Cum de a repara machiajul rupt

Este întotdeauna o zi tristă când pulberea dvs. compactă fisură după ce l-ați lăsat pe podea sau rujul se topește sau se rupe în geantă. În timp ce machiajul dvs. nu va fi la fel de perfect ca atunci când ați cumpărat-o pentru prima dată, este cu siguranță posibil să faceți din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Repararea pulberilor crăpate
  1. Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 1
1. Acoperiți pulberea compactă cu folie de plastic. Aduna toate piesele pulberii tale compacte cracate si pune-le in tigaie. Plasați învelișul din plastic peste pulberea compactă, astfel încât marginile panului să fie complet acoperite.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 2
    2. Zdrobiți pulberea în bucăți mici în interiorul compactului. Utilizați o lingură sau degetele pentru a zdrobi pulberea, astfel încât să devină foarte slăbită. Înfășurarea din plastic vă va permite să zdrobiți pulberea fără să vă distrugeți degetele sau să faceți o mizerie.
  • Pentru o fixare ușoară, doar zdrobiți machiajul complet pentru a crea o pulbere liberă. Este posibil să aveți nevoie să transferați pulberea într-un alt recipient, astfel încât să nu se scurgă.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 3
    3. Adăugați câteva picături de alcool de frecare la pulbere. Scoateți folia de plastic și umpleți un cădere sau o lingură cu alcool de frecare. Drop câteva picături în pulberea compactă - doriți să încercați să creați o textură asemănătoare pastei. Câte picături pe care le adăugați vor depinde în mare măsură de dimensiunea compactului, deci începeți cu 2 sau 3 și mergeți de acolo.
  • Dacă vă depășiți pulberea, nu vă faceți griji - va dura mai mult să se usuce.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 4
    4. Neteziți pasta folosind o lingură. După ce ați creat o pastă cu pulberea și frecați alcoolul, aplatizați-l folosind o lingură, astfel încât partea de sus este frumoasă și netedă. Încercați să vă asigurați că pasta atinge toate marginile compactului și că nu există bule de aer.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 5
    5. Lăsați pulberea să se usuce timp de 24 de ore. Odată ce pulberea este netedă, ștergeți orice reziduu în jurul marginilor compactului. Lăsați pulberea să se usuce timp de 24 de ore sau peste noapte. Odată ce este uscat, este gata să fie folosit din nou!
  • Lăsați recipientul deschis în timp ce alcoolul este uscat.
  • Această metodă funcționează bine pentru fanii de ochi crăpați, roșii, bronzoare, highlightri și pulberi rupte.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 6
    6. Îndepărtați o oglindă compactă ruptă cu un prosop de hârtie înmuiat de acetonă. Dacă oglinda compactului este zdruncinată când pulberea crăpată, este mai bine să scoateți oglinda în întregime. Asigurați-vă că nu există sticlă în pulbere și apoi acoperiți pulberea cu folie de plastic sau o cârpă. Umeziți un prosop de hârtie sau o cârpă cu acetonă și începeți să slăbiți lipiciul menținând oglinda atașată la compactă, răzuindu-i piesele de sticlă cu un instrument mai clar. Utilizați acetonă pentru a elimina orice reziduu suplimentar.
  • Dacă doriți să găsiți o altă oglindă pentru a înlocui unul rupt, vizitați un magazin de meserie sau mergeți online.
  • Protejați-vă degetele de a fi tăiate cu sticlă prin purtarea mănușilor, dacă doriți.
  • Metoda 2 din 2:
    Restabilirea rujului rupt
    1. Imagine intitulată Fix rupt machiaj Pasul 7
    1. Topi capetele rujului tău dacă ar fi rupt în jumătate. Dacă rujul dvs. sa rupt în jumătate, reatașați-l prin topirea pieselor înapoi. Faceți capetele pieselor rujului neted folosind un tampon de bumbac, apoi utilizați o brichetă pentru a înmuia baza. Imediat după ce baza rujului este ușor topită, înmuiați capătul piesei care a izbucnit. Lipiți piesele împreună cu atenție, folosind bricheta pentru a topi ușor marginile în care se conectează astfel încât să le puteți netezi cu ajutorul unui tampon de bumbac.
    • Răsuciți rujul până când este complet extins înainte de a începe să reparați rujul pentru a face procesul mai ușor.
  • Imagine intitulată Fix rupt machiaj Pasul 8
    2. Scoateți partea de jos a rujului dvs. dacă sa rupt la bază. Dacă rujul dvs. sa întâmplat să renunțe la dreapta acolo unde este atașat la bază, fixarea este super-ușoară. Utilizați o scobitoare, PIN Bobby sau alt instrument mic pentru a scoate rujul blocat în partea de jos a bazei. Acum luați partea de sus a rujului care a izbucnit și îl pune înapoi în bază.
  • Imagine intitulată Fix rupt machiaj Pasul 9
    3. Achiziționați o matriță de ruj reutilizabil dacă rujul se topește frecvent. Dacă locuiți undeva fierbinte sau rujul dvs. păstrează topirea, luați în considerare cumpărarea unei matrițe de ruj reutilizabile. Cel mai bun loc pentru a găsi acestea este online, și costă aproximativ 15 $.
  • Imagine intitulată Fix machiaj rupt Pasul 10
    4. Transferați rujul într-un recipient dacă nu poate fi fixat. Dacă rujul dvs. este spart în bucăți sau pur și simplu nu poate fi restabilit, topiți-l. Așezați bucățile de ruj într-o lingură mare și le topiți folosind o brichetă. Odată ce totul este topit, transferați-l într-un mic container sau paletă înainte de ao pune în congelator să se înțepenească. Acum puteți folosi degetul pentru a aplica rujul sau pentru a folosi o perie de buze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar