Cum să vă adoptați ca un pisoi pe gemul de animale

Ați vrut vreodată să vă adoptați ca o pisică drăguță pe gemul de animale? Urmați sugestia din acest articol și vă veți adopta foarte repede ca un pisic.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea aspectului pisicilor
  1. Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul animalelor Pasul 1
1. Alegeți un animal și o culoare. Foxes, Lynx, iepurași sau cougari arata cel mai bine ca pisoi, iar blana ta ar trebui să fie ceva de genul portocalii, maro, alb, gri, negru sau un amestec. Ochii tăi ar trebui să fie galbeni, albastru, maro sau verde.
  • Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul animalelor Pasul 2
    2. Adăugați câteva haine sau accesorii. Nu fi prea proprietarului, dar puteți purta pături, hote, gulere, bonnete, poate chiar și o floarea-centru și urechi de pisici.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea adoptată
    1. Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul de animale Pasul 3
    1. Du-te la camera de pernă din localitatea Jamaa sau o zonă populară ca Aldan. Apoi spuneți ceva de genul "este un mic pisoi care se târăsc în cameră caldă."După aceea, spuneți lucruri drăguțe cum ar fi" blana lins "sau" hayse "sau" macioși încet ".
  • Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul animalelor Pasul 4
    2. Așteptați ca cineva să vă adopte. Apoi spune, "Mă bucur de fericire" și prietenul lor. Dacă vă dau permisiunea de a merge la den, faceți acest lucru.
  • Partea 3 din 3:
    După adoptare
    1. Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe Jam Animal Pasul 5
    1. Înțelegeți așteptările proprietarului dvs. Acestea pot fi diferite de proprietar la proprietar, dar dacă există copii sau alte animale de companie în casă, probabil că sunteți de așteptat să fiți drăguți cu ei. Încercați să observați reacțiile proprietarului dvs. la mișcările dvs., astfel încât să puteți înțelege mai bine așteptările acestora în timp.
    • Există, de asemenea, unii proprietari care au așteptări nerealiste și abuzându-vă dacă nu le întâlniți. Dacă vor spune lucruri cum ar fi "Kicks Kitten și face ca somnul afară în ploaie rece să-și părăsească den și fără ei.
  • Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe Jam Animal Pasul 6
    2. Se comporta ca un pisoi. Miew și purr foarte mult, deși feriți-vă de a fi prea pisoi. Nu face lucruri cum ar fi ruperea pernelor sau a mobilierului de gheare, sau proprietarul dvs. vă va lega într-o cutie și spuneți "Trimite Pisica Naughty înapoi în camera de pernă."
  • Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul de animale Pasul 7
    3. Să fie jucăuș și distractiv pentru a fi în jur. Joacă Fetch-the-fire cu proprietarul dvs. dacă îi place să se joace cu dvs. Cuddle și purr cu copilul proprietarului dvs. dacă au unul. Și redați eticheta sau captura cu celelalte animale de companie dacă există vreunul.
  • Imaginea intitulată se adoptă ca un pisoi pe geamul animalelor Pasul 8
    4. Fi politicos. Când proprietarul dvs. vă recompensează cu un tratament sau jucărie, recompensați-l înapoi. Dați-i un linge pe obraz sau să zicem "purrs încet".
  • sfaturi

    Uneori, puteți vedea pisicile îmbrăcate într-un model cu puteri. De exemplu, modelul lunii = Kitty of the Night and Heart Model = Kitty of Love. Swirls ar putea însemna o pisică a vântului sau zăpezii.
  • Un proprietar dorește un pisoi care va rămâne pentru ei de ani de zile. Nu trebuie să salvați viața proprietarului dvs. ca pisica în cartea de înregistrări mondiale, dar fiți blând, amabilitate și recompensarea!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar