Cum să faci eyeliner pe pleoapele cu glugă: sfaturi ușoare de machiaj pentru ochi cu glugă

?Eyeliner poate fi o abilitate dificilă de a stăpâni dacă aveți ochi cu glugă, care au o frunte pronunțată osoasă și cremă de pleoape adânci. Nu vă faceți griji. Cu puțină răbdare și practică, puteți crea un aspect elegant, ascuțit și fără smudge, care va lăsa capete de întoarcere. Am abordat toate întrebările și preocupările frecvente, astfel încât să puteți profita la maximum de rutina de machiaj de ochi!

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Când aplicați Eyeliner?
  1. Imagine intitulată Do Eyeliner pe pleoape cu capișon Pasul 1
1. Utilizați mai întâi grundul de ochi. Spre deosebire de grundul tradițional, Primerul de ochi merge direct pe pleoapele dvs. și ajută la furnizarea unei panza netedă pentru machiajul ochilor. Atingeți un punct de grund peste fiecare pleoapă, care taie produsul pe piele. Aplicați grundul de la genele voastre la sprâncene, astfel încât machiajul ochilor să pară foarte neted și consecvent.
  • Dacă doriți să aplicați ochilor sau căptușelii de-a lungul capacului inferior, răspândiți și un primer acolo.
  • Simțiți-vă liber să aplicați grundul cu vârful degetului sau cu o perie plată de ochi.
  • 2. Aplicați Eyeliner înainte de restul de ochi. Ochii cu glugă sunt puțin mai mici decât alte forme de ochi, deci poate fi greu să loviți echilibrul potrivit cu eyelinerul tău. Aplicați o linie subțire de produs de-a lungul lanselor dvs. superioare și inferioare - acest lucru vă va oferi ochilor o definiție suplimentară fără a fi prea supra-the-top. Apoi, treceți peste ochi cu o perie de machiaj înclinată pentru a scoate produsul.
  • Regula "Aplicați prima linie" funcționează cel mai bine atunci când utilizați o linie de creion sau gel. Dacă utilizați linia de lichid, aplicați-o după ochi.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Ce tip de eyeliner este cel mai bun?
    1. Imagine intitulată Do Eyeliner pe pleoape cu capișon Pasul 3
    1. Alegeți o eyeliner care se usucă repede. Din păcate, ochii cu glugă nu oferă o mulțime de spațiu de cap, deci există o șansă bună că ochiul tău va distruge la un moment dat. Alegeți o eyeliner cu "uscare rapidă" pe etichetă, ca o căptușeală de gel, astfel încât machiajul dvs. arată cât mai proaspăt și fabulos posibil.
  • 2. Alegeți o eyeliner care vă completează culoarea ochilor. Potrivit experților de machiaj, cuprul, aurul și garniturile marinei arata grozav cu ochi albaștri, în timp ce prune, măsline și garnituri de aur pereche bine cu ochii de alune. Mahogany, garnet și ametist pleoape sunt o opțiune excelentă pentru ochii verzi, în timp ce chihlimbarul și garniturile albastre închise într-adevăr completează ochii maro.
  • Black Eyeliner nu este o opțiune excelentă dacă aveți o piele ușoară. Din păcate, poate face ca ochii să pară mai mici decât ei sunt de fapt.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum creați un aspect îndrăzneț?
    1. Imagine intitulată Do Eyeliner pe pleoape cu capișon Pasul 5
    1. Creați o aripă dramatică. Îndepărtați o perie de machiaj înclinat într-o fard de ochi care se potrivește cu culoarea ochilor. Apoi, schițați mișcarea aripii cu această perie de ochi. Finalizați schițarea aripii cu eyelinerul dvs. real, completându-l complet.
    • Cu ochi cu capișon, este de fapt mai ușor să tragi mai întâi aripa.
    • Dacă aripile de pe eyeliner nu sunt la fel de precise cum doriți, dați un tampon de bumbac într-un mic machiaj de machiaj, apoi utilizați acest lucru pentru a curăța linia!
  • 2. Încercați hack-ul "plutitor". Pentru acest aspect, aplicați eyeliner în jurul valorii de /2 în 1.3 cm) sau astfel deasupra liniei dvs. superioare. Eyelinerul tău "plutitor" ar putea arăta puțin din loc când ochii tăi sunt închise, dar va arăta foarte ascuțită și dinamică când ochii tăi sunt deschisi.
  • Aplicați întotdeauna eyelinerul plutitor pe partea de sus a ochiului dvs. existent.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Ce este un aspect subtil de plecare pe care îl pot încerca?
    1. Imagine intitulată Do Eyeliner pe pleoape cu capișon Pasul 7
    1. Etanșarea este o opțiune excelentă. Acesta este un termen fantezist pentru Aplicarea linerului peste linia dvs. interioară, În loc să creeze o aripă. Trageți ușor pleoapa cu o mână, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la lanțul dvs. interior. Apoi, aplicați ochelarii cu creionul, peria sau produsul lichid de alegere.
    • Etanșarea poate fi dificilă la început! Simțiți-vă liber să o luați lent pe măsură ce vă ajustați la tehnică.
    • Lucrați repede pe măsură ce faceți acest lucru - dacă ochiul începe cu apă, produsul nu va seta.
    Întrebarea 5 din 6:
    Care sunt câteva sfaturi bune de ochi pentru ochii cu glugă?
    1. Imagine intitulată Do Eyeliner pe pleoape cu capișon Pasul 8
    1. Creați o privire echilibrată pe capacul superior cu nuanțe ușoare și întunecate. Răspândiți o umbră ușoară, neutru-tonifiată peste pleoape, care vă va ajuta ochii să pară puțin mai mari. Apoi, amestecați o umbră medie tonată, strălucitoare de-a lungul centrului pleoapelor. Ca o atingere de finisare, amestecați o umbră mai întunecată de-a lungul colțurilor exterioare, lucrând spre centrul superior al ochiului.
    • S-ar putea să aplicați o umbră cremă colorată ca bază și împrăștiați o umbră albastră strălucitoare. Apoi, ai putea amesteca un albastru mai întunecat pe capacul tău pentru a face un gradient gustos.
    • Seamănă cu ochiul Smokey De asemenea, lucrați minunat cu ochi cu glugă.
  • 2. Aplicați umbra în colțul dvs. interior și la linia inferioară. Alegeți o umbră îndrăzneață care se potrivește cu restul machiajului de ochi. Răspândiți această culoare de-a lungul capacului inferior, opriți aproximativ jumătate prin ochi. Apoi, schimbați-vă la o umbră mai ușoară, evidențiind umbra, lucrând de la mijlocul ochiului în colțul dvs. interior.
  • Când selectați o culoare de evidențiere, puteți alege o umbra luminoasă, tonifiată sau utilizați o nuanță mai deschisă a culorii declarației.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum pot aplica rimelul la ochii cu glugă?
    1. Imagine intitulată Face Eyeliner pe pleoapele cu capișon Pasul 10
    1. Aplicați mai întâi Mascara la genele de jos. Când aplicați Mascara la genele de jos, aveți tendința de a vă extinde ochii în acest proces. Dacă ați aplicat deja Mascara la genele de top, acest lucru poate distruge produsul în jurul sprâncenelor dvs. În schimb, răspândiți mai întâi rimelul peste genele de jos și apoi mutați-vă pe genele superioare.

    sfaturi

    În cazul în care eyelinerul dvs. smâsnește, curățați-l cu un șurub de machiaj sau tampon de bumbac.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar