Cum să faci machiajul tău ca kylie jenner

Kylie Jenner, deși cel mai tânăr membru al familiei de televiziune Kardashian-Jenner, își face rapid un nume cu aspectul distinctiv și stilul îndrăzneț. Ea evidențiază semnătura ei plumb plumb cu un ruj profund, completat cu ochi întunecați, sprâncene elegante și un contur dramatic. În timp ce Kylie are o echipă de artiști de machiaj la dispoziția ei, puteți imita aspectul ei cu câteva produse și tehnici cheie.

Pași

Partea 1 din 3:
Conturându-vă fața
1. Prime-ți fața. Un grund de față vă va asigura că machiajul dvs. merge mai bun și rămâne pus toată ziua. Un primer poate ajuta, de asemenea, la minimizarea poriilor, ridurilor și petelor, deci este un prim pas important pentru rutina pielii. Fața lui Kylie arată perfect în fiecare fotografie pe care o ia, iar grundul vă va ajuta să fiți pregătiți și pentru apropierea dvs.
  • Aplicați grundul peste întreaga față folosind degetele. Lucrați grundul în fața dvs. cu degetele dvs. are avantajul suplimentar de a obține sânge care curge pe piele, ajutându-vă să o luminați.
  • Primerul de față este deosebit de important atunci când doriți ca machiajul să dureze în condiții meteorologice mai extreme, cum ar fi căldura aprinsă sau înghețarea frigului.
  • 2. Aplicați fundația pe întreaga ta față. Aceasta vă va face chiar și pielea, ascunde roșeața și petele și creează o bază perfectă pentru restul machiajului. Kylie este regina pielii impecabile, deci o rutină de fundație mare este esențială pentru realizarea aspectului ei. Se amestecă bine în piele folosind un burete de machiaj sau o perie mare.
  • Nu uitați să aduceți fundația în jos, deci nu există un contrast puternic între fața și gâtul.
  • 3. Utilizați o mai ușoară un concealer decât tonul pielii pentru a lumina și a evidenția. Este absolut crucială pentru a alege o umbră mult mai ușoară decât pielea goală. Kylie`s Make Up Artist alege un concealer unul sau chiar două nuanțe mai ușoare decât tonul ei natural de piele pentru a înființa baza pentru aspectul conturat pe care-l roci zilnic.
  • Aplicați Concealerul Light sub ochi pentru a le lumina și a ascunde pungi întunecate. Acest lucru vă va face să arătați mai tânăr și mai alertă.
  • Apoi aplicați concealer pe frunte, aducându-l în jos în centrul nasului.
  • În cele din urmă, adăugați un punct la arcul cupiului sau arcul de deasupra centrului buzelor. Acest concealer de lumină va străluci fața, a slăbit nasul și accentuează-ți poută, toate lucrurile pe care Kylie este cunoscută.
  • 4. Utilizați un concealer întunecat sau un bronz și un luminator pentru a vă conturiza fața. O fata perfect conturata face parte din aspectul semnăturii lui Kylie, astfel încât acesta poate fi unul dintre cele mai vitale pași pentru a imita rutina ei de machiaj.Aplicați culoarea întunecată în golurile obrajilor, cel mai înalt punct de pe frunte de-a lungul liniei părului, a maxilarului și a podului nasului. Punctul evident ar trebui să completeze culoarea mai întunecată. Aplicați evidențiatorul în centrul frunții, sub ochii tăi, bărbia și sub oasele obrazului. Acest lucru vă va da fața un aspect de soare sărutat, sporind în același timp structura osoasă și caracteristicile naturale.
  • Folosind o perie de amestecare, dab la produse până când sunt complet amestecate în piele. Este important să dați mai degrabă decât să mătuiți peria, astfel încât produsele nu sunt transferate în alte zone ale feței.
  • Continuați această mișcare DABBING până când nu există linii dure, iar liniile de contur sunt amestecate fără probleme în fundația dvs.
  • 5. Aplicați Blush la merele obrajilor pentru a înmuia în sus conturul Bronzer. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să zâmbiți și apoi să aplicați pe blush în zonele care sunt ridicate. Aplicați-o într-o mișcare circulară și apoi mătuiți-o ușor spre exterior pentru ao face să arate cel mai natural. Blush vine în ambele forme de pulbere și smântână, deci alegeți produsul pe care îl puteți lucra cel mai confortabil cu.
  • Partea 2 din 3:
    Realizarea ochilor dramatici
    1. Aplicați grundul la pleoapele. Primerul creează o bază netedă pentru umbra ochilor și pentru ochi veți aplica și vă va asigura că machiajul rămâne perfect toată ziua. Kylie nu ar fi prins cu ochi ciudați sau linii urâte de la creare, deci nici tu nu ar trebui. Primerul va împiedica ambele probleme. Dacă pleoapele tale sunt uleioase, găsiți un primer cu un finisaj mat.
    • Utilizați o perie concealer sau sfaturile degetelor pentru a aplica.
    • Puteți achiziționa primeri în geluri, creme și pulberi, astfel încât să experimenteze pentru a găsi cel care funcționează cel mai bine pentru pielea ta.
  • 2. Aplicați o umbră de ochi maro deschis peste tot pe pleoapă. Kylie de obicei optează pentru un aspect frumos, bronzat, deci un ochi de culoare maro fumos va fi perfect. Utilizați o pensulă mică de umbră a ochiului pufos pentru acest pas. Amestecați-l peste capac și ușor în sus peste credere.
  • 3. Amestecați un al doilea, ușor închis maro în creasta voastră. Utilizați o perie de amestecare pentru acest pas. Această a doua nuanță va acționa ca o culoare de tranziție asupra ochilor dvs. și este important să o amestecați pe deplin. Nu ar trebui să existe linii sau frontiere dure între culori când ați terminat.
  • Ștergeți ușor orice machiaj care cade accidental sub ochiul dvs. sau puneți banda sub ochiul dvs. pentru a bloca căderea din umbra ochilor.
  • 4. Folosește-ți cea mai întunecată umbră maro pe colțurile exterioare ale ochilor tăi. Utilizați cea mai mică perie pentru acest pas. Aplicați această umbră în formă de lateral "v."Pentru a imagina acest lucru, imaginați-vă o singură linie care se extinde de la Creare și o linie care merge de-a lungul liniei de Lash, întâlnind într-un punct departe de ochi.
  • Amestecați, amestecați și amestecați mai multe. Cele trei culori ar trebui să treacă fără probleme.
  • 5. Aplicați ochelarii negri la linia dvs. de top. Kylie Jenner are gene superbe, luxuriante și aplicarea ochilor de plecare la linia dvs. de bordură va ajuta propriile lor gene să pară pline și întunecate. Echilibrul lichid va crea o linie elegantă, întunecată, dar și o praf de pulbere sau gel. Extindeți Eyeliner peste capătul liniei dvs. de bord, creând un ochi de pisică sexy.
  • Ochiul pisicii poate fi un truc dificil de a stăpâni. Puteți obține câteva sfaturi și trucuri Aici, sau săriți acel pas împreună.
  • 6. Îmbunătățiți genele cu mascara sau genele false.Dacă alegeți să utilizați falsiile, aplicați-le înainte de mascara dvs. Țineți genele în degete și aplicați un strat subțire de adeziv de Lash. Odată ce devine lipicios, apăsați-le în linia dvs. de bordură în timp ce vă uitați în jos. Apoi folosiți rimelul dvs. negru preferat pentru a vă amesteca genele false și naturale împreună. Asigurați-vă că bagheta este acoperită uniform în produs. Începând de la baza genelor, bateți ușor bagheta înapoi pe măsură ce îl mutați spre capetele genelor. Acest lucru vă va acoperi genele fără a crea aglomerări și, de asemenea, să vă dați gene intense. Lăsați produsul să se usuce și apoi să aplice un al doilea strat pentru dramă suplimentară.
  • 7. Completați spranile folosind un creion sau un pomade. Sprâncenele lui Kylie sunt perfect arcuite și elegante, astfel încât acest pas este crucial. În primul rând, utilizați un spolirie pentru a vă spăla sprâncenele astfel încât firele de păr să fie îngrijite și în loc. Apoi aplicați produsul în orice zone care apar rare sau mai ușoare decât restul. În cele din urmă, utilizați un concealer și o perie mică pentru a schița partea superioară și inferioară a frunții. Acest pas curăță fruntea, creând o margine intensă și oferindu-le aspectul elegant, îngrijit pe care îl are pe Kylie.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea buzelor
    1. Supraliniți buzele folosind linia de buze. Buzele mari ale lui Kylie au devenit marca ei, deci scopul produselor dvs. de buze ar trebui să fie acela de a spori dimensiunea dvs.Alegeți o căptușeală de buze care este o umbră mai întunecată decât culoarea buza naturală. Pentru a face acest lucru natural, supraliniți buzele numai în centru și liniați-le în mod natural pe măsură ce vă deplasați spre colțurile gurii. Cu alte cuvinte, exagerează arcul cupiului și centrul buza de jos prin aplicarea căptușelii de buze în afara buzelor naturale.
    • Pentru a face ca zonele suprasolicitate să pară naturale, concentrați-vă pe urmând curba naturală a buzelor. Buzele voastre supraîncărcate ar trebui să aibă aceeași formă ca cele naturale - doar mai mari!
    • Asigurați-vă că completați complet zona dintre linia de buze naturală și linia dvs. de buze.
  • 2. Umpleți restul buza cu un ruj mat. Kylie de obicei roci buzele mată fără nici un strălucitor, așa că urmați-i plumbul. Aplicați cu atenție rujul, asigurându-vă că rămâneți la marginea liniei de buze. Frecați buzele împreună pentru a netezi și chiar și culoarea și verificați oglinda pentru orice loc unde arată neuniform.
  • Dacă doriți, puteți colora mai întâi în întreaga buză cu linia de buze pe care ați folosit-o să le supraliniți. Acest lucru va asigura că nu există variante de culoare ciudate și va oferi, de asemenea, o bază netedă pentru rujul dvs.
  • Dacă într-adevăr doriți să recreați aspectul lui Kylie, puteți achiziționa un kit de buze de la noua ei linie de cosmetice. Ea a ieșit recent cu un set de căi de buze care sunt vândute cu rujurile lor corespunzătoare.
  • 3. Aplicați un pic de evidențiere în arcul cupului și centrul buza inferioară. Utilizați degetul pentru a aplica ușor este astfel încât să nu exagerați. Prin adăugarea de lider la aceste pete, creați iluzia unui plut plin. Se va arăta ca buzele voastre să se extindă mai departe de fața voastră și va crea un efect superb atunci când lumina îi lovește. Amintiți-vă, un pic mai evident merge mult!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar