Cum să devii un lunetist marin

Snipers formează un grup selectat de marini care au finalizat o pregătire extinsă în marsans, navigație terestră, planificarea misiunilor și alte zone pentru a oferi un foc de precizie pe termen lung pe obiectivele selectate. Conștientizarea acestei poziții a fost ridicată de emisiuni populare de televiziune și de filme cu personaje care sunt lunetiști. A deveni un lunetist real marin, cu toate acestea, necesită o mare abilitate și o pregătire extinsă oferită de cursul lunetist al Scout Marine și alte programe.

Pași

Partea 1 din 2:
Întâlnirea de calificări de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un lunetist marin pas 1
1. Ajungeți la rangul corespunzător. În mod obișnuit, pentru a deveni un lunetist marin, trebuie să ajungeți la cel puțin rangul de caporal Lance (E-3) și să nu fie mai mare decât rangul de sergent (E-5). Anumite ofițer de informații de la sol (specialitatea ocupațională militară 0203) Membrii infanteriei (MOS 03xx), ofițerii de rang înalt (Scand) și studenții internaționali pot fi uneori permise să se supună instruirii lunetistului.
  • Un corporal lance este al treilea rang înrolat în marină, echivalent cu o primă clasă privată în U.S. Armată. Este posibil să primiți promovarea la Lance Corporal după unul sau mai mulți ani de serviciu.
  • Solicitanții de la rangul de sergent și de mai sus trebuie să aibă un raport de fitness temporar (TD).
  • Specialitatea ocupațională militară (MOS) ar trebui să fie infanterie dacă doriți să deveniți un lunetist.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 2
    2. Au o viziune excelentă. Finalizând cu succes sarcinile unui lunetist, cum ar fi identificarea țintă și arderea pe distanțe lungi, vă cere să aveți o viziune foarte bună. Pentru a fi eligibili pentru instruire ca un lunetist marin, trebuie să aveți o viziune sau o viziune sau o viziune care este corectă la 20/20.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin pas 3
    3. V-ați curățat din punct de vedere medical. Misiunile pe care lunetiștile le-au completat pot fi înfricoșătoare fizică și astfel lunetiștii trebuie să fie în stare de sănătate excelentă, fără probleme recurente sau probleme de sănătate. Un test de fitness și clearance-ul de sănătate va fi necesar înainte de a începe instruirea.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 4
    4. Scor bine pe serviciile armate APTITUCE APTITUCE (ASVAB) Test. Pentru a fi eligibil pentru a fi instruit ca un lunetist marin, trebuie să înscrieți cel puțin 100 pe secțiunea General Tehnic (GT) din ASVAB, care evaluează cunoștințele și potențialul dvs. în domenii precum raționamentul matematic și înțelegerea mecanică.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 5
    5. Au un curent secret actual sau să fie eligibil pentru a obține unul. Departamentul Apărării emite autorizații de securitate personală la nivelurile secrete, secrete și confidențiale. Deoarece lunetiștii marini sunt adesea implicați în misiuni foarte specializate, trebuie să fi atins o distanță secretă înainte de a începe instruirea lunetist.
  • Pentru a primi clearance-ul secret, trebuie să fii un u.S. cetățean sau cetățean naturalizat, lucrează într-o poziție pe care Departamentul Apărării îl determină necesită această autorizație și este supusă unei investigații de fond. Clearance-ul dvs. de securitate poate fi necesar să fie reînnoit periodic.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 6
    6. Primiți o calificare "expert" de pușcă. Excelentă Mască este o abilitate esențială a oricărui lunetist, astfel încât marinarii trebuie să vă califice în prealabil la nivelul "expertului" de utilizare a pușcării.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 7
    7. Nu au nicio înregistrare de a obține un tribunal Marshall sau să primească pedeapsă non-judiciară (NJP) în ultimele șase luni. Lunetiștii marini sunt un grup de elită selectat, însărcinat cu misiuni foarte specializate. Conduită superioară este de așteptat de la cei care speră să înceapă pregătirea lunetist.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 8
    8. Au cel puțin 24 de luni rămase în corpul marin și / sau să fie programate să se desfășoare împreună cu unitatea dvs. după finalizarea instruirii lunetist. Formarea oferită de lunetiștii marini este extinsă și necesită timp semnificativ pentru a finaliza. Marinarii doresc să se asigure că investiția timpului și a efortului de a instrui lunetiști merită, deci va trebui să faceți un angajament pe termen lung față de serviciu.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 9
    9. Nu au probleme familiale sau financiare existente care să vă împiedice de la formarea lunetică. Formarea și serviciul lunetist maritim necesită o atenție deosebită. Dacă există probleme familiale sau financiare care vă pot distrage atenția, ar putea fi dificil să finalizați sarcinile necesare.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 10
    10. Luați în considerare instruirea recomandată completă. Anumite calificări nu sunt neapărat necesare pentru a începe antrenamentul de lunetist, dar care le pot crește șansele de a fi selectați pentru program. Acestea includ:
  • Finalizarea Institutului MARINES CORPS (MCI) sau învățământul la distanță în următoarele domenii: navigație de teren, patrularea infanteriei, procedurile de observare de bază și recunoașterea
  • Participarea la formarea plutonului de lunetist
  • Finalizarea unui ciclu de formare sau implementare a infanteriei
  • Certificarea de înot la clasa 2 sau mai mare
  • Partea 2 din 2:
    Instruire
    1. Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 11
    1. Serviți într-un pluton de lunetist de batalion. Formarea lunetistului la nivel de batalion este disponibilă pentru candidații care trec un curs de indoctrinare de două săptămâni. După ce a servit într-un pluton de lunetist de la nivel de batalion, este posibil să fiți eligibil pentru a participa la un curs de lunetist marin formal. Dacă sunteți interesat să deveniți un lunetist, întrebați-vă superiorii despre atingerea formării la nivel de batalion ca un prim pas.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 12
    2. Treceți testele fizice de fitness. De îndată ce începeți pregătirea ca un lunetist marin, va trebui să treceți teste de fitness fizice (PFT) la un nivel de primă clasă (scor de 225). Astfel, este o idee bună să se antreneze în prealabil pentru a vă asigura că veți putea trece aceste teste. Componentele acestor teste includ:
  • O alergare cu trei mile
  • Pull-up-uri, netithed pentru bărbați-flexed-braț atârnă, temporizat, pentru femei
  • Drăguțuri, două minute, programate
  • Un sprint de 880 de metri
  • Un ascensor de muniție (30 de kilograme peste cap, două minute)
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 13
    3. Voluntar pentru a participa la un curs de lunetist Scout. Pentru a deveni un lunetist marin, trebuie să completați un curs de formare la una dintre cele patru școli de locații de infanterie. Acestea includ Școala de Instrucțiuni pentru lunetist Scout, Quantico, VA - Școala de Infanterie (SOI) Est la Camp Geiger, Carolina de Nord - SOI West la Camp Pendleton, California- și Baza Corpului Marines (MCB) din Kaneohe, Hawaii. Pentru a lua unul dintre aceste cursuri, trebuie să vă oferiți voluntar și să fiți selectați de unitatea dvs., deci discutați cu superiorii dvs. dacă sunteți interesat de oportunitatea. Cursul Sniper Scout (SSC) este un program de formare de douăsprezece săptămâni, conceput pentru a educa cursanții desemnați în tehnicile de bază și echipamentele de lunetiști marini. Este împărțită în trei faze.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 14
    4. Faza completă 1 a cursei de bază a lunetistului Scout, abilitățile de teren și marksmanshipul distanței cunoscute. Deși de clasă și aplicații practice, această fază va introduce studenții la sarcini de bază ale lunetistorilor, inclusiv navigația de teren, fitness funcțional, marches, balistică, gaura rece și estimarea gamei. Elevii vor primi instruire în fotografiere la distanțe cunoscute utilizând pușca de lunetist M40 și sistemul sniper semi-automatic (SASS). Formarea practică va acoperi pielea și supravegherea, iar cursurile vor acoperi planificarea misiunilor și ordinele de scriere.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 15
    5. Faza completă 2 a cursei de bază a lunetistului Scout, urmărirea și distanța necunoscută. Această fază echipează elevii cu cunoștințe și abilități pentru a se angaja cu obiective în mișcare și necunoscute. Subiectele includ echipamente de lunetist de camuflaj, poziții de ardere și metode de angajare a țintelor la diferite intervale. Până la sfârșitul acestei faze, elevii vor demonstra stăpânirea mișcărilor țintă la distanțe de 1.000 de metri și de a implica ținte la distanțe necunoscute de până la 800 de metri.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 16
    6. Faza 3 a cursei de bază a lunetistului Scout, planificarea misiunii și ocuparea forței de muncă. În această fază, elevii primesc instrucțiuni privind îndatoririle fiecărui billet într-o echipă de lunetist Scout, pentru a le echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a planifica misiuni de lunetist. Faza se va încheia cu o evaluare a performanței concepute pentru a testa abilitățile studenților de a planifica, coordona și executa o misiune atribuită.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 17
    7. Luați în considerare faptul că sunteți fie un spotter, fie un lunetist. Cursurile de lunetist marin acoperă, de fapt, formarea pentru două roluri, lunetisti și spotters. În funcție de abilitățile și nevoile unității dvs., puteți instrui și / sau servi ca unul sau ambele.
  • Un lunetist face incendii de precizie pe țintele selectate, adesea de la intervale lungi. Lunetiștii conduc, de asemenea, supravegherea și recunoașterea.
  • Observatorii detectează, observă și confirmă țintele de lunetist și calculează gama și condițiile de vânt pe o țintă dată. Ei conduc, de asemenea, supraveghere și recunoaștere.
  • Imaginea intitulată deveni un lunetist marin Pasul 18
    8. Completați un curs avansat de lunetist. Școala de operațiuni speciale din Marines oferă un curs de patru săptămâni pentru a certifica lunetiștii existenți la nivel avansat. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile și de a vă mișca cariera înainte. Cursul este împărțit în cinci blocuri:
  • Blocul 1 predă abilitățile fundamentale, oferă o pregătire balistică și exerciții vii ardând la 100-200 de metri.
  • Blocul 2 Trenuri Snipers în utilizarea software-ului balistic, echipamente de lunetist, tehnici de logodnă, fotografiere la distanță cunoscută și aplicarea practică a echipamentelor.
  • Blocul 3 acoperă tactici de lunetist și ocuparea forței de muncă, arme străine, testarea balistică, fotografierea de sticlă, fotografierea distanței necunoscută (zi și noapte) cu diferite puști și fotografierea țintelor în mișcare.
  • Blocul 4 oferă calificarea printr-un scor compozit bazat pe patru exerciții, inclusiv fotografiere de baricadă, filmare de zi și noapte la o distanță necunoscută și o calificare spotter.
  • Blocul 5 acoperă sniparea aeriană, încălcarea lacunelor explozive, împușcăturile de lacune, împușcăturile laterale, împușcăturile cu unghi ridicat, pieile urbane, ascunderea vehiculelor și aplicarea practică a echipamentului de supraveghere. Blocul 5 implică, de asemenea, un exercițiu culminant al unui scenariu de patru zile în care echipele de lunetist localizează obiective, conduce supravegherea și elimină obiectivele ca parte a unei echipe de operațiuni speciale marine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar