Cum să vă exorcați casa sau locuința

Prezența spirituală în casa dvs., dacă apare deloc, este un apariție rară care este de obicei mai calmă decât Hollywood-ul vă va gândi să gândiți. Unii oameni cred că spiritele și demonii provoacă tulburări și frică în casa dvs., deși recunosc, de asemenea, că presupuși spirite sunt în general inofensive și ușor de îndepărtat. Dacă, după o inspecție atentă, sunteți încă convins că casa dvs. are niște bagaje psihice sau spirituale nedorite, știți că aveți opțiuni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Știind când este nevoie de un exorcism
  1. Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 1
1. Păstrați un ochi pentru un comportament tipic paranormal în casa dvs. Există o mulțime de semne și idei diferite în spatele spiritelor și determinând dacă casa dvs. posedă unul este adesea cel mai greu lucru de făcut, deoarece semnele pot fi confuze și conflictuale. Ceea ce este important de reținut este că foarte, foarte puține case sunt fiecare posedate și chiar mai puțini sunt vizitate de "rău" spiritele, contrar celor care se gândesc la Hollywood. Ai grijă la:
  • Mutarea sau dispărând și reapărarea posesiunilor, în special obiecte similare sau același obiect.
  • Electronică pornind și oprit pe cont propriu.
  • Pașii necunoscuți, ușile / ferestrele de deschidere și închidere, zgomote ciudate sau voci.
  • Un sentiment ca tine nu ești singur, adesea combinat cu frisoane și frică bruscă sau panică.
  • Coșmaruri specifice sau recurente, în special cele care par să vă îndrumă să faceți ceva.
  • Spații extrem de calde sau reci în casă, adesea închise în zonele mici.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 2
    2. Exclude cauzele evidente ale "Alt-lume" zgomotele și problemele în primul rând. Aceasta este singura modalitate de a vă păstra liniștea dvs. dacă lucrurile primesc puțin ciudate. Să fie științific aici, examinând sistematic sau explorarea în cazul în care zgomotele necunoscute sau luminile apar. Indiferent de ceea ce credeți, o doză mare de scepticism este sănătoasă aici. Nevoia de exorcisme este rară - și există aproape întotdeauna explicații comune pentru majoritatea "Inexploanabil" fenomen.
  • Case, indiferent cât de vechi, toate "Stabiliți-vă" peste orar. Piesele schimbătoarele și gemurile se mișcă și conductele fluiere și bang. Casele mai vechi fac acest lucru în mod constant, iar aceasta este sursa celor mai multe zgomote.
  • Mirosurile ciudate și mirosurile provin de obicei din scurgeri sau umiditate prinși undeva, mai ales după ploi sau inundații.
  • Deschiderea ferestrelor, curățenia și comunicarea rea ​​simplă sunt cauza celor mai multe obiecte lipsă, nu spirite.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 3
    3. Luați o apreciere onestă a propriilor niveluri de sănătate și stres. Nimeni nu vrea să fie spus "Este totul în capul lor," Dar de aceea pur și simplu trebuie să fii cinstit cu tine când stabilește dacă este un spirit sau nu. Dacă sunteți deja stresat, nu dormiți bine, având dificultăți de a mânca sau, în general, sub vreme, aveți mai multe șanse să vedeți și să simțiți lucrurile din obișnuite. Nu lăsați îngrijorarea unui spirit să vă distrugă sănătatea mentală și fizică - continuă să aveți grijă de voi și să vă relaxați ceva timp. Dacă spiritele se estompează, erau probabil rezultatul unui creier și a unui corp plăcut suprasolicitat.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 4
    4. Ignorați cât mai mult spiritele presupuse, nici măcar nu le dau un gând care trece. Ce se întâmplă dacă împingeți spiritul din mintea voastră, de când vedem frecvent "semne" de fantome și demoni când le căutăm? Amintește-vă cât de rar sunt într-adevăr aceste spirite și că orice vă îngrijorați este probabil un eveniment sau un zgomot comun. Încercați să lăsați ideea unui spirit ușurați-vă mintea. Dacă lucrurile se întâmplă sau apar mai repede, ați putea avea o problemă de a investiga. Mai des decât nu, totuși, "Spiritele" va dispărea de îndată ce nu mai gândești la ei.
  • Dacă există spirite, ei au nevoie, în general, au grijă de atenția dvs., căutând să se cunoască. Ignorarea lor le păstrează în general dacă sunt de fapt prezenți.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 5
    5. Au un lider religios, mediu sau psihic să examineze casa dacă încă nu sunteți sigur. Dacă sunteți sub o mulțime de stres emoțional și psihologic din cauza unui spirit perceput, deschideți-vă la liderii voștri spirituali și cereți opinia și sfatul lor. Poate doriți să luați în considerare invitarea unui psihic / mediu la casa dvs "uită-te" și să determine dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar.De multe ori toate nevoile casei este o energie rapidă de curățare cu un baston sau o tămâie.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unei curățiri ale Spiritului de acasă
    1. Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 6
    1. Protejați-vă purtând talismanii religioși sau spirituali apropiați de dvs. De la steaua lui David la Africa de Vest Gris-Gris, Aproape toate culturile au obiecte și îmbrăcăminte folosite pentru a proteja purtătorul de atacurile spirituale. Asigurați-vă că alegeți ceva despre care aveți de fapt credință. Nu există prea multă utilizare purtând ceva dacă nu credeți în el, deoarece este dezbrăcat de orice utilizare sau putere.
    • Păstrarea mai multor dintre aceste elemente în casă pot ajuta, de asemenea, să îndepărteze spiritele, cum ar fi crucile de deasupra ușii sau altare la zeii și spiritele binevoitoare.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 7
    2. Întreabă ferm spiritul să plece, evitând furia sau teama. Aceasta este cea mai obișnuită practică și ar trebui repetată frecvent, în special în timpul unei curățiri sau exorcism. Motivul pentru a evita frica sau furia este de două ori: Ambele vă păstrează calmul (și, astfel, eficient) și împiedică spiritul, dacă este acolo, de a decide că sunteți o amenințare la adresa siguranței sale.
  • Încercați și ritualurile latine: "Ecce Crucis Signum, fugiant Phantasmata Cuncta."(traduce ca: "Iată emblema cross-lasa toate spectatoarele fug").
  • Lăsați spiritul să știe că nu înseamnă nici un rău, ci că lumea fizică "nu mai este locul lor." Asigura-i că lumea spirituală îi așteaptă și vor fi mai sigure acolo.
  • Amintiți-vă, posesia spirituală nu este neapărat "rău." Cele mai multe spirite sunt pur și simplu pierdute, confuze sau încă agățate de viață și vor pleca când vor fi întrebat.
  • Imaginea intitulată Exorcise casa sau locuința Pasul 8
    3
    Lumina un stick de smudge, purtând în jurul casei și fluturând într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic. Aceste bastoane au fost folosite de secole de șamani și lideri religioși și sunt unul dintre puținele instrumente folosite de multe credințe diferite. Există chiar și unele dovezi științifice că bastoanele de smudge promovează bunăstarea mentală și sentimentele de calm și plăcere, iar practica este folosită pe scară largă pentru a proteja și a lupta împotriva spiritelor. Când smulgeți o casă, spargeți o fereastră și luați-vă timpul - lăsați fumul să vă calmeze și camera, direcționându-l încet pentru a umple camera.
  • Bastoanele de smudge sunt pur și simplu legături lungi de frunze de salvie și tulpini legate într-o tijă de feluri, apoi aprinse la sfârșit. Puteți, de asemenea, să zdrobiți salvie uscată într-un castron mic și să aprindeți acest lucru în schimb, purtându-l în jurul lor pentru a înghiți casa.
  • Unele culturi folosesc cedrul în loc de salvie, dar ambele pot fi utilizate, de asemenea.
  • Lăsați fumul să umple camera, în special în orice încăperi în care se simte activitatea paranormală.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 9
    4. Răspândiți o mică apă sfântă în jurul casei. Puteți obține apa sfântă la majoritatea bisericilor catolice, deși vă ajută dacă sunteți membru practicant al credinței. Sprângeți-l în colțurile camerelor, la ramele ușii și ferestrelor și orice zone în care experimentați cea mai fizică activitate paranormală.
  • Încă mai puteți obține apă sfântă la multe biserici. Sunați mai departe pentru a vă asigura că ei binecuvântează apa acolo.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 10
    5. Apelați la rugăciunile credinței voastre sau folosiți rugăciuni religioase comune împotriva spiritelor. Există cât mai multe rugăciuni diferite pentru a evita răul, deoarece există credințe, așa că ar trebui să alegeți cel care vă vorbește cel mai profund. Nu subestimați această conexiune - dacă o rugăciune se simte utilă și puternică, utilizați-o. Unele rugăciuni comune includ:
  • Rugăciunea Domnului
  • Arhanghelul lui Rugăciunea de protecție a lui Arhanghel
  • Rugăciunea de liniște
  • Mantre personale care cer spiritele să plece
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 11
    6. Lăsați sarea kosher sau orezul brut, două substanțe au crezut că îndepărtează spiritele și energiile rău intenționate. Dacă faceți, trebuie să lăsați o fereastră sau o ușă deschisă, deoarece spiritul are nevoie de o modalitate de a fugi camera. Dacă efectuați rugăciuni sau continuați să întrebați spiritul să plece, repetați aceste ritualuri pe măsură ce răspândiți sarea sau orezul.
  • Amintiți-vă că convingerea dvs. atunci când faceți acest lucru este importantă - dacă sunteți înfricoșător sau cu jumătate de inimă, nu veți vedea niciun rezultat.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul cu un profesionist
    1. Imaginea intitulată Exorcise casa sau locuința dvs. Pasul 12
    1. Vorbiți cu liderii în credința voastră sau în practica spirituală sau căutați medii spirituale sau psihice care efectuează exorcisme. Cea mai importantă calitate a unui exorcist, în orice practică, este cineva care vă face să se simtă confortabil și sigur. Când aveți un sentiment bun despre cineva, legătura și încrederea vor face mult mai ușor să vă rezolvați problemele. Această încredere este esențială.
    • Biserica Angliei, a unor grupuri catolice, a spiritului sau a credinței, și medii sunt toate locurile bune pentru a începe să pună întrebări.
    • Discutați cu 2-3 grupuri, dacă este posibil, dar știți că tipurile de grupuri care doresc să efectueze exorcisme sunt rare.
  • Imaginea intitulată Exorcise casa sau locuința Pasul 13
    2. Înțelegeți că doar câteva credințe, secte și grupuri vor efectua exorcisme sau curățiri spirituale. Ca un fenomen spiritual, religios și / sau psihic, veți avea nevoie de sfatul și îndrumarea unui lider spiritual, religios și / sau psihic dacă încă nu puteți elimina spiritele. Problema este că nu toate credințele și practicile cred în posesia spirituală sau să aibă sisteme care să le gestioneze. În timp ce ar trebui să lucrați în propriul dvs. sistem de credință atunci când este posibil, știți că vă puteți confrunta cu respingere rigidă de la mai mulți lideri conservatori.
  • Majoritatea grupurilor vor dori să vină o investigație rapidă a casei înainte de a trece la orice fel de exorcism. Aceasta este o modalitate bună de a vă liniști temerile dacă nu sunteți sigur dacă există un spirit sau nu.
  • Imaginea intitulată Exorcise casa sau locuința Pasul 14
    3. Utilizați înregistrările județului, lucrările locale și vecinii pentru a determina orice cauză de posesie. Acest lucru ar putea fi ușor de văzut dacă descoperi o crimă care a avut loc în camera de zi, dar cauzele posesiei spirituale pot fi mult mai nuanțe, de la tragedii uitate de mult până la moarte care au prins un suflet înainte de a fi destul de gata merge. Ca toți adversari, tu și profesioniștii tăi vor fi mai bine pregătiți să lupți dacă știi exact ce te simți.
  • Cunoașterea cauzei unei posesiuni vă poate ajuta, de asemenea, să determinați ce fel de profesionist să sunați, deoarece ați putea avea de-a face cu spiritele religioase sau seculare, în funcție de credințele voastre.
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 15
    4. Determinați cât de mult puteți despre comportamentul spiritelor pentru a ajuta profesioniștii. Rețineți ceva ce puteți de valoare și păstrați un mic jurnal al întregului comportament paranormal pe care îl experimentați pentru a vă ajuta să luptați cu exactitate a intruziunii psihice. Acest lucru nu include numai detaliile fizice - de multe ori puteți simți sau simți o personalitate prin acțiunile lor.
  • Se simt răuvoitoare sau rău? Simțiți în pericol sau tocmai ați deranjat?
  • Ce camere sau obiecte se concentrează Duhul spre? Există locurile pe care le ignoră?
  • Ce a scos prezența spiritelor? Când a fost observat pentru prima dată?
  • Imaginea intitulată Exorciza casa sau locuința dvs. Pasul 16
    5. Amintiți-vă că forța dvs. mentală este legătura cheie în orice exorcism. La sfârșitul zilei, puterea celor mai spirite depinde de puterea pe care le dați. Frica, în special persistența, îngrijorarea constantă și teamă, se hrănește chiar în mâna lor, dându-le mult mai multă prezență și putere asupra ta decât cineva care ignoră în mod corect strigătele lor de atenție. Sunteți la fel de importantă în această ecuație ca și spiritul, orice profesionist pe care îl numiți. Păstrați clare și calm și problemele dvs. se vor rezolva în curând.
  • sfaturi

    Fii tare: Spiritele pot hrăni de oameni slabi bolnavi, așa că fii puternic.Afirmarea dvs. împotriva unui spirit poate fi ciudat, dar stați la sol, chiar dacă nu cumpărați în ea.Fantomele au fost odată oameni, astfel încât ei răspund unei persoane care face un stand.
  • Adesea tot ce aveți nevoie este un simbol pentru a șterge energia sau pentru a binecuvânta casa.Încercați să atârnați o cruce peste ușa din față, arzând salvie albă dintr-un baston de smudge sau punerea sării de mare în cele patru colțuri ale casei.
  • Avertizări

    Un spirit care posedă casa ta este aproape întotdeauna ultima explicație pe care ar trebui să o cădeți. Nu vă lăsați să vă faceți prea mult înainte de a vă uita la tot.
  • Puteți să vă mutați într-o casă deja bântuită. Cel mai adesea, spiritele vor rămâne, dar entitățile negative, cum ar fi demonii, sunt mai puțin previzibile. Spiritele și entitățile negative vă pot urmări, de asemenea, la o casă nouă, deși acest lucru este foarte rar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar