Cum să evitați să faceți greșeli de machiaj

Machiajul poate fi un instrument puternic în îmbunătățirea frumuseții dvs. naturale. Cu toate acestea, dacă nu o utilizați în mod corect, puteți să vă retrageți de la aspectul dvs. Indiferent dacă aleg și se aplică în mod corespunzător fundația, completați-vă sprâncenele în mod natural sau amintiți-vă să vă spălați periile în mod regulat, unii pași mici pot face toată diferența în modul în care vă arătați și vă simțiți când purtați machiajul preferat.

Pași

Partea 1 din 4:
Obținerea corectă a fundației și a concealerului
  1. Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 1
1. Pregătiți-vă pielea înainte de înființare. Dacă puneți fundație pe pielea uscată, fulgeră sau foarte grasă, se va încheia în căutarea tortității. Întotdeauna curățați-vă fața înainte de a pune pe machiaj și exfoliați pielea de una până la două ori pe săptămână pentru a menține pielea netedă și clară. În cele din urmă, asigurați-vă că utilizați un hidratant înainte de machiaj, astfel încât pielea dvs. să fie hidratată corespunzător.
  • Este o idee bună să aplicați și un primer înainte de fundație. Nu numai că oferă o bază pentru machiajul dvs. pentru a rămâne astfel încât să dureze toată ziua, un grund poate completa porii, linii fine și riduri, astfel încât fundația dvs. merge mai ușor.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 2
    2. Testați nuanțe de fundație pe linia jaw. Când încercați să găsiți umbra de fundație potrivită la magazin, probabil că o glisați pe spatele mâinii pentru ao testa. Dar pielea de pe mâna ta, de obicei, nu este aceeași nuanță ca fața ta, așa că ați încheiat fundația de cumpărare prea întunecată. În schimb, testați fundația de-a lungul liniei jaw pentru a vă asigura că se potrivește atât cu fața și gâtul.
  • Asigurați-vă că testați fundația în lumina naturală pentru a fi sigur că este umbra potrivită pentru dvs.
  • Chiar dacă sunteți încrezător că fundația dvs. se potrivește atât cu fața și gâtul, este o idee bună să se amestece puțin peste linia jaw și pe gât, astfel încât să nu vă încheiați cu o linie între cele două.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 3
    3. Aplicați fundația cu o perie sau un burete. În timp ce ar putea fi mai ușor să vă puneți fundația cu degetele, vă poate lăsa de fapt cu un finisaj de prăjit,. În schimb, dați fundația pe față cu degete curate și utilizați o perie de fundație sau un burete în formă de ou pentru ao amesteca. Veți obține un efect aerian dacă apăsați și bucurați machiajul cu instrumentul de alegere.
  • Evitați periile plane fundamentale care arata ca perii de vopsea - pot oferi o finisare dur. În schimb, căutați o perie densă, plină, care va amesteca fundația mai eficient.
  • Dacă folosiți un burete, umeziți-l mai întâi sub chiuvetă. Scrierea excesului de umiditate, deci este doar umezeală, apoi utilizați-o pentru a amesteca fundația. Care va păstra buretele de la înmuierea prea multor machiaj.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 4
    4. Alegeți un concealer de ochi care este doar o singură umbră mai ușoară decât pielea ta. S-ar putea să vă gândiți că folosiți un concealer super-lumină vă va străluci zona subterală. Cu toate acestea, folosind o umbră care sunt două până la trei nuanțe mai ușoare decât fundația dvs. va evidenția doar zona și vă va oferi ochi de raccoon invers. În schimb, optați pentru un concealer care este doar o singură umbră mai ușoară decât fundația dvs. sub ochii pentru strălucirea subtilă.
  • Este de obicei cel mai bine să se amestece în ochi de ochi cu un deget curat, mai degrabă decât o perie sau un burete. Căldura de pe deget ajută la topirea mai ușor în piele, deci este mai puțin probabil să crească.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 5
    5. Utilizați un concealer care se potrivește cu fundația dvs. exact pentru decoloare. Dacă utilizați un concealer mai ușor decât fundația dvs. pe acnee, cicatrici, pete de vârstă și alte decolorări, veți încheia doar atenția asupra zonelor pe care încercați să le ascundeți. În schimb, aplicați un concealer care se potrivește exact cu fundația, astfel încât acestea să se amestece fără probleme.
  • Pentru amestecarea concealerului pe față, o perie sau un burete funcționează în mod obișnuit. Ele ajută produsul să se topească în piele fără a îndepărta prea mult pigmentul, astfel încât petele întunecate să rămână ascunse.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând restul machiajului de față
    1. Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 6
    1. Aplicați pulberea strategică. Folosirea prea multor praf de setare vă poate oferi un aspect de prăjituri care evidențiază porii, liniile fine și ridurile. Pentru a vă stabili fundația, numai pulberea de praf peste zonele în care aveți tendința de a obține strălucitor sau uleios. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta este zona T sau fruntea, nasul și bărbia. De asemenea, puteți să aplicați un strat luminos pe obraji.
    • Dacă pielea dvs. este uscată, poate doriți să săriți complet pudra.
    • Poate fi foarte ușor să aplicați prea multă pulbere sau fundație de pulbere.Pentru a vă menține pulberea de a privi prea greu, optați pentru o formulă liberă, translucidă, care nu va adăuga nici o culoare sau acoperire.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 7
    2. Utilizați o mână ușoară cu produse de bronz sau de contur. Produsele de bronz și contur pot adăuga căldură și definiție față de fața dvs. Dacă folosiți prea mult, totuși, veți termina în căutarea noroiului. Pentru ao păstra pe natural, utilizați o cantitate mică pe o perie mică, pufoasă și aplicați-o încet de-a lungul frunții și templelor, sub pomeții tăi și de-a lungul maxilarului pe fiecare parte a feței într-o formă "3" sau "E" pentru o definiție subtilă.
  • Amestecați bine bronzul sau conținutul de contur, astfel încât să nu vă întoarceți cu dungi STARK pe față.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 8
    3. Mătură pe blush în sus pe obraz. Dacă plasați blushul prea jos pe obraji, veți termina să vă uitați aspru și să vă târâți cu fața în jos. Începeți la mărul obrazului și amestecați-l înapoi de-a lungul pometului spre părul dvs. de păr.
  • Începeți cu o cantitate mică de blush și adăugați mai mult dacă aveți nevoie de mai multă culoare. Asigurați-vă că vă amestecați prea bine, așa că se topește în piele pentru un aspect natural.
  • O perie roșie înclinată este utilă pentru a obține plasarea corectă a brazului tău.
  • Partea 3 din 4:
    Perfecționarea ochilor și buzelor
    1. Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 9
    1. Umpleți ușor sprâncenele. Întuneric, complet tras pe sprâncene niciodată nu arată destul de bine. Pentru a evita privirea prea aspră, utilizați un produs care este aceeași culoare sau o umbră mai ușoară decât sprâncenele dvs. În loc să vă atrageți fruntea într-o singură linie, utilizați o serie de mici lovituri pentru un aspect moale, natural.
    • Folosind o pulbere pentru a umple sprâncenele dvs., de obicei, oferă cel mai moale, aspectul cel mai natural.
    • Când ați terminat aplicarea produsului dvs. de frunte, periați-le cu o perie de frunte curată sau cu spoolie pentru a amesteca culoarea.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 10
    2. Aplicați un primer de ochi. Dacă doriți să vă păstrați farurile de la decolorare și la creare, începând cu un grund de umbră este o necesitate. Dot o cantitate mică de grund de pe capacul tău și amestecă ușor cu degetul înainte de a aplica orice fard.
  • Dacă nu aveți un grund de ochi, puteți înlocui concealerul. Utilizați-l așa cum ați fi primit un grund.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 11
    3. Utilizați un ghid pentru a vă mișca ochelarii. Obținerea aripii perfecte la sfârșitul perioadei de plecare poate părea ca misiunea imposibilă dacă încercați să o împletiți. În schimb, plasați o bucată de bandă invizibilă sau țineți o bucată mică de hârtie la un unghi de 45 de grade la colțul ochiului, astfel încât să puteți urmări doar mișcarea dvs. de-a lungul marginii pentru un ochi de pisici impecabil de fiecare dată.
  • Dacă folosiți bandă, puneți-o pe partea din spate a mâinii și trageți-o de câteva ori înainte de ao plasa la colțul ochiului. Care va elimina o parte din adeziv, astfel încât banda nu trage la pielea delicată în jurul ochiului atunci când o eliminați.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 12
    4. Îmbunătățește genele înainte de a aplica rimelul. Lansările curbate vă pot deschide ochii și le pot face să apară mai mari. Cu toate acestea, este important să vă încurcați genele cu un Curler Lash înainte de a vă pune pe mascara. Dacă genele tale sunt umede atunci când le curbești, poți crea un kink în ele sau chiar trage niște genețe.
  • Dacă nu sunteți confortabil utilizând deloc un Curler Lash, puteți să vă îndoiți genele fără unul. În acest caz, aplicați mai întâi rimelul dvs. și apoi împingeți lansarea înapoi pentru a crea o curl. Țineți-le în poziție timp de câteva secunde pentru a bloca curl în.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 13
    5. Exfoliați și hidratează buzele înainte de a aplica culoarea. Indiferent dacă doriți să aplicați un ruj, o pată sau o luciu, culoarea nu se va uita la dreapta dacă buzele dvs. sunt uscate și fulgioase. Utilizați o frecare de buze pentru a îndepărta ușor pielea moartă din buze și pentru a aplica un balsam hidratant de buze înainte de culoarea buzelor, astfel încât să pară netedă și perfectă.
  • Puteți achiziționa o curățare a buzelor sau puteți amesteca propria dvs. cu ingrediente de uz casnic. Combinați 1/2 lingurita (2.5 ml) ulei de măsline cu 1 linguriță de zahăr (4 g) de zahăr și frecați-l peste buze pentru a exfolia. Ștergeți-l cu o cârpă umedă.
  • Este deosebit de important să vă curățați și să vă hidratezi buzele înainte de a aplica un ruj mat. Culorile de buze mată sunt extrem de uscate, astfel încât acestea pun accentul pe fiecare crăpătură și fulgi.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 14
    6. Completați buzele când le aliniați. O căptușeală de buze poate adăuga definiție la buze și să păstreze rujul de la sângerare. Cu toate acestea, chiar dacă căptușeala dvs. este o umbră similară cu rujul dvs., aplicându-l numai de-a lungul marginii gurii, puteți face adesea să iasă în evidență. Pentru a evita crearea unui inel întunecat în jurul gurii, umpleți-vă buzele cu căptușeală după că garca marginea.
  • Dacă nu găsiți o căptușeală de buze, care este similară cu culoarea ta, folosiți o garnitură nudă care se potrivește cu culoarea buzei naturale.
  • Partea 4 din 4:
    Corectarea greșelilor generale de machiaj
    1. Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 15
    1. Îndepărtați machiajul la sfârșitul zilei. A dormi în machiaj este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face pentru pielea ta. Poate provoca breakouts, linii fine și riduri și lăsați tenul tău în căutarea plictisitoare. Întotdeauna spălați machiajul la sfârșitul zilei, cu un bun de curățare pentru a vă menține pielea sănătoasă.
    • Dacă purtați machiajul ochilor impermeabili sau fundația grea, este mai bine să încorporați o removersiune specifică de machiaj în rutina dvs. de îngrijire a pielii înainte de a vă spăla fața.
    • Păstrați șervețele de removersiune de machiaj pe noptiera dvs. În acest fel, dacă sunteți prea obosit să stați peste chiuvetă și să vă spălați machiajul la sfârșitul zilei, îl puteți șterge rapid și puteți să vă culcați.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 16
    2. Păstrați machiajul din baie. Baia are de obicei o oglindă mare, deci probabil că pare a fi locul ideal pentru a pune și a stoca machiajul. Cu toate acestea, căldura și umiditatea - să nu mai vorbim de germeni - în baie pot provoca machiajul dvs. să strică mai repede. În schimb, păstrați-l într-o cameră rece și uscată a casei, cum ar fi dormitorul.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 17
    3. Spălați periodic periile de machiaj. Poate fi o durere pentru a-ți păstra perii de machiaj curat, dar folosind perii murdare pot duce la murdărie, ulei și bacterii care se întind peste fața dvs. de fiecare dată când le folosiți. Tu ar trebui curațare in profunzime Cu șampon de perie sau alt dispozitiv de curățare o dată pe săptămână și utilizați o curățare zilnică de curățare pentru a vă curăța periile înainte de fiecare utilizare.
  • Puteți cumpăra șampon de perie și curățător de perie zilnică la magazinele de alimentare. Cu toate acestea, puteți, de asemenea faceți-vă propriul dvs.
  • sfaturi

    Multe artiști de machiaj de celebritate, cum ar fi Bobbi Brown, Kevin Aucoin și Jemma Kidd au cărți scrise despre aplicarea machiajului care ar putea fi de ajutor pentru a citi dacă doriți să vă asigurați că vă aplicați calea cea bună.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă aplicați machiajul dvs. în mod corespunzător sau nu, luați în considerare cererea unei consultări la un contra machiaj în care achiziționați produse. Artistul de machiaj nu numai că vă poate ajuta să alegeți cosmeticele potrivite pentru tipul de piele și colorarea - vă poate arăta cum să le aplicați corect.
  • În timp ce unele tehnici de machiaj pot păstra pielea sănătoasă și vă pot face să arătați mai bine, ar trebui să vă simțiți liber să experimentați machiajul. Dacă vă place modul în care arăți și simțiți încrezător, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la regulile de machiaj "."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar