorn Horn.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr de păr lung 36
    4. Deplasați cât timp doriți ca primul dvs. strat de păr să fie. Te duci pentru o margine care se termină la sprâncenele sau straturile care încep de la bărbie? Măsurați distanța de unde pornește coada de coada de pe frunte spre locul în care doriți ca primul dvs. strat de păr să cadă.
  • Puteți măsura această distanță cu un pieptene.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 37
    5. Țineți coaja cu o singură mână și tăiați-o cu cealaltă. Ia-ți foarfecele și apoi ți-a împins coaja de coadă la lungimea pe care ai măsurat-o cu pieptenele.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 38
    6. Snip în capătul blunt al coada de cal. Schimbă-ți aderența pe foarfece acum și, îndreptându-le direct în păr, snip în capătul balonului de coadă până când arată ca o perie de bărbierit: toți absolvenți și pufos, fără linii grele.
  • Aveți grijă să vă sprijiniți în timp ce faceți acest lucru, astfel încât să nu vă loviți foarfecele spre ochii voștri sau să obțineți bucăți de păr tocat care se încadrează în ochii voștri.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 39
    7. Trageți elasticul părului și vă scuturați capul, astfel încât părul să cadă în poziție.
  • Imaginea intitulată Tăiați propriul pas de păr lung 40
    8. Stilul dorit.
  • Metoda 7 din 9:
    Tăierea pigtailurilor
    1. Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 41
    1. Începeți cu părul curat, uscat și periat. Dacă nu este deja direct, poate doriți să o îndreptați și ei.
    • Această tunsoare nu poate fi potrivită pentru persoanele cu părul fin sau subțire, deoarece va elimina destul de mult greutate din partea de jos a părului.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 42
    2. Partea părului în mijloc. Folosind un pieptene fin, împărțiți părul în două părți egale, folosind o oglindă pentru a vă asigura că linia în jos a capului capului este dreaptă și că cele două jumătăți sunt chiar.
  • Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung de păr 43
    3. Puneți părul în pigtailuri mici. Legați cele două jumătăți ale părului în două ponei separate (cunoscute și ca pigtails). Asigurați-vă că acestea stau jos pe cap, în spatele și sub urechi - aproape de locul în care părul vă întâlnește gâtul la părțile laterale ale capului tău.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas lung de păr 44
    4. Strângeți pigtailurile. Pentru a strânge fiecare pigtail, apucați părul cu câteva centimetri sub suportul de coadă / banda elastică și împărțiți-o în jumătate, astfel încât fiecare mână să dețină o jumătate. Apoi, trageți ușor cele două jumătăți distanță unul de celălalt, astfel încât banda elastică să se deplaseze în sus, mai aproape de baza capului.
  • Imaginea intitulată reduce propriul păr lung de păr 45
    5. Trageți benzile elastice în jurul pigtailurilor în mod egal și încet. Când ați ajuns la oprirea lungimii dorite!
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 46
    6. Tăiați părul chiar sub banda elastică. Faceți acest lucru pentru ambele părți. Dacă vă tăiați părul direct, va arăta ciudat - pentru un aspect mai natural, țineți foarfecele la un unghi de 45 de grade și tăiați în sus în păr.
  • Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung de păr 47
    7. Îndepărtați suporturile de coadă. Odată ce ați tăiat fiecare pigtail, veți observa că părul dvs. ajunge la un punct din spate.
  • Dacă vă place forma V în partea din spate a părului, treceți la următorul pas. Dacă nu vă place, puteți elimina punctul prin legarea părului într-o singură coadă la nivelul gâtului și apoi tăiați punctul.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 48
    8. Polonez taiet. Îndepărtați capetele și tăiați orice biți de păr care par mai mult decât restul. Când se taie în capete, țineți foarfecele la un unghi de 45 de grade la păr.
  • Metoda 8 din 9:
    Tăierea în jos în jos
    1. Imaginea intitulată Tăiați propriul pas lung de păr 49
    1. Spălați și prosopul Uscați părul. Nu este nevoie să vă aruncați părul așa cum doriți să fiți ușor umede pentru această tăiere.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 50
    2. Plasați un prosop pe podea în fața dvs. Acest lucru va prinde bucăți de păr așa cum le tăiați.
  • Imagine intitulată Tăiați propriul pas de păr lung 51
    3. Răsturnați-vă capul și periați tot părul în direcția podelei.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 52
    4. Tăiați în secțiuni mici, deplasându-vă la stânga la dreapta. Tăiați paralele cu podeaua, fiind atenți să nu vă mișcați capul. După fiecare secțiune mică, executați un pieptene prin părul dvs. pentru a vă asigura că îl tăiați cât mai uniform posibil.
  • Întotdeauna scoateți mai puțin decât v-ați dori, deoarece părul va fi ușor mai scurt când este uscat. Amintiți-vă, puteți să luați întotdeauna mai mult părul lent și să fiți conservați în tăieturile dvs.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 53
    5. Stați în poziție verticală și evaluați. Odată ce ați terminat, ar trebui să aveți părul uniform tăiat cu niște straturi lungi în ea.
  • Metoda 9 din 9:
    Tăierea înapoi în față
    1. Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 54
    1. Asigurați-vă că părul este curat și umed. Dacă v-ați spălat recent părul și nu doriți să faceți din nou, puteți să vă pulverizați părul cu o sticlă de pulverizare plină de apă proaspătă, în schimb.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 55
    2. Stați în fața unei oglinzi. Dacă este posibil, stați în fața unei oglinzi mari de baie, cu o altă oglindă plasată în spatele dvs., astfel încât să puteți vedea ceea ce faceți din ambele părți.
  • 3. Păr părul de-a lungul liniilor parțiale dorite. Faceți acest lucru în timp ce țineți capul într-o poziție neutră - nu este înclinată pe o parte sau pe cealaltă sau prea departe înapoi sau înainte.
  • 4. Părul împărțit în opt secțiuni. Împărțiți-vă părul în următoarele secțiuni: Bangs, partea superioară (stânga și dreapta), partea de sus (stânga și dreapta), laturile (stânga și dreapta) și o secțiune la nivelul gâtului. Răsuciți fiecare secțiune din jurul degetului înainte de a-l tăiați în sus și în afara drumului. Lăsați secțiunea la nivelul gâtului în afara gâtului - acesta este cel pe care îl veți începe, deoarece tăierea părului de la spate în față este mai ușor decât partea din față în spate.
  • Dacă aveți păr gros, este posibil să aveți nevoie să vă împărțiți în continuare aceste secțiuni, în special la partea superioară și în partea de sus a capului și a gâtului.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 58
    5. Țineți foarfecele în mod corespunzător. Va trebui să țineți foarfecele diferit în funcție de tipul de tunsoare dorită.
  • Dacă doriți o tăietură blundă (dreaptă), va trebui să vă țineți foarfecele orizontală pe măsură ce tăiați direct pe păr.
  • Dacă doriți un aspect mai moale, mai natural și stratificat, va trebui să vă transformați foarfecele la un unghi de 45 de grade și să tăiați în sus în părul dvs., făcând mici tăieturi diagonale.
  • Pentru o margine mai wispy (cum ar fi pentru breton), taie mai întâi părul la lungimea dorită, făcând un unghi aproape vertical cu foarfecele, taie în sus într-o singură mișcare rapidă în părul tău. Face doar câteva dintre aceste pe secțiune de păr, altfel va arăta prea sus și rar.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas de păr lung 59
    6. Începeți tăierea secțiunii părului la nivelul gâtului. Aduceți părul în fața umerilor. Pieptenei secțiunea. Luați firma de ținut între pointer și degetele mijlocii (ca și cele două degete sunt o pereche de foarfece tăind firul de păr) și pieptene prin secțiunea din nou. Tragând părul întins, glisați degetele în jos pe secțiune până când acestea sunt doar deasupra locului în care doriți să tăiați, apoi utilizați foarfecele pentru a tăia chiar sub degetele voastre.
  • 7. Continuați să tăiați restul părului. Odată ce sunteți mulțumit de secțiunea de la gâtul gâtului, lăsați în jos secțiunea din dreapta sus a părului dvs. și tăiați acest lucru. Apoi, lăsați-vă partea din stânga sus a părului dvs. și tăiați-o astfel încât să fie chiar și cu secțiunile de sus și în partea superioară a spatelui.
  • Lucrați din spate în față, secțiunea la secțiune, până când toate părul este chiar.
  • Nu uitați să piepați fiecare secțiune înainte de ao tăia.
  • Dacă secțiunile dvs. încep să se usuce înainte de a ajunge la ele, dați-le o spritz rapid de apă înainte de a le piesa și tăia.
  • 8. Adăugați straturi. Odată ce ați terminat tăierea întregului păr în mod egal la o lungime, puteți adăuga straturi. Pentru un aspect mai natural, ați putea alege să tăiați mici secțiuni de păr la întâmplare.
  • La crearea straturilor pe părul mai lung, este important să creați straturi diferite de lungime medii pentru un aspect profesional, absolvent.
  • Imaginea intitulată reduce propriul pas lung de păr 62
    9. Spălați și uscați părul. Șampon, starea și clătiți-vă părul. Apoi uscați-o cu un prosop sau cu un uscător de suflare - oricare dintre cei preferați.
  • 10. Curățați orice biți neuniformi. Odată ce părul este curat și uscat, o altă privire la ea pentru a vă asigura că totul este chiar și că orice straturi pe care le-ați introdus sunt bine amestecate.
  • S-ar putea să găsiți mai mulți biți inegali pe măsură ce trece timpul. Nu vă supărați - doar fixați-le așa cum le găsiți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că vă aflați într-o cameră bine luminată. Lumina slabă va crește șansele de a face greșeli. Dacă camera dvs. nu are suficientă lumină, ia în considerare camerele de comutare sau aducerea unei lampă de podea.
  • Întotdeauna tăiați mai puțin decât doriți - puteți întotdeauna să vă întoarceți mai târziu și să tăiați mai mult.
  • Puneți o oglindă în față și în urmă, precum și o mai bună vizibilitate a tăieturii pe care o faceți.
  • Luați în considerare tipul de păr înainte de a alege o metodă de tăiere. Dacă părul tău este ondulat, metodele de răsucire sau de pigtails ar trebui să funcționeze bine pentru dvs. Dacă părul tău este drept, probabil veți face mai bine cu metodele de coadă de cal pentru coadă sau din spate.
  • Utilizați foarfece mici - nu vă deranjează cu foarfece de tip forfecare profesională.
  • Dacă tăiați breton, s-ar putea să le luați în considerare ținându-le strâns la cap și apoi să desenați o linie peste ele cu un eyeliner colorat pentru a marca unde doriți să tăiați.
  • Amintiți-vă: începeți să tăiați încet și cu creșteri mici de schimbare. Poate face câteva ornamente înainte de a încerca o coafură cu totul nouă. În acest fel veți obține un simț pentru tipul de păr pe care îl aveți și o senzație de tăiere a părului. Veți câștiga experiență și veți fi mai încrezători în abilitățile dvs. în timp ce cresc.
  • Dacă tăiați părul umed, păstrați firele uniform umede, re-umezirea frecventă cu o sticlă de pulverizare și folosind un prosop pentru a absorbi excesul de umiditate. Dacă firele se scurg umed, tăierea nu va fi nici măcar.
  • Luați în considerare păstrarea aceluiași stil pe care l-ați avut înainte. Este adesea mai ușor să mențineți același stil de păr decât să modificați dramatic stilul, mai ales când sunteți nou pentru a vă tăia propriul păr.
  • Nu fi încăpățânat. Dacă vă tăiați părul și arată teribil, probabil că nu încercați să o rezolvăm singur. Du-te la un coafor!
  • Avertizări

    Doar dacă ați avut deja o mulțime de practici, evitați tăierea părului propriu înainte de evenimente importante (nunți, zile de naștere) sau întâlniri (interviuri de angajare, prezentări). În acest fel, dacă faceți o greșeală, există încă timp să mergeți la un salon pentru a vă repara un profesionist pentru dvs.
  • Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani și trăiți cu părinții voștri, discutați cu ei despre tăierea părului. Asigurați-vă că este în regulă cu ei că vă tăiați părul - ar putea fi chiar dispuși să vă ajute.
  • Aveți grijă când utilizați foarfece, mai ales dacă vă tăiați spre partea din spate a părului dvs. și nu vă puteți vedea pe mâini.
  • Dacă aveți multe cowlick-uri sau dacă părul dvs. este foarte curbat sau gros, poate fi extrem de dificil să vă tăiați părul propriu acasă. Ar trebui să vizitați în schimb un salon sau barber.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Scurgeri de calitate de salon
    • Agrafe de par
    • Suporturi de ponei / Elastică de păr (cel puțin 2)
    • Perie de păr
    • Pieptene dinți fine
    • Oglinda
    • Oglindă mai mare (cel puțin 3 picioare înălțime)
    • Sticlă de pulverizare umplută cu apă (pentru a menține părul umed în timpul tăieturii umede)
    • Şampon
    • Balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar