Cum să taie bastoane de popsicle

Dacă aveți o distracție prin angajarea în unele arte și meserii, este posibil să fie nevoie să tăiați niște bastoane de popsicle. Tăierea bastoanelor Popsicle poate fi dificilă, deoarece lemnul subțire are o tendință de a aluneca din foarfece și splinter când o tăiați. Pentru a tăia bastoanele de popsicle în timp ce minimizează șansele de splinte, folosiți foarfece serrate dacă nu vă deranjează o margine brută. Pentru o margine mai fină, utilizați tăietori de sârmă sau snips în funcție de ceea ce este disponibil pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Împărțirea cu foarfece zimțate
  1. Imagine intitulată Sticks Popsicle Pasul 1
1. Apuca o pereche de bucătărie grea sau foarfece de artizanat. Foarfecele standard cu o lamă plată nu vor tăia cu ușurință printr-un stick de popsicle. Cu toate acestea, puteți utiliza orice pereche de foarfece serptate care sunt proiectate pentru bucătărie. Perechi mari de foarfece de artizanat vor funcționa, de asemenea.
  • Această metodă va lăsa o margine aspră în spatele oriunde ați tăiat.
  • 2. Deschideți foarfecele și țineți stickul de popsicle pe lame. Puneți degetul mare și degetul arătător în găurile degetului. Țineți stickul de popsicle pe care doriți să-l tăiați în mâna dvs. nondominantă. Cu lamele dvs. au fost deschise tot drumul, puneți secțiunea pe care doriți să o tăiați cât mai aproape de mânerul dvs., astfel încât să se afle perpendicular la intersecția în care se întâlnesc 2 lame.
  • Veți avea nevoie de foarfece speciale dacă sunteți stângaci.
  • Avertizare: Păstrați degetele la o distanță sigură de lame.

  • 3. Închideți orificiile degetului rapid și ferm pentru a tăia bastonul. Cu celelalte degete la o distanță sigură, aduceți degetul mare și degetul arătător pentru a începe închiderea lamelor. Închideți-vă lamele de foarfecare tot drumul prin stickul de popsicle până când cele două lame se fixează împreună. Cu cât îți închizi foarfecele, cu atât mai puțin probabil trebuie să-ți rupi marginea.
  • Imagine intitulată Tăiere Passicle Sticks Pasul 4
    4. Inspectați marginea dvs. și eliminați orice splinte. Nu vreți bucăți aleatorii de lemn care cad din stickul dvs. de popsicle. După ce ați tăiat-o, țineți-o la ochi și căutați splinte. Dacă există vreunul, fixați-le cu atenție între degetul mare și degetul arătător și scoateți-le.
  • Puteți utiliza șmirghel pentru a netezi marginile aspre, frecându-l ușor pe marginea unde vă tăiați stick-ul popsicle. Orice șmirghel de gresie va funcționa.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un tăietor de sârmă
    1. Imagine intitulată Sticks Popsicle Pasul 5
    1. Găsiți o pereche de tăietori de sârmă cu o lamă plată mai mare de 1 inch (2.5 cm). Veți folosi doar tăietorii de sârmă pentru a lega stick-ul popsicle în loc când îl fixați, astfel încât lamele nu trebuie să fie ascuțite. Cutters de sârmă creează o mulțime de presiuni chiar între lamele lor când închideți mânerele. Aceasta înseamnă că este puțin probabil să provoace o splinter sau o margine neuniformă în cazul în care ați prins stickul popsicle.
    • Puteți utiliza un creion pentru a desena o linie de ghidare în care doriți să tăiați stickul popsicle. Acest lucru vă va ajuta să păstrați tăietorii de sârmă poziționați corect când vă răsuciți încheietura mâinii pentru a vă tăia tăierea.
  • 2. Țineți tăietorii de sârmă în timp ce le aliniați pe baston. Înfășurați-vă degetul dominant peste mânerul superior al tăietorilor de sârmă și puneți celelalte degete în jurul mânerului inferior. Țineți mâinile constante și puneți stickul popsicle în fălcile tăietorului de sârmă. Glisați stick-ul popsicle în fălcile instrumentului pentru a găsi locul pe care doriți să-l tăiați.
  • 3. Strângeți prinderea și țineți pasul popsicle în poziție. Nu aveți nevoie să strângeți foarte mult pentru a obține lamele pentru a se strânge în jurul stick-ului dvs. de popsicle. Nu împingeți greu, sau veți risca să rupeți bastonul.
  • Chiar dacă au tendința de a avea lame mai mici decât foarfece sau snips, tăietorii de sârmă împachetează un pumn când stoarceți mânerele. Păstrați mâna liberă clară a lamelor în timp ce poziționați stick-ul popsicle.
  • 4. Împingeți tăietorii de sârmă înainte și înapoi, păstrându-i închis. Cu mâna liberă, țineți cea mai lungă secțiune a stick-ului dvs. de popsicle prin înfășurarea degetelor în jurul acestuia și rămâneți în continuare. Apoi, mutați tăietorii de sârmă înainte și înapoi pentru a slăbi lemnul la joncțiunea unde le țineți.
  • Țineți mâna la același nivel de presiune în timp ce mutați tăietorii de sârmă.
  • 5. Fixați lemnul prin răsucirea tăietorilor de sârmă. Odată ce ați auzit câteva scârțâi din slăbirea lemnului, puteți să strângeți bastonul prin rotirea tăietorilor de sârmă cu încheietura mâinii. Întoarceți încheietura mâinii în stânga și spre dreapta fără a vă mișca brațul. Stickul de popsicle se va prinde la intersecția în care l-ați ținut cu tăietorii de sârmă.

    Bacsis: Nu trageți sau mutați brațul în timp ce faceți acest lucru sau veți risca să părăsiți o margine jaggedă.

  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea cu snips
    1. Imagine cu titlu Tit Popsicle Sticks Pasul 10
    1. Alegeți snips pe baza modului în care doriți să tăiați. Snips sunt colorate codate pe baza direcției pe care sunt proiectate să le taie. Green Snips fac tăieturi spre dreapta, strămoșii roșii fac tăieturi spre stânga, iar Galben Snips tăiat linii drepte. Alegeți snips pe baza fie că încercați să tăiați într-un unghi sau să faceți o tăietură dreaptă.
    • Avantajul utilizării snips este că vor tăia repede. Ei pot face stick-ul dvs. de popsicle, în timp ce îl tăiați, așa că păstrați o aderență ferm în timp ce tăiați.
  • Imagine cu titlu Tit Popsicle Sticks Pasul 11
    2. Deschideți prinderea și poziționați tăierea. Țineți stickul de popsicle în mâna dvs. nondominantă și slăbiți prinderea pe snip pentru a deschide lamele. Poziționați-vă stick-ul popsicle între lamele oriunde doriți să-l tăiați și țineți-l constant.
  • Păstrați mâna liberă clară de la lamele în timp ce poziționați bastonul.
  • Imagine intitulată Sticks Pasticicle Pasul 12
    3. Strângeți mânerele pentru a închide lamele și pentru a vă tăia. Nu este nevoie să stoarceți HARD-SNIPS sunt proiectați să taie tabelele metalice și să genereze o mulțime de putere de tăiere automată. Pe măsură ce strângeți, păstrați stickul popsicle totuși astfel încât tăierea dvs. să rămână consecventă. Strângeți prinderea până când auziți o clipă și apoi eliberați mânerele.

    Bacsis: Îndepărtați orice splinte prin fixarea lor între degetul mare și arătătorul dvs. și tragându-le.

  • sfaturi

    Puteți folosi șmirghel pentru a netezi marginile jagged după ce le tăiați. Tot ce trebuie să faceți este să țineți o mică bucată de șmirghel în mâna dominantă și să o trageți ușor pe marginea în care vă tăiați bastonul.
  • Popsicle Bastoane tind să se spargă indiferent de modul în care le tăiați, dar sunt, de asemenea, relativ ieftin. Cumpărați câteva pachete suplimentare, astfel încât să aveți întotdeauna niște bastoane suplimentare care se așează în jurul evenimentului pe care le-ați împărțit câteva.
  • Avertizări

    Țineți întotdeauna mâna liberă departe de zona pe care o veți tăia.
  • Lucrați la o masă stabilă cu o mulțime de spațiu.
  • Nu folosiți niciodată SNIPS, foarfece sau tăietori de sârmă fără supravegherea unui adult. Dacă aveți nevoie de ajutor, părintele sau profesorul dvs. vor putea să vă taie bastoanele de popsicle pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar