Cum de a încorpora un videoclip pe wikihow

Iată cum puteți adăuga orice video pe Internet de pe YouTube sau alte site-uri video online. Când selectați videoclipuri, vizează găsirea de a găsi Calitatea de cea mai înaltă calitate, video instructive disponibilă. Citiți ghidurile de curatare pentru detalii.

Pași

Metoda 1 din 2:
În timp ce vizualizați sau editați prin orice editor
  1. Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 1
1. Uită-te în bara de meniu deasupra oricărui articol WikiHow. Sub "Editați | ×," Click pe "Embed video."
  • Alternativ, deschideți articolul pentru editarea editorului ghidat și încorporați-o în acest fel (a se vedea metoda de mai jos).
  • Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 2
    2. Vizualizați videoclipurile oferite. Faceți clic pe filele pentru a vedea videoclipuri de la furnizori diferiți. Dacă selecția este slabă, este posibil să doriți să introduceți mai mulți termeni de căutare generali în partea de sus și apăsați "Căutare." Selectează Calitatea de cea mai înaltă calitate, videoclipul instructiv. Citiți instrucțiunile de curatare Thevideo pentru detalii despre ce anume căutăm. presa "Înclinați-o!"
  • Imagine intitulată Încorporați un videoclip pe  Pasul 3
    3. Adăugați o descriere de o singură frază a videoclipului (opțional). Acest lucru este opțional, dar util, mai ales dacă videoclipul diferă de text. Apoi apasa "finalizarea."
  • Imaginea intitulată încorpora un videoclip pe  Pasul 4
    4. Verificați articolul dvs. pentru a vă asigura că videoclipul a fost încorporat corect și descrierea adăugată sub ea.
  • Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 5
    5. Îmbunătățiți textul articolului cu informațiile pe care le-ați învățat din videoclip (opțional, dar utile).
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea editorului ghidat
    1. Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 6
    1. Apasă pe "Editați | ×" Link pe un articol scris în prezent.
  • Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 7
    2. Derulați în jos până când vedeți secțiunea video. Ar trebui să fie chiar sub secțiunea pașii, dar deasupra secțiunii Sfaturi din articolul dvs.
  • Imaginea intitulată încorpora un videoclip pe  Pasul 8
    3. Apasă pe Schimbați sau adăugați video buton.
  • Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 9
    4. Uită-te prin videoclipuri. Faceți clic pe diferitele file din partea de sus (YouTube, Howcast, etc.) Pentru a vedea mai multe videoclipuri de pe aceste site-uri. Urmăriți videoclipurile până la capăt pentru a vă asigura că ele corespund articolului dvs. Citiți instrucțiunile de curatare Thevideo pentru detalii despre ce anume căutăm. Când găsiți o alegere bună, apăsați-o încorporată!
  • De asemenea, puteți introduce o adresă URL YouTube dacă știți un videoclip specific pe care doriți să îl încorporați. Acest lucru nu va funcționa dacă încorporarea descărcătorului este dezactivată.
  • Imagine intitulată Embed un videoclip pe  Pasul 10
    5. Adăugați o descriere a videoclipului (opțional). Poate fi simplu și scurt. Dacă preferați, lăsați-o goală. Apoi faceți clic pe butonul Finalizare.
  • Videoclipul dvs. va fi încorporat, iar articolul actualizat va fi publicat cu descrierea editului "Adăugarea video prin intermediul unui instrument adder video".
  • Imagine intitulată Încorporați un videoclip pe  Pasul 11
    6. Verificați pentru a vă asigura că videoclipul a fost încorporat corect. Dacă arată similar cu imaginea de mai sus, ați adăugat cu succes un videoclip în articolul dvs. WikiHow!
  • sfaturi

    Dacă ați găsit un videoclip direct pe site-ul YouTube și doriți să încorporați exact videoclipul la articol, copiați titlul exact sau permalink (codul de numere și litere) de la adresa URL a videoclipului (de pe butonul de partajare din pagina video Sub partajarea acestei zone video, cea care arată că a fost redusă de un scurt de url) pe YouTube și lipiți această adresă în bara de căutare din caseta de căutare video încorporată, care conține titlul articolului în mod implicit. Veți avea numai acest videoclip pentru a alege din bara de căutare din instrumentul de adăugare video / Link video încorporat.
  • Dacă doriți să îmbunătățiți descrierea, îl puteți edita schimbând textul în cadrul șablonului video. Dacă decideți să scăpați în întregime de descrierea, asigurați-vă că nu ștergeți conducta (linia verticală "|" care urmează titlul video și îl separă din descriere). Dacă nu faceți acest lucru, veți vedea un {{1}}} sub video unde ar trebui să fie descrierea. Pentru a remedia acest lucru, editați și adăugați conducta înapoi.
  • Unele videoclipuri bune vin într-o serie multi-parte. Din păcate, într-adevăr nu putem încorpora mai multe videoclipuri pe pagina de articole sau să combinăm cu ușurință aceste videoclipuri într-un singur videoclip lung. O modalitate de a gestiona o serie multi-parte este să se conecteze la videoclipurile ulterioare de pe pagină din descrierea videoclipului de mai jos videoclipul.
  • Probleme privind drepturile de autor:
  • 99% din videoclipurile pe YouTube și alte site-uri video sunt protejate prin drepturi de autor. Din păcate, nu suntem în poziția de a le licența CC. În timp, sperăm să începem încurajarea oamenilor să încarce videoclipuri direct la WikiHow că vom fi licență CC.
  • Unele videoclipuri de pe YouTube sunt, în esență, încălcări ale drepturilor de autor, au fost create atunci când un utilizator YouTube copiază un videoclip de la un emisiune TV, film, DVD, etc. Pe de altă parte, multe companii mari de companii media eliberează porțiuni ale lucrărilor lor prin drepturi de autor pe YouTube în speranța de a câștiga mai mulți spectatori. Ar fi esențial imposibil ca editorii WikiHow să determine dacă un videoclip YouTube este sau nu este o încălcare a drepturilor de autor și nu ar trebui să se aștepte ca editorii WikiHow să fie de așteptat la încălcarea drepturilor de autor pe YouTube. Astfel, va trebui să ne bazăm pe sistemul de filtrare a drepturilor de autor al YouTube din ce în ce mai precis pentru a elimina Copyvios pentru noi. Când YouTube identifică un copyvio, devine imediat inaccesibil de la WikiHow (care este bun).
  • Avertizări

    Nu veți putea niciodată să încărcați un videoclip care să aibă permisiunile utilizatorului atribuite acestui videoclip "necredincios". Există motive pentru care indivizii aleg să nu împărtășească videoclipuri, așa că le fac "necredincios" și, prin urmare, ne-încorporate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar