Cum să vopsească flori

În timp ce natura oferă multe flori într-o mare varietate de culori, unele dintre flori strălucite de culoare care sunt văzute la nunți, în magazinele de floriști și în imagini de înaltă calitate în reviste sunt uneori vopsite. Fie că lucrați cu flori proaspete, flori vopsite sau flori de mătase, puteți crea floarea perfectă a alegerii dvs. la domiciliu cu câteva metode diferite de moarte.

Pași

Metoda 1 din 5:
Moare flori proaspete cu culoarea alimentelor
  1. Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 1
1. Alegeți înflorirea. Procesul de a muri de flori proaspete implică adăugarea unei culori în apă și a așteptat ca florile să o absoarbe. Vopselele vor fi absorbite de flori, astfel încât este mai bine să alegeți flori de culoare deschisă. Opțiunile populare includ trandafiri, doze, orhidee, mame și dantelă de la regina Anne, dar puteți încerca orice floare de culoare palidă.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 2
    2. Alegeți culorile. Decideți ce culori doriți. Dacă utilizați o culoare alimentară lichidă, puteți amesteca culorile pentru a obține ceea ce doriți. În mod obișnuit, seturile de culori alimentare vin cu galben, roșu, verde și albastru, dar puteți să le amestecați pentru a crea alte culori. Alternativ, puteți utiliza coloranți de absorbție florală în pulbere.
  • 3. Pregătiți apa colorată. Umpleți o vază cu suficientă apă caldă pentru a submerca tulpinile. Adăugați alimente de flori și vopsea la apă. Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a adăuga colorarea pe care o adăugați mai mult, cu atât va fi mai vibrantă culoarea florilor, cu atât mai puțin vopsea, cu atât mai mult a scăzut culoarea.
  • 4. Pregătiți-vă florile. Înainte de a vă pune florile în apa vopsită, va trebui să tăiați tulpinile. Utilizați o pereche de foarfece de grădinărit sau foarfece ascuțite pentru a tăia un centimetru sau două de pe stem 1-2 inci (2.5-5.1 cm) la un unghi de 45 de grade. În acest moment, eliminați orice frunze suplimentare pe care nu le doriți. Acest lucru va permite o absorbție optimă a apei, accelerarea timpului în ansamblu este nevoie de flori pentru a schimba culoarea.
  • După ce ați luat florile, le puteți lăsa să stea fără apă timp de câteva ore. Ei vor fi însetate și odată ce ați tăiat tulpinile și le puneți în soluția voastră, vor absorbi culoarea destul de rapidă.
  • 5. Puneți florile în apă și așteptați. Puneți buchetul de flori în vaza pregătită Culoarea nu va apărea imediat în petalele de flori, dar nu va dura mult timp. În funcție de flori, ar putea dura 1 până la 6 ore pentru ca ei să fie frumos vopsite. Cu cât lăsați mai mult flori, cu atât va fi culoarea mai intensă.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 6
    6. Îndepărtați florile din soluția de colorare. Re-taie tulpinile și le puneți într-o vază cu apă caldă proaspătă și alimente de flori. Pentru a păstra florile care caută proaspete, ar trebui să puneți apă nouă în vaza cel puțin o dată în fiecare zi, adăugând alimente proaspete de flori de fiecare dată. Culoarea va rămâne în florile până când vor fi în cele din urmă și vor muri.
  • Metoda 2 din 5:
    Flori proaspete dip-mor
    1. Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 7
    1. Achiziționați cu vopsea florală. Pentru flori proaspete de înmormântare, va trebui să utilizați vopsea de vopsea de flori de specialitate. Acest lucru este disponibil online și de la unii florarii cu ridicata. Floristul dvs. poate comanda acest lucru pentru dvs. În mod obișnuit, acești coloranți vin în zece culori, dar puteți amesteca cu ușurință coloranți pentru a obține culoarea potrivită.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 8
    2. Selectați flori. Pentru că veți acoperi în afara petalelor de flori cu colorant în loc să le absoarbe, puteți folosi aproape orice culoare și specii de flori. DIG Dye nu este complet opac, totuși, rețineți că flori albe / palide vor avea o nuanță strălucitoare, îndrăzneață, în timp ce flori colorate mai întunecate vor ajunge la o nuanță bogată și întunecată. Alegeți flori care sunt pe deplin în floare, astfel încât fiecare dintre petale să aibă acces ușor la colorant.
  • Puteți crea flori foarte întunecate, folosind flori întunecate pentru a începe flori roșii înmuiate în vopsea purpuriu va ajunge la o culoare întunecată de prune, de exemplu.
  • 3. Pregătiți-vă vopseaua. Se toarnă vopseaua într-un castron sau o găleată mică - orice container cu o brimă largă va funcționa. Pentru o culoare mai scăzută, adăugați alcool izopropilic la amestecul dvs. de colorare. Plasați ziarul sau o cârpă de picătură sub container, pentru a preveni stropirea și picăturile de la colorarea spațiului de lucru.
  • 4. Îndepărtați-vă florile în colorant. Țineți o singură înflorire cu capul în jos la capătul tulpinii, astfel încât mugul se îndreaptă în jos. Coborâți floarea în vopsea și țineți-o în vopsea timp de câteva secunde, asigurându-vă că fiecare petală este expus la colorant. Apoi, ridicați floarea din colorant și clătiți-o în apă proaspătă. Evitați să scuturați floarea proaspăt vopsită sau veți ajunge cu petele de vopsire pe tine și pe zona de lucru care nu va ieși.
  • 5. Puneți florile într-o vază de apă caldă și alimente de flori. Puneți vasa din calea pe o suprafață protejată până când acestea sunt uscate pentru a atinge. Este important să lăsați florile să se usuce complet înainte de a le manipula, altfel colorantul se va transfera de la florile la mâini, haine și mobilier, provocând o pată.
  • 6. Repetați procesul. Urmați pașii menționați mai sus pentru fiecare dintre florile din grămadă, până când toți au fost vopsite. Dacă florile nu sunt la fel de întunecate / luminoase După cum ați sperat, puteți să le dați oa doua oară și să le lăsați să se usuce pentru o nuanță mai îndrăzneață.
  • Metoda 3 din 5:
    Utilizarea colorantului de pulverizare pentru flori proaspete și uscate
    1. Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 13
    1. Achiziționați colorant de pulverizare floral.Vopselele de pulverizare floral este foarte asemănătoare cu vopsea prin pulverizare, cu excepția faptului că este făcută astfel încât să nu omoare flori proaspete și să adere la petalele de flori. Vopselele de pulverizare florală (sau vopseaua de pulverizare florală) vine într-o varietate de culori și este sigur de utilizat pe flori proaspete și uscate. Țineți minte că poate obține destul de murdar, pulverizați pictura unui buchet de flori.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 14
    2. Alegeți flori. Volterul de pulverizare este opac când este aplicat și va acoperi complet culoarea petalelor de flori dedesubt. Ca rezultat, puteți folosi orice culoare, formă sau specie de flori pe care doriți.
  • 3. Configurați spațiul de lucru. Utilizarea colorantului de pulverizare este o afacere murdară, deci este important să creați o zonă de lucru specială pentru ao face. Treceți într-un spațiu bine ventilat - cum ar fi garajul sau drumul de acces - și puneți o cârpă sau ziare.Puneți mănuși de cauciuc și haine vechi pe care nu vă deranjează să fiți murdar și colorat.
  • 4. Pregătiți colorantul de pulverizare. Cu capacul încă, scuturați cutia de vopsea de pulverizare bine timp de 20-30 de secunde. Scoateți capacul și rotiți duza astfel încât punctul negru să fie aliniat cu direcția pe care doriți să o pulverizați.
  • 5. Spray flori. Țineți fiecare floare în sus, pentru ca mugul să se confrunte de tine. Cu cealaltă mână, țineți canotajul de pulverizare 15-18 inci (38.1-45.7 cm) departe de bud-ul de flori. Țineți duza pentru a elibera vopseaua, transformând floarea pe măsură ce faceți acest lucru pentru ao pulveriza uniform. Pulverizați floarea până când este complet acoperită cu un strat uniform de vopsea.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 18
    6. Setați floarea deoparte să se usuce. Puneți floarea proaspăt pictată într-o vază sau alt recipient care îl ține în poziție verticală. Vopselele vor dura 1-3 ore pentru a se usca în funcție de temperatură și umiditate. Nu atingeți florile până când nu sunt uscate complet, altfel colorantul se va freca pe mâini și haine.
  • Puneți florile într-o cameră caldă și uscată pentru a le ajuta să se usuce mai repede.
  • 7. Repetați acest proces pe flori rămase. Continuați să lucrați prin buchetul dvs., pulverizând fiecare floare individuală și apoi puneți-o într-o vază pentru a se usca. Puteți adăuga mai multe straturi de vopsea la flori dacă nu sunteți mulțumiți de densitatea sau luminozitatea culorii.
  • Metoda 4 din 5:
    Folosind colorantul de țesături pe flori uscate
    1. Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 20
    1. Alegeți vopseaua de țesături. Volterul de țesături va vopsi cu succes orice tip de floare, dar presupune că apa fierbinte și substanțe chimice dure, va ruina flori proaspete. Dacă, totuși, ați uscat flori pe care doriți să le luminezi, puteți folosi colorantul de țesături pentru a îndeplini sarcina. Selectați orice pulbere de pulbere sau lichid - toate utilizează în mod obișnuit același proces de amestecare a colorantului cu apă fierbinte. Rețineți că puteți alege cât de ușoară sau întuneric va fi bazată pe cât timp le lăsați în vopsea.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 21
    2. Selectați flori uscate. Flori care sunt vopsite au tendința de a markeri, făcându-i un pic mai greu de vopsit. Ca rezultat, ar trebui să căutați flori de lumină, deoarece flori de culoare închisă vor fi prea întunecate pentru a vopsi eficient. Alb, cremă și flori albastre ușoare sunt cele mai bune pentru asta. Florile uscate populare includ hortensii, respirația copilului și trandafirii. Rețineți că florile dvs. trebuie să fi fost uscate complet timp de cel puțin 2 săptămâni înainte de a le muri.
  • Evitați flori care sunt deteriorate sau decolorate, deoarece acest lucru va arăta încă chiar și atunci când este vopsit.
  • 3. Pregătiți-vă vopseaua. Fiecare marcă de colorant va diferi ușor în ceea ce privește instrucțiunile, dar va implica amestecarea coloragii ambalate cu o cantitate proporțională de apă clocotită. În timp ce vopseaua se fierbe, înființați cârpe de cădere sau ziar în zona de lucru pentru a evita obținerea de vopsea pe haine sau blat.
  • 4. Îndepărtați fiecare floare în colorant. Țineți o singură floare uscată de tulpină, astfel încât înflorirea este îndreptată în jos. Îndepărtați încet floarea în vopsea și țineți-o timp de 5-10 secunde. Trageți-l și examinați culoarea - dacă sunteți mulțumit de nuanță, scoateți-l complet. În caz contrar, puneți floarea înapoi în vopsea până când ajungeți la culoarea dorită, verificați frecvent.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 24
    5. Atârnați florile să se usuce. Folosind o linie de îmbrăcăminte sau un raft de uscare, atârnați fiecare flori cu susul în jos pentru a usca complet. Puneți-le într-o cameră caldă și uscată pentru cel mai rapid timp de uscare - lăsați-le timp de cel puțin 24 de ore înainte de a le folosi ca decorațiuni.
  • Metoda 5 din 5:
    Moare flori de mătase
    1. Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 25
    1. Strângeți consumabilele. Florile de mătase nu pot fi vopsite cu vopsea de țesături, deoarece țesătura nu poate fi fiartă. Deși puteți încerca să utilizați colorarea alimentelor, probabil că va scăpa de țesături, deoarece nu este permanentă. Cel mai mare succes a venit de la flori de mătase pe moarte cu vopsea acrilică. Prin urmare, veți avea nevoie de un tub de vopsea acrilică într-o culoare la alegere, un recipient de mediu de gel și apă.
  • 2. Pregătiți-vă florile. În funcție de tipul de flori de mătase pe care îl utilizați, este posibil să aveți nevoie să le pregătiți puțin. Dacă floarea dvs. are un stamen în centru, va trebui să utilizați banda de pictori pentru ao bloca pentru a împiedica să fie vopsită. Orice altceva nu vrei colorat ar trebui să fie blocat și cu banda pictorilor.
  • 3. Faceți vopsirea acrilică. Pentru a face colorantul pentru flori de mătase, amestecați 2 părți vopsea acrilică cu 1 parte mediu de gel, utilizați un baston sau o lingură pentru a încorpora complet acest lucru și apoi adăugați o cantitate mică de apă pentru a fi subțire. Cantitatea de apă pe care o adăugați la amestec este dependentă de cât de strălucitoare doriți ca vopsirea să fie - cu cât mai multă apă pe care o adăugați, la culoarea finală. Când ați terminat, puneți colorantul într-un castron sau un recipient de culoare mare și puneți ziarele în jurul acestuia pentru a preveni scurgerile.
  • 4. Vopsiți flori. Plasați o singură floare în vopsea și țineți-o astfel încât să fie acoperită complet în culoarea. Ridicați-o cu grijă din colorant folosind tulpina sau pensetele (dacă nu există nici o tulpină) și puneți-o pe ziare. Utilizați un prosop de hârtie pentru a bate floarea și a scoate volumul în exces. Apoi, lăsați floarea să se usuce pe ziar timp de 2-3 ore.
  • Imagine intitulată Flori de vopsea Pasul 29
    5. Repetați procesul. Lucrați prin toate florile voastre, moartea lor folosind metodele menționate mai sus. După ce au uscat timp de aproximativ 3 ore, îndepărtați banda de pictori pe care ați fi putut fi aplicată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați o vază de sticlă sau ceramică, mai degrabă decât un recipient din plastic pentru a ține flori vopsite deoarece vopseaua este probabil să pata plastic.

    Avertizări

    Fiți întotdeauna atenți folosind colorantul, deoarece poate crea pete permanente.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar