Cum să curăț perii de machiaj oval

Perii rotunde de machiaj sunt populare deoarece părurile lor extra-dene se simt moi pe piele și se aplică machiaj foarte uniform. Spălați-i ca pe tine curat perii obișnuite pentru a preveni construirea bacteriilor și a le face să dureze mai mult. Puteți utiliza un săpun blând de la cabinetul dvs. de medicament sau să faceți propriul dvs. de curățare cu obiecte de uz casnic dacă preferați să utilizați mai multe produse naturale. Cel mai important, curățați întotdeauna perii rotunde într-un model de învârtire pentru a pătrunde în periile dense și pentru ai ajuta să-și mențină forma.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o curățare de bază cu săpun
  1. Imagine intitulată Curățenie Oval Machiaj Perii Pasul 1
1. Umezi peria cu apă caldă. Doar umezi periile periei. Evitați să obțineți apă în zona în care mânerul periei întâlnește capul. Acest lucru poate slăbi adezivul care ține părul la perie. Încercați să scufundați părul într-un castron de apă caldă pentru a vă asigura că nu vă înmuiați mânerul.
  • Umpleți chiuveta cu apă caldă pentru a scufunda peria în cazul în care nu doriți să utilizați un castron.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 2
    2. Spălați peria cu săpunul barului. Foarte ușor se ridică suprafața umedă a periei dvs. împotriva săpunului. Utilizați un săpun foarte ușor. După spălare, clătiți bine peria cu apă caldă curată.
  • Curățați peria a doua oară dacă apa nu rulează curat când îl clătiți.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 3
    3. Curățați peria cu săpun lichid sau șampon pentru copii. Aceasta este cea mai bună pentru perii cu părul sintetic. Puneți un dab de săpun lichid sau șampon pentru copii în palma mâinii tale. Se învârte cu peria umedă împotriva palmei. Adăugați o mică apă, dacă este necesar pentru a crea un spațiu bun. Clătiți părul periei în apă caldă.
  • Repetați dacă apa nu rulează curat când clătiți peria.
  • Încercați acest lucru cu săpunul de mâncare dacă perii sunt înfundate cu machiaj pe bază de ulei, deoarece este făcut pentru a lupta împotriva grăsimii dure.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea cu articolele de uz casnic
    1. Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 4
    1. Asigurați-vă propriul curățare. Combinați ½ ceasca (120 ml) de hazel de vrăjitoare cu două lingurițe (9.857 ml) de săpun ușor castrat și o ceașcă (240 ml) de apă distilată. Agită bine. Se rotește peria în această soluție, apoi clătiți-o complet în apă caldă.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 5
    2. Curățați peria în oțet și apă. Se combină ¼ cană (60 ml) de oțet alb și ½ cană (120 ml) de apă și stocați-o într-un borcan curat. Se toarnă o parte din această soluție într-un castron superficial și rotiți ușor părul periei în soluție. Schimbați apa dacă devine foarte murdar pe măsură ce vă curățați. Clătiți peria curată în apă caldă.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 6
    3. Dezinfectați-le cu alcool. Dacă periile dvs. par a fi deosebit de murdare sau rigid, clătiți-le cu 70% alcool izopropilic. Le puteți spăla cu un săpun în prealabil și utilizați alcoolul în loc de apă când le clătiți. Permiteți-le să se usuce complet înainte de a le folosi.
  • Dacă aveți nevoie să vă curățați periile în grabă și nu aveți timp să le lăsați să se usuce, spritz unele alcool de frecare pe un prosop de hârtie, apoi se rotește peria pe prosop. Când nu mai vedeți mai mult produs, sunteți bine să mergeți!
  • Spritz-le cu spray antibacterian și le-au uscat pentru o abordare foarte rapidă a curățării și dezinfectării.
  • Metoda 3 din 3:
    Uscarea perii
    1. Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 7
    1. Strângeți apă suplimentară. După clătirea perii, luați un prosop curat sau un prosop de hârtie și strângeți ușor apa suplimentară din perii. Nu vă ștergeți perii împotriva prosopului, deoarece acest lucru poate cauza părul să se slăbească și să cadă. Și nu scutură niciodată apa suplimentară, care poate slăbi și părul.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 8
    2. Puneți-o plat. După stoarcerea apei suplimentare, puneți peria peste marginea mesei cu periile orientate în jos și folosiți degetele pentru a remodela părul. Aceasta va menține forma periei și va împiedica scurgerea apei suplimentare în capul periei. Puneți un prosop sub perii umede.
  • Lăsați periile să se usuce timp de aproximativ 24 de ore înainte de a le folosi din nou.
  • Nu lăsați niciodată perii să se usuce în timp ce stați în poziție verticală - acest lucru poate ruga părțile metalice ale mânerului și, de asemenea, slăbiți adezivul din cap în care părul se întâlnesc cu mânerul.
  • Imagine intitulată Perii de machiaj oval curată Pasul 9
    3. Remodelați perii. Odată ce periile tale sunt uscate, ușor de ieșit. Utilizați degetele pentru a vă remodela perii dacă este necesar. De asemenea, puteți obține părul ușor umed pentru a le remodela.
  • Imagine intitulată Clean Oval Machiaj Perii Pasul 10
    4. Aburați-le în formă. Țineți perii în abur dintr-un vapor de îmbrăcăminte pentru câteva secunde, apoi remodelați ușor suprafața cu degetele. Încercați să le țineți în abur dintr-un canal de fierbere de ceai dacă nu aveți un abur de îmbrăcăminte. Lăsați peria să se răcească înainte de ao folosi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar