Cum să aplicați machiajul ochiului nud

Umbra ochiului nud este un aspect bun de zi cu zi. Puteți îmbunătăți frumusețea naturală fără a purta o mulțime de machiaj. Culorile nud se potrivesc cu tonul dvs. natural de piele și sunt folosite pentru a vă face ochii mai mari și mai strălucitoare. Veți începe cu o bază de bază a primerului. De acolo, vă veți completa ochii folosind nuanțe neutre de eyeliner. Puteți termina aspectul cu o atingere blândă a mascara și a ochilor.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea fundației
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 1
1. Selectați trei culori. Vrei trei culori care sunt aproape de culoarea dvs. naturală a pielii. Ei ar trebui să formeze un gradient, care se mișcă de la lumină la întuneric. Nuanțele ar trebui să fie în aceeași familie de culoare de bază. De exemplu, dacă alegeți Grays ca nuanțe, alegeți un alb, un gri deschis și un gri închis.
  • Vrei ceva aproape de culoarea pielii. Amintiți-vă, punctul de vedere neutru este de a face să arate ca și cum nu ar trebui să poarte o mulțime de machiaj, așa că nu vrei să alegi ceva prea luminos sau gaudit.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 2
    2. Periați și definiți sprâncenele. Ar trebui să începeți prin umplerea sprâncenelor cu un creion de culoare închisă sau gri deschis. Alegeți o culoare care se potrivește cu umbra obișnuită a sprancenei pe care nu doriți să o faceți prea multă descriere sau colorare aici. Vrei să arate minim.
  • Începeți prin spălarea sprâncenelor cu o perie curată a sprancenei. Rulați peria prin intermediul fiecărei frunții, folosind gesturi rapide, pentru a completa orice patch-uri din părul sprâncenei.
  • Dacă există încă părți din sprâncenele care sunt neuniforme, umpleți-le cu creionul sprâncenei. Completați-le cu ușurință, totuși. Nu doriți să faceți ca sprâncenele să arate prea întunecate sau definite. Completați numai pete baldale sau zone în care părul tău este subțire. Mutați întotdeauna peria de frunze în direcția naturală a părului sprâncenei.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 3
    3. Aplicați grundul și baza la capacele dvs. Ar trebui să vă dați întotdeauna ochii cu un primer solid înainte de a începe orice rutină de machiaj de ochi. Primerul va ajuta machiajul dvs. să arate definit și va minimiza decolorarea. Poți să-ți dai grunduri pe pleoape cu degetele. Apoi, dați ușor grundul în piele.
  • Spălați-vă mâinile înainte de a aplica grundul.
  • Dacă nu aveți grund, puteți utiliza în schimb Concealer. Ar trebui să producă același efect, atâta timp cât vă utilizează un concealer cu o consistență mai groasă.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea umbrei ochiului
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 4
    1. Puneți-vă creasta cu cea de-a doua culoare mai ușoară. Alegeți culoarea care se încadrează în mijlocul gradientului de culoare. Utilizați o perie de umbră mai mare a ochilor pentru a vă praf ușor cu acea culoare. Acest lucru va oferi o tranziție între nuanțele mai întunecate și mai ușoare pe care le aplicați pe tot parcursul pleoapelor
    • Dacă nu sunteți familiarizați cu a face machiaj, creasta este zona dintre partea superioară a pleoapelor și a osului de frunte.
    • Utilizați mișcări blânde, circulare pentru a aplica umbra ochiului la pleoapă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 5
    2. Adăugați cea mai ușoară culoare pe capacul exterior. Capacul exterior este colțul pleoapei mai aproape de templele tale. Utilizați o perie de colț pentru a aplica cea de-a doua nuanță mai ușoară la capacul exterior. O perie de colț este o perie mult mai scurtă, mai subțire, concepută pentru a identifica colțul ochilor.
  • Ușor dați-i pe ochi. Deplasați-vă de la colțul ochiului spre interior, acoperind aproximativ două treimi din pleoapa cu cea de-a doua culoare mai ușoară.
  • Utilizați mișcări ușoare, blânduri. Utilizați câteva straturi, suficiente că culoarea este diferită și vă aduce ochiul fără a fi învins. Mai puțin este, în general, mai mult atunci când mergeți la un aspect nud.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 6
    3. Umpleți-vă creasta cu cea mai întunecată culoare. Luați culoarea cea mai întunecată și utilizați o perie de amestecare, care este o perie mai mare, fluthier ochi. Începând de la capacul exterior, utilizați mișcări laterale pentru a vă umple creasta. Vrei să-ți faci creanța mai puțin definită, completându-l într-un pic mai mult cu o nuanță mai închisă.
  • De asemenea, trebuie să aplicați o cantitate mică de culoare mai închisă la linia de lasare inferioară. Acest lucru vă va face ochii să arate un pic mai larg.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 7
    4. Amestecați totul cu cea de-a doua culoare mai ușoară. Luați din nou cea de-a doua culoare mai ușoară. Aplicați-o la o perie de amestecare și o pulverizați ușor peste colțul ochiului, făcând o formă V cu această culoare care vă înconjoară ochiul.
  • Când terminați forma V, utilizați mișcări circulare și mutați peria peste colțul ochiului și pleoapa.
  • Continuați să amestecați până când toate culorile rulează ușor, oferindu-vă machiajului un aspect mai ușor.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizați aspectul
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 8
    1. Atingeți sprâncenele. Odată ce ați terminat cu ochii, reveniți la sprâncenele voastre. Ar trebui să utilizați o perie de colț pentru a evidenția ușor sprâncenele cu cea mai ușoară nuanță de umbra ochiului.
    • Desenați o linie care rulează sub fiecare sprânceană. Apoi, strângeți ușor umbra ochiului în piele, folosind degetele pentru a se amesteca.
    • Puteți folosi o umbră mai deschisă dacă nu doriți să utilizați aceeași umbră de ochi pe care ați folosit-o în ochii voștri. Cu toate acestea, asigurați-vă că evitați ceva strălucitor. Acest lucru nu va arăta natural și poate distrage atenția.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 9
    2. Adăugați Eyeliner. O cantitate ușoară de ochi lichizi este tot ce aveți nevoie pentru un aspect nud. Lucrați cu un singur ochi la un moment dat. Închideți ochiul și trageți o linie subțire peste linia superioară a Lash. Du-te încet, pentru a evita murdărirea căptușelii. Poate fi dificil să se elimine eyelinerul mirositor fără a scoate o parte din fardul tău.
  • Poate ajuta la aplicarea unei umbre întunecate de umbra ochilor, cum ar fi negru, la o perie de colț. Apoi, trageți ușor o linie cu umbra ochilor de-a lungul liniei dvs. de bordură. Acest lucru vă poate ajuta să vă ghideze pe măsură ce aplicați eyeliner.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ochiului nud Pasul 10
    3. Aplicați Mascara. Ca și în cazul petrecerii, o cantitate mică de rimel este tot ce este necesar pentru un aspect nud. Tot ce trebuie să faceți este să vă aplicați rimelul obișnuit, folosind peria care a venit în tub.
  • Mergeți încet când aplicați rimelul. Nu doriți să obțineți în mod accidental rimel pe pleoape sau pe osul frunzelor superioare.
  • Dacă doriți să utilizați un Curler de gene, acest lucru vă poate face genele să pară mai distincte. Cu toate acestea, dacă mergeți la un aspect mai natural, acest lucru poate arăta puțin prea îndrăzneț.
  • sfaturi

    Dacă doriți un aspect mai natural, puteți utiliza mai puțin eyeliner sau ochiul de plecare cu totul. Nu vă faceți griji cu privire la adăugarea unei aripi dacă doriți ceva care arată foarte natural.
  • Puteți cumpăra palate de umbră pentru ochi, făcute special pentru un aspect nud la un magazin de departament sau un salon de înfrumusețare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar