Cum să adăugați efecte asupra imoviei

IMOVIE permite utilizatorilor să adauge efecte video la clipurile video în cadrul proiectelor lor IMOVIE. Prin deschiderea "Efecte" Meniu, puteți utiliza numeroase opțiuni din lista de efecte și personalizați cât timp efectele durează clipul. Diferitele efecte permit, de asemenea, personalizarea efectivă suplimentară pentru a crea exact ceea ce doriți, cum ar fi schimbarea Hue, ușurința și personalizarea culorilor în cadrul "Ajustați culorile" opțiune. Meniul Effects vă permite, de asemenea, să previzualizați efectul dvs. video înainte de ao aplica, modificând clipul video existent.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 1
1. Deschideți programul dvs. IMOVIE. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de Imovie descărcată pe computerul dvs. Trebuie să aveți versiunea 8.0.4 sau mai mult pentru a continua cu adăugarea de efecte video la proiectul dvs. IMOVIE.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 2
    2. Selectați proiectul IMOVIE pe care doriți să îl adăugați la meniul Bibliotecii de proiecte din coloana din stânga a ferestrei Imovie.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Efecte" Butonul situat în panoul de meniu sub zona clipurilor video.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 4
    4. Selectați clipul pe care doriți să îl puneți efectele în secțiunea Vizualizare / editare video situată în partea de sus a ferestrei Imovie.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 5
    5. Selectați un efect pentru a adăuga la acel clip video specific prin derularea opțiunilor efectului din meniul Effects.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 6
    6. Setați cât timp doriți ca efectul să aibă loc pe clipul video selectat tragând "Efect în" și "Efect Out" glisoare situate deasupra opțiunilor de efect video din meniul Effects. Când setările glisoarelor sunt 00:00, efectul video va apărea și va dispărea rapid, spre deosebire de trecerea treptată în și în afara.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra IMOVIE Pasul 7
    7. Apasă pe "previzualizare" Pentru a verifica dacă efectul video va arăta înainte de ao aplica la clipul video. Acest buton este situat în colțul din stânga sus al meniului de efecte, direct deasupra "aplica" buton. Ajustați caracteristicile efectului în consecință până când atingeți rezultatul dorit.
  • Imagine intitulată Adăugați efecte asupra pasului IMOVIE 8
    8. Faceți clic pe "aplica" Butonul din colțul din stânga sus al meniului Efecte pentru a trimite efectele video la clipul video selectat. O bara de progres roșu va apărea pe clipul video selectat pentru a vă arăta că este aplicat efectul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să eliminați un efect dintr-un clip video, trebuie să faceți acest lucru înainte ca proiectul IMOVIE să fie salvat și înainte ca gunoiul IMOVIE să fie golit. Pentru a elimina un efect, faceți clic pe clipul video care are efectul pe care doriți să îl eliminați, apoi mergeți la "Avansat" și faceți clic pe "Restore clip." Aceasta va restabili apoi clipul înapoi la versiunea originală.
  • Pentru a aplica mai mult de un efect la un clip video din cadrul proiectului dvs. IMOVIE, repetați pașii de mai sus pentru fiecare efect pe care doriți să îl adăugați.
  • Asigurați-vă că salvați proiectul dvs. IMOVIE după editarea efectelor video, astfel încât munca dvs. nu este pierdută.
  • Avertizări

    Dacă există o tranziție pe clipul video, încercați să adăugați un efect, trebuie mai întâi să eliminați tranziția pentru ca efectul să aibă loc. Economisiți timp și efort inutil prin editarea tranzițiilor după aplicarea efectelor dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar