Cum să tăiați părul în straturi

Tunsorii stratificați sunt la modă, versatilă și ușor de întreținut! Îndepărtați straturile la domiciliu între vizitele regulate la salon. Utilizați expertiza dvs. pentru a tăia părul prietenilor tăi. Experimentați cu diferite tehnici de stratificare pentru a obține stiluri îndrăznețe, noi!

Pași

Metoda 1 din 3:
Tăierea straturilor
  1. Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 1
1. Umezi părul. Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă caldă. A saturat părul cu ceață caldă - părul tău ar trebui să fie umed, nu picura. Utilizați un pieptene dinți fine pentru a vă detașa părul umed - îndepărtați cu atenție zgomotele și nodurile de la încuietori.
  • Păstrați sticla de pulverizare în apropiere. Pe măsură ce părul se usucă, re-umeziți încuietorile.
  • Imagine intitulată Părul tăiat în straturile Pasul 2
    2. Partea părului. Părți părul în jos centrul capului - din partea superioară a frunții la baza craniului. Partea părului orizontal de două ori - o dată în partea de sus a urechilor și o dată la baza urechilor. Aceasta va crea o secțiune pe partea superioară a capului, cunoscută sub numele de caseta de sus, 2 secțiuni laterale și 1 secțiune la baza craniului. Răsuciți fiecare secțiune și asigurați-o cu un clip de păr mare.
  • Asigurați-vă că secțiunile corecte sunt chiar cu secțiunile din stânga.
  • În cazul în care părul pe care îl tăiei este mai gros, luați în considerare împărțirea în 7 secțiuni: partea de sus, partea dreaptă, partea stângă, coroana dreaptă, coroana stângă, partea dreaptă, stânga, și o bandă de ½ inch de păr liber la părul părului.
  • Începeți prin despărțirea părului într-o linie dreaptă de la o ureche la cel puțin în spatele celeilalte urechi.
  • Creați o parte pe fiecare parte a capului de-a lungul crestei parietale - aproximativ 4 lățimi deget deasupra vârfurilor urechilor. Acest lucru vă va permite să vă secționați părul de pe partea superioară a capului. Pieptene părul spre partea superioară a capului, răsuciți-l și fixați-l cu un clip. Pieptene, răsuciți și tăiați părul pe partea stângă și dreaptă a capului.
  • Părți părul în jos centrul coroanei. Pentru a izola secțiunile de coroană stângă și dreaptă, părți părul orizontal de la doar în spatele urechii la partea centrală. Pieptene, răsucire și clipuri cele două secțiuni.
  • Împărțiți, pieptene și clipiți părul rămas la nivelul gâtului într-o secțiune stânga și cea dreaptă.
  • Deconectați fiecare secțiune 1 la un moment dat. Scoateți o secțiune de păr de-a lungul perimetrului liniei de păr.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 3
    3. Creați primul ghid de călătorie. Desfaceți secțiunea de jos. Adunați un mic segment de păr în centrul secțiunii dvs. de jos. Acest segment va deveni primul ghid de călătorie. Un ghid de călătorie se mișcă cu zona tăiată.Cel mai recent segment tăiat al părului într-o secțiune presupune rolul ghidului de călătorie. Se desfășoară până la următorul segment de păr și folosit ca conducător.
  • Determinați lungimea stratului inferior. Când decideți lungimea celor 3 straturi, amintiți-vă că părul mai scurt, cu atât trebuie să fie diferența mai mică în straturi. Cele 3 straturi pot diferi în 2 până la 4 inci pe păr lung și 1/2 un centimetru la 1 inch pe păr mai scurt.
  • Introduceți segmentul între arătătorul și degetul mijlociu al mâinii dvs. non-dominante. Glisați degetele spre capetele care trăgând segmentul la un unghi de 90 ° - până când degetele au ajuns la lungimea dorită a părului. Îndepărtați părul excesiv cu o pereche de foarfece ascuțite.
  • Luați în considerare tăierea între ½ inch la 2 inci oprit - puteți merge întotdeauna mai scurt!
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 4
    4. Tăiați restul secțiunii. Utilizați ghidajul de călătorie, cel mai recent segment de păr, pentru a măsura lungimea segmentului următor. Introduceți ghidul de călătorie și următorul segment de păr între arătătorul dvs. și degetul mijlociu. Deplasați degetele spre capete - trăgând părul la un unghi de 90 ° - până ajungeți la sfârșitul ghidajului de călătorie. Tăiați noul segment de păr, astfel încât acesta să fie aceeași lungime ca și ghidul de călătorie.
  • Segmentul proaspăt tăiat este acum ghidul de călătorie. Repetați procesul până când întreaga secțiune este tăiată.
  • Verificați periodic uniformitatea tăriei. Trageți părul în mai multe direcții și în diferite unghiuri pentru a verifica uniformitatea tăierii. Îndepărtați piesele inegale înainte de a vă deplasa pe următoarea secțiune a părului
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 5
    5. Determinați lungimea celui de-al doilea strat. Desfaceți secțiunea stângă și lăsați-o pe stratul inferior. Utilizați stratul inferior ca ghid pentru a determina cât de mult părul pentru a tăia al doilea strat. Straturile de jos și mijlocii pot diferi 2 până la 4 inci în păr lung și ½ inch la 1 inch în păr mai scurt.
  • Imagine intitulată Părul tăiat în straturi Pasul 6
    6. Tăiați segmentul stâng. Strângeți un mic segment de păr în partea stângă din față pentru a utiliza ca primul dvs. ghid. Trageți segmentul de păr drept la un unghi de 90 °. Glisați degetele spre capetele părului până când ajungeți la punctul în care doriți să tăiați. Îndepărtați excesul de păr. Tăiați restul secțiunii cu ajutorul ghidului de călătorie.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 7
    7. Tăiați secțiunea dreaptă. Desfaceți secțiunea dreaptă. Adunați un segment mic de păr în partea stângă față (ghidul dvs. de călătorie) și partea dreaptă din față. Introduceți cele două segmente între mijlocul și arătătorul dvs. și trageți-le înainte la un unghi de 90 °. Opriți degetele la capătul segmentului stâng. Îndepărtați părul excesiv din segmentul drept. Tăiați restul secțiunii cu ajutorul ghidului de călătorie.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 8
    8. Determinați lungimea stratului superior. Deconectați secțiunea de sus și lăsați-o să stea peste stratul de mijloc. Utilizați straturile de mai jos pentru a vă ajuta să determinați lungimea stratului superior. Straturile de mijloc și de sus pot să difere 2 până la 4 inci în păr lung și ½ inch la 1 inch în păr mai scurt.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 9
    9. Tăiați secțiunea de sus. Adună un mic segment de păr în partea de sus a frunții. Trageți segmentul de păr drept la un unghi de 90 °. Glisați degetele spre capetele părului până când ajungeți la punctul în care doriți să tăiați. Îndepărtați excesul de păr. Tăiați restul secțiunii cu ajutorul ghidului de călătorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Tăierea straturilor de shaggy toate
    1. Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 10
    1. Pieptene prin păr umed și curat. Șampon și starea părului înainte de tăierea încuietorilor. Apucați un prosop și strângeți excesul de apă din trepte. Pieptene prin părul tău pentru a îndepărta toate snagurile și snarls.
    • Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă caldă. Pe măsură ce părul se usucă, o umezi cu apa din sticla de pulverizare.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 11
    2. Tăiați ghidul staționar. De-a lungul tunsoarelor, veți folosi un ghid staționar pentru a măsura împotriva fiecărui segment de păr. Acest lucru va produce straturi de shaggy la diferite lungimi pe tot parcursul părului.
  • Secțiunea de pe un segment mic de păr în partea de sus a capului. Determinați lungimea ghidajului staționar - Ține minte că acesta va fi cel mai scurt strat.
  • Prindeți ghidul staționar între mijlocul și arătătorul mâinii dvs. non-dominante . Glisați degetele spre capete în timp ce trageți segmentul drept în sus la un unghi de 180 °. Opriți degetele atunci când au atins lungimea dorită. Îndepărtați părul în exces cu foarfece ascuțite.
  • În loc să tăiați prea mult părul, începeți treptat. Îndepărtați 1 până la 2 centimetri de păr din ghidul staționar și completați întreaga tăiere a părului. Dacă părul este încă prea lung, luați încă 1 până la 2 inci de la ghidul staționar și re-tăiați părul.
  • Imagine intitulată Părul tăiat în straturile Pasul 12
    3. Tăiați părul înconjurător. Pornind în partea din față a capului, introduceți un segment de păr care înconjoară ghidajul staționar și ghidajul staționar dintre mijlocul și arătătorul dvs. Glisați-vă mijlocul și arătătorul spre capetele - trăgând părul la un unghi de 180 ° - până când ajung la lungimea ghidajului staționar. Îndepărtați excesul de păr. Repetați acest proces, lucrând de la înapoi în jos centrul capului.
  • Imagine intitulată Părul tăiat în straturile Pasul 13
    4. Tăiați laturile. Pentru a produce chiar straturi, alternați între segmentele de tăiere pe partea stângă și partea dreaptă. Introduceți un segment de păr și ghidul staționar între mijlocul și arătătorul dvs. Glisați-vă mijlocul și arătătorul spre capetele - trăgând părul la un unghi de 180 ° - până când ajung la lungimea ghidajului staționar. Îndepărtați excesul de păr.
  • Repetați până când toate părul este tăiat.
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea părului într-o coadă de cal
    1. Imagine intitulată Părul tăiat în straturi Pasul 14
    1. Îndepărtați nodurile din părul uscat. Începeți cu părul uscat și curat. Periați cu grijă părul până când este neted. Să acorde o atenție deosebită eliminării oricăror zgârieturi sau noduri.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 15
    2. Periați părul într-o coadă de cal. Periați părul înainte spre frunte. Strângeți părul într-o coadă de cal la baza frunții. Asigurați-o strâns cu o bandă de cauciuc.
  • Dacă tăiați părul unui client, le așezați într-un scaun.
  • Dacă tăiți propriul păr, îndoiți înainte la talie.
  • Imaginați-vă că vă transformați părul într-un corn al unicornului. Poneiile de coadă ar trebui să fie localizată în același loc ca un corn al unicornului.
  • Imagine cu titlu de păr tăiat în straturi Pasul 16
    3. Poziționați banda de cauciuc lângă partea de jos a coadă de cal. Glisați încet banda de cauciuc spre capetele părului. Opriți 1 până la 2 centimetri de la capetele părului. Reglați banda de cauciuc la lungimea dorită - amintiți-vă, este întotdeauna mai bine să tăiați puțin la un moment dat!
  • Dacă vă tăiați părul propriu, rămâneți îndoit la talie.
  • Imagine intitulată Părul tăiat în straturi Pasul 17
    4. Tăiați părul. Poziționați în siguranță mâna non-dominantă peste banda de cauciuc. Folosind o pereche de foarfece ascuțite, tăiate chiar sub banda de cauciuc. Configurați părul pe care l-ați tăiat și evaluați aspectul stratificat. Dacă dvs. sau clientul doriți să tăiați mai mult păr, repetați procesul.
  • Dacă vă tăiați părul propriu, ridicați-vă drept și încercați să nu vă schimbați părul sau poziția mâinii dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a tăia părul cuiva, puteți cumpăra un model demonstrativ de păr la un magazin local de aprovizionare de frumusețe. Încercați să tăiați straturi subtile, straturi mai dramatice și straturi pe părul mediu și părul scurt înainte de a lucra la părul real al nimănui. Întrebați-i ce stil specific pe care îl doresc și îl practică în prealabil dacă începătorul.
  • Tăiat la o ușoară diagonală, astfel încât capetele vor arăta mai naturale.
  • Asigurați-vă că persoana este așezată drept sau altfel tăierea se poate dovedi inegală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar