Cum să aplicați grundul

VIDEO

Primerul este folosit pentru a fi chiar în tonul dvs. și pregătiți-vă pielea pentru machiaj. S-ar putea să nu parcă este esențial ca concealer sau fundație, dar grundul este de fapt cheia pentru blocarea în acele produse pentru uzură de lungă durată, în timp ce vă dau pielea o strălucire netedă și caldă. Dabbing un pic de grund pe fața, ochii și buzele înainte de a vă aplica machiajul vă poate da un aspect radiantor, natural care va rămâne în poziție toată ziua.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicarea primerului de față
  1. Imagine intitulată Aplicați PRIMER PASUL 1
1. Alegeți un primer care se potrivește cu nevoile pielii. Grundurile sunt folosite pentru a vă lumina și vă ușura pielea și sunt esențiale pentru păstrarea machiajului dvs. toată ziua. Există o mulțime de primeri de a alege, și un general, mai multipurpose va face întotdeauna truc. Dacă doriți caracteristici suplimentare cum ar fi tratamentul cu acnee sau puterea de strălucire, puteți merge și pentru primeri specializați, cum ar fi:
  • Un primer colorat, minunat pentru adăugarea unui aspect strălucitor la pielea plictisitoare.
  • Un primer cu tratament anti-acnee pentru a lupta împotriva breakout-urilor.
  • Un combo de fundație cremoasă și grund pentru a netezi loviturile de acnee sau riduri.
  • Imagine intitulată Aplicați Primerul Pasul 2
    2. Aplicați o mică picătură de grund la părțile centrale ale feței. Se toarnă o picătură de grund, despre dimensiunea unui stafide, pe mâna dvs. și dați-o peste câteva vârfuri degete. Aplicați-o ușor la obraji, fruntea, bărbia și părțile laterale ale nasului, începând cu mijlocul și amestecând spre exterior.
  • Primerul ar putea părea puțin mai ușor decât pielea ta. Pur și simplu amestecați-l cu vârful degetelor pentru ao ajuta să arate mai natural.
  • 3. Pat Pet Skin Grund în jurul ochilor tăi pentru a înmuia liniile și pentru a împiedica murdărirea. Folosit în jurul ochilor, grundul este minunat pentru a ține machiajul, cum ar fi concealer, în loc, precum și netezirea liniilor și roșeață. Pat ușor sub ochii tăi și pe capacele tale.

    Bacsis: Un primer care este ușor albastru-toned în culoare va fi cel mai bun pentru a lumina cercurile de ochi întunecate.

  • 4
    Dab concealer peste orice mărci sau cercuri întunecate. Lăsați-vă grundul să se usuce timp de 2-5 minute, apoi începeți cu restul rutinei de machiaj! Puteți acoperi acnee și alte pete cu un mic dab de concealer peste fiecare semn și cercuri sub ochi cu un strat subțire de concealer în formă de triunghi cu susul în jos. Utilizați degetele sau o perie pentru ao amesteca în piele.
  • Amintiți-vă să utilizați un concealer care se potrivește cu tonul pielii.
  • Aveți grijă să nu obțineți nici un concealer în ochii voștri.
  • 5
    Aplicați fundația lichidă După primerul și concealerul. Folosiți degetele sau o perie de machiaj pentru a da o cantitate mică de fundație în centrul frunții, sub ochi și pe nas și bărbie. Răspândiți-o spre exterior și amestecați-o înăuntru.
  • Primerul va ajuta fundația dvs. să rămână și vă va oferi o bază proaspătă, proaspătă pentru a lucra.
  • 6. Terminați cu un praf ușor de pudra Pentru a vă stabili machiajul. Utilizați degetele sau o perie de pulbere pentru a bate ușor un strat subțire de pulbere peste fundație. Aplicați-o în cercuri blânde pe merele obrazului, podul nasului și centrul frunții și nasului.
  • Un pic de pulbere se va bloca atât în ​​fundație, cât și pe primer pentru a vă asigura că acestea rămân în poziție toată ziua.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosirea primerului de ochi
    1. Imagine intitulată Aplicați Primer Pasul 7
    1. Utilizați grundul de ochi pentru a vă menține machiajul de ochi în poziție. Primerul de ochi poate ajuta la luminarea pielii în jurul ochilor în timp ce se blochează în ochi și de ochi toată ziua. Este un pas esențial pentru a pregăti pielea delicată în jurul ochilor tăi și a vă asigura că machiajul ochilor nu se înghesuie sau nu smear.
  • 2. DAB O cantitate mică de grund de pe linia dvs. de bord la osul frunții. Se toarnă o picătură de grund pe degetul inelului. Aplicați-o într-un strat subțire pe pleoapele superioare și inferioare, extinzând până la osul frunții.

    Bacsis: Evitați să utilizați prea mult grund de ochi. S-ar putea să nu se usuce corect, ceea ce poate provoca machiajul dvs. să alunece mai târziu.

  • 3. Aplicați un pic sub ochii dvs. pentru a ascunde cercurile întunecate. Dab un pic de grund de ochi sub ochi pentru a lumina și a netezi cercurile întunecate. Puteți să o lăsați așa cum este sau să aplicați un pic de concealer pentru a lumina zona chiar mai mult.
  • 4. Primer neted peste sprâncenele pentru a păstra creionul sau gelul în poziție. Dacă doriți să definiți sau Umpleți-vă sprâncenele, Primerul de ochi colorat este un prim pas mare. O picătură netedă peste fiecare sprânceană, urmând arcul, înainte de a aplica creionul sau gelul.
  • Primerul de ochi ar putea ușura culoarea sprâncenelor, deci căutați un grund care este ușor colorat.
  • 5. Utilizați un grund de genul pentru a vă face ca genul să pară mai gros și mai mult. Grundul EyeLash va stimula genele în lungime și volum, făcându-le să pară mai groase și mai amplificatoare, cum ar fi extensiile genelor, fără costuri! Primerul genelor vine într-un tub care arată ca rimel, și îl veți aplica în același mod, apoi periați mascara pe partea de sus.
  • De asemenea, puteți căuta produse de rimel și produse de primer de două-in-one, care vă permit să aplicați ambele o dată.
  • 6. Aplicați Concealer, Ochyhadow și Mascara pentru a vă completa aspectul. Dați-vă ochiul și / sau grundul de la ochi 2-5 minute pentru a se usca, apoi aplicați restul produselor dvs. Începeți cu Concealer pentru cercurile Undereye, apoi Pensulă pe ochi, tus de ochi, și rimel, așa cum se dorește.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea primerului de buze
    1. Imagine intitulată Aplicați Primer Pasul 13
    1. Utilizați grundul de buze pentru a păstra lipiticul neted. Primerul de buze de obicei nu este necesar decât dacă intenționați să purtați rujul - atunci, este esențial! Primerul de buze este tot ce aveți nevoie pentru a vă menține rujul de la pene sau colectarea în linii.
    • Primerul este, de asemenea, minunat pentru seara de culoarea buzelor pentru a vă face rujul să arate mai uniform.

    Bacsis: De asemenea, puteți utiliza un grund de ochi cremy pe buze pentru a obține același efect de lungă durată.

  • 2. Utilizați un grund de lumină pentru a accentua adevărata umbră a rujului dvs. Căutați un grund care este o umbră sau două brichete decât tonul tău natural de piele. Acest lucru va ajuta la scoaterea culorii luminoase a rujului, mai mult decât o culoare mai adevărată la tonul tău.
  • Puteți cumpăra grundul de buze, fie în magazine de machiaj, fie online. Dacă achiziționați online, asigurați-vă că magazinul permite întoarcerea, doar în cazul în care vă decideți că doriți un ton diferit.
  • 3
    Exfoliați și hidratează buzele pentru a le pregăti. Înainte de a aplica grundul, exfoliați buzele cu un scrub pentru a netezi pe patch-uri dure și pentru a scăpa de fulgi. Apoi, aplicați un balsam hidratant de buze și lăsați-l să se scufunde timp de aproximativ 5 minute.
  • Puteți folosi un exfoliant de buze premate sau puteți face propria dvs. prin amestecarea unei lingurițe fiecare din suc de lămâie și ulei de ricin. Da-l pe buzele voastre, lăsați-o să stea o oră, apoi o frecați ușor cu un prosop umed și cald.
  • Dacă buzele tale sunt netede și nu prea cuibe, puteți sări peste exfoliere și mergeți direct la balsamul de buze.
  • 4. Netedă pe un primer de buze folosind o pensulă de machiaj mic. Primerul de buze vine într-un tub cum ar fi rujul, dar este mai ușor să se aplice cu o perie subțire. Frecați cu ușurință peria împotriva primerului, apoi periați grundul pe buzele cum ar fi luciul de buze sau rujul lichid. Începeți cu buza superioară, apoi treceți în partea de jos, asigurându-vă că acoperiți fiecare buză cu un strat subțire, uniform.
  • De asemenea, puteți chiar să ieșiți aplicația prin DABBING și amestecarea cu degetele.
  • 5
    Aplicați rujul pentru a termina aspectul. Lăsați-vă grundul set timp de 2-5 minute, apoi aplicați culoarea buzelor! Puteți utiliza ruj lichid, pe care îl veți aplica cu o perie sau cu tubul tradițional. Oricum, rutina dvs. hidratantă și de primare vă va ajuta culoarea pop și vă va păstra în poziție toată ziua.
  • WikiHow Video: Cum să aplicați grundul

    Ceas

    sfaturi

    Dacă pielea dvs. se simte uscată, aplicați un produs hidratant înainte de primerul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar