Cum să aplicați machiajul pentru o petrecere fantezie

Pregătirea pentru o petrecere fantezie nu este doar despre rochie și păr - machiajul dvs. este una dintre componentele cheie pentru a vă atinge aspectul dvs. de fantezie. Aplicarea machiajului pentru o petrecere fantezie este mult ca aplicarea machiajului zilnic, cu excepția faptului că puteți merge mai îndrăzneț pe culori și mai dramatic. Veți dori, de asemenea, să faceți o pregătire suplimentară pe fața dvs., astfel încât machiajul dvs. durează în întregul eveniment.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă fața
1. Curățați-vă fața. Înainte de a aplica machiajul pe față, veți dori să o spălați și să eliminați excesul de uleiuri sau murdărie. Utilizați un cleanser blând și spălați-vă fața cu apă caldă și apoi se usucă cu un prosop. Dacă vă aflați la o petrecere pe timp de noapte și ați făcut machiajul din zi, scoateți machiajul cu cârpe sau soluții de removersiune machiaj înainte de a vă spăla fața.
  • 2. Misturați-vă fața. Hidratantul este important să se aplice înainte de machiaj deoarece restabilește uleiurile naturale pe față și vă păstrează fața de a se usca sau de a deveni fulgi. Utilizați un hidratant potrivit pentru tipul de piele și unul care este fără ulei și necomedogen, astfel încât să nu se blocheze porii. Aplicați o picătură de hidratare de dimensiuni trimestru de hidratant pe față și se amestecă.
  • 3. Aplicați grundul. Primerul merge mai departe înainte de restul machiajului și vă ajută machiajul să dureze mai mult. Dacă veți fi târziu, sau la o petrecere în care va exista o mulțime de dans, grundul vă va împiedica să vă reaplicați continuu machiajul. De asemenea, creează un aspect mai mat pe față, ceea ce va elimina orice strălucire. Aplicați câteva puncte mici de primer pe frunte, nas și obraji și apoi amestecați-l cu degetele sau un burete.
  • Un pic merge un drum lung cu grund - nu aplica prea mult cum ar trebui doar să fie o aplicație ușoară. Încercați să evitați zona ochilor așa cum veți aplica mai târziu un grund de pleoapă. Asigurați-vă că permiteți hidratantului dvs. să se usuce înainte de a aplica grundul.
  • După ce ați aplicat grundul dvs., lăsați-l să stea câteva minute înainte de a vă aplica fundația.
  • 4. Utilizați o fundație. După uscarea primerului, aplicați fundația pielii, amestecându-l cu un burete de spumă, degetele sau o perie de fundație. Utilizați o fundație potrivită pentru tipul dvs. de piele și încercați să alegeți o fundație care se potrivește cu culoarea dvs. Dacă nu sunteți sigur, mai întâi testați-l pe linia jaw și apoi uitați-vă la pielea dvs. în lumină, asigurându-vă că culoarea se amestecă.
  • Pentru a vă amesteca în mod adecvat fundația, începeți prin aplicarea fundației la punctele centrale ale feței dvs. (fruntea, nasul, obrajii și bărbia). Apoi, amestecați fundația spre exterior, mergând de la centrul feței, la exteriorul feței.
  • Asigurați-vă că comparați umbra gâtului și maxilarului înainte de a vă deplasa la următorul pas. Vrei ca culorile să se amestece împreună - nu vrei ca fața ta să fie o altă nuanță decât gâtul tău, deci amestecați-l bine.
  • 5. Ascunde pete sau cercuri întunecate. Folosind un concealer care se potrivește și culoarea pielii, dați zonele cu cusur cu un mic punct de concealer. Apoi, amestecați-o încet cu degetul mijlociu. Pe măsură ce amestecați, nu doriți să apăsați prea tare sau amestecați-l prea mult, deoarece acest lucru poate crea roșeață sau chiar elimină concealerul.Acesta este motivul pentru care utilizarea degetului mijlociu este mai bună, deoarece cu degetul arătător puteți aplica mai multă presiune.
  • De asemenea, puteți evidenția ochii cu Concealer, aplicându-l sub pleoapa inferioară și amestecându-l puțin puțin. Vrei ca aceste evidențiere să arate natural, deci amestecați-vă concealerul până când aveți o zonă mai ușoară sub ochii voștri.
  • 6. Setați machiajul cu pudră. Pulberea vă ajută, de asemenea, să rămână la machiaj și vă păstrează fața de a privi uleiul extra. Utilizați o perie de pulbere și baieți-o în pulbere liberă. Apoi glisați cu ușurință pulberea de-a lungul feței, amestecându-l prin făcând niște vârtej mici cu peria. Terminați folosind curse în jos. Acest lucru va păstra firele de păr mici pe fața dvs. de a fi nefiresc într-o direcție ciudată. Asigurați-vă că alegeți o pulbere care se potrivește și culoarea pielii.
  • 7. Aplicați bronzul la contur. Pentru a adăuga un pic de culoare și conturând pe față, aplicați un bronz la două nuanțe mai întunecate decât culoarea pielii. Utilizați o mișcare de măturat cu o perie pe față și creați un trei, pornind de la frunte, mutați-vă la obraji și apoi terminați la bărbie. Bronzerul ar trebui să fie de-a lungul părții părului / fruntei superioare, sub pheekbone și chiar sub linia de maxime. Amestecați-l cu peria ta.
  • Dacă aveți piele palidă, poate doriți să săriți bronzul. Cu toate acestea, nu vă fie frică să utilizați un pic de bronz. Puteți urmări aceiași pași, dar utilizați mai puțin bronzul, deoarece nu doriți să vă întunecați fața neobișnuită. Bronzerul va ajuta la adăugarea unei culori și adâncime față de fața dvs.
  • Bronzerul este adesea folosit pentru contur, dar de obicei este folosit pentru a încălzi un ten. Pentru a explora pe deplin conturul, este necesară o culoare de umbră, cum ar fi o culoare maro deschis sau gri-maro, în funcție de tonul pielii. Punctul de contur este să se joace cu lumina și umbrele feței tale, așa că atunci când întunecă sub pomeții pentru a oferi umbra, vei dori o culoare care va arăta doar câteva nuanțe mai întunecate, ca o umbră reală pe fața ta.
  • Puternicul de pufier și cu atât mai mult amestecați, cu atât mai bine arată astfel încât să puteți obține un ton mai ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Accentuând ochii
    1. Aplicați o pleoapă grund. Îndepărtați degetul în grund și aplicați un strat subțire pe pleoapa superioară, sub înălțime. Acest primer vă va ajuta să dureze mai mult ochii, la fel ca celălalt primer pe care l-ați aplicat. Permiteți grundului să absoarbă în piele și să stea un minut sau cam asa ceva înainte de a aplica restul machiajului.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o petrecere fantezie Pasul 9
    2. Alegeți culorile. Există atât de multe combinații de culori diferite pe care le puteți face pentru machiajul fantezist. Dacă veți avea un eveniment mai formal, vă recomandăm să rămâneți la Browns și Grays. Dacă vă aflați într-un eveniment distractiv, puteți alege să utilizați o fard de strălucire Shimmery. Dacă nu sunteți sigur ce vă arată cel mai bine, încercați câteva nuanțe diferite înainte de petrecerea dvs. Este într-adevăr preferința dvs. personală, dar aici sunt câteva linii directoare pentru culorile de ochi:
  • Pentru ochii maro: deoarece maro este o culoare neutră, aveți o mulțime de opțiuni pentru ochiul tău. Puteți merge cu coppers, purpuri și blues. Într-adevăr, ochii maro pot scăpa cu cele mai multe culori, dar, de obicei, nuanțele mai întunecate arată mai bine.
  • Pentru ochii alunelui: pasteluri și metalice arata cel mai bine pentru această culoare ochi, deoarece ei ajută la a face ochii maro lumina scânteie. Umbrele grele pot ascunde verde subtil și aurul în ochii tăi.
  • Pentru ochii albaștri: tonuri moi, cum ar fi coralul și șampania, adesea arată cel mai bine pe ochii albastri. Se pare foarte întunecat, se poate distrage de la culoarea ochilor, astfel încât lipirea la nuanțele mai deschise va atrage atenția asupra ochilor dvs. fără a distrage culoarea ochilor.
  • Pentru ochii verzi: pentru că ochii tăi au atât de multă culoare, nu trebuie să utilizați multă culoare pentru ochiul tău pentru a-ți face ochii pop. Alegeți fashadows în brunuri strălucitoare sau chiar un purpuriu purpuriu.
  • Folosind o roată de culoare pentru a găsi opusul culorii ochiului este o modalitate excelentă de a vă asigura că ochii tăi ies în evidență. De exemplu, Orange este opusul albastru, astfel încât umbrele oculare cu tonuri portocalii vor ajuta ochii albastru pop, etc.
  • 3. Aplicați fard de ochi. Începeți prin aplicarea unei umbre ușoare, neutre de ochi la pleoapa superioară, sub înălțimea, apoi amestecați-o în crescută cu o perie de sprâncene. Apoi, aplicați o lumină strălucitoare, cum ar fi crema sau albă la colțurile interioare ale ochilor dvs. pentru o evidențiere suplimentară. Apoi, amestecați o umbră mai închisă în creasta ochiului - doriți ca culoarea să fie una sau două nuanțe mai întunecate decât culoarea pleoapelor. În cele din urmă, adăugați o culoare întunecată chiar deasupra înălțimii dvs. și amestecați-o în creasta dvs. cu o pensulă de ochi.
  • Pentru ochii albastri, s-ar putea să luați în considerare utilizarea unei culori de șampanie ușoară pentru pleoapă, o piersică, o culoare corală pentru creasta dvs. și o piersică maro deschisă, aur sau mai întunecată deasupra creșterilor voastre.
  • Pentru ochii maro, aveți o mulțime de flexibilitate. Practic, alegeți o culoare ușoară pentru pleoapele dvs. și mergeți mai întunecată în timp ce vă mutați în sus. Încercați să rămâneți în aceleași nuanțe, deși (nu folosiți un purpuriu pe creasta dvs. și un maro deasupra cresterii dvs.).
  • Pentru ochii alunelui, puteți face un ochi de fumat deschis, folosind o lumină, gri strălucitoare deasupra șanțului ochiului dvs. sau puteți face un ochi purpuriu. Utilizați o culoare deschisă pe pleoapă, mutați-vă la un purpuriu pal sau pastel pe creasta dvs. și apoi aplicați un violet bogat deasupra crescunii (nu mergeți la întuneric ca și Plum).
  • Pentru ochii verzi, du-te pentru un aspect maro strălucitor. Alegeți o șampanie ușoară pentru pleoapă, completați-vă creasta cu o fard de aur sau bej, apoi utilizați un bronz de sticlă deasupra creșterilor voastre.
  • Asigurați-vă că ochiul dvs. nu vă întâlnește cu sprancena. Vrei ca fishadoul tău să se încheie puțin peste creasta ochiului tău și nu mai mare.
  • Pentru a realiza un ochi de fum de Smokey, mai ales fantezie, începeți cu cel mai ușor ton de ochi în ochiul interior (de obicei, albi strălucitori, piersici sau brunuri foarte ușoare), apoi se deplasează peste ochi (spre urechi) cu fiecare umbră devenind progresiv mai întunecat. De exemplu, pe un ochi albastru, ai putea începe cu un alb luminos pe colțurile interioare ale ochilor tăi, apoi acoperiți cea mai mare parte a capacului tău cu o umbră de culoare piersică și, în final, adăugând o piersică mai închisă / aur / bronz (sau oricare dintre culorile mai întunecate se potrivește cu umbrele pe care le-ați folosit) pe colțurile exterioare ale ochilor, amestecându-se în partea exterioară a creației și în jurul marginilor ochiului exterior.
  • 4. Evidențiați-vă ochii cu un ochi de plecare. Puteți utiliza o eyeliner lichid sau creion pe pleoape. Desenați o linie subțire de eyeliner pe pleoapa de sus deasupra liniei de bord, pornind de la colțul ochiului și deplasându-se la capătul pleoapelor. Pentru o linie mai dramatică, puteți crea o aripă sau un ochi de pisică cu ochiul de plecare, desenând linia de trecere a pleoapei cu o jumătate de centimetru sau cam asa ceva.
  • Când faci de sus de ochi, poate fi util să așezi o bucată de bandă lângă ochiul tău, astfel încât ochiul tău să aibă o limită frumoasă. Luați o bucată de bandă scotch o singură centimetru și liniați-o cu marginea exterioară a pleoapei inferioare. Puneți-l într-un unghi, astfel încât se extinde departe de pleoapa superioară spre capătul sprâncenei voastre.
  • Culoarea pe care o alegeți pentru Eyeliner este de până la tine. Black este bun pentru o petrecere fantezie, dar dacă aveți gene de lumină naturală, o lumină sau maro închis poate fi mai potrivită pentru dvs. De asemenea, puteți alege o culoare distractivă ca o bronz de strălucire sau albastru dacă doriți să adăugați niște sclipici la ochi.
  • Puteți folosi și pe linia de ieșire pe linia dvs. de lansare inferioară, dar acest lucru face adesea ochii oamenilor să pară mai mici. Folosind eyeliner de deasupra liniei dvs. de bord și apoi accentuarea bastoanelor dvs. inferioare cu ochiul vă va face ochii să pară mai mari.
  • O perie subțire de ochi înclinate / pensulă poate fi utilizată pentru a ajuta la netezirea oricăror umflături și perfectă că aripa acerbă. Pur și simplu plasați un mic pic de ochelari pe vârful periei și atingeți cu atenție problemele.
  • 5. Aplicați fardul sub ochi. Aceasta este în locul tău de ochi de ochi sau în plus față de ea. Utilizați o umbră medie (nu un alb, dar nu un gri închis.. ceva de genul unui bej sau maro) și aplicați o linie subțire de ochi din colțul exterior al ochiului la mijlocul ochiului cu o pensulă subțire de ochi. Apoi, smudge și amestecați-l cu degetul sau cu o pensulă de ochi.
  • Este într-adevăr preferința dvs. personală ceea ce doriți să faceți sub ochii voștri. Începeți prin aplicarea machiajului superior al ochilor și, dacă vă simțiți că aveți nevoie de ceva mai mult, adăugați sub ochiul ochilor sau fard. Dacă vă place modul în care vă uitați fără ceva sub ochiul dvs., lăsați-l la asta. De asemenea, ați putea alege o culoare distractivă pentru sub ochi ca un albastru deschis sau purpuriu.
  • 6. Aplicați Mascara. Pentru atingerea finală a ochiului dvs., alegeți o rimică potrivită pentru culoarea părului. Îndepărtați peria de rimel în flacon (asigurându-vă că nu o pompați, deoarece acest lucru poate usca mascara) și începeți la baza genelor de sus, sub ele. Apoi, răsuciți-vă o perie de rimeluri prin genele. După ce ați aplicat un strat, aplicați una sau două straturi până când aveți culoarea dorită.
  • Repetați acest pas pe linia inferioară, dar aplicați rimelul în partea de sus a genelor în loc de ele.
  • Dacă aveți părul întunecat, utilizați o rimel negru. Dacă aveți părul deschis, încercați o rimel maro închis sau maro. Încă va arăta mai mult negru pe genele voastre, dar nu vă va face genele să arate spidery.
  • Înainte de a aplica rimelul dvs., puteți utiliza un Curler de genealogie pentru a adăuga definiția la genele dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugând atingeri finale
    1. Aplicați Blush. Dacă intenționați să luați o mulțime de imagini la petrecerea dvs., Blush este important deoarece vă poate ajuta să evidențiați pomeții și să vă împiedicați fața de a privi palid sau spălat. Zâmbiți pentru a localiza mărul obrajilor și apoi glisați pe blush cu o perie roșie, amestecându-l până când vă dați culoarea dorită. Alegeți o culoare roșie potrivită pentru tonul pielii:
    • Fair / Piele Fair: Alegeți un copil roz sau roz pal pentru culoarea tăiată. Acesta este cel mai natural aspect pentru o piele foarte corectă, deoarece alte nuanțe pot arăta portocaliu. Pentru o piele corectă, care este puțin mai întunecată, puteți folosi o blush de piersici într-un satin sau o textura pură. Dacă doriți să mergeți puțin mai dramatic pentru o noapte, puteți folosi o roșie colorată de prune într-o umbră translucidă. Alegeți o brupă colorată de prune care este o umbră sau două întunecate decât culoarea buzelor.
    • Pielea medie: purtați o roșie care este o nuanță de caise, deoarece acest lucru va aduce culorile naturale calde în piele. Puteți purta, de asemenea, o culoare pinky-boabe - deoarece un roz pal arată bine pe pielea echitabilă, un roz mediu va arata bine pe pielea medie. Pentru un aspect mai dramatic, alegeți o culoare Muze Mauve (Pulpple), care are un indiciu de prune.
    • Pielea de măsline: căutați tonuri calde ca o piersică portocalie, care va ascunde subtilitățile verzi din piele. Purtați o roșie de trandafir sau bronz pentru un aspect mai dramatic, care va adăuga căldură pe piele și va ajuta la stimularea culorii de măsline. Dacă aveți piele de măsline echitabilă, puteți folosi aceleași culori, pur și simplu nu aplicați atât de multă roșie.
    • Pielea întunecată: Du-te pentru nuanțe îndrăznețe, foarte pigmentate, cum ar fi stafide, cărămidă și afine. Pentru un aspect dramatic, alegeți o mandarină strălucitoare care va fi frumoasă și subtilă pe pielea întunecată.
  • 2. Uimurizați-vă buzele. Acest pas este benefic atunci când știți că veți purta mult timp rujul dvs. Hidratarea buzelor vă ajută să le pregătiți pentru rujul dvs. prin eliminarea oricărei uscăciune. Aplicați un scrub de zahăr sau exfoliant la buze. Apoi, clătiți-o și aplicați un strat de balsam de buze. Permiteți balsamului de buze să stea pe buze timp de câteva minute, apoi să-l ștergeți.
  • 3. Utilizați o linie de buze pentru a vă linge buzele. Alegeți un creion sau o căptușeală care seamănă foarte mult cu culoarea buzei naturale. Acest lucru va ajuta la prevenirea rujului dvs. de la sângerare peste buze. Pentru a păstra culoarea de la estomparea de la buze, puteți de asemenea culori în buze cu linia de buze.
  • 4. Aplicați un îndrăzneț ruj culoare. Pentru că veți merge la o petrecere de lux, aveți posibilitatea de a purta o culoare distractivă sau îndrăzneață. Începeți de la centrul buza superioară și glisați un strat subțire de ruj spre exterior, încercând să rămâneți în interiorul buzelor. Apoi, aplicați rujul la buze de jos și frecați buzele împreună pentru a acoperi uniform. Puteți alege un roșu strălucitor, roșu închis, roz sau dacă doriți ceva simplu alegeți o culoare neutră. Încă o dată, este preferința dvs. personală. Iată câteva idei pentru culorile buzelor:
  • Pentru pielea corectă: culori de fructe de pădure sau nuanțe pe bază de albastru de roșii și purpuri - roz deschis, cum ar fi rozurile de bomboane și zahăria, cum ar fi perla, miere și corali de ieșire - miere brună - prune adânci pentru un aspect dramatic
  • Piele medii / bronz: roșii luminoase, pe bază de portocale - strălucitoare sau fructe de culoare roz - strălucitoare piersici și corali - maro pe bază de aur - și fructe de padure adânci.
  • Piele de măsline: cărămizi sau roșii ruginite - lumină, lucioasă roz - maronii pe bază de piersici și bare maronii cu indicii de culoare roz - medie de prune sau de boabe
  • Pielea întunecată: Ruby, Candy Apple și Garnet Reds - Punch și Fuchsia Pinks - Pierderea copacilor Nude - Deep, Brown Browns - Mulberry și prune profund
  • 5. Ștergeți buzele cu un țesut. Odată ce ați aplicat rujul, este posibil să doriți să eliminați o parte din culoarea sau orice exces de ruj. Ia un țesut și îl îndoiți în jumătate, apoi puneți-l între buzele voastre. Apăsați buzele în jos peste țesut de câteva ori până când nu mai apare rujul de pe buze atunci când este aplicat țesutului. Apoi, atingeți marginea sau în afara buzelor cu țesut și concealer.
  • O altă modalitate de a blot rujul este de a ține cu grijă un țesut peste buze, și dab la buzele tale cu o perie mare pufoasă (ca o perie roșie). Acest lucru ia culoarea excesului de buze în mod egal de buzele dvs., fără a obține pe fața dvs. sau peria (atâta timp cât vă dați doar buzele și nu vă dați prea mult, adică!).
  • 6. Setați machiajul cu machiajul de fixare. După ce ați aplicat tot machiajul dvs., puteți spritz un spray de setare pe față, astfel încât machiajul dvs. să dureze mai mult. Țineți pulverizarea un picior sau cam departe de față și pulverizați un strat de lumină pe față. Apoi, permiteți-i să se usuce.
  • Acest spray este potrivit pentru toate tipurile de piele, dar dacă aveți pielea sensibilă sau uscată, încercați să evitați spray-urile cu alcool, deoarece acestea vă pot usca pielea.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o parte fantezie Pasul 20
    7. Terminat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Începeți întotdeauna cu un strat ușor de machiaj și adăugați de acolo. Este mult mai ușor să adăugați machiaj decât să o scoateți.
  • Tipul de machiaj pe care îl purtați va depinde de petrecere. Dacă vă aflați la o petrecere formală, atunci un machiaj mai natural poate arăta mai bine. Dacă veți merge la o petrecere ca un bal sau un dans, atunci mai întunecate, culorile mai îndrăznețe pot fi mai bune.
  • Dacă pielea dvs. este în mod natural uleioasă, încercați să utilizați mai multe produse de piele fără ulei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar