Cum să aplicați machiajul natural pentru ochii maro

Deoarece maro este neutru și nu are un opus pe roata de culoare, toate culorile completează ochii maro într-o oarecare măsură. În timp ce culorile îndrăznețe ca purpurii adânci, blues strălucitor și nuanțe metalice pot face ca ochii maro să stea în evidență, nu sunt exact ideali pentru un aspect natural. Dacă aveți ochi maro și doriți să le accentuați cu machiaj care arată natural, va trebui să luați în considerare cele mai potrivite culori și tehnici pentru locul de muncă.

Pași

Partea 1 din 2:
Selectarea culorilor
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 1
1. Stick de tonuri de pământ și alte nuanțe naturale. Rețineți că anumite culori vor arăta naturale asupra unor oameni în timp ce se uită evident asupra altora. Stick la nuanțe aproape de piele, buza și culorile părului.
  • Dacă sprâncenele și genele tale sunt negre sau foarte întunecate maro, atunci ochiul negru și rimelul vor arăta natural pe tine. Pentru părul roșu, încercați rulescul Auburn sau maro pentru a găsi unul care vă convine cel mai bine. Dacă părul tău este blondă, Taupe Mascara vă poate defini genele în timp ce încă mai caută natural. Utilizați cu ușurință Eyeliner dacă aveți păr mai ușor și luați în considerare experimentarea cu ochi maro.
  • Alegeți o fard de ochi care este aproape de tonul pielii sau câteva nuanțe mai ușoare ca culoarea dvs. de bază. Pentru tonuri de piele echitabile la nivelul pielii, acest lucru înseamnă albi, taupes și maro-brunuri ușoare. Taupes și Browns sunt, de asemenea, alegeri bune pentru pielea mai întunecată. Doar stați departe de bazele albe atunci când mergeți la un aspect natural, deoarece acestea nu se amestecă bine pe piele mai întunecată.
  • Selectați o culoare mai întunecată pentru umbra ta. Acestea pot fi maro, taupes și mauves.
  • Du-te puțin mai ușor decât baza ta pentru un luminator. Alegeți o culoare care este aceeași nuanță ca și pielea, dar puțin mai ușoară decât fardul de bază.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 2
    2. Evitați sclipirea și strălucirea. În timp ce pielea poate străluci, nu iese în mod natural. Femeile metalice, cum ar fi bronzul și aurul, arata minunat cu ochii maro, dar pot ruina iluzia unui aspect complet natural.
  • Dacă doriți să încorporați culori metalice în timp ce căutați încă naturale, faceți acest lucru cu ușurință și încercați să alegeți cei care se amestecă bine cu tonul pielii. De exemplu, o ușoară stropire a aurului pe colțurile interioare ale ochilor dvs. le poate lumina în timp ce încă mai caută subtilă pe pielea de bronz sau de măslini.
  • Versiunile mată ale culorilor metalice sunt o altă opțiune mai naturală.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 3
    3. Nu se ciocnesc cu pielea ta subtilă. Subtilul dvs. poate fi roz (numit și rece), auriu (numit și cald) sau neutru. Pentru un aspect natural, mai ales doriți să rămâneți cu nuanțe cu o potrivire subtil pentru a vă menține machiajul.
  • Dacă aveți subtilități roz, ochi cu degetele subtile roz, roșu, prune și albastru pot arăta naturale.
  • Pentru pielea de aur, fardurile cu piersici subtili, aur sau tonuri galbene vor lucra pentru un aspect natural.
  • Dacă subplintul dvs. este mai neutru, atunci probabil că aveți atât subtilități roz și de aur. Acest lucru poate face lucrurile complicate, deoarece, deși majoritatea culorilor vor arăta bine pe piele, poate fi mai dificil de spus ce va părea natural. Încercați câteva nuanțe diferite pentru a afla care arată cel mai bine sub lumina naturală.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea machiajului ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 4
    1. Periați culoarea de bază pe întregul dvs. capac. Încărcați o perie de ochi cu culoarea de bază aleasă. Atingeți partea laterală a periei pentru a elimina excesul de pulbere. Cu ochiul închis, periați culoarea pe întregul dvs. capac folosind curse de lumină. E ok dacă te duci puțin deasupra încrețitului tău. Reîncărcați peria după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 5
    2. Adăugați umbra de-a lungul părții exterioare a creasei dvs. Încărcați o perie mică cu unghiul cu culoarea umbrală aleasă. Atingeți peria pentru a elimina excesul de pulbere. Pornind de la colțul exterior al ochiului, executați peria înclinată de-a lungul creasei. Opriți-vă chiar înainte de a ajunge la colțul interior al ochiului. Faceți acest lucru cu un accident vascular cerebral lung. Rezultatul final trebuie să fie un colț extern foarte pigmentat și un gradient spre un colț interior mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 6
    3
    Amestec Ochii de ochi. Utilizați o perie de amestecare curată. Face mici, circulare "Buffing" mișcări cu peria de-a lungul liniei unde se întâlnesc cele două culori. Porniți din colțul dvs. interior și lucrați spre partea opusă. Faceți acest lucru până când cele două ochi au amestecat împreună fără probleme. Pleoapele voastre ar trebui să arate acum aerografie și foarte aproape de modul în care o umbră ar cădea natural.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 7
    4. DAB O cantitate mică de evidențiere sub arcul tău sprâncene și în colțul interior al ochiului tău. Utilizați o perie curată de ochi. Dot un pic mic de culoare de evidențiere la colțul interior al ochiului și direct sub punctul arcului sprâncenei. Utilizați o perie curată, de preferință mică, pentru a vă amesteca evidențiatorul în zona înconjurătoare.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 8
    5. aplica tus de ochi. Eyeliner va accentua ochii tăi frumoși. Cu toate acestea, Eyeliner este cel mai dificil tip de machiaj pentru a pune pe când mergeți la un aspect natural. Ce stiluri de eyeliner arata naturale vor depinde de o combinatie a culorii genelor si umbra ochilor.
  • Dacă părul este ușor, luați în considerare un eyeliner minimal. Cea mai ușoară modalitate de a realiza acest lucru pentru a face o linie foarte subțire peste lashline superioară. Pentru o privire mai subtilă, aspectul natural, se aplică linerul între fiecare Lash individual în loc să desenați pe o linie.
  • Dacă părul este întunecat, puteți folosi fie o tehnică minimalistă, fie o linie ușor mai groasă. O linie mai groasă va aduce mai multă atenție ochilor maro, dar unul mai subțire va arăta mai natural.
  • Dacă atât ochii, cât și părul sunt foarte întunecate, puteți încerca o subtilă înaripat sau "ochi de pisica" tus de ochi În plus față de oricare dintre metodele de mai sus. În colțul exterior al ochiului, continuați ușor de ieșind la un unghi ascendent îndreptat spre capătul sprâncenei. Se potrivește grosimea acestei linii până la restul de eyeliner. Aripile mici vor crea iluzia unei linii extinse.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru ochii maro Pasul 9
    6. Perie pe Mascara. Finalizarea machiajului de ochi vă va ajuta ochii maro să arate chiar mai frumos. Cu toate acestea, cum ar fi eyeliner, acesta este un alt pas în care este ușor să o exagerați. Dacă sunteți îngrijorat să vă uitați prea sus, luați în considerare să săriți acest pas. În caz contrar, treceți peste genele superioare doar o dată sau de două ori cu culoarea rimelului cel mai potrivit pentru aspectul dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul natural pentru finala ochilor maro
    7. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este în regulă să aveți un pic strălucitor în evidențierea dvs. Doar asigurați-vă că nu utilizați prea mult.
  • Luați în considerare utilizarea unui primer de ochi. Acest produs vă va ajuta să vă prindeți mai bine pielea, făcându-l mai departe și mai ușor de aplicat.
  • Dacă pielea dvs. este foarte întunecată, atunci puteți face culori îndrăznețe cum ar fi Berry și cărămidă roșu arata natural. Ei pot arăta prea dramatic pentru uzura de zi cu zi într-un compactă, dar adesea vor apărea subtilă când pe piele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Trei ochi de ochi în aceeași familie de culori
    • Una sau mai multe perii de ochi
    • Una sau mai multe perii de amestecare
    • Perie înclinată
    • Tus de ochi
    • Rimel
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar