Cum se aplică pentru o viză h 1b

O viză H-1B este o viză non-imigrantă care permite u.S. angajatorii să angajeze temporar lucrători străini în ocupații de specialitate.Pentru a aplica pentru o viză H-1B, trebuie să aveți o ofertă de angajare de la un u.S. Compania care este dispusă să servească ca petiționar în cererea dvs. de viză.Poziția pentru care angajatorul încearcă să angajeze trebuie să solicitați cel puțin o diplomă de licență și trebuie să țineți o diplomă de licență sau mai mare în câmp care se referă la locul de muncă.Dacă sunteți eligibil pentru o viză H-1B, angajatorul dvs. va trebui să solicite o certificare de la Departamentul Muncii (Dol) și să depună o petiție de viză în numele dvs.Dacă sunteți aprobat, veți fi eligibil să începeți să lucrați, cu excepția cazului în care sunteți în prezent în afara U.S.În acest caz, va trebui să luați pasul suplimentar de a aplica pentru o viză pentru a intra în U.S. legal de la u.S. Consulatul în țara în care vă aflați.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea de a aplica
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 1
1. Înțelegeți diferența dintre "Clasificarea H-1B" si un "Visa H-1B."Un lucrător care este deja prezent fizic în Statele Unite trebuie doar să obțină "Clasificarea H-1B" Pentru a lucra legal în u.S.Cu toate acestea, un lucrător care este în afara U.S. trebuie să se califice mai întâi pentru clasificarea H-1B și apoi se aplică pentru o viză H-1B pentru a intra în mod legal la U.S. și să lucreze acolo în mod legal.
  • Pentru ca un lucrător să se califice pentru clasificarea H-1B, angajatorul său trebuie să prezinte formularul I-129 la USCIS în numele său.
  • Odată ce formularul I-129 este aprobat, un lucrător care este deja în u.S. va fi eligibil să înceapă să lucreze în mod legal.Cu toate acestea, dacă un lucrător nu este în u.S, va trebui să ia pasul suplimentar de a aplica pentru o viză H-1B care îi va permite să intre în mod legal în u.S.
  • Pentru a aplica pentru o viză H-1B, un lucrător în străinătate trebuie să solicite un interviu de viză la un u.S. Consulatul în străinătate.La interviu, va trebui să prezinte formularul I-129 aprobat și alte documente justificative.Dacă este aprobat, consulatul îi va acorda o viză pentru a intra în U.S.
  • Muncitori care sunt deja prezenți în U.S. cu clasificarea H-1B va trebui să obțineți o viză H-1B dacă doresc să părăsească u.S. și reintroduceți în mod legal.
  • Rețineți că, deși există o diferență tehnică între clasificarea H-1B și o viză H-1B, majoritatea oamenilor vor folosi termenul "Visa H-1B" Pentru ambele tipuri de statut.În plus, cererea depusă pentru clasificarea H-1B este numită "Petiția de viză H-1B."
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 2
    2. Determinați dacă sunteți eligibil pentru clasificarea H-1B.Pentru a aplica clasificarea H-1B, trebuie:
  • Au o ofertă de locuri de muncă de la un u.S. Compania care este dispusă să servească ca petiționar în cererea dvs. de viză.
  • Au un loc de muncă care se califică ca a "Ocupație de specialitate," care este definită în general ca o ocupație pentru care o diplomă de licență sau mai mare este o cerință minimă pentru locul de muncă.Dacă o anumită poziție este clasificată ca a "Ocupație de specialitate" este determinată de Departamentul de Muncă ("Dol") și este prezentat în Manualul Outlook Office.
  • Au cel puțin o diplomă de licență într-un câmp care se referă la slujba ta.De exemplu, pentru a lucra ca inginer, veți avea nevoie de o diplomă în inginerie (fie Bachelor sau mai mare).Dacă nu aveți cel puțin o diplomă de licență în câmpul adecvat, vă puteți califica cu o combinație de experiență de muncă și educație.
  • Câștigați un salariu care este cel puțin salariul real sau predominant pentru o poziție în domeniul dvs., oricare dintre acestea este mai mare.Acest lucru este determinat de o bază de date menținută de Dol, care atribuie un salariu curentă predominant la fiecare ocupație bazată pe locația geografică.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 3
    3. Aflați când puteți aplica.Pentru fiecare an fiscal, USCIS poate aproba doar 65.000 de petiții de vize H-1B.Un angajator nu poate depune o petiție de viză H-1b cu mai mult de 6 luni înainte de data necesității reale a serviciilor sau instruirii beneficiarului.Întrucât anul fiscal începe la 1 octombrie, cea mai veche dată pe care un angajat poate fi angajată pentru un anumit an fiscal este 1 octombrie.Ca urmare, cea mai veche dată pe care un angajator poate depune o petiție H-1B este 1 aprilie a anului fiscal anterior.
  • De exemplu, dacă doriți să începeți să lucrați până la 1 octombrie 2016 (anul fiscal 2017), angajatorul dvs. va trebui să depună o petiție de viză H-1B în numele dvs. de 1 aprilie 2016.
  • Câțiva ani, capacul pentru vizele H-1B este atins aproape imediat.Pentru anul fiscal 2016, PAC VISA H-1B a fost atins până la data de 7 aprilie 2015, ceea ce înseamnă că toate vizele au fost emise în termen de șapte zile.Din acest motiv, este foarte important să planificați înainte, astfel încât să fiți pregătiți să trimiteți petiția dvs. de viză cu exact 1 aprilie.
  • Din totalul de 65.000 de sloturi disponibile, un "scrupe" de 1.400 este rezervat pentru cetățenii din Chile și 5.400 este rezervată cetățenilor din Singapore.Un supliment de vize de 20.000 de H-1B, care sunt separate de capacul general H-1B, sunt disponibile pentru cei care au câștigat diplome de masterat sau mai mari de la u.S. Universități. Acest lucru este denumit și "capacul de masterat."
  • Imagine intitulată se aplică pentru o viză H 1B Pasul 4
    4. Planifica.Deoarece momentul aplicației dvs. este esențial pentru obținerea unei vize H-1B, ar trebui să vă planificați și să aveți în vedere o cronologie pentru a finaliza fiecare etapă a procesului de viză.
  • În luna ianuarie a anului în care sperați să începeți să lucrați, să solicitați locuri de muncă cu companii care sunt susceptibile de a sponsoriza o viză H-1B pentru o persoană cu profilul dvs.
  • Până în februarie, va trebui să fi acceptat o ofertă de angajare.Asigurați-vă că compania este dispusă să sponsorizeze aplicația dvs. de viză.Odată ce o companie a convenit să sponsorizeze aplicația dvs., începeți să colectați documentele justificative de care aveți nevoie pentru petiția dvs. de viză.
  • În martie, angajatorul dvs. trebuie să depună o cerere de muncă (LCA) cu U.S. Departamentul de Muncă (Dol).Această aplicație durează aproximativ o săptămână care urmează să fie procesată.Nu veți putea să trimiteți cererea de viză până când Dol nu a certificat LCA.
  • În timp ce LCA dvs. este în așteptare, angajatorul dvs. trebuie să înceapă pregătirea petiției de viză H-1B prin completarea formularului I-129 și prin atașarea documentelor justificative.
  • Până la ultima săptămână în martie, angajatorul dvs. trebuie să trimită petiția dvs. de viză H-1B la USCIS, astfel încât să ajungă exact la 1 aprilie.
  • Dacă petiția dvs. de viză H-1B este aprobată și sunteți deja în U.S., Nu va mai fi nimic pentru ca tu să faci.Dacă, pe de altă parte, petiția dvs. de viză este aprobată, dar sunteți în afara U.S., Trebuie să trimiteți o cerere de viză la un u.S. Consulatul în străinătate și solicitați un interviu.Dacă este aprobat, vi se va da o viză pentru a intra în U.S. și începe să lucreze la 1 octombrie.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea certificării din partea U.S. Departamentul de Muncă (Dol)
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 5
    1. Înregistrați-vă pentru contul ICRT.Primul pas pentru a aplica clasificarea H-1B este pentru angajatorul dvs. pentru a trimite o cerere de condiții de muncă (LCA) la U.S. Departamentul de Muncă (Dol) în numele dvs.Dacă este aprobat, DOL va răspunde cu o certificare pe care angajatorul dvs. trebuie să le atașeze la petiția de viză H-1B.Acest proces se face în mod electronic prin sistemul ICRT.
    • Pentru a vă înregistra pentru un cont, deschideți pagina de întâmpinare a portalului ICERT (HTTPS: // gheață.Doleta.Gov) și faceți clic pe "Creați-vă astăzi contul dvs. de portal."
    • Selectați "Creați un cont de angajator" și introduceți informațiile dvs. de conectare și compania pentru a crea un cont.
    • Odată ce înregistrarea este completă, vi se va oferi o parolă temporară.Utilizați această parolă pentru a vă conecta la pagina de pornire a gheață și selectați o parolă permanentă.
    • Angajatorii care nu pot depune aplicații electronice din cauza dizabilităților fizice sau lipsa accesului la Internet pot trimite o cerere scrisă de formularul de fișier ETA 9035 (în loc de formularul ETA 9035E) prin u.S. Poștă.Această solicitare trebuie făcută înainte de depunerea unei cereri.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 6
    2. Planificați calendarul depunerii dvs.LCA poate fi depusă la numai șase luni înainte de data de începere H-1B indicată pe aplicația LCA.Data preconizată a statului va fi, în general, la 1 octombrie, datorită faptului că petiția dvs. de viză nu poate fi depusă până la 1 aprilie.Cu toate acestea, nu puteți aștepta până la 1 aprilie pentru a aplica pentru LCA deoarece va trebui să primiți certificarea în timp pentru ao include în petiția dvs. de viză.
  • Fișier aplicația dvs. LCA în martie, lăsând cel puțin două săptămâni pentru ca LCA să fie procesată (de obicei, aplicația va fi procesată într-o săptămână).
  • Cereți o dată de începere a 1 octombrie, chiar dacă cererea este depusă înainte de 1 aprilie.Singurul efect al cererii unei date de începere ulterioară este că certificarea Dol va expira înainte de a vă completa întregul timp de muncă permis în cadrul clasificării H-1B.Dacă LCA este depusă, de exemplu, pe 25 martie, data de începere a H-1B trebuie să fie 25 septembrie și data de încheiere ar fi 24 septembrie trei ani mai târziu.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 7
    3. Formularul complet 9035e.Odată ce angajatorul dvs. sa înregistrat pentru un cont ICRT, el trebuie să-și prezinte și să prezinte formularul ETA 9035E în mod electronic prin sistemul Dol Ihistrt.În această aplicație, angajatorul dvs. trebuie să ateste nevoia de a vă angaja peste un u.S. lucrător datorită insuficienței de calificare.S. Lucrătorii și arată că angajarea nu veți afecta negativ salariile și condițiile de lucru pentru utilizarea în mod similar.S. muncitorii.
  • Din pagina Rezumatul portalului ICRT / portofoliu, selectați fila CASE TYPE LCA VISA.
  • Apasă pe "Începeți noul formular ETA 9035E" Buton pentru tipul de viză aplicabil (în acest caz H-1B).
  • În prima secțiune, verificați "da" la toate casetele care indică respectarea cerințelor LCA și atestând că toate declarațiile din acest formular sunt adevărate și exacte.De asemenea, indicați dacă doriți să aveți formularul 9035e atașat electronic la LCA certificată.
  • Sub "Pasul 1: Informații privind vizele nonimigrante bazate pe ocuparea forței de muncă și informații temporare," Indicați tipul de clasificare a vizelor (H-1B), titlul postului și codul, perioada de angajare preconizată și numărul total de lucrători solicitați prin certificare.
  • Următorii trei pași vă vor ghida printr-o serie de întrebări despre numele și informațiile de contact ale companiei care depun certificarea, o persoană autorizată să acționeze în numele companiei în materie de certificare a forței de muncă și numele și informațiile de contact ale avocatului, dacă oricare, pregătește formularul.
  • Sub "Pasul 5: Rata de salarizare, angajarea și informațiile salariale predominante și declarația privind condițiile de muncă angajatorului," Indicați perioada salarială și plată pentru angajatul dorit și informațiile salariale predominante pentru aria geografică în care angajatul ar funcționa.Apoi, verificați "da" să fie de acord cu cele patru declarații privind condițiile de muncă ale angajaților.
  • În secțiunea finală, angajatorul trebuie să semneze o declarație înjocorană sub sancțiunea de speriat că toate declarațiile făcute în cerere sunt adevărate.
  • La sfârșitul întrebărilor, faceți clic pe "Salvați" și "Următorul" Pentru a trimite cererea dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un pas de viză H 1B Pasul 8
    4. Imprimați și semnați certificarea.Angajatorul dvs. va fi informat că LCA dvs. a fost aprobat prin conectarea la sistemul ICRT.
  • Din sistemul ICRT, angajatorul dvs. ar trebui să tipărească și să semneze trei copii grele ale certificării Dol.
  • Angajatorul dvs. ar trebui să păstreze o copie dură pentru el însuși, să vă furnizeze cel de-al doilea și să vă prezinte celui de-al treilea la USCIS în sprijinul petiției de viză H-1B.
  • Partea 3 din 4:
    Aplicarea pentru clasificarea H-1B
    1. Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 9
    1. Pregătiți formularul I-129.Odată ce LCA a fost certificată, angajatorul dvs. trebuie să pregătească formularul I-129 în numele dvs.
    • Deschideți link-ul USCIS pentru formularul I-129: http: // USCIS.Gov / I-129.Instrucțiunile complete pentru completarea formularului pot fi găsite pe același site.
    • Descărcați formularul și introduceți răspunsurile dvs. sau imprimați formularul și răspundeți-le în cerneală albastră sau neagră.
    • În partea 1, introduceți numele și informațiile de contact ale angajatorului care depune pe petiție.
    • În partea 2, întrebarea 2, verificați caseta pentru "Un nou loc de muncă" Dacă angajatul este în afara U.S. și nu are nici o clasificare sau nu este în u.S. dar se aplică pentru a-și schimba statutul de la o altă clasificare nonimigrant la clasificarea H-1B.Verificați caseta pentru "Continuarea angajării aprobate anterior," Dacă angajatul lucrează deja pentru același angajator în cadrul clasificării H-1B.
    • În partea 2, întrebarea 4, verificați caseta pentru "A" Dacă angajatul este în afara U.S. sau va părăsi u.S. să caute o viză în străinătate.Verificați caseta pentru "B" Dacă angajatul este în u.S. într-o clasificare diferită de nonimigrant și se aplică la modificarea statutului H-1B.Verificați caseta pentru "C" Dacă angajatul este deja în u.S. Sub statutul H-1B.
    • În partea 3, furnizați numele, informațiile de contact și detaliile despre sosire și starea anterioară în U.S. a angajatului.
    • În partea 4, menționați numele consulatului în care angajatul intenționează să aplice pentru vizele sale dacă este în afara U.S.Dacă nu, stați "N / A" pentru nu se aplică.
    • În partea 5, oferă informații de bază cu privire la ocuparea forței de muncă propuse, inclusiv titlul de locuri de muncă, salariile și datele privind ocuparea forței de muncă.Data de începere ar trebui să fie de șase luni de la depunerea petiției și data de încheiere ar trebui să fie la trei ani după data de începere.
    • În partea 6, indicați dacă o licență va fi obligată să elibereze angajatul informații tehnologice.
    • În partea 7, scrieți numele, adresa de e-mail și numărul de telefon al angajatorului.Apoi, imprimați formularul și aveți angajatorul să semneze copia tardă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 10
    2. Atașați dovezile de susținere.În plus față de completarea formularului I-129, va trebui să atașați dovezi de susținere petiției dvs. de viză.Aceasta include:
  • O copie semnată a certificării LCA pe care ați primit-o de la DOL-
  • Dovada că ocuparea forței de muncă propusă se califică drept "Ocupație de specialitate," cum ar fi o copie a anunțului de locuri de muncă care arată cerințele minime pentru locul de muncă, o descriere detaliată a sarcinilor de poziție și de locuri de muncă din locurile de muncă similare care arată că cerința minimă a gradului este comună industriei-
  • Dovada că angajatul are gradul necesar, cum ar fi o diplomă de licență sau mai mare de la un u.S. Universitatea, o diplomă străină, cu dovezi că este echivalentă cu o diplomă de licență sau o combinație de educație și experiență de lucru echivalentă cu o diplomă de licență-
  • O copie a oricărei licențe solicitate sau a altui permisiune oficială de a practica ocupația în domeniul dvs. de angajare și
  • O copie a contractului dvs. de muncă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 11
    3. Includeți dovezi pe care le-ați menținut statutul anterior.Dacă schimbați starea imigrației în starea H-1B sau extindeți starea dvs. H-1B curentă, veți rămâne în stare de imigrare valabilă, atâta timp cât depuneți aplicația înainte de expirarea stării dvs. curente.Dacă aceasta este situația dvs., trebuie să atașați suplimentar următoarele dovezi petiției dvs. de viză:
  • O copie a cardului I-94 și a paginii ștampilate a pașaportului dvs. care afișează intrarea inițială în U.S. a fost legal-
  • O copie a notificării aprobării USCIS pe care ați primit-o când ați fost aprobată în starea actuală a imigrației-
  • Dovezi că ți-ai păstrat statutul, cum ar fi Pay Stubs și W2S dacă statutul dvs. sa bazat pe ocuparea forței de muncă.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 12
    4. Plătiți taxa de depunere.Împreună cu formularul I-129 și documentele justificative, aplicația petiției dvs. de viză trebuie să includă, de asemenea, taxa de depunere necesară.Acest lucru trebuie plătit printr-o verificare sau o comandă de plată plătibilă "Departamentul de Securitate Națională."Taxa de depunere de bază este de 325 USD.Cu toate acestea, următoarele taxe suplimentare se aplică și în funcție de circumstanțele dvs .:
  • Taxă de prevenire și detectare a fraudei o singură dată
  • $ 750 sau 1.500 USD Competitivitate și Competențe de îmbunătățire a forței de muncă (acwia), în funcție de numărul de angajați cu normă întreagă angajați în Statele Unite de către petiționarul H-1B (750 $ dacă 25 sau mai puțin de 1.500 de dolari dacă peste 25 de ani)
  • Actul de securitate unică de 2.000 de dolari (dreptul public 111-230) Taxă pentru cazurile depuse înainte de 1 octombrie 2015 de U.S. Angajatorii, care au 50 sau mai mulți angajați din Statele Unite și mai mult de 50% sunt în starea H-1B și / sau L-1.
  • Există o taxă de depunere a guvernului opțional de 1.225 USD pentru serviciul de prelucrare premium.Acest lucru va garanta că USCIS vă adjudiciază cazul în termen de 15 zile calendaristice.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 13
    5. Trimiteți-vă aplicația la locația corectă a USCIS.Odată ce sunteți gata să trimiteți petiția dvs. de viză, trimiteți-o la adresa USCIS care corespunde statului în care angajatul își va îndeplini îndatoririle.Aceste informații se schimbă frecvent și pot fi obținute prin verificarea site-ului USCIS sau prin apelarea USCIS prin telefon.
  • Pentru procesarea periodică a cererii dvs., vizitați http: // USCIS.Gov / I-129 Sau apelați la Centrul Național de Serviciul Clientului Clienți USCIS la 1-800-375-5283 pentru cele mai actuale informații despre unde să trimiteți petiția.
  • Pentru procesarea premium a aplicației dvs., verificați mai întâi site-ul Web USCIS la USCIS.GVV pentru a se asigura că clasificarea solicitată este eligibilă pentru procesarea premium.Dacă este, veți avea, în plus, trebuie să depuneți formularul I-907, solicitați servicii de procesare premium cu taxa aplicabilă.Pentru informații despre unde să trimiteți această aplicație, vizitați http: // USCIS.Gov / I-907 Sau contactați Centrul Național pentru Clienți Clienți USCIS la 1-800-375-5283.
  • Partea 4 din 4:
    Aplicarea pentru o viză H-1B
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 14
    1. Așteptați să primiți aprobarea petiției privind vizele.Pentru a obține o viză H-1B care vă permite să introduceți u.S. În mod legal, angajatorul dvs. trebuie să depună mai întâi formularul I-129 în numele dvs.Odată ce acest formular a fost aprobat, veți fi gata să aplicați pentru viză.
    • Dacă sunteți deja în u.S., Nu aveți nevoie de o viză H-1B.Odată ce aveți un formular aprobat I-129, veți avea statutul H-1B (sau "clasificare") și va fi eligibil să înceapă să lucreze.Singura excepție este dacă doriți să părăsiți u.S. și reintroduceți.În acest caz, va trebui să aplicați pentru o viză H-1B de la un u.S. Consulatul în străinătate.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 15
    2. Examinați cerințele pentru consulatul din țara dvs.Procesul de aplicare a vizelor va fi efectuat în întregime prin u.S. Ambasada sau Consulatul din țara în care vă aflați.Va trebui să examinați cerințele stabilite de consulatul dvs. special înainte de a începe procesul, deoarece ordinea pașilor și cerințele specifice variază uneori.
  • Pentru a afla cerințele pentru consulatul dvs. special, consultați instrucțiunile de pe site-ul Ambasadei sau Consulatului pentru țara dvs.O listă completă a U.S. Site-urile consulate pot fi găsite aici: https: // USEMBASSY.Gov /
  • Puteți aplica pentru vizele dvs. la orice u.S. Ambasada sau Consulatul, dar ține minte că poate fi dificil să se califice pentru o viză în afara locului dvs. de reședință permanentă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 16
    3. Finalizați petiția de viză online.Pentru a începe procesul de solicitare a vizelor dvs., Formularul Formular DS-160, Nonimmigrant Visa Aplicație pe site-ul Departamentului de Stat (DOS).
  • Deschideți legătura cu formularul DS-160: https: // ceac.stat.Gov / Genniv /
  • Selectați locația în care veți aplica pentru viză.
  • Click pe "Porniți o aplicație."Aplicația vă va ghida printr-o serie de întrebări despre informațiile dvs. de contact și eligibilitatea vizelor pe care trebuie să o răspundeți online.
  • Când vi se solicită, încărcați o fotografie a dvs.Fotografia pe care o încărcați poate fi fie scanată o fotografie de 2x2 inch pașaport stye sau o fotografie digitală color și trebuie să îndeplinească orientările DOS, care pot fi găsite aici: https: // călătorie.stat.Gov / Conținut / Călătorii / EN / US-Vize / Visa-Informații-Resurse / Fotografii / Cerințe de imagine digitală.HTML
  • După ce ați terminat aplicația, imprimați pagina de confirmare.Salvați-l în înregistrările dvs., astfel încât să puteți lua în interviul dvs. de viză.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 17
    4. Programați un interviu.Pentru a programa un interviu, va trebui să urmați instrucțiunile specifice prezentate de U.S. Ambasada sau consulatul țării din care veți fi aplicați.
  • Vizitați site-ul web al U.S. Ambasada sau Consulatul din țara dvs. pentru a citi instrucțiunile pentru programarea unui interviu.O listă completă a U.S. Site-urile consulate pot fi găsite aici: https: // USEMBASSY.Gov /
  • Pentru a vă programa interviul, va trebui să furnizați numărul de chitanță imprimat pe formularul dvs. i-129 aprobat.
  • Timpii de așteptare variază în funcție de locație, ora de an și categoria de viză.Cel mai bine este să aplicați devreme.Pentru a afla timpul mediu de așteptare pe care îl puteți aștepta, selectați numele U.S. Ambasada sau Consulatul din lista care apare sub "Numirea de așteptare timp" La următorul site web DOS: https: // călătorie.stat.GOV / Conținut / Călătorii / EN / US-Vize / Ocuparea forței de muncă / Vize temporare.HTML
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 18
    5. Pregătiți-vă pentru interviul dvs.Odată ce interviul dvs. a fost programat, va trebui să examinați instrucțiunile pentru ambasada sau consulatul dvs. special pentru a vă asigura că îndepliniți toate cerințele necesare înainte de a ajunge la interviu.În general, vi se va cere:
  • Plătiți taxa de cerere nerambursabilă de viză de 190 de dolari înainte de interviu.
  • Aduceți copii grele ale documentelor necesare la interviu.Aceasta include: pașaportul dvs., o copie a paginii de confirmare DS-160, o chitanță care arată plata taxei dvs. de cerere și o copie a petiției dvs. de viză I-129 aprobate.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 19
    6. Participați la interviul dvs. de viză.În timpul interviului dvs. de viză, un ofițer consular vă va examina cererea și va determina dacă sunteți calificat să primiți o viză.Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări despre locul de muncă pentru care ați aplicat pentru a intra în U.S. și cererea dvs. în general.
  • Scanările digitale digitale, scanările digitale vor fi luate în timpul interviului.
  • Odată ce interviul sa încheiat, ofițerul consular vă va informa despre pașii următori.În unele cazuri, veți fi informați la fața locului pe care ați fost aprobat.Dacă există documente care lipsesc din aplicația dvs., veți fi instruiți să trimiteți aceste documente la o dată ulterioară.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză H 1B Pasul 20
    7. Ridicați pașaportul dvs. cu viză H-1B.Dacă viza dvs. este aprobată, vi se va da instrucțiuni pentru ridicarea pașaportului cu Visa H-1B.Pick-up-ul sau livrarea pașaportului dvs. va fi, în general, gestionată de un curier desemnat.
  • Chiar și odată ce viza dvs. este aprobată, nu veți putea intra în U.S. Până la 10 zile înainte de data începerii angajării dvs.
  • sfaturi

    Ca și în majoritatea petițiilor de imigrare, este mai bine să angajeze un avocat de imigrare pentru a ajuta la pregătirea unei petiții H-1B.Există multe părți și factori în mișcare care să ia în considerare că pot provoca probleme cu cazul dvs. și impactul probabilității ca cererea dvs. să fie aprobată.
  • Formele de imigrare necesită cunoașterea legilor privind imigrația.Finalizarea formularelor incorecte poate duce la o negare a aplicației dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar