Cum să depuneți mac ocheshadow

Cosmeticele Mac face ca unele dintre cele mai înalte de calitate, disponibile, de aceea atât de mulți artiști de machiaj profesionist le poartă în kiturile lor. Dacă aveți o grămadă de ochi de ochi în colecția dvs., totuși, ați observat probabil cât de voluminos este ambalajul. Din fericire, există o modalitate de a elimina umbrele de la compactele lor și de a le organiza într-o paletă care ocupă mult mai puțin spațiu. În timp ce folosiți căldură pentru a depune, umbrele sunt probabil una dintre cele mai frecvente metode, puteți face, de asemenea, fără căldură dacă aveți instrumentele potrivite.

Pași

Metoda 1 din 5:
Pregătirea ochilor pentru depunerea încălzită
  1. Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 1
1. Acoperiți zona de lucru. În timp ce scopul este de a păstra umbrele ochiului în tact când le depuneți, puteți uneori să picături pulberea și să provoace praf și particule să se desprindă. Este o idee bună să acoperiți masa sau să vă contorizați că lucrați cu prosopul de hârtie, ziarul sau câteva prosoape vechi pe care nu vă deranjează să fiți colorați.
  • Pentru că lucrați cu obiecte încălzite, ar trebui să aveți și un trivit în zona de lucru pentru a proteja suprafața de la lumânare sau fier plat.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 2
    2. Deschideți umbra ochilor compactă și găsiți crestătura în față. În partea din față a compactului, veți observa o mică notă în care închideți compactul. Chiar deasupra ei, puteți vedea o linie subțire în care carcasa din plastic a panului se potrivește în compact. Acolo va trebui să lucrați pentru a separa cele două.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 3
    3. Lipiți un instrument ascuțit în canelură pentru a opri plasticul din jurul umbrei. Când ați găsit canelura dintre carcasa din plastic pentru umbră și compactă, luați o sculă mică, subțire cu un vârf ascuțit și lucrați în canelură. Panca-l în canelură pentru a vă oferi o pârghie.
  • Puteți utiliza un cuțit de bucătărie ascuțită, cuțit de artizanat sau o spatulă de machiaj flexibilă, pe care o puteți găsi de obicei pe site-urile de alimentare cu frumusețe sau cosmetice.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 4
    4. Împingeți instrumentul înainte și înapoi pentru a elibera carcasa din plastic din compact. Odată ce instrumentul dvs. este înclinat între carcasa de plastic a panului de ochi și compactă, îl încânta înainte și înapoi pentru ao slăbi. Cu cât muți mai mult instrumentul, cu atât veți putea să-l lipiți sub carcasa din plastic. Când aveți suficientă pârghie, veți putea să afișați carcasa din plastic și o tigaie de ochi în interiorul ei liberă.
  • Asigurați-vă că vă luați timpul când vă înghițiți carcasa ochilor liberi de la compactă pentru a evita ruperea plasticului și deteriorarea umbrei. Dacă vă simțiți o rezistență puternică, continuați cu ușurință curățați instrumentul înainte și înapoi până când vă puteți simți că locuința începe să se desprindă.
  • Metoda 2 din 5:
    Depunerea ochilor cu o lumânare
    1. Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 5
    1. Lumina o lumânare mică și folosește clești pentru a ține umbra deasupra flăcării. După ce ați eliberat carcasa din plastic a umbrei din compactă, luminează o lumânare mică. Utilizați o pereche de clești pentru a vă permite să țineți partea din spate a carcasei din plastic peste flacăra lumânărilor fără să vă arzi. Țineți carcasa din plastic peste flacără timp de 30 de secunde până la 1 minut sau până când adezivul ținând tigaia în interiorul carcasei începe să se topească.
    • O lumină mică de ceai este o lumânare ideală pentru a vă folosi pentru depotarea ochilor.
    • Nu permiteți flacăra să atingă efectiv plasticul sau poate prinde focul. Țineți-o câțiva centimetri deasupra flăcării.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 6
    2. Împingeți-l pe partea din spate a umbrei cu un instrument pentru a fi liber. După 30 de secunde, luați-vă instrumentul ascuțit și apăsați-l pe partea din spate a carcasei din plastic. Scopul este de a împinge panoul de ochi din carcasă odată ce adezivul este suficient de slab.
  • Nu doriți să forțați tigaia din carcasă dacă adezivul este încă puternic sau puteți rupe fardul în acest proces. Dacă tigaia nu se va pierde când apăsați pe spate, țineți-o din nou peste flacără pentru a topi adezivul.
  • Când apăsați pe partea din spate a carcasei, vă ajută să vizați centrul plasticului.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 7
    3. Permiteți tigaia de ochi să se răcească. După ce eliberați fardul din carcasa din plastic, tava metalică va fi probabil fierbinte. Lăsați-o să se răcească timp de câteva minute înainte de ao eticheta, puneți-o într-o paletă sau altfel mânerului.
  • Setați tigaia de ochi pe un trivot sau o petrol pentru a se răci, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distrugerea căldurii suprafața de lucru.
  • Metoda 3 din 5:
    Folosind un fier plat pentru a depune fardul
    1. Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 8
    1. Conectați fierul plat și transformați-l la cea mai mare setare. Pentru a genera suficientă căldură pentru a topi adezivul care deține tigaia de ochi în plastic, este important ca fierul tău plat să fie cât mai cald posibil. Puneți-o pe un trivit în zona de lucru, astfel încât una dintre plăcile sale este plată împotriva mesei sau a contorului. Porniți fierul și setați-l la cea mai mare setare.
    • Dați fierul plat câteva minute pentru a vă încălzi după ce îl întoarceți, așa că știți că a ajuns la setarea de căldură dorită.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 9
    2. Așezați umbra ochiului în carcasa din plastic pe placa fierului. Luați fishadow-ul în carcasa din plastic și puneți-o pe placa de fier care se odihnește pe suprafața de lucru. Permiteți plasticului să stea pe fier timp de 15 până la 20 de secunde, astfel încât adezivul să aibă timp să se topească înainte de ao scoate.
  • Utilizați o pereche mică de clești sau clești pentru a îndepărta carcasa din plastic din fier plat fierbinte sau vă puteți arde degetele.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 10
    3. Țineți un instrument de amplasare împotriva centrului din spate al carcasei din plastic pentru a elibera tigaia de ochi. Luați un instrument cu o margine punct și apăsați-o împotriva carcasei din plastic din centru. Împingeți plasticul până când ochiul Pan Pops gratuit.
  • Dacă este posibil, purtați mănuși rezistente la căldură atunci când țineți plasticul pentru a apăsa scula împotriva. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la plasticul fierbinte care vă arde. Dacă nu aveți mănuși, asigurați-vă că țineți plasticul în jurul marginilor, care nu se odihneau pe placa fierului.
  • Dacă se simte ca tava este rezistentă, poate doriți să o așezați înapoi pe fierul plat timp de câteva secunde pentru a slăbi adezivul.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 11
    4. Lăsați ochii să se răcească. Panul de ochi va fi fierbinte când îl apăsați liber de carcasa din plastic. Asigurați-vă că lăsați-o să se răcească pe un prosop sau o trivet timp de câteva minute înainte de ao manipula.
  • Metoda 4 din 5:
    Obținerea ochilor cu alcool
    1. Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 12
    1. Se toarnă aproximativ 99% alcool izopropilic într-un vas mic. Alcoolul izopropilic poate ajuta la dizolvarea adezivului care deține tigaia de ochi în carcasa din plastic. Luați un fel de mâncare mică și turnați câteva linguri (45 ml) de 99% alcool izopropilic în ea sau suficient pentru toate umbrele pe care intenționați să le depuneți.
    • În timp ce puteți utiliza diferite procente de alcool, cum ar fi 70% alcool izopropilic, cu atât este mai mare procentul, cu atât mai repede se va usca și se va dizolva adezivul.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 13
    2. Aplicați alcoolul în jurul tigaiei de umbră în compacte și lăsați-o să stea. Luați un picură de medicamente și ridicați o cantitate mică de alcool. Rulați dropperul medicamentului în jurul tijei de ochi pentru a distribui alcoolul dintre tigaie și carcasa din plastic. Permiteți alcoolului să lucreze la adeziv timp de 30 de secunde la 1 minut.
  • Dacă nu aveți un picper de medicamente, utilizați un tampon de bumbac pentru a absorbi o parte din alcoolul din castron. Rulați tamponul de bumbac în jurul tigaiei, apăsând ușor pentru a stoarce alcoolul dintre tigaie și carcasa din plastic.
  • Nu vă faceți griji dacă primiți alcool pe ochiul însuși. Nu va face rău machiajului. De fapt, alcoolul izopropilic este adesea folosit pentru a repara ochelari zdrobite, roșii și pulberi.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 14
    3. Rulați un cuțit de ambarcațiune sau alt obiect ascuțit între tigaie și carcasa din plastic pentru ao slăbi. Luați un cuțit de ambarcațiune sau alt instrument ascuțit și apăsați-l între tava și carcasa din plastic. Rulați-l de-a lungul tigaiei pentru ao slăbi ușor din plastic.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 15
    4. Panca sa scula sub praful.Când simți că panoul începe să dai în timp ce lucrați cuțitul de artizanat în jurul său, alunecați-vă instrumentul sub tigaie pentru a crea pârghie. Apăsați în sus cu cuțitul pentru a curăța cu atenție Panul de ochi din carcasa din plastic.
  • Dacă există adeziv uscat pe partea din spate a panoului de ochi, rulați un alcool mai mic peste el, lăsați-l să stea un minut și apoi să vă folosească scula sau degetul pentru a răsturna lipiciul.
  • Metoda 5 din 5:
    Organizarea umbrelor după depunere
    1. Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 16
    1. Plasați un magnet pe partea din spate a panoului de umbră. Mac nu pune magneți pe spatele tigăi de ochi, dar cele mai multe palete libere sunt magnetizate. Pentru a repara umbrele depozitului, astfel încât să le puteți plasa într-o paletă, luați un autocolant de magnet pe care îl puteți găsi pe o varietate de site-uri de alimentare de frumusețe, precum și la magazinele de artizanat și puneți-o pe partea din spate a panoului de ochi.
    • Unele palete libere includ autocolante magnetice, deci nu trebuie să le achiziționați separat.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 17
    2. Etichetați spatele umbrei cu numele. Mac plasează etichetele cu numele de umbră al ochilor de pe partea din spate a compactului, așa că atunci când depozitați, nu există nici o etichetă pe tigaie. Dacă doriți să vă amintiți numele de umbră, faceți o etichetă rotundă pe care o puteți găsi la un magazin de birou, puneți-l pe partea din spate a tijei și scrieți numele de umbră cu un stilou sau un marker.
  • De asemenea, puteți utiliza un marker permanent pentru a scrie umbra direct pe partea din spate a autocolantului magnetului pe care îl plasați pe partea din spate a panoului de ochi.
  • Dacă utilizați una dintre metodele încălzite pentru a depune umbra dvs., puteți utiliza, de asemenea, căldura pentru a elimina autocolantul din partea din spate a compactului. Țineți compactul peste flacăra lumânărilor sau plasați-o pe fierul plat pentru doar câteva secunde pentru a slăbi adezivul autocolantului. Utilizați degetul sau o spatulă pentru a opri o margine a autocolantului și apoi coaja. Apăsați pe partea din spate a magnetului pentru a eticheta umbra.
  • Imagine intitulată Depot Mac Eyeshadow Pasul 18
    3. Setați umbra într-o paletă Mac sau o altă paletă magnetică. Odată ce ochiul dvs. deprimat are un magnet și este etichetat, îl puteți pune într-o paletă. Unele palete au puțuri specifice că tigăi umbrelor se potrivesc direct. Altele au o suprafață plană, magnetizată, care vă permite să plasați tigăi umbrite în orice configurație pe care o doriți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți nou depozitat, puteți să vă crăpați sau să rupăm unele umbre la început. Cel mai bine este să începeți cu o fard de ochi că nu vă deranjează posibil să vă dăunezi și să vă mutați pe alte nuanțe atunci când aveți mai multe practici.

    Avertizări

    Utilizați prudență atunci când lucrați cu un instrument ascuțit, cum ar fi un cuțit de bucătărie sau un cuțit de ambarcațiune. Este foarte ușor să alunecați și să vă tăiați.
  • Utilizați prudență atunci când lucrați cu o flacără deschisă sau cu fier fierbinte. Puteți să vă ardeți cu ușurință sau să începeți un foc dacă nu sunteți atent.
  • Dacă utilizați una din metodele de depunere încălzite, asigurați-vă că camera lucrează este ventilată corespunzător. Când plasticul se topește, poate da fumul toxic. Deschideți o fereastră sau două înainte de a începe să lucrați.
  • Lucruri de care ai nevoie

    Toate metodele

    • Prosoape de hârtie, ziar sau prosoape vechi
    • Trivet sau Photholder
    • Cuțit de bucătărie, cuțit de ambarcațiune sau o spatulă flexibilă de machiaj flexibilă
    • Magnet autocolante
    • Etichete
    • Goliți paleta de ochi de ochi

    Metoda de lumânare

    • Lumânare mică
    • Cleşte

    Metoda de fier plat

    • Metoda de fier plat
    • Clești sau clești

    Nici o metodă de căldură

    • 99% alcool izopropilic
    • Eyedropper
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar