Cum să deveniți un utilizator de vagon de bun venit pe wikihow

Sunteți familiarizați cu Ins și Outs of WikiHow de bază (sau avansați) și interesați de utilizarea vagonului de bun venit pentru a primi noi contribuabili la comunitate? Utilizatorii care au încredere în utilizarea funcției de wellking WAGON sunt numite "Salutări". A deveni o primire este ușoară - tot ce trebuie să faceți este să luați și să treceți un test simplu. Acest articol explică pașii necesari pentru a deveni unul.

Pași

  1. Imaginea intitulată Deveniți un utilizator de vagon de bun venit pe  Pasul 1.jpg
1. Obțineți o experiență înainte de a aplica. Contul dvs. ar trebui să aibă cel puțin o lună, cu activitate de editare semnificativă, înainte de a vă aplica. Acest lucru se datorează faptului că va trebui să puteți ajuta utilizatorii dacă vor întâlni orice probleme.
  • Nu trebuie să cunoașteți fiecare politică (ca un admin sau Booster nu), dar trebuie să știți cum să fiți prietenos și încurajator și să îndreptați oameni în direcția corectă.
  • Încercați să salut nou-veniți de la noua pagină de contribuabili, urmând aceste orientări. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o experiență și să treceți testul.
  • Cereți altor salutări pentru sfaturi. Cea mai bună modalitate de a îmbunătăți este să aveți feedback de la o persoană reală. Vizitați această listă pentru primii activi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un utilizator de vagon de întâmpinare pe  Pasul 2.jpg
    2. Fiți familiarizați cu rolul dvs. ca utilizator de vagon de bun venit, ar trebui să treceți testul. Citeste pe Cum se utilizează instrumentul Week Wagon pe WikiHow. Vă va oferi o scurtă explicație cu privire la modul în care arată instrumentul.
  • Imaginea intitulată Deveniți un utilizator de vagon de bun venit pe  Pasul 3.jpg
    3. Luați testul de wasked Wagon. Vizita această pagină și citiți cele zece furnizate noi scenarii de utilizator. Scrieți răspunsuri la cel puțin cinci dintre ele. Asigurați-vă că sunt pozitive și personalizate - nu copiați dintr-un șablon!
  • Puteți scrie răspunsurile dvs. într-un e-mail (pe care le veți trimite când ați terminat) sau Google Doc (Nu este nevoie să includeți întrebările cu răspunsurile dvs.). Numărul de fiecare răspuns (e.G. "Utilizator2" chiar deasupra acelui răspuns), și asigurați-vă că numerotarea se potrivește cu numerele de pe test.
  • Nu uitați să utilizați pașii în "Scrierea unui mesaj de întâmpinare" Secțiunea de salvare a noilor utilizatori WikiHow.
  • Utilizați Wikitext în același mod în care ați posta un mesaj de pagină de discuții. Exemple sunt link-uri de țesut și textul de formatare cu îndrăzneţ, cursiv, și / sau subliniază daca doresti.
  • Imagine intitulată HoinvenyWagontest.jpeg
    4
    E-mail testul dvs. finalizat.Trimete-o la Jayne @ rum.maniqui-es.com. Ar trebui să primiți un răspuns într-o săptămână, permițându-vă să știți dacă ați trecut testul.
  • Asigurați-vă că includeți numele de utilizator WikiHow în e-mail, astfel încât Jayne (membru al personalului wikihow) să știe cine să adauge drepturile de vagon de bun venit la dacă treceți testul.
  • Nu pierdeți inima dacă nu treceți la prima încercare. Puteți încerca din nou o lună mai târziu, iar între timp puteți practica alte abilități!
  • Dacă treceți, vă puteți adăuga la această listă de salutări activi.
  • sfaturi

    Nu grăbiți testul. S-ar putea să doriți să introduceți testul undeva și să vă întoarceți în fiecare zi, schimbându-vă răspunsurile după cum este necesar. În acest fel, vă veți odihni între fiecare modificare și probabil că veți înscrie mai bine.
  • Dacă doriți să faceți legăturile în răspunsurile dvs., arată real, puteți schimba culoarea lor pentru a se potrivi cu culorile legăturilor de pe WikiHow. Codul de culoare este # 6ba96b.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar